Nek ode u Real za 55M eura i bude ta karika koja nedostaje u rusenju Barce s tronaVrebac je napisao/la:A ljudi mene stvarno neka trema hvata,,sta ako Dzeko nastavi ovako,,i na kraju sezone bude imao preko 40 golova (sva takmicenja), osvoji sve sa Cityiem,, nece vise biti zanimljivo pratiti,, gdje ce onda igrati u americi!!!!![]()
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
-
Pasodzigera
- Kontakt:
Pogledajte Nasrijevu facu nakon 5 gola,garant je pomislio u sebi, znao sam da je Dzeko lud,ali bas ovoliko:mrgreen:
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
Vise je Nasri danas ucinio za Dzeku nego Silva za citavo dosadasnje vrijeme Dzekinog igranja u Cityju!
Bravo Edine!
Bravo Edine!
Zadnja izmjena: twingi, dana/u 28 avg 2011, 17:37, ukupno mijenjano 1 put.
Naglabam...
Ne uklanjam dok Velid Spaho ne trepne kad prica!!!
Ne uklanjam dok Velid Spaho ne trepne kad prica!!!
Kad porastem volio bih biti KLOC, kao Edin Dzeko

U pravu su oni koji su govorili da Edin nije za Englesku PL,i nije,on uopste nije za fudbal na ovoj planeti

U pravu su oni koji su govorili da Edin nije za Englesku PL,i nije,on uopste nije za fudbal na ovoj planeti
The City manager Roberto Mancini admits the rout will have raised expectations amongst the fans, but was quick to remind them the season has only just begun.
"We played a really good game against what is a fantastic team," he said. "I was always sure Dzeko would score a lot of goals for us, he always scored in Wolfsburg.
"The only thing I'm disappointed with is that we conceded. I think we need to pay more attention in this situation.
"This is a very long season and it's important that we started well. The next games will be very hard because now everyone thinks we will score three or four goals, but that is impossible."
http://www.guardian.co.uk/football/2011 ... ester-city" onclick="window.open(this.href);return false;
"We played a really good game against what is a fantastic team," he said. "I was always sure Dzeko would score a lot of goals for us, he always scored in Wolfsburg.
"The only thing I'm disappointed with is that we conceded. I think we need to pay more attention in this situation.
"This is a very long season and it's important that we started well. The next games will be very hard because now everyone thinks we will score three or four goals, but that is impossible."
http://www.guardian.co.uk/football/2011 ... ester-city" onclick="window.open(this.href);return false;
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."
M. Selimovic - Tvrdjava
M. Selimovic - Tvrdjava
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Dzeko, hvala na ovome, ovaj dan cu pamtit !!
ali ljudi, nemojte odma pljuvati po drugim igracima, bas ruzno izgleda
ali ljudi, nemojte odma pljuvati po drugim igracima, bas ruzno izgleda
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
-
hordas_Bec
- Kontakt:
Man. City 12, Edin 6 golova
svaka cast !!
daj nek neko prevede boga ti,,hebi ga znam! njemacki,,talijanski 60% ali engleski neznam !!!teodolit je napisao/la:The City manager Roberto Mancini admits the rout will have raised expectations amongst the fans, but was quick to remind them the season has only just begun.
daj neko link za zadnji gol
[youtube][/youtube]
Za sve Bosance i Hercegovce ! Bravo kralju bravo legendo !
Za sve Bosance i Hercegovce ! Bravo kralju bravo legendo !
BvB Echte Liebe !!!
Menažder Manchester Cityja bio je oduševljen predstavom svojih igrača, prije svih Džekinom sjajnom partijom.
"Odigrali smo jako dobru utakmicu protiv fantastičnog tima. Ja sam uvijek bio siguran da će Džeko postići puno golova za nas ove sezone. On je uvijek zabijao u Wolfsburgu. Jedino sam razočaran što smo primili gol. Moramo posvetiti mnogo više pažnje u tim situacijama. Važno je što smo počeli dobro sezonu. U narednim utakmicama bit će teško, mada će svako očekivati da postignemo tri ili četiri gola“, kazao je Italijan.
