Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
F.G.R
-
Kontakt:
Uvijek je bilo vrijedjanja i bice svugdje, de malo ohladite.
Kad sam bio na Tusnji na finalu Kup-a juniora pa da vidite sta su psovke

.
Naravno, ne podrzavam ih, ali ne pravite preveliku famu oko toga.
-
FCS-FCS
-
Kontakt:
F.G.R je napisao/la:Uvijek je bilo vrijedjanja i bice svugdje, de malo ohladite.

.
halo ba mangupi ....licemjeri a ima vas podosta
hebe ti ceto u lukavici mrtvog vedrana...
hebe ti srebrenicu tj slavi dan kad je nas narod tamo pobijen
hebe ti BiH...
i sta mi, nijednom da otpjevamo hebem te srbijooo ili nesto socnije, zesce...NIJEDNOM
al zato sinoc hebes grad koji je od tebe 75 km i koji je ratovo za istu ovu drzavu
-
F.G.R
-
Kontakt:
FCS-FCS je napisao/la:F.G.R je napisao/la:Uvijek je bilo vrijedjanja i bice svugdje, de malo ohladite.

.
hebe ti BiH...
i sta mi, nijednom da otpjevamo hebem te srbijooo ili nesto socnije, zesce...NIJEDNOM
al zato sinoc hebes grad koji je od tebe 75 km i koji je ratovo za istu ovu drzavu
Zasto se meni obracas?
Gdje sam ja to opravdao?
Uostalom u istoj Zenici su psovali i Sarajevo i Markale.
Zato ne pravite famu oko toga i zavrsite diskusiju oko budalastinje.
-
Emir ZENICA
-
Kontakt:
Postao/la Emir ZENICA » 28 avg 2011, 15:23
F.G.R je napisao/la:
i Markale.
Ne seri,moj savjet !
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
-
DRHAUSE
-
Kontakt:
F.G.R je napisao/la:FCS-FCS je napisao/la:F.G.R je napisao/la:Uvijek je bilo vrijedjanja i bice svugdje, de malo ohladite.

.
hebe ti BiH...
Zasto se meni obracas?
Gdje sam ja to opravdao?
Uostalom u istoj Zenici su psovali i Sarajevo i Markale.
Zato ne pravite famu oko toga i zavrsite diskusiju oko budalastinje.
Tako je .

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
-
dzenan01
-
Kontakt:
Momci iz Zenice su dali krv za našu braću i na tome smo im zahvalni (čak je i bila parola hvala ti zenico) .
A navijanje protiv Čelika i Zenice je u rivalskom duhu .

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
F.G.R
-
Kontakt:
Emir ZENICA je napisao/la:F.G.R je napisao/la:
i Markale.
Ne seri,moj savjet !
Bilo, prošlo, ne ponovilo se!
-
Batistuta
-
Kontakt:
molotovljev je napisao/la:Repertoar...
Kao nikada do sada FKS i HZ imaju podrsku i postovanje od građana Zenice i navijaca NK Celik.
Svi znamo sta su za nas uradili u bliskoj proslosti,kada je trebalo bili su spremni i KRVI nam dati.
SOLIDARNOST i HUMANOST!!!
Podrzavam,ako neka grupa na bilo koji nacin (verbalno ili fizicki)napada naš klub ili naše navijace
da treba stati u odbranu ili uzvratit istom mjerom...
ali...bez ikakvog povoda ili razloga,uputiti pogrdne rijeci i psovanje grada Zenice...
od toga se kao pojedinac ograđujem i apsolutno NE podrzavam

Te pjesme su dio navijačkog repertoara u cilju podizanja atmosfere i rivalstva između klubova. To ne treba shvatati zlonamjerno, jer je rivalstvo, pa i ono na tribinama pozitivno. Ja Zeničane smatram odličnom navijačkom grupom, poštujem ih, kao i njihov klub, a rivalstvo koje nije zlonamjerno je potrebno.
-
formance
-
Kontakt:
dzenan01 je napisao/la:Momci iz Zenice su dali krv za našu braću i na tome smo im zahvalni (čak je i bila parola hvala ti zenico) .
To je to. Završite sa ovom raspravom !
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
-
F.G.R
-
Kontakt:
dzenan01 je napisao/la:Momci iz Zenice su dali krv za našu braću i na tome smo im zahvalni (čak je i bila parola hvala ti zenico) .

