Tottenham Hotspur F.C.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Tottenham Hotspur F.C.
http://www.skysports.com/story/0,,11095_7126344,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Tottenham u pregovorima sa West Hamom oko prelaska Parkera na White Hart Lane. Po meni, još bolje rješenje od Diarre a uz to, vjerovatno i jeftinije.
Tottenham u pregovorima sa West Hamom oko prelaska Parkera na White Hart Lane. Po meni, još bolje rješenje od Diarre a uz to, vjerovatno i jeftinije.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
scott parker neće biti u sastavu west hama danas protiv nottingam foresta, navodno je blizu prelaska u tottenham.
chelsea ponudio za modrića 40m funta i vjerovatan je njegov prelazak u drugi dio grada.
chelsea ponudio za modrića 40m funta i vjerovatan je njegov prelazak u drugi dio grada.
Dosli smo do te cifredonjuan je napisao/la:scott parker neće biti u sastavu west hama danas protiv nottingam foresta, navodno je blizu prelaska u tottenham.

Ovo sam napisao prije mjesec dana,.. Tako mislim i sada.
Ovo je pravi ispit za Totenhem,.. Ako zadrze Modrica, onda su pobjednici. Ako ga prodaju za 40+ miliona funti, onda su izvukli nerjeseno (pod uslovom da te pare utrose na dovodjenje vrhunskog igraca na sredini terena). Ako ga prodaju za 30ak miliona funti i pokleknu pod pritiskom, onda su apsolutni gubitnici,.. U tom slucaju mogu ocekivati odlaske i ostalih najboljih igraca, nezainteresovanost renomiranih igraca za prelazak u klub,... Te na kraju, tavorenje na sredini terena i nesigurnu buducnost kluba.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
@Valencia Bail moze samo Naniu cistiti kopacke, pored Zabalete nema sanse.
Borba za opstanak!
Borba za opstanak!
There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
Ovakav Tottenham nema nikakve sanse za Evropu. Zaista bruka od igre. Modric, Bale i Van Der Vaart djeluju kao neki nizerazredni igraci pored Cityevih. Bale totalno van forme, Modric slab, Van Der Vaart je imao par pokusaja ali slabo je ovo. Cudi me odbrana. Nisam navikao da Dawson onako ispada, sramotno!
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Nije bas tako lose kako izgleda na ovoj utakmici, jednostavno sve je nizbrdo krenulo, bice oni konkurentu za Europu.Rooney88 je napisao/la:Ovakav Tottenham nema nikakve sanse za Evropu. Zaista bruka od igre. Modric, Bale i Van Der Vaart djeluju kao neki nizerazredni igraci pored Cityevih. Bale totalno van forme, Modric slab, Van Der Vaart je imao par pokusaja ali slabo je ovo. Cudi me odbrana. Nisam navikao da Dawson onako ispada, sramotno!
1:4

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- M. Scofield
- Kontakt:
katastrofa, u dvije utakmice 8 golova primili, krećemo u utakmicu bez defanzivnog veznog, onda Harry uvodi u nastavku čak tri
Audere est Facere
Nisam odavno gledao lošije izdanje Tottenhama u prvom poluvremenu to je i izgledalo na nešto prilika Bale kad je fulao praktično prazan gol te onda šansa Croucha glavom , u drugom apsulutno ništa sad trebaju riješiti situaciju sa Modrićem i onda krenuti u kupovinu stopera i veznjaka zavisno ostane li ili ode Modrić.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Ocajan Tottenham .
Harry je izgubio kompas, nakon debakla prosle sezone evo na izmaku je prelazni rok a ni jedno pojacanje, za to treba biti *..... debil
Izgleda da su i pripreme lose odradjene, Bale u odnosu na proslu sezonu neprepoznatljiv.
Harry je izgubio kompas, nakon debakla prosle sezone evo na izmaku je prelazni rok a ni jedno pojacanje, za to treba biti *..... debil
Izgleda da su i pripreme lose odradjene, Bale u odnosu na proslu sezonu neprepoznatljiv.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
modrić tražio da ne igra 2h prije početka
http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... k-off.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... k-off.html" onclick="window.open(this.href);return false;
katastrofa je kad ih u jednoj utakmici primis tolikoM. Scofield je napisao/la:katastrofa, u dvije utakmice 8 golova primili, krećemo u utakmicu bez defanzivnog veznog, onda Harry uvodi u nastavku čak tri

