Slatinash_7 je napisao/la:Smanjila mi se slika na browseru znai ono komplet stranica ima puno praznog prostora,na chorme-u je bilo ono gore desno da se uveca zna li neko kako se to uradi na mozzili?
ctrl i +

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Slatinash_7 je napisao/la:Smanjila mi se slika na browseru znai ono komplet stranica ima puno praznog prostora,na chorme-u je bilo ono gore desno da se uveca zna li neko kako se to uradi na mozzili?
crnjak jelde kad ovo ne znam hahahaha al sta cu operisan od racunaraTwinky je napisao/la:Slatinash_7 je napisao/la:Smanjila mi se slika na browseru znai ono komplet stranica ima puno praznog prostora,na chorme-u je bilo ono gore desno da se uveca zna li neko kako se to uradi na mozzili?
ctrl i +
Da li je moguce ukljuciti laptop uopste, znaci na bateriju? (barem dok je bila napunjenaalipasinogang je napisao/la:Zna li ko koliko kosta punjac za laptop.HP u pitanju!
Ili da ne kupujem,ne radi mi onaj prikljucak sto ide u laptop ne sjaji plavo ne daje uopste nista u lap,jel se moze kako popraviti?
Pa radio je lap,dok nije baterija dosla na 0%guber90 je napisao/la:Da li je moguce ukljuciti laptop uopste, znaci na bateriju? (barem dok je bila napunjenaalipasinogang je napisao/la:Zna li ko koliko kosta punjac za laptop.HP u pitanju!
Ili da ne kupujem,ne radi mi onaj prikljucak sto ide u laptop ne sjaji plavo ne daje uopste nista u lap,jel se moze kako popraviti?)
Aha, pitao sam te to iz razloga sto bi mozda moglo biti do laptopa,a ne do punjaca, a vjerovatno je (i nadaj se da jestealipasinogang je napisao/la:Pa radio je lap,dok nije baterija dosla na 0%guber90 je napisao/la:Da li je moguce ukljuciti laptop uopste, znaci na bateriju? (barem dok je bila napunjenaalipasinogang je napisao/la:Zna li ko koliko kosta punjac za laptop.HP u pitanju!
Ili da ne kupujem,ne radi mi onaj prikljucak sto ide u laptop ne sjaji plavo ne daje uopste nista u lap,jel se moze kako popraviti?)
Jel ti ostale igre rade normalno?Probaj sa reinstallom driver-aBIHfan je napisao/la:Pozdrav svima.
Imam jedan problem koji me strasno iznervirao.
Imam igricu Football Manager 2011 i igrao sam je bez problema sve do juce. Juce kad sam ukljucio, krenule su one reklame i pocelo ono ucitavanje. Ucitava se oko 5-10 minuta i onda izbaci onaj exe error.
PS. to je taj error.
Eh sad ja vas pitam da li neko zna kako da fix-iram taj error ili je jedini nacin da reinstaliram igricu. Isto tako mi se desilo i na igrici GTA San Andreas ali ne juce vec prije 4 dana.
Hvala unaprijed na pomoci.
Ostale rade, samo te dvije ne.afa97 je napisao/la:Jel ti ostale igre rade normalno?Probaj sa reinstallom driver-aBIHfan je napisao/la:Pozdrav svima.
Imam jedan problem koji me strasno iznervirao.
Imam igricu Football Manager 2011 i igrao sam je bez problema sve do juce. Juce kad sam ukljucio, krenule su one reklame i pocelo ono ucitavanje. Ucitava se oko 5-10 minuta i onda izbaci onaj exe error.
PS. to je taj error.
Eh sad ja vas pitam da li neko zna kako da fix-iram taj error ili je jedini nacin da reinstaliram igricu. Isto tako mi se desilo i na igrici GTA San Andreas ali ne juce vec prije 4 dana.
Hvala unaprijed na pomoci.
http://download.cnet.com/C-Media-AC97-A ... 54785.html" onclick="window.open(this.href);return false;alacious je napisao/la:Da li mi neko moze dati link za download drivera C-media AC97 audio driver device..pls hitno je
alacious je napisao/la:Da li mi neko moze dati link za download drivera C-media AC97 audio driver device..pls hitno je
http://download.cnet.com/3001-2120_4-15 ... c502765363" onclick="window.open(this.href);return false;alacious je napisao/la:alacious je napisao/la:Da li mi neko moze dati link za download drivera C-media AC97 audio driver device..pls hitno je
Sada ce ti svako preporuciti onaj koji koristiSenaid L.F.C je napisao/la:Koji je web browser najbolji sto se tice gledanje streamova
avant browserSenaid L.F.C je napisao/la:Koji je web browser najbolji sto se tice gledanje streamova