koju ti informaciju imas ?Goalgetter je napisao/la:Neka vam @Principatus kaze, imam i ja par informacija
Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vedad Ibisevic
- Principatus
- Kontakt:
Zbog tebe ću mlad osijediti.Principatus je napisao/la:Sad jedan tip pise, koji ide na trening Hoffeheima, da je Vedo upravo na treningu u Zuzenhausen.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Principatus
- Kontakt:
Ma kad nas ove novine i online portali mogu onako vozati, rekoh mogu i ja to.Virtu4l je napisao/la:Zbog tebe ću mlad osijediti.Principatus je napisao/la:Sad jedan tip pise, koji ide na trening Hoffeheima, da je Vedo upravo na treningu u Zuzenhausen.
- Principatus
- Kontakt:
http://www.1899aktuell.de/top-meldungen ... u-klaerenq" onclick="window.open(this.href);return false;
Kratko receno moraju se detalji jos rijesiti. Englezi zele da znaju u kakvoj je tijelesnoj spremnosti poslije ove nove povrede. Visa je stvarno bila problem, jer Ibisevic nije gradjanin jedne EU drzave. Visa bi trebala sad preko vikenda da stigne, tako dace Ibisevic moci da putuje. Najkasnije do srijede 12 sati mora biti na transferlisti.
Blackburn pravi pritisak i zele jasnu situaciju. Ali Tanner kaze da jos nije nista jasno izmedju Hoffenheima i Blackburna ili Ibisevica i Blackburna. To znaci sa svih strana se jos moraju detalji srediti. Za to jos imaju oko 3 dana vremena i ako bude sve odgovaralo doci ce do transfera.
Tanner über Ibisevic: "Es sind noch Details zu klären"
Geschrieben von: Jonas Keinert
Sonntag, den 28. August 2011 um 12:28 Uhr
Tanner-220610-01sManager Ernst Tanner zum aktuellen Stand im Poker um Vedad Ibisevic
Am Freitag wollten die Blackburn Rovers, allen Voran ihr Chef Steve Kean, eine Entscheidung in der Causa Ibisevic haben. Ibisevic sollte nach England reisen, um dort den Medizin-Check zu absolvieren. Die Engländer wollten Auskunft darüber haben, in welcher körperlichen Verfassung Ibisevic nach seinem Muskelbündelriss im Oberschenkel tatsächlich ist. "Ich habe ihn seine Runden um den Trainingsplatz drehen sehen", sagte Manager Ernst Tanner stattdessen.
Ibisevic durfte nicht nach England einreisen. Ein fehlendes Visum stoppte den Bosnier (Bosnien will bis 2020 EU-Mitglied werden) am Freitag. Tanner: "Ein Visum braucht man als Nicht-EU-Bürger für England. Das braucht seine Zeit, ist aber in Arbeit." Voraussichtlich wird es über das Wochenende eintreffen und Ibisevic nach England reisen können, auch wenn noch etwas mehr Zeit bleibt. "Spätestens am Mittwoch um 12 Uhr muss er auf der Transferliste stehen", weiß Manager Ernst Tanner. Denn dann endete die Transferfrist. Doch Blackburn drängt auf eine Entscheidung und will so schnell wie möglich Klarheit.
Dabei sind die aktuellen Verhandlungen offenbar noch längst nicht so weit gediehen, wie englische Medien zuletzt berichteten. Es soll nämlich weder Einigung zwischen Ibisevic und Blackburn, noch zwischen Hoffenheim und Blackburn bestehen, so Ernst Tanner am Samstag: "Wir haben noch dreieinhalb Tage Zeit, aber es sind noch Details von allen Seiten zu klären. Wenn es von allen Seiten passt und alle zufrieden sind, dann kommen wir überein. So weit sind wir aber noch nicht."
