FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

bimbrlica
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la bimbrlica » 28 avg 2011, 03:16

Villa se p.o.s.r.o' na centru,ja sam jedino to primjetio...
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 28 avg 2011, 12:24

Puyol prvi put trenirao sa suigračima, zbog ozljede otpao Adriano

U subotu je prvi trening sa suigračima nakon lipanjske operacije lijevog koljena odradio 33-godišnji kapetan Barcelonine nogometne momčadi Carles Puyol...

Puyolov je povratak u kadar došao dva dana uoči Barcelonina ostvaranja sezone u Primeri protiv Villarreala na Nou Campu u ponedjeljak. Zasad nije poznato hoće li kapetan kandidirati za utakmicu.

Za to definitivno postoji potreba. U kadru Josep Guardiola nema ozlijeđenog (list) Gerarda Piquea, a najnovija žrtva ozljede u Barceloninu je obrambenom redu brazilski lijevi bočni branič Adriano, koji će propustiti dvoboj s Villarrealom zbog ozljede mišića.
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 28 avg 2011, 15:57

vi bi zbog jedne lose partije vec poceli izbacivati igrace iz prve postave... :roll:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Postman
Kontakt:

Post Postao/la Postman » 28 avg 2011, 17:00

M A J S T O R je napisao/la:slika

Messi i Cesc, nekad davno :D :D :D :D :D :D
:lol: :lol:

xavimessi
Kontakt:

Post Postao/la xavimessi » 28 avg 2011, 18:37

nekad
M A J S T O R je napisao/la:slika

Messi i Cesc, nekad davno :D :D :D :D :D :D

i sad
slika
:D

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 28 avg 2011, 23:40

sutra na arenasport 1 je barcelona -villareal koga interesuje ,vidim nesh da pisete o tome ;)
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 28 avg 2011, 23:48

xaviesta je napisao/la:Formacija 2-4-3 je vec isprobana, Alves je u nekim utakmicama bek samo na paapiru. Ipak Villareal je ozbiljna ekipa da bi u utakmicu usli za Mascheranom,Fontasom i Abidalom u zadnjoj liniji.

Mozda nesto ovako..

--------------Valdes-------------

Montoya--Masche--Fontas---Abidal--

----------------Busquets---------------

--------Xavi------------Iniesta---------

---------------Messi-----------------

-----Pedro-------------Sanchez--------

Ili probati sa Xavijem na DMF-u na njegovu poziciju Cesc, a Busquets na stopera.

ma odbrana ce bit po meni: dos santos busquets masche abidal,

dos santos se dobro pokazo u pripreminim utakmicama na desnom beku i zato mislim da ce njega stavit ,fontasa ne bi reko da ce sutra smjet stavit ,
keita ce zadnjeg veznog igrat ko protiv porta .
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 28 avg 2011, 23:51

buskets i maskerano nema sanse da obojica igraju u zadnjoj liniji...

fontas i maskerano su trenutno najblizi tome da odigraju...mada sa pepom se nikad ne zna..samo da barca hoce pobjedit sutra,,, :)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 29 avg 2011, 00:12

T-MAC je napisao/la: fontas i maskerano su trenutno najblizi tome da odigraju...mada sa pepom se nikad ne zna..samo da barca hoce pobjedit sutra,,, :)
Mogao bih se složiti sa tobom ;) , a i onaj klaun ( Dani ) baš u zadnjem kolu da dobije karton koji znači suspenziju za prvo kolo slijedeće sezone jbt :?
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 29 avg 2011, 12:13

Veceras na ARENA SPORT 1 uzivo prenos hvala ti boze za bajramski poklon !
BvB Echte Liebe !!!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 29 avg 2011, 12:27

Damir_BvB je napisao/la:Veceras na ARENA SPORT 1 uzivo prenos hvala ti boze za bajramski poklon !

