al ovo dodavanje balonje??????????????????????sikirica je napisao/la:Kingovidziza_23 je napisao/la:ne znam jel bilo, neki nas postavio na bluemoon:
Sir Edin Dzeko i Sir Mario Balotelli![]()
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
ma njih je tuzio sportklub (elta-mt kablovsku),,jer i kad smo imali sportklub bez dozvole su ga emitirali,i poslije tuzbe morali su ga sklonitclassic je napisao/la:Ja ba j.ebe.m ja ovu kablovsku, nisam vidio glupljeg poteza nego ukidanje SportKlubabumerang5 je napisao/la:kamo puste srece da mi imamo u tz sport klub na TV-u :S
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Posto svi kad imaju osjecaj da ce Edin dati gol jave se ovdje, evo ja kazem da imam osjecaj da nece danas zabiti.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Prvi pravi test za City u ligi. Ova utakmica ce pokazat i gdje Dzeko stoji u odnosu na Teveza. Dzeko je odlicno poceo, ali Tevez ih prakticki sam nosi u napadu dvije sezone. Ali isto kao kad je bio u Unitedu, kvari igru jer je sebican i fudbalski glup. Trebao bi Dzeko bit u prednosti, ali nikad se ne zna.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ne tako davno Tevez je bio nezamjenjiv, ikona, glavni igrač. Sada, što malo zbog Edinove forme, što zbog gluposti Teveza, situacija je obrnuta. Jedini način da Tevez bude ispred Edina ili Kuna jeste da ova dvojica debelo podbace u nekoliko utakmica.
Nema tu nekog posebnog osjećaja. Ako City nastavi sa odličnom napadački orjentisanom igrom, veće su šanse da Edin zabije. Spursi su isto tako ofanzivni, tako da će biti prilika za Džeku. Mada, Dowson, Kaboul, Assou Ekoto ili Ćorluka nisu mačiji kašalj, veoma je teško igrati protiv njih, tako da će Edin biti ključna figura u ofanzivi, koliko ih on bude razbijao, toliko će drugi dobijati prostor...BIHfan je napisao/la:Posto svi kad imaju osjecaj da ce Edin dati gol jave se ovdje, evo ja kazem da imam osjecaj da nece danas zabiti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma ništa nece opkazati ova utakmica kako god Džeko odigra loše ili dobro, pa još je 50-ak utakmica pred njim, ali već vidim kritike ako loše odigra da će ga pojedini sahranitiCartman je napisao/la:Prvi pravi test za City u ligi. Ova utakmica ce pokazat i gdje Dzeko stoji u odnosu na Teveza. Dzeko je odlicno poceo, ali Tevez ih prakticki sam nosi u napadu dvije sezone. Ali isto kao kad je bio u Unitedu, kvari igru jer je sebican i fudbalski glup. Trebao bi Dzeko bit u prednosti, ali nikad se ne zna.
Ma neka on odigra utakmicu bez povrede, i svi zadovoljni.ZOI84 je napisao/la:Ma ništa nece opkazati ova utakmica kako god Džeko odigra loše ili dobro, pa još je 50-ak utakmica pred njim, ali već vidim kritike ako loše odigra da će ga pojedini sahranitiCartman je napisao/la:Prvi pravi test za City u ligi. Ova utakmica ce pokazat i gdje Dzeko stoji u odnosu na Teveza. Dzeko je odlicno poceo, ali Tevez ih prakticki sam nosi u napadu dvije sezone. Ali isto kao kad je bio u Unitedu, kvari igru jer je sebican i fudbalski glup. Trebao bi Dzeko bit u prednosti, ali nikad se ne zna.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
-
-SiviSoko-
- Kontakt:
Ja imam neki osjecaj da Dzeko nece ni poceti od pocetka :S
Licno bih volio da ga Manchini ostavi na klupi i da mu da samo 20 minuta.Treba nam zdrav i svjez Edin !
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
To bi bio vrlo glup potez Mancinija. Džeko je uz Silvu bio najbolji igrač Cityja na početku sezone i u slučaju eventualnog kiksa bi morao puno toga objašnjavati.-SiviSoko- je napisao/la:Ja imam neki osjecaj da Dzeko nece ni poceti od pocetka :S
P.S. Kimbo, nebi bilo loše jednim golom začiniti dolazak na okupljanje reprezentacije.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Megamon
- Kontakt:
Dzeko ce 100% igrati utakmicu.Mancini jeste italijan al' nije glup.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Zasto niko na bluemoonu ne postavi jos ona dva Dzekina gola Bayernu? Onaj u prvom kolu prosle sezone nakon kornera Misketa, i jos jedan glavom nakon centarsuta sa strane. (mislim u prvoj sezoni)
Onako ispade da je zabio svega dva gola.
@ohanite malo ptice zloslutnice
Ako odigra prosjecno, opet ce krenut lavina...
Onako ispade da je zabio svega dva gola.
@ohanite malo ptice zloslutnice
Taman 20 minutaVirtu4l je napisao/la:To bi bio vrlo glup potez Mancinija. Džeko je uz Silvu bio najbolji igrač Cityja na početku sezone i u slučaju eventualnog kiksa bi morao puno toga objašnjavati.-SiviSoko- je napisao/la:Ja imam neki osjecaj da Dzeko nece ni poceti od pocetka :S
P.S. Kimbo, nebi bilo loše jednim golom začiniti dolazak na okupljanje reprezentacije.
Mada, ja bih volio da ga vidim barem poluvrijeme
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Bolesno razmisljanje,pa covece on je prefesionalac,nema tu umora,oni se pripreme mogu da igraju svaka dva dana i sto vise igra sve je bolji,kad si na klupi to te ubi u pojam i ode ti moral ode sveguber90 je napisao/la:Taman 20 minutaVirtu4l je napisao/la:To bi bio vrlo glup potez Mancinija. Džeko je uz Silvu bio najbolji igrač Cityja na početku sezone i u slučaju eventualnog kiksa bi morao puno toga objašnjavati.-SiviSoko- je napisao/la:Ja imam neki osjecaj da Dzeko nece ni poceti od pocetka :S
P.S. Kimbo, nebi bilo loše jednim golom začiniti dolazak na okupljanje reprezentacije., da si rekao vise, to bi bilo malo teze.
Mada, ja bih volio da ga vidim barem poluvrijeme.
Hart, Zabaleta, Clichy, Kompany, Lescott, Barry, Yaya, Silva, Nasri, Aguero, Dzeko
Na facebook-u objavljeno na njihovoj stranici !
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
Dzeko od prve kao i ocekivano. Zajedno sa Silvom, Nasrijem i Aguerom... Ubojiti kvartet
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Ovo izgleda strašno na papiru...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ebo li ga zabaleta, imam richardsa na fantasy-ubabilonTM je napisao/la:Hart, Zabaleta, Clichy, Kompany, Lescott, Barry, Yaya, Silva, Nasri, Aguero, Dzeko
Za zivot cijeli!
Virtu4l je napisao/la:Ovo izgleda strašno na papiru...
Džeko odlličan kad u ovoj konkurenciji ima mjesto u prvih 11 !
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
UuhhhhhbabilonTM je napisao/la:Hart, Zabaleta, Clichy, Kompany, Lescott, Barry, Yaya, Silva, Nasri, Aguero, Dzeko
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, Bing [Bot] i 20 gostiju.