NK Travnik

Moderator/ica: GracanicaAA

Hz-Sa
Kontakt:

Re: NK Travnik

Post Postao/la Hz-Sa » 28 avg 2011, 18:34

naravno da se treba ponovo igrati a ne na guove 3 boda!**** ja onda ovo sve ako im se da hladno 3 boda! :evil:

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 28 avg 2011, 18:35

miky_hz je napisao/la:
babilonTM je napisao/la:Kako nezvanično saznaje naš portal Predsjednik Fudbalskog saveza Srednje-bosanskog kantona Behudin Trbojević u stadionskim prostorijama je napao i udario glavnog arbitra meča Rusmira Mrkovića iz Sarajeva.
Znaci nemora znaciti da ce biti 0-3 sluzbeno,ima sansa da se ponovi utakmica...jel nije ga napao igrac Travnika ili neko iz kluba
Kao da je to uopšte bitno, Travnik je organizator i dužan je da obezbijedi sudije i igrače i navijače

A kakav gol poništen, nek nam se nap.še kur,ine ni na portalu to niej spomenuto, oni znaju da je čist gol. Mesari obični hoće pobjede na krkanluk a sad ništa drugo ne preostaje nego 0:3. Stvari su tu jasne.

Ššta reći sem ŠAMPIONI, još ćemo malo popraviti gol razliku, šteta samo što će poništiti gol Vidaku :D

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 28 avg 2011, 18:37

hz-sa jedino bi se moglo borcu dati 3 boda pod izgovorom lose organizovana utakmica, tj trebalo je biti neko obezbjedjenje, ali ako ga nije napao niko od travnicana treba da se ponovi ili nastavi samo drugo poluvrijeme sto sam x puta gledao u ligama petice :D pa moze i kod nas :P
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

slavko njegus
Kontakt:

Post Postao/la slavko njegus » 28 avg 2011, 18:39

Mesari jedni..nakon skandala sa namjestanjem utakmica u priprepmama lani sada ste i ovo uradili...A sta ce sada biti?? istjerati iz lige za sva vremena.

aleksandarhz
Kontakt:

Post Postao/la aleksandarhz » 28 avg 2011, 18:40

Utakmica se mogla nastaviti, ali ocigledno neko nije htio da se utakmica nastavi. Ko i zasto ostaje da se vidi.
Realno bi bilo da se utakmica nastavi i neka bolje ekipa pobjedi. ;)

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 28 avg 2011, 18:40

Hajmo pricekat Travnicane koji su bili na tekmi sta imaju reci...

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 28 avg 2011, 18:40

SrdjanBL je napisao/la:Po svim pravilima utakmica je opravdano prekinuta, i morace se registrovati 3:0, odigrano je jedno poluvrijeme, a FK Travnik je odgovoran za organizaciju utakmice, i otkud u prostorijama za sluzbena lica lice koje nije vezano za FK Travnik i utakmicu direktno. 0:3, gotova prica..... Steta. :D
kakva pravila u BIH široki željo polufinale kupa sudiju udara ko stigne pred kamerama koliko je široki kažnjen,sloboda sarajevo gavarić igra sa tri žutim kartonima pa se ponovi utakmica

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 28 avg 2011, 18:41

Sta je povod da ga udari ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 28 avg 2011, 18:42

Prije 6-7 godina sam igrao protiv travnika,gledao sam zelju mnogo puta na piroti,i mogu samo reci...IZBACITI STOKU ZA SVA VREMENA!
AMAR OSIM!!!

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 28 avg 2011, 18:43

csh je napisao/la:Prije 6-7 godina sam igrao protiv travnika,gledao sam zelju mnogo puta na piroti,i mogu samo reci...IZBACITI STOKU ZA SVA VREMENA!
Ma cega si ti moderator mati mila???

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 28 avg 2011, 18:43

Elegant je napisao/la:Sta je povod da ga udari ?
poništen gol travnika,mogao je vjerovatno nastaviti utakmicu nije ga kličko udario ali da se sudija ne blamira dalje bolje prekinuti utakmicu pa da se registruje 0-3.

pacovi_tu_ima
Kontakt:

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 28 avg 2011, 18:44

naravno da će da bude 0-3 za borac. pa nema đaba zaštitu taj klub u komitetu za normalizaciju. pa jel ljubojević član komiteta, ili nije :oops:
utakmica se ponovila kad su igrali sloboda - sarajevo svima dobro poznati slučaj "gavarić". ako imalo ima morala u tom komitetu, tekma će biti ponovljena. ili nastaviti drugo poluvrijeme.