Smijesni Arry optuzio Modrica da je kriv radi lose predsezone i pripreme, a samim time i krivac za ovaj poraz.
Citam danas da bi ipak mogao doci na Stamford, transfer je blizu sada. Sto bi Maminjo reko: Ajmooooo !

Citam danas da bi ipak mogao doci na Stamford, transfer je blizu sada. Sto bi Maminjo reko: Ajmooooo !

Zola in, Zola passes, Zola scores !
hehe da možda harry nije glavni krivac, city troši ko lud, liverpool, united, chelsea. samo tottenham i arsenal prave cirkus od klubova. čuj adebayor i friedlJohnyx95 je napisao/la:Smijesni Arry optuzio Modrica da je kriv radi lose predsezone i pripreme, a samim time i krivac za ovaj poraz.![]()

ova situacija oko modrica me posijeti na onu od prije tri sezone u vezi s berbatovom
covjek hoce da ide,nasi nedaju i lik pocne da se INATI

Čuvajte se slobodnih dana. Nisu slobodni dani za svakog. Slobodan čovjek uvijek je u iskušenju da misli. Ako pet dana nije mislio, možete misliti šta taj može misliti kad jednom počne da misli.
ma nek ga nose, pao mi je u ocima nevjerovatno, sram da ga bude, patuljak jedan, tottenham ga je stvorio i vidi sta im radi, udajte ga onim plavcima a mozemo dovesto 3-4 super kvaltitetna igracajugman je napisao/la:ova situacija oko modrica me posijeti na onu od prije tri sezone u vezi s berbatovom
upotpunosti se slazem sa tobombelefront je napisao/la:ma nek ga nose, pao mi je u ocima nevjerovatno, sram da ga bude, patuljak jedan, tottenham ga je stvorio i vidi sta im radi, udajte ga onim plavcima a mozemo dovesto 3-4 super kvaltitetna igracajugman je napisao/la:ova situacija oko modrica me posijeti na onu od prije tri sezone u vezi s berbatovom
Čuvajte se slobodnih dana. Nisu slobodni dani za svakog. Slobodan čovjek uvijek je u iskušenju da misli. Ako pet dana nije mislio, možete misliti šta taj može misliti kad jednom počne da misli.
- M. Scofield
- Kontakt:
Tottenham je prihvatio ponudu od 12 m funti za Croucha, ponuda je identična i od Sunderlanda i Stoke, igrač će sam odlučiti gdje će ići. Odlična cijena, sada taj novac iskoristiti za novo pojačanje
Audere est Facere
Spurs star Tom Huddlestone is keeping us all guessing after tweeting...'Can't believe who just sneaked into the training ground the back way! Wow.' We'll bring you details if we find out more. 

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Da mi je znati ko je, nade su mi da je jedan od sljedeci higraca : Cahill, Pjanic, Damiao, kenwayn jones ili RaulFCUM je napisao/la:Spurs star Tom Huddlestone is keeping us all guessing after tweeting...'Can't believe who just sneaked into the training ground the back way! Wow.' We'll bring you details if we find out more.
Ballotelibelefront je napisao/la:Da mi je znati ko je, nade su mi da je jedan od sljedeci higraca : Cahill, Pjanic, Damiao, kenwayn jones ili RaulFCUM je napisao/la:Spurs star Tom Huddlestone is keeping us all guessing after tweeting...'Can't believe who just sneaked into the training ground the back way! Wow.' We'll bring you details if we find out more.

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif