Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Principatus
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Strasan gol Agüera. Taj blok Silva, Nasri, Agüero, Dzeko. Jednostavno nenormalno.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
TuborgGreen
- Kontakt:
DŽEKO cerupa pjetlove

Ra`81 je napisao/la:Jedan za Luku, drugi za Vedrana a treći za Niku![]()
hahahahahahhaahhahahahahahhaha
INTER SIAMO NOI ! ! !
Evo ga i treci.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Grande je napisao/la:Ra`81 je napisao/la:Jedan za Luku, drugi za Vedrana a treći za Niku![]()
hahahahahahhaahhahahahahahhaha
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hahahahahahas preludo
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- legenda reala
- Kontakt:
Sasvim_Obican je napisao/la:E.. Ekipa CROtenhama predaje zahtjev OHR-u. Kažu da ih Džeko majorizira !![]()
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Imas 2 na prethodnoj stranici mislim.velez_mostar je napisao/la:Gdje cu naci golove?Tek sam se ukljucio!!
Dzeko majstore, svaka cast!!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ubjedljivo prvi strijelac, a kako je krenuo nece mu niko ni prismrditi.
Dobra sezona, predosjecam.

Dobra sezona, predosjecam.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Megamon
- Kontakt:
Daj vadi Dzeku Mancini.Nema potrebe da se sta rizikuje.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- JuveSissoko
- Kontakt:
imam isti osjecajOmerbavarac je napisao/la:Ubjedljivo prvi strijelac, a kako je krenuo nece mu niko ni prismrditi.
Dobra sezona, predosjecam.![]()
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Sjetih se onog Edinog komentara Hrvatima u koridoru "Jesi vidio kako zabijam "

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Dobar gol Kaboula,prije toga odlicna odbrana Harta..
Jeste vidjeli face u Yaye nakon sto mu Bale proda onu fintu,skroz se izgubio,gleda oko sebe gdje nestade Bale
Jeste vidjeli face u Yaye nakon sto mu Bale proda onu fintu,skroz se izgubio,gleda oko sebe gdje nestade Bale
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Dzeko , Dzeko pa sta to radis u ramazanske dane , omrsi se raja 
burazeru ja sam se omrsio nakon prvog golaHZ_ilidzaa je napisao/la:Dzeko , Dzeko pa sta to radis u ramazanske dane , omrsi se raja
prvi hat-trick za City u najvišem rangu Engleske, još od marta 1962...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Zar nije i Tevez imao hat-trick,ma siguran sam da je imao protiv nekoga,ne mogu se sjetiti sad tacnoPasha je napisao/la:prvi hat-trick za City u najvišem rangu Engleske, još od marta 1962...
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
- Donnie Darko
- Kontakt:
Džek Trick
- JuveSissoko
- Kontakt:
to je samo protiv TottenhamaDylan Dog je napisao/la:Zar nije i Tevez imao hat-trick,ma siguran sam da je imao protiv nekoga,ne mogu se sjetiti sad tacnoPasha je napisao/la:prvi hat-trick za City u najvišem rangu Engleske, još od marta 1962...
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
ajjjjjjjjjjjjjjj zamalo 4 
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
steta =(
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Trenutno korisnika/ca: legendarnadruga, zikerrz21 i 41 gost.