Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Najbolje mi je reakcije Dzeke poslije drugog gola u smislu "Ne znam ni ja kako ih vec dajem " 
Ja stvarno ne znam sta reci... Malo je reci da sam odusevljen. Sve nam je to priustio nas Edin.
Ja, kad je dao prvi gol, kazem, ne sjecam se da je Dzeko dao gol glavom, i nakon nekoliko minuta, Dzeko na fenomenalan nacin i glavom trese mrezu. Nasriju sva cast za asistencije, vidi se da je pravi igrac, i da nije nimalo sebican.
Hvala ti Edine za sve ovo sto nam radis!
Ja, kad je dao prvi gol, kazem, ne sjecam se da je Dzeko dao gol glavom, i nakon nekoliko minuta, Dzeko na fenomenalan nacin i glavom trese mrezu. Nasriju sva cast za asistencije, vidi se da je pravi igrac, i da nije nimalo sebican.
Hvala ti Edine za sve ovo sto nam radis!
Izdržati, to je temelj vrline!
- schweinsteiger
- Kontakt:
- NoName
- Kontakt:
Nešto kao Ibišević kada je dao BayernuDado je napisao/la:Najbolje mi je reakcije Dzeke poslije drugog gola u smislu "Ne znam ni ja kako ih vec dajem "
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Sta reci nego veliki dan za BH fudbal. Ovo sto KLOC radi ce imati nesagledive posledice za Bosansku mladost i percepciju BH fudbala !!!!!!! Samo mu je trebao jedan Nasri kao slag na tortu. Nasri paklen igrac ne zna se sta je bolje odigrao il ofanzivu il defanzivu.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
-
AboveTheLaw
- Kontakt:
http://atdhenet.tv/39135/watch-tottenha ... ester-city" onclick="window.open(this.href);return false;
evo i ovdje, engleski je jezik.
ne stopa.
evo i ovdje, engleski je jezik.
ne stopa.
Institucija EDIN DZEKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
cartman nisi ispao zanimljiv, pratim od ove szone i city-eve utakmice, pogledaj i sam se mozes uvjeritiCartman je napisao/la:soccerfan je napisao/la:Bezbrazluk ni Nasriju ne daju loptu jer znaju da ce ovaj Dzeki dodatiBosniacum Lilium je napisao/la:silva uhljup teski, prvo simulira prekrsaj onda u napadau samo aguera trazi
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
-SiviSoko-
- Kontakt:
http://www.domacifilmovi.us/" onclick="window.open(this.href);return false;bumerang5 je napisao/la:SVAKA CAST DIJAMANTU ...
P.S: ima li ko kakav stream za neki engleski kanal , gledam na ovom rumunskom smori se
SportKlub
Jos Dzeko kad je krenuo u svlacionicu na odmor, pokazuje navijacima (Y).
Hvala ti majstore, u BiH se za ovakve trenutke.
Izdržati, to je temelj vrline!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
samo da potvrdimBosniacum Lilium je napisao/la:tako je tottenham poceo protiv Uniteda pa je zavrsio kako je zavrsioJimmy from the hood je napisao/la:oooooooo Edin Dzekoooo ima li kakvih prilika, tek sam usta
Ako misliš samo na Edina, nije imao prilika. Dawson mu svaki zračni duel uzima.
Tottenham bolji, 2-3 fina šuta na gol Harta![]()
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Najvise ga vole navijaci , od svih igraca iz City-arogeRF je napisao/la:Jos Dzeko kad je krenuo u svlacionicu na odmor, pokazuje navijacima (Y).
Majstor !
Ostavi barem jedan i za Bjele Ruse
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Jedan je Edin Džeko---> DŽEKSON KILLER
Svak časr majstore...
Ocekujemo jos koji u drugom dijelu

Svak časr majstore...
Ocekujemo jos koji u drugom dijelu
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Dzeko ce mi pjevat na svadbi !!!!
Šteta što je Nasri igrao već za Francusku, mogao je komotno igrati za nas (na osnovu imena). 
FEDERER= KLOC
Kad si dobar bit ces na pravom mjestu u pravo vrijeme.
Odise snagom,samopuzdanjem ma strasno nek ovo potraje.
Odise snagom,samopuzdanjem ma strasno nek ovo potraje.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
jel engleski komentatorblueman-TM87 je napisao/la:http://www.sportlemon.tv/v-2/8/176/v-297713.html
Odlicna slika i ne stopa
Ma Higuain je bolji 
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Može li neko postaviti neki link utakmice?
hvala unaprijed
hvala unaprijed