Hz-Sa
Kontakt:

Post Postao/la Hz-Sa » 28 avg 2011, 18:47

delko je napisao/la:hz-sa jedino bi se moglo borcu dati 3 boda pod izgovorom lose organizovana utakmica, tj trebalo je biti neko obezbjedjenje, ali ako ga nije napao niko od travnicana treba da se ponovi ili nastavi samo drugo poluvrijeme sto sam x puta gledao u ligama petice :D pa moze i kod nas :P
a sta bi one godine kad je Sarajevu u tuzli trebalo da se da 3 boda pa nista,i ako je po pravilniku pisalo da se registruje za nas 3 boda!pa smo opet nakon toga ponovili utakmicu!u pitanju su bili kartoni jer igrac slobode nije imao pravo nastupa zbog kartona!! zato kazem ako se vama zbog ovog da onda fuj sve

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 28 avg 2011, 18:47

nidi je napisao/la:
poništen gol travnika,mogao je vjerovatno nastaviti utakmicu nije ga kličko udario ali da se sudija ne blamira dalje bolje prekinuti utakmicu pa da se registruje 0-3.

Hahhah znaci normalno je sudju udariti i nastaviti utakmice? Jer pobogu nije ga Klicko udario :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 28 avg 2011, 18:49

pacovi_tu_ima je napisao/la:naravno da će da bude 0-3 za borac. pa nema đaba zaštitu taj klub u komitetu za normalizaciju. pa jel ljubojević član komiteta, ili nije :oops:
utakmica se ponovila kad su igrali sloboda - sarajevo svima dobro poznati slučaj "gavarić". ako imalo ima morala u tom komitetu, tekma će biti ponovljena. ili nastaviti drugo poluvrijeme.
trebao je četvrti sudija nastaviti a travnik kazniti sa 100 00 KM,jer ovako prvenstvo nije regularno.Sada bi trebalo kad god se spomene srebrenica i ratko mladić u banjaluci napustiti teren pa nek igraj sa mojim k...

F.G.R
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R » 28 avg 2011, 18:49

SrdjanBL je napisao/la:Po svim pravilima utakmica je opravdano prekinuta, i morace se registrovati 0:3, odigrano je jedno poluvrijeme, a FK Travnik je odgovoran za organizaciju utakmice, i otkud u prostorijama za sluzbena lica lice koje nije vezano za FK Travnik i utakmicu direktno. 0:3, gotova prica..... Steta. :D
Ti Boga mi kao da komentiraš Englesku Premier ligu, a ne našu.
Da se kod nas prate pravila ne bi se kod nas fudbal ni igrao.

travnik
Kontakt:

Post Postao/la travnik » 28 avg 2011, 18:50

Ja sam sad sa utakmice sudija mrkovic je kupljen od Borca 10000000000000000%
ja stvarno vise neznam do kad više ovako, kad nam je ovako sudjenje kod kuce sta čovjek ocekivat kad ode na stranu

slavko njegus
Kontakt:

Post Postao/la slavko njegus » 28 avg 2011, 18:51

neka...dabogda ispali, daboda se raspali....samo zbog kostolomaca kakvi su u vasem timu...

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 28 avg 2011, 18:52

SrdjanBL je napisao/la:
nidi je napisao/la:

Hahhah znaci normalno je sudju udariti i nastaviti utakmice? Jer pobogu nije ga Klicko udario :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
to je bila zajebancija za klička,a izgleda da je jedva čekao da prekine tekmu jer ga bilo više stid da šilji za borac

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 28 avg 2011, 18:53

Tako vam i treba.Nema kuknjave.Kupljen sudija.Kako to protiv Zelje nije bio niko kupljen.Mrs iz lige.Ne ovo je namjesteno da se da Borcu 3 boda stim da ce i Zeljo profitirat jer ce ovi napustit ligu.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk i 11 gostiju.