Upravo!
Horde ne zaboravljaju kad im se pomogne, a Zeničani i Mostarci su to činili kad je najviše trebalo!
-
Hordas Doboj
-
Kontakt:
Postao/la Hordas Doboj » 28 avg 2011, 15:29
Ma to je navijacki i uvijek ce se pjevati. Nema tu dosta pametovanja sve dok je u nekom navijacki zrelom konteksu. Sad oko toga pravit' dramu nema razloga.
Gotivno je to sto su Robijasi dosli na pocetak utakmice i sto su bili skoro do kraja. Mislim da su izasli u 87. min... To treba spomenit, i pohvalit jos jednom nasu upravu i nadat se da ce isto tako biti i nama na gostovanjima...
Zadnja izmjena:
Hordas Doboj, dana/u 28 avg 2011, 15:30, ukupno mijenjano 1 put.
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
-
adnanhz
-
Kontakt:
Bespotrebna rasprava za tribinu,jest malo previse forsirao ono al dobro necemo se sad lizat

,a da poslije svega zenicani imaju respext za neke stvari koji su uradili to stoji al brate ovo je utakmica nek na tome se zavrsi sva prica oko navijanja ,tribine i svega ostalog vezano za to
I da ovo sto kaze
hordasdoboj skoro su cijelu utakmicu odgleadali sto je za svaku pohvalu nasoj upravi pa i mup-u i da tako bude i u zenici jer fakat se treba pokusat rijesit to za gostovanje dati tolke pare, preci tolki put i da odgledas 20-40 minuta utakmice je stvarno katastrofa

Zadnja izmjena:
adnanhz, dana/u 28 avg 2011, 15:33, ukupno mijenjano 1 put.
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
-
miky_hz
-
Kontakt:
Jao jao,iduce sedmice je turir u cast Kelija,haj to smo znali,al sam kontao da ce pored nas igrati neki nizeligasi ekipe ko sto je bio slucaj ranije..ali navodno su pozivnice poslane Zelji,Olimpicu i Dobrinji..ala ce to biti prava stvar

naravno ako se odazovu ovi ostali al nevidim razlog zasto nebi
Zadnja izmjena:
miky_hz, dana/u 28 avg 2011, 15:33, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
aS_Roma
ZAJEDNO DO TITULE 
-
dzenan01
-
Kontakt:
miky_hz je napisao/la:Jao jao,iduce sedmice je turir u cast Kelija,haj to smo znali,al sam kontao da ce pored nas igrati neki nizeligasi ekipe ko sto je bio slucaj ranije..ali navodno su pozivnice poslane Zelji,Olimpicu i Dobrinji..ala ce to biti prava stvar

naravno ako se odazovu ovi ostali al nevidim razlog zasto nebi
Igrace ti tu rezervni sastav, možda pojačan sa par prvotimaca .
Mada bih ja poslao prvi tim, ipak je turnir u čast jednoj od najvećih legendi našeg kluba i grada.

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
miky_hz
-
Kontakt:
I to sto je turnir u cast nase legende,ali bi se trebao staviti prvi tim iz razloga jel je pauza,ovako ce biti 12 i vise dana bez utakmice kolko vec,zar nije bolje da odigraju ovaj turnir,nemora ono biti kazem prvih 11 ko sto igraju u prvenstvu,nek se izmjesa ekipa logicno sto i treba,al mislim da nema potrebe da se odmaraju prvotimci ili tako nesto bas zbog te pauze...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
zubizareta
-
Kontakt:
Postao/la zubizareta » 28 avg 2011, 16:49
FCS-FCS je napisao/la:F.G.R je napisao/la:Uvijek je bilo vrijedjanja i bice svugdje, de malo ohladite.

.
hebe ti BiH...
dobro mangupe da si bio u Zenicu znao bi sta su prvi skandirali al to je nebitno kao i ovo juce malo navijackog prepucavanja! Nikad necemo nacionalizam i te socnije stvari pjevat jer nasa tribina nije politicka stranka,medju nama ima i pravoslavaca i katolika tako da nista socnije neces cuti,ako ti se nesvidja bas mi je zao,jer da psujemo te stvari bili bi u rangu Sokolova,za tekbiranja,psovanja Srbije imas druga mjesta,i onako usput imamo dva nasa foruma al jok vazno je da se ovdje oplete o svemu i svacemu
Fina Gradska sarajevska raja
-
FCS-FCS
-
Kontakt:
Očigledno ne kontas mrtvi mangupe zubizareta.... i nemoj ti zivotati pričati o svojim gostovanjima... evo, najezio sam se od količine adrenalina ... nego , navijač @zubizareta, sjecas li se nekih zescih tekmi u nicaze pa da nam ispricas svoja iskustva
-
zubizareta
-
Kontakt:
Postao/la zubizareta » 28 avg 2011, 17:00
FCS-FCS je napisao/la:Očigledno ne kontas mrtvi mangupe zubizareta.... i nemoj ti zivotati pričati o svojim gostovanjima... evo, najezio sam se od količine adrenalina ... nego , navijač @zubizareta, sjecas li se nekih zescih tekmi u nicaze pa da nam ispricas svoja iskustva
vazda u zivotu al zasto da ti pricam kad nisi bio tamo a i ovo nije mjesto da se prica o tome
Fina Gradska sarajevska raja
-
FCS-FCS
-
Kontakt:
Haj dječak ne rise vise .. bio sam milio puta u nicaze i to odmah poslije rata. Dva puta mi sajbu na autu lomili, jednom u gradu jednom na izlazu iz zenice.
I nemoj ti dječak o huliganstvu....tisu misu i uzivaj
DEBUG SSO: [] | STATUS: []