To pasa 8-)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

BARCA4life
Kontakt:

Post Postao/la BARCA4life » 29 avg 2011, 14:00

messilla je napisao/la:
T-MAC je napisao/la: fontas i maskerano su trenutno najblizi tome da odigraju...mada sa pepom se nikad ne zna..samo da barca hoce pobjedit sutra,,, :)
Mogao bih se složiti sa tobom ;) , a i onaj klaun ( Dani ) baš u zadnjem kolu da dobije karton koji znači suspenziju za prvo kolo slijedeće sezone jbt :?
Nije mi jasno, pa vecerasnja utakmica je u stvari drugo kolo, Alves ima suspenziju za prvo kolo koje je odgodjeno :roll:

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 29 avg 2011, 14:03

BARCA4life je napisao/la:
messilla je napisao/la:
Nije mi jasno, pa vecerasnja utakmica je u stvari drugo kolo, Alves ima suspenziju za prvo kolo koje je odgodjeno :roll:
pa sve zavisi, ima suspenziju za 1 utakmicu, al ona nije odigrana...mislim da nema pravo igrati ;)
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 29 avg 2011, 14:29

veceras protiv Villareala bez pet defanzivaca...to bi mogo biti veliki problem...oni imaju brze napdace i to bi vrlo lako mogli iskoristiti, zato se nadam da cemo mi poceti sa Xavi, Iniesta, Cesc i Sergio u serdini, sto bi bilo bar neka mala pomoc u odbrani..ne ocekujem neku fenomenalnu pobjedu, sa 5-6 golova...jer mi bas i nismo u nekoj formi, koja istina dize se iz utakmice u takmicu.
takodjer ocekujem takticki dobro postavljenu ekipu, nadam se da necemo srljati, jer jedan gol koji bi mogli primiti mogo bi nas zahebati do kraja...
veliki nedostatak je ne igranje Alvesa, to je vise nedostatak naprijed nego nazad...nece biti ni Adriana, a ni Maxwela...necemo igrati veceras sa ofanzivnim bekovima, sto je lose po nas...

uglavnom bilo kakva pobjeda bi me zadovoljila, samo da se na vrhu prikljucimo za Realom...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 29 avg 2011, 14:34

Messijeva 184 gola u 272 utakmice za Barcelonu: 119 Liga, 17 Kup, 8 Španski Super kup, 37 Liga prvaka, 1 Evropski Super kup, 2 Svjetsko klupsko prvenstvo
:o
Visca el Barça ! Mes que un club !

casper
Kontakt:

Post Postao/la casper » 29 avg 2011, 16:07

ZELJO DO GROBA je napisao/la:veceras protiv Villareala bez pet defanzivaca...to bi mogo biti veliki problem...oni imaju brze napdace i to bi vrlo lako mogli iskoristiti, zato se nadam da cemo mi poceti sa Xavi, Iniesta, Cesc i Sergio u serdini, sto bi bilo bar neka mala pomoc u odbrani..ne ocekujem neku fenomenalnu pobjedu, sa 5-6 golova...jer mi bas i nismo u nekoj formi, koja istina dize se iz utakmice u takmicu.
takodjer ocekujem takticki dobro postavljenu ekipu, nadam se da necemo srljati, jer jedan gol koji bi mogli primiti mogo bi nas zahebati do kraja...
veliki nedostatak je ne igranje Alvesa, to je vise nedostatak naprijed nego nazad...nece biti ni Adriana, a ni Maxwela...necemo igrati veceras sa ofanzivnim bekovima, sto je lose po nas...

uglavnom bilo kakva pobjeda bi me zadovoljila, samo da se na vrhu prikljucimo za Realom...
Mislim da nece ta cetvorica pocet, Bus ce nvr na stopera a umjesto njega u vezu ce Keita a Cesc na klupu, pa zadnjih 20-30 min ce priliku dobit. Moguce je da Fontas il Dos Santos pocnu na desnom bocnom, posto nemamo nikog tu, a oni su igrali u pripremnim na toj poziciji.
Mes Que Un Club !

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 29 avg 2011, 16:15

s obzirom u kakvom je barca belaju sto se tice odbrane,veceras i minimalna pobjeda ce biti dovoljna.. :)

never
Kontakt:

Post Postao/la never » 29 avg 2011, 20:29

Barca veceras nastupa bez kompletne zadnje linije. Nema Puyola, Pique, Alvesa, Adriana i Maxwella :shock:
Previše i za jednu Barcu. Ponovo ce Guardiola morati praviti rotacije sa igracima koji igraju na drugim pozicijama i stavljati ih u zadnju liniju.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 29 avg 2011, 20:33

Bog te kakva ekipa :lol:

Valdes,Mascherano,Busquets,Abidal,Keita,Fabregas,Thiago,Iniesta,Sanchez,Messi,Pedro

Pa ti budi pametan pa skontaj :mrgreen: Pep je trener kod koga svi mogu igrati sve...svi se prilagodjavaju na koju god poziciju ih baci,fenomen je zaista
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 29 avg 2011, 20:35, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 29 avg 2011, 20:34

maskerano i keita bocni igraci :lol: :lol: :lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.