"Odigrali smo jako dobru utakmicu protiv fantastičnog tima. Ja sam uvijek bio siguran da će Džeko postići puno golova za nas ove sezone. On je uvijek zabijao u Wolfsburgu. Jedino sam razočaran što smo primili gol. Moramo posvetiti mnogo više pažnje u tim situacijama. Važno je što smo počeli dobro sezonu. U narednim utakmicama bit će teško, mada će svako očekivati da postignemo tri ili četiri gola“, kazao je Italijan.
bravo dzeko,kapa do poda
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Uglavnom, kaze kako su igrali odlično i kako je uvijek bio uvjeren da će Džeko za njih dati dosta golova kao što je to radio i u Wolfsburgu, nije zadovoljan što su primili gol, kaze da moraju poraditi na tome, i govori da je sezona teška i da će im biti teško igrati jer se od njih očekuje da daju golove.Vrebac je napisao/la:daj nek neko prevede boga ti,,hebi ga znam! njemacki,,talijanski 60% ali engleski neznam !!!teodolit je napisao/la:The City manager Roberto Mancini admits the rout will have raised expectations amongst the fans, but was quick to remind them the season has only just begun.
http://www.guardian.co.uk/football/2011 ... ester-city" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."
M. Selimovic - Tvrdjava
M. Selimovic - Tvrdjava
šta mislite da se postavi anketa na ovoj temi, recimo, koliko će Džeko postići golova ove sezone ? Bilo bi baš fino... bubam staviti: do 10 golova, 11-18, 19-25, 26-30, preko 30
...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
-
neroazzuro
- Kontakt:
...kao prava promasena investicijamostar_mo je napisao/la:DŽEKO je danas oborio dva rekorda...
postao je prvi igrač u povijesti City-ja koji je u jednoj utakmici zabio 4 gola i prvi igrač u povijesti premiershipa koji je nakon 3 odigrana kola zabio 6 golova....
BTW Veliko hvala Nasri-ju koji je veliko osvjezenje u odnosu na ono sebicno **** Silvu. Dzeko je dobio novog Misimovica,samo mozda i boljeg!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
...metniZagor je napisao/la:šta mislite da se postavi anketa na ovoj temi, recimo, koliko će Džeko postići golova ove sezone ? Bilo bi baš fino... bubam staviti: do 10 golova, 11-18, 19-25, 26-30, preko 30...
Cuj zadnje opcije, preko 30, kakvih 30 bola, 50!
preko 30 treba biti prvi opcija.. pa nadaljeZagor je napisao/la:šta mislite da se postavi anketa na ovoj temi, recimo, koliko će Džeko postići golova ove sezone ? Bilo bi baš fino... bubam staviti: do 10 golova, 11-18, 19-25, 26-30, preko 30...
ser del barça es el millor que hi ha !
Nakon ove sjajne predstave Edina Džeke, malo sam prelistao ovu temu unazad... čisto da se podsjetimo nekih stvari...
anonymousHD je napisao/la:Pa @Virtual i Papac nosi zastavu BiH, a gde je on? De šuti molim te! Džeko je rinaka velika i to govorim već godinu ipo. Lik se ufurao, konta zvezda, umislio se lik.
Cartman je napisao/la:Dan nakon najvece sramote u istoriji ove reprezentacije, on se smije kao da je pobjedio. Mora da su mu arapi dali jos milion funti. FLOP
Da, igračina je. Ja te nisam morao ubjeđivati, on te je ubijedio.Dirk je napisao/la:Eto ti si dobra osoba jer nas zelis ubjediti da je Edin igracina i to je tvoj najveci uspjeh u zivotu.Ja ni za koga necu reci da je dobar kada igra tako lose, a taj moral i dokazivanje da su svi krivi osim njega nije neka ljudska velicina !
Cartman je napisao/la:Daj suti svega ti, znamo da je tebi 10 godina i da ti je Dzeko idol. Meni je samo obicni preplaceni igrac
Cartman je napisao/la:Pored onakvog Lazara, City dovodi ovog kloca. Pa gdje su im scouti?
Cartman je napisao/la:A jest lako ove male Dzeko-fanove isprovocirat.Vidi se da im je plafon 10 godina. I naravno da gol protiv Albanije nista nece promjenit, on ostaje isti, i opet ce na sljedecem okupljanju pokazivat isto ponasanje.
jasko_juve je napisao/la:nije za njega ova liga,prebrzo sve,precvrsti stoperi..Italija il Njemacka Edine..dalje na-aaaaaaa..
Ima tu još puno, puno gadosti, nisam stigao sve pročitati. @Kimbo je bio siguran da Edin napušta City, da ide u Tursku, Blackburn, Bayern i ko zna gdje. Mnogo uvreda, ponižavanja, itd...jasko_juve je napisao/la:Dzeko se nije snasao niti ce se snaci u ovoj ligi,prebrza liga za njega.. on je napadac,njegov posao je da daje golove a ne da se samo nalazi u prilikama il nesto trece..
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Je li bio u offsideu kod trećeg gola????
Svaka cast MAJSTORE!!!
SJAJI,SJAJI BOSANSKI DIJAMANTU !
SJAJI,SJAJI BOSANSKI DIJAMANTU !
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, General505 i 13 gostiju.