- maxuz baxuz
- Kontakt:
hahahhaahhahhhhahahahaha to mjstoremaxuz baxuz je napisao/la:Treb'o bi to rijesiti sto prije, jer nevalja se seliti izmedju bajrama.(zeza)
-
Pasodzigera
- Kontakt:
Nisam znao da to utice i na selidbu,mislio sam to utice samo na zenidbumaxuz baxuz je napisao/la:Treb'o bi to rijesiti sto prije, jer nevalja se seliti izmedju bajrama.(zeza)
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
- Principatus
- Kontakt:
Izgleda da nece uspjeti ni dovesti ni 2. opciju poslije Ibisevica.
http://www.mirrorfootball.co.uk/transfe ... 92631.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Sad je pitanje koliko su informacije tacne. Hoffenheimu ovo pase, jer odlazak Vede nebi bio dobar za njih. A Blackburnu je vjerovatno isto toliko potreban.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ma nemaju oni para ni za Adilovica,samo kupuju vrjeme i mazu svojim navijacima oci.Ionako jos malo pa ce ih na glavacke izbaciti.Principatus je napisao/la:Ako je vjerovati Mirrorfootball, Blackburn se povlaci iz pregovora.
Izgleda da nece uspjeti ni dovesti ni 2. opciju poslije Ibisevica.
http://www.mirrorfootball.co.uk/transfe ... 92631.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Sad je pitanje koliko su informacije tacne. Hoffenheimu ovo pase, jer odlazak Vede nebi bio dobar za njih. A Blackburnu je vjerovatno isto toliko potreban.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Principatus
- Kontakt:
Ili ste vi negdje procitali njegovu izjavu o ovome svemu?
Zasto mislis da ce Blackburn da ispadne,ja sam ih gledao protiv Evertona i bili su dobri, 'ocu reci bolji. Everton je pogledala sreca i sudija im svirao nepostojeci penal. jos je rano za prognoze. A u premiershipu je uvek neizvesno do kraja.Papastathopoulos je napisao/la:ma svega mi, bolje je da ostane u hoffenheimu...blackburn sigurno ispada,
Dadobg je napisao/la:Zasto mislis da ce Blackburn da ispadne,ja sam ih gledao protiv Evertona i bili su dobri, 'ocu reci bolji. Everton je pogledala sreca i sudija im svirao nepostojeci penal. jos je rano za prognoze. A u premiershipu je uvek neizvesno do kraja.Papastathopoulos je napisao/la:ma svega mi, bolje je da ostane u hoffenheimu...blackburn sigurno ispada,
Pa sta ako i ispadne, moze napustiti klub i preci u neki drugi ili se vratiti u bundesicu u neki klub u rangu Hofenhajma
(to 100 %).
U europu nece niti s jednim niti s drugim! Moje misljenje je da bi trebao otici jer imam osjecaj da se zasitio Hofe a i oni njega. Sve kritike pucaju po njemu i Seji.
Nebi bilo lose da malo promjeni klub a i ligu vala
- Principatus
- Kontakt:
Ma jest pametno,ipak mozda ostane,pa da navijaci vide da nije zelio silno oticim,al ja mislim da je bolje da ode.. prije ce tamo igrati nego u HoffenheimuPrincipatus je napisao/la:Zato sto Vedo ne daje komentare na pitanja sto se tice te teme. Samo suti. Sto je veoma pametno.
Trenutno korisnika/ca: 0oo0, 1921zeljeznicar1921, Alucard, ANamelessGhoul, arabijskisupi, boki86, BordoArmy88, Bosanac90, CHR, COYGBiH, DanijelTZ, denza, drakemayelover, emir79, ExEsPerac, galia95, Google Adsense [Bot], haklamas, HariTz, harko35, HordasFks, HP46, Hrammm1921, invincible1921, J1897, Jegres, Jet2Holiday, KarlMarx, kladionicar30, L-Train, lakilone, legendarnadruga, linethreader, lol89, LondonBlues, Lynx, Majstorinho, MikiPirs, MostarNeretva, MrPink, nebeskasila, nerkolfc, Principatus, Proximic, RaZuti, rukometubih23, s4mke, Sheyi, StevieG8, THEC, TofiTofita, travuljasSs, tuzlanskinacin, Venom, VensanKasel, Wolffire, Yucca, zastitaIdentiteta, zemuntrg, zikerrz21 i 439 gostiju.