Pomoc u vezi PC-a

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Twinky
Kontakt:

Re: "Pomoc u vezi PC-a"

Post Postao/la Twinky » 25 avg 2011, 16:35

Slatinash_7 je napisao/la:Smanjila mi se slika na browseru znai ono komplet stranica ima puno praznog prostora,na chorme-u je bilo ono gore desno da se uveca zna li neko kako se to uradi na mozzili?

ctrl i + :mrgreen:

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 25 avg 2011, 16:37

Twinky je napisao/la:
Slatinash_7 je napisao/la:Smanjila mi se slika na browseru znai ono komplet stranica ima puno praznog prostora,na chorme-u je bilo ono gore desno da se uveca zna li neko kako se to uradi na mozzili?

ctrl i + :mrgreen:
crnjak jelde kad ovo ne znam hahahaha al sta cu operisan od racunara :D
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

alipasinogang
Kontakt:

Post Postao/la alipasinogang » 27 avg 2011, 20:55

Zna li ko koliko kosta punjac za laptop.HP u pitanju!
Ili da ne kupujem,ne radi mi onaj prikljucak sto ide u laptop ne sjaji plavo ne daje uopste nista u lap,jel se moze kako popraviti?

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 27 avg 2011, 21:41

naravno, odnesi u neki servis, gdje ti to mogu napraviti/popraviti :)

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 27 avg 2011, 21:47

alipasinogang je napisao/la:Zna li ko koliko kosta punjac za laptop.HP u pitanju!
Ili da ne kupujem,ne radi mi onaj prikljucak sto ide u laptop ne sjaji plavo ne daje uopste nista u lap,jel se moze kako popraviti?
Da li je moguce ukljuciti laptop uopste, znaci na bateriju? (barem dok je bila napunjena :D)
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

alipasinogang
Kontakt:

Post Postao/la alipasinogang » 28 avg 2011, 11:42

guber90 je napisao/la:
alipasinogang je napisao/la:Zna li ko koliko kosta punjac za laptop.HP u pitanju!
Da li je moguce ukljuciti laptop uopste, znaci na bateriju? (barem dok je bila napunjena :D)
Pa radio je lap,dok nije baterija dosla na 0%

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 28 avg 2011, 12:11

alipasinogang je napisao/la:
guber90 je napisao/la:
Pa radio je lap,dok nije baterija dosla na 0%
Aha, pitao sam te to iz razloga sto bi mozda moglo biti do laptopa,a ne do punjaca, a vjerovatno je (i nadaj se da jeste :D) do punjaca. Najbolje rijesenje je da kupis novi ispravljac :D.

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 30 avg 2011, 19:40

Pozdrav svima.

Imam jedan problem koji me strasno iznervirao.
Imam igricu Football Manager 2011 i igrao sam je bez problema sve do juce. Juce kad sam ukljucio, krenule su one reklame i pocelo ono ucitavanje. Ucitava se oko 5-10 minuta i onda izbaci onaj exe error.

slika

PS. to je taj error.

Eh sad ja vas pitam da li neko zna kako da fix-iram taj error ili je jedini nacin da reinstaliram igricu. Isto tako mi se desilo i na igrici GTA San Andreas ali ne juce vec prije 4 dana.

Hvala unaprijed na pomoci. :)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

afa97
Kontakt:

Post Postao/la afa97 » 30 avg 2011, 19:43

BIHfan je napisao/la:Pozdrav svima.

Imam igricu Football Manager 2011 i igrao sam je bez problema sve do juce. Juce kad sam ukljucio, krenule su one reklame i pocelo ono ucitavanje. Ucitava se oko 5-10 minuta i onda izbaci onaj exe error.

slika

PS. to je taj error.

Eh sad ja vas pitam da li neko zna kako da fix-iram taj error ili je jedini nacin da reinstaliram igricu. Isto tako mi se desilo i na igrici GTA San Andreas ali ne juce vec prije 4 dana.

Jel ti ostale igre rade normalno?Probaj sa reinstallom driver-a
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 30 avg 2011, 20:00

afa97 je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:Pozdrav svima.

slika

PS. to je taj error.

Jel ti ostale igre rade normalno?Probaj sa reinstallom driver-a
Ostale rade, samo te dvije ne.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 30 avg 2011, 21:58

bubam

updateuj direct x

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 30 avg 2011, 23:40

Rjesio problem. Uradio check disk i sad radi. :)
Hvala svima na pomoci.
FK DELFIN NEUM

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 31 avg 2011, 15:59

Da li mi neko moze dati link za download drivera C-media AC97 audio driver device..pls hitno je :D

toxic_alien
Kontakt:

Post Postao/la toxic_alien » 31 avg 2011, 20:29

alacious je napisao/la:Da li mi neko moze dati link za download drivera C-media AC97 audio driver device..pls hitno je :D
http://download.cnet.com/C-Media-AC97-A ... 54785.html" onclick="window.open(this.href);return false;

probaj sa ovim ;)

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 01 sep 2011, 18:20

alacious je napisao/la:Da li mi neko moze dati link za download drivera C-media AC97 audio driver device..pls hitno je :D

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 01 sep 2011, 18:25

alacious je napisao/la:
http://download.cnet.com/3001-2120_4-15 ... c502765363" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 02 sep 2011, 19:31

Koji je web browser najbolji sto se tice gledanje streamova
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 02 sep 2011, 23:41

Senaid L.F.C je napisao/la:Koji je web browser najbolji sto se tice gledanje streamova
Sada ce ti svako preporuciti onaj koji koristi :mrgreen: , tako da cu i ja preporuciti chrome, ali sa argumentom da ima integrirani flash cime mu je rad brzi. :D

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 03 sep 2011, 11:59

Senaid L.F.C je napisao/la:Koji je web browser najbolji sto se tice gledanje streamova
avant browser ;)

aldin-8
Kontakt:

Post Postao/la aldin-8 » 04 sep 2011, 11:26

MOLIM ZA POMOĆ, danas mi treba
trebam da na CD snimim prezentaciju urađenu u Power Pointu i jednu pjesmu, ali nikako ne mogu, kada uđem u Neru da dodam što hoću da snimim ne vidim urađenu prezentaciju, odnosno folder u okviru kojeg se nalaze prezentacija i ta pjesma
u okviru prezentacije morao sam da dodam muziku i mislim da nešto zbog toga ne mogu da dodam, obzirom da ostale prezentacije koje nemaju muziku u sebi mogu da dodam
da li sam trebao neku opciju uključiti u Power Pointu ili ima neka posebna opcija u Neru
zaista ću vam biti zahvalan, hitno mi treba.
unaprijed hvala

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: JackW i 5 gostiju.