Sad ja pošo da pitam ,mislim da nema ko drugi za mjesec august do naš Edinmiky_hz je napisao/la:Mogao bi hladno pokupiti nagradu za igraca mjeseca u Enleskoj ligi,kad se ono to dodjeljuje sad nekad?
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ovaj cetvrti gol je najjaci, pokidao je ovaj put.
[youtube][/youtube]
Slican je dao i Villarealu.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Slican je dao i Villarealu.
[youtube][/youtube]
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Ocerupa Dzeko pjetlove 
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Objasnio !
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
I propose that from this day forth any player getting four goals in one match shall be referred to as scoring a Dzeko.

Optimista vjeruje da živimo u najboljem od svih mogućih svjetova. Pesimista se plaši da je to istina.
de prevedi ?Dylan Dog je napisao/la:Pogledajte sta je Wilshere napisao na Twitteru![]()
http://twitter.com/#!/jackwilshere" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Madridista18
- Kontakt:
Neka neko kaze Dzeki da prestane igrati fifu na terenuEdvin_Mg je napisao/la:de prevedi ?Dylan Dog je napisao/la:Pogledajte sta je Wilshere napisao na Twitteru![]()
http://twitter.com/#!/jackwilshere" onclick="window.open(this.href);return false;
4 sjajna gola,ne zna se koji je ljepsi! Tako dominantan,daje golove,lijevo,desnom,glaavom...pa sta vise treba najboljem napadacu na svijetu,a danas je to Dzeko sasvim sigurno! ponosno se osjecaju svi ljudi u BIH danas,uljepsao nam je svima dan,sta dan....predobar danas masallah,da ga ne ureknemo! samo naprijed,ali imaj mjeru,nemoj bas ovoliko davati:) Tevez moce ici ,inace ce presjediti na klupi ovu sezonu...sad treba misliti na Bjelorusiju,pa da im uzmemo 6 bodova,aBd!
Svaka ti cast kralju!!!
- Citizen-X
- Kontakt:
Uragan Edirena svratila na Vajt Hart Lejn
Jacko The Ripper
cujem Modricu pale dionice na Nasdaq-u
Jacko The Ripper
cujem Modricu pale dionice na Nasdaq-u
Zadnja izmjena: Citizen-X, dana/u 28 avg 2011, 17:01, ukupno mijenjano 1 put.
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
- Bayern@heart
- Kontakt:
To majstore
Edin mubarek Olsun
Bajram serif mubarek olsun Edine Vec mi zao golmana Bjelerusije

Edin mubarek Olsun
Bajram serif mubarek olsun Edine Vec mi zao golmana Bjelerusije
- Donnie Darko
- Kontakt:
http://twitter.com/#!/dannysimpson12" onclick="window.open(this.href);return false;
Skonto je i ovaj kakvo je g0vno pojo sa onom izjavom.
Skonto je i ovaj kakvo je g0vno pojo sa onom izjavom.
Bas me interesuje sta ce Mancini reci za igru i 4 gola Edina Dzeke...ocekujem da kaze kako Tevez napkon moze ici,kud god hoce!:)
Rekord!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Prvi igrac Man City-a u istoriji kluba koji je uspio zabiti 4 gola u jednoj zvanicnoj utakmici Premier Lige!!!!
Svaka cast... Idemo dalje....
Prvi igrac Man City-a u istoriji kluba koji je uspio zabiti 4 gola u jednoj zvanicnoj utakmici Premier Lige!!!!
Svaka cast... Idemo dalje....
VanBasten je napisao/la:
- mighty_reds
- Kontakt:
ma 100% uzima on ovom današnjom predstavom je to potvrdio.Samo nisam siguran dal ima za august mjesec budući da je sezona počela tek sredinom mjeseca.legenda reala je napisao/la:Sad ja pošo da pitam ,mislim da nema ko drugi za mjesec august do naš Edinmiky_hz je napisao/la:Mogao bi hladno pokupiti nagradu za igraca mjeseca u Enleskoj ligi,kad se ono to dodjeljuje sad nekad?
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
VanBasten je napisao/la:
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.