ok mozda se nismo bas razumili ja tebi govorim siti ima strasan tim puno novca je ulozeno i logicno je da navijaci i uprava ocekuje navbolje moguce rezultate a u sitiju to nikako nemogu postic ako nece igrat timski,a sa tevezom bojim se da od timske igre nema nista..a najbolji recept za to je igra barcelone igra lea messija xavi inieste i kompanije,momci disu ko jedan i to je ono sto njih cini jedinstvenim i po meni najboljim timom u povijesti ove igre..amho je napisao/la:nigdje ja nisam napisao da je messi sebican... procitaj moj zadnji post... ja govorim o prilagodjavanju.. baska je bit sebican, baska (ne) prilagodjen... teveza nisam ni komentarisao...miralem444 je napisao/la:neslazem s es tobom..po meni messi je perfektan igrac igrac za kojeg se nemoze reci da je sebican ,mislim dovoljno je ono sinoc bilo ko je gldo tekmu momak koji zabije gol i fenomenalno asistira pa ako se sjecas asistencije kad pedro sam izadje ?i za tog momka reci da se barca prilagodila njemu a ne on barci je apsurdno..amho je napisao/la:budimo realni (ali ne madridjani)... prije ce bit' da se barselonin kolektiv podredio messi-jevom soliranju, a ne obratno...
a pogledaj malo igru sitija dok je tevez tu?
i igru sitija u prva dva kola premijerlige? JEL SE PRIMJETI RAZLIKA ?
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- miralem444
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
ok, a dje je bio messi kad su ronaldinho i eto harali, a znamo svi kako su otisli iz barce, u najboljim godinamaamho je napisao/la:izgleda tako, a nije...??? diskutabilna formulacija... kad se kolektiv podredi pojedincu isto izgleda kao da se pojedinac podredio kolektivu...armin dju je napisao/la:nema sanse jarane ,to samo tako izgleda jer messi fakticki nemoze izgubiti driblingaamho je napisao/la:budimo realni (ali ne madridjani)... prije ce bit' da se barselonin kolektiv podredio messi-jevom soliranju, a ne obratno...a svako ko nastoji da se istakne iznad kolektiva barcelone dobija nogu.. da ne nabrajam sad
svi koji su dosad dobili nogu u barsi, da ne nabrajam sad, su prije otisli iz barse jer se nisu prilagodili messi-ju, a ne kolektivu barselone s tim da je barselonin kolektiv davno prilagodjen messi-ju, pa je otjeran svaki igrac koji se tome nije prilagodio... i otud onda vidjenje kao messi se prilagodio kolektivu barselone...
-
Madridista18
- Kontakt:
Kralju aBd da zabijes sutra
-
Madridista18
- Kontakt:
Preview http://www.goal.com/en-gb/match/60180/t ... ty/preview" onclick="window.open(this.href);return false;
sry na dp
sry na dp
Svi mediji su najavili Džeku Gardian, Skysport, Eurosport...Madridista18 je napisao/la:Preview http://www.goal.com/en-gb/match/60180/t ... ty/preview" onclick="window.open(this.href);return false;
sry na dp
Sutra ce Dzeko biti broj jedan na listu strjelaca Premier Lige 
http://www.youtube.com/user/BTLifesapitch#p/u" onclick="window.open(this.href);return false;
Od 1.23
Od 1.23
Madridista18 je napisao/la:Preview http://www.goal.com/en-gb/match/60180/t ... ty/preview" onclick="window.open(this.href);return false;
sry na dp
ovo je moja neka prognoza vidjet ćemo hoću li pogoditi:
hart- richards, kompany, lescott, clichy- barry, yaya, silva, milner- aguero, džeko. nasri će sutra vjerovatno biti na klupi, ko i tevez.
friedl- ćorluka, dawson, kaboul, ekotto- huddlestone, modrić, bale, lennon- van der vaart, defoe.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
napokon da ga mogu gledat na TV-u, dojadili vise ovi streamovi....za one koji ne znaju, prenosit ce Sport Klub...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
kao i 99 % utakmica do sadaPapastathopoulos je napisao/la:napokon da ga mogu gledat na TV-u, dojadili vise ovi streamovi....za one koji ne znaju, prenosit ce Sport Klub...
Thomas Müller - Fußballgott
kamo puste srece da mi imamo u tz sport klub na TV-u :S
-
ragazzidelsud1987
- Kontakt:
Ko sutra prenosi?
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
SportKlubragazzidelsud1987 je napisao/la:Ko sutra prenosi?
Gledajuci Dzeku mozemo zakljuciti po njegovoj kretnji da igra pocesto kao krilo tj. trci sa strane i dobiva lopte na stranu, na videu koji je postavljen na prosloj strani ima par dobrih centarsuteva i asistencija samo sto ih Aguero nije iskoristio
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
ne znam jel bilo, neki nas postavio na bluemoon:

Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
- Papastathopoulos
- Kontakt:
ja sam mislio na obicni SK, posto ima jos milijardu ovih SK, a ja imam samo obicni, a tu ne budu bas cesto city-eve tekme...don_burza je napisao/la:kao i 99 % utakmica do sadaPapastathopoulos je napisao/la:napokon da ga mogu gledat na TV-u, dojadili vise ovi streamovi....za one koji ne znaju, prenosit ce Sport Klub...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Kamo puste sreće da mi imamo u Ze Sport Klub na TV-u.... Bez digitalne imamo Arenu Sport 1, a na digitalnoj sve četiri.... Lige: Ligue 1, Serie A, Jelen Super Liga, Primera, ponekad i brazilsku prenose, Liga Prvaka, mislim i Europa Liga, kvalifikacije za Euro 2012.... Svaka čast samo još da prenose i englesku....bumerang5 je napisao/la:kamo puste srece da mi imamo u tz sport klub na TV-u :S
- miralem444
- Kontakt:
Dijamantu sretno danas aBd. da opet blistas na terenu....samo ljudi odkako sam vidio jucer onu drogbinu povredu nekako u grcu iscekujem ovu tekmu ,nedo bog da nam se povrijedi ..
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Kingovidziza_23 je napisao/la:ne znam jel bilo, neki nas postavio na bluemoon:
Sir Edin Dzeko i Sir Mario Balotelli
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
Ja ba j.ebe.m ja ovu kablovsku, nisam vidio glupljeg poteza nego ukidanje SportKlubabumerang5 je napisao/la:kamo puste srece da mi imamo u tz sport klub na TV-u :S
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.