Ne, bio je iza lopte !Unica_Liverpool_ je napisao/la:Je li bio u offsideu kod trećeg gola????
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
Virtual, znamo mi to dobro, pusti budale...ne trebas se peglat' bezze...to nek' ide na njihov obraz 
Bio je metar izvan ofsajda, pogledaj usporeni snimak i pazi odakle je lopta upucena prema njemu (metar od gol-aut linije), a on je stajao barem 2 metra od gol-aut linije.Unica_Liverpool_ je napisao/la:Je li bio u offsideu kod trećeg gola????
Optimista vjeruje da živimo u najboljem od svih mogućih svjetova. Pesimista se plaši da je to istina.
- storm_raider
- Kontakt:
Bravo Edine majstore! Samo nek ga povrede zaobidju, golovi ce lagano da se redaju 
Sport je lijek za tijelo i duh.
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Aha, hvala puno!!!!babilonTM je napisao/la:Ne, bio je iza lopte !Unica_Liverpool_ je napisao/la:Je li bio u offsideu kod trećeg gola????
Ma emire nisam gledao na loptu nego na igrače, hvala puno!!!!
to Dzeko majstore ,care samo tako ,kroz cijelu tekmu orilo oooo Edinn Dzekooooo 
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Ja mislim da nista drugo nisu ni pjevali !MuhamedTM je napisao/la:to Dzeko majstore ,care samo tako ,kroz cijelu tekmu orilo oooo Edinn Dzekooooo
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
Samo da se ne zaboravi buraz, da se ne zaboravi!mandraX je napisao/la:Virtual, znamo mi to dobro, pusti budale...ne trebas se peglat' bezze...to nek' ide na njihov obraz
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Idol nacije !!
nek je zacepio usta svim onima koji su ga kritikovali..aBd da ovoliko zabije i Bjelorusiji
nek je zacepio usta svim onima koji su ga kritikovali..aBd da ovoliko zabije i Bjelorusiji
ZZ
- nero.piroman
- Kontakt:
scaka cast majstore, vec sada si jedan od najboljih igraca koje je BiH ikada imala, ako ne i najbolji
Tko želi nešto naučiti, nači će način; tko ne želi, naći će izliku.
Cestitam dijamantu, zasluzeno.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
neUnica_Liverpool_ je napisao/la:Je li bio u offsideu kod trećeg gola????
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Principatus
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Nakon ove sjajne predstave Edina Džeke, malo sam prelistao ovu temu unazad... čisto da se podsjetimo nekih stvari...
anonymousHD je napisao/la:Pa @Virtual i Papac nosi zastavu BiH, a gde je on? De šuti molim te! Džeko je rinaka velika i to govorim već godinu ipo. Lik se ufurao, konta zvezda, umislio se lik.Cartman je napisao/la:Dan nakon najvece sramote u istoriji ove reprezentacije, on se smije kao da je pobjedio. Mora da su mu arapi dali jos milion funti. FLOPDa, igračina je. Ja te nisam morao ubjeđivati, on te je ubijedio.Dirk je napisao/la:Eto ti si dobra osoba jer nas zelis ubjediti da je Edin igracina i to je tvoj najveci uspjeh u zivotu.Ja ni za koga necu reci da je dobar kada igra tako lose, a taj moral i dokazivanje da su svi krivi osim njega nije neka ljudska velicina !
Cartman je napisao/la:Daj suti svega ti, znamo da je tebi 10 godina i da ti je Dzeko idol. Meni je samo obicni preplaceni igracCartman je napisao/la:Pored onakvog Lazara, City dovodi ovog kloca. Pa gdje su im scouti?Cartman je napisao/la:A jest lako ove male Dzeko-fanove isprovocirat.Vidi se da im je plafon 10 godina. I naravno da gol protiv Albanije nista nece promjenit, on ostaje isti, i opet ce na sljedecem okupljanju pokazivat isto ponasanje.
jasko_juve je napisao/la:nije za njega ova liga,prebrzo sve,precvrsti stoperi..Italija il Njemacka Edine..dalje na-aaaaaaa..Ima tu još puno, puno gadosti, nisam stigao sve pročitati. @Kimbo je bio siguran da Edin napušta City, da ide u Tursku, Blackburn, Bayern i ko zna gdje. Mnogo uvreda, ponižavanja, itd...jasko_juve je napisao/la:Dzeko se nije snasao niti ce se snaci u ovoj ligi,prebrza liga za njega.. on je napadac,njegov posao je da daje golove a ne da se samo nalazi u prilikama il nesto trece..
Zaboravio si onoga lika sto se po svojim rijecima sakriva u prljavom rektumu.
Ali dobro covjek je vec tada sam sve o sebi objasnio.
A Dirk veliki fail.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Gledam po ko zna koji put i najezim se opetDamir_BvB je napisao/la:[youtube][/youtube]
Za sve Bosance i Hercegovce ! Bravo kralju bravo legendo !
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
- Megamon
- Kontakt:
@Principatus
To je onaj sir edamer mada bi ja prije rek'o da je sir livada."Popularni" Sirr Matt
To je onaj sir edamer mada bi ja prije rek'o da je sir livada."Popularni" Sirr Matt
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Principatus
- Kontakt:
Da, da jos jedan veliki analiticar.Megamon je napisao/la:@Principatus
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Dzeko je danas "razvalio" Tottenham! Ja mislim da za 10 godina nece vise sa City-em smjeti utakmicu odigrati. Alo ono sto je mene vise iznenadilo, da ne kazem obradovalo, je ponasanje Nasrija prema Dzeki. Citavo vrijeme ga je trazio na terenu. Kao i ostali igraci osim Silve i Aguera pa su zato i odskakali od ostatka tima nekako.
Nasri i Dzeko ce cuda praviti za City-zivi bili pa vidjeli! Sretno momci!! 
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....