Na sta vi hocete pobjede na kupovinu sudija i na kupovinu utakmica . Pa i malo djete zna da ste prosle godine osvijili ligu na kupovinu .Dejan, BL je napisao/la:Kao da je to uopšte bitno, Travnik je organizator i dužan je da obezbijedi sudije i igrače i navijačemiky_hz je napisao/la:Znaci nemora znaciti da ce biti 0-3 sluzbeno,ima sansa da se ponovi utakmica...jel nije ga napao igrac Travnika ili neko iz klubababilonTM je napisao/la:Kako nezvanično saznaje naš portal Predsjednik Fudbalskog saveza Srednje-bosanskog kantona Behudin Trbojević u stadionskim prostorijama je napao i udario glavnog arbitra meča Rusmira Mrkovića iz Sarajeva.
A kakav gol poništen, nek nam se nap.še kur,ine ni na portalu to niej spomenuto, oni znaju da je čist gol. Mesari obični hoće pobjede na krkanluk a sad ništa drugo ne preostaje nego 0:3. Stvari su tu jasne.
Ššta reći sem ŠAMPIONI, još ćemo malo popraviti gol razliku, šteta samo što će poništiti gol Vidaku
NK Travnik
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Travnik
Važi, što ne bi kupili kad nam se može, nego jel vas bar na tribinama bilo više od blučana
razlog prekida utakmice je napad na sudiju Mrkovića po završetku prvog poluvremena u tunelu stadiona Pirota, a druga verzija je napad na sudiju u službenim prostorijama od strane nepoznaog lica. Pitanje, ko je ovde lud a ko normalan?
Čim gostujuća ekipa ima iole, fer suđenje... sudija je kupljen, čim gost pobijedi utakmica kupljena. 

Neeeee bih jaaaaa ovdje ništa pisao...
Jeste bitno je,ustvari nista nije kod nas bitno,tako je bilo i u Banja Luci 2004,tako je i Borac ko organizator bio duzan da obezbjedi igrace,sudije i navijace,pa je isto tako uletio navijac Borca i spucao Sadovica momak u bolnici zavrsio,al isto tako je ta utakmica registrovana 3-0 za Borac,jel nasi nisu htijeli da se vrate na teren,objasni mi tu razliku? domacin nije obezbjedio sigurnost,domaci navijac uradio sranje,i opet taj domacin dobije tri boda...i ti mene pitas sto ja ocekujem da se ponovi utakmica,eto ocekujem jel znam da je Mrkovic **** staro ,koje ce kcerku rodjenu prodatiDejan, BL je napisao/la:Kao da je to uopšte bitno, Travnik je organizator i dužan je da obezbijedi sudije i igrače i navijačemiky_hz je napisao/la:Znaci nemora znaciti da ce biti 0-3 sluzbeno,ima sansa da se ponovi utakmica...jel nije ga napao igrac Travnika ili neko iz klubababilonTM je napisao/la:Kako nezvanično saznaje naš portal Predsjednik Fudbalskog saveza Srednje-bosanskog kantona Behudin Trbojević u stadionskim prostorijama je napao i udario glavnog arbitra meča Rusmira Mrkovića iz Sarajeva.
Al da kao da je to bitno,ovo je satro nesto lijevo,sredit ce to Darko sve,hebo im komitet mamu namaznu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- crvenocrni
- Kontakt:
Tako je miky, dobro si se sjetio. Znaci igrac se moze udarit pa cak i u bolnici zavrsit al utakmica ima da se igra dok god je to u Banja Luci...
Ne sude cist penal u Sirokom, sad ponistavaju golove pa dokle vise ovom Borcu se treba na.guz.ivat?
Nemam nista protiv njih, jos su me i pozitivno iznenadili protiv Maccabija al brate sto nema smisla nema.
Radje nek im daju titulu i da se ne igra liga i nema napada, nema nacionalizma na stadionima, nema ubijanja itd...
Ne sude cist penal u Sirokom, sad ponistavaju golove pa dokle vise ovom Borcu se treba na.guz.ivat?
Nemam nista protiv njih, jos su me i pozitivno iznenadili protiv Maccabija al brate sto nema smisla nema.
Radje nek im daju titulu i da se ne igra liga i nema napada, nema nacionalizma na stadionima, nema ubijanja itd...
Zadnja izmjena: crvenocrni, dana/u 28 avg 2011, 19:06, ukupno mijenjano 1 put.
treba sacekat dok se strasti slegnu.sve u svemu situacija je sumnjiva..borac je sposoban kupiti sudiju to svi znamo .vjerovatno je sudija vidio da ce borac izgubit pa prekino.a mrkovic je smecar i to svi znamo 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- masinovodja
- Kontakt:
DOsta je vise ovih primitivaca koji "moraju" pobjedit kod kuce.
Pa dovoljno je pogledat statistiku vaseg ucesca u PL pa vidjet da je nenromalna, da kod kuce ubijate i na sve nacine pobjedjujete. Mora se i tome stati u kraj. Nadam se da ce komitet za normalizaciju normalno postupit i kaznit vas oduzimanje bodova i novcano!!!
Pa dovoljno je pogledat statistiku vaseg ucesca u PL pa vidjet da je nenromalna, da kod kuce ubijate i na sve nacine pobjedjujete. Mora se i tome stati u kraj. Nadam se da ce komitet za normalizaciju normalno postupit i kaznit vas oduzimanje bodova i novcano!!!
- masinovodja
- Kontakt:
Inace,
sudija Mrković je najbolji bh. sudija sa UEFA I FIFA licencom sto ga cini jednim od cetiri sudije sa tom licencom na cijelom Balkanu.
sudija Mrković je najbolji bh. sudija sa UEFA I FIFA licencom sto ga cini jednim od cetiri sudije sa tom licencom na cijelom Balkanu.
de bgti ne hvali tog kriminalcamasinovodja je napisao/la:Inace,
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Darko vam od srca poručuje,
Ima se, moze se
ma hvala Bogu
da ti kupim tekme sve
sreca da mogu!
Ima se, moze se
sve cu ti dati
kol'ko košta nek košta
ko ima taj i plati!
Kad šampioni dolaze u goste, domaćini i ne oblače gaće

Ima se, moze se
ma hvala Bogu
da ti kupim tekme sve
sreca da mogu!
Ima se, moze se
sve cu ti dati
kol'ko košta nek košta
ko ima taj i plati!

Kad šampioni dolaze u goste, domaćini i ne oblače gaće

Neeeee bih jaaaaa ovdje ništa pisao...
Meni više ovo liči na to da su vidjeli da ne mogu uzeti, pa se pokušalo vjerovatno po ustaljenoj praksi tražiti podršku od sudija i onda je došlo do fizičkog kontakta
Zadnja izmjena: Dejan, BL, dana/u 28 avg 2011, 19:08, ukupno mijenjano 1 put.
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Ne dirajte mi Travnik
.Sta god Travnicani kazu znajte da su u pravu
.

Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
- masinovodja
- Kontakt:
Argumentuj zasto je kriminalac i u roku od odmah brisem svoj post!silenT je napisao/la:de bgti ne hvali tog kriminalcamasinovodja je napisao/la:Inace,
-
- Kontakt:
- neutralan__
- Kontakt:
Nije još dosudio nepostojeći penal za Zrinjski zbog togamasinovodja je napisao/la:Argumentuj zasto je kriminalac i u roku od odmah brisem svoj post!silenT je napisao/la:de bgti ne hvali tog kriminalcamasinovodja je napisao/la:Inace,

FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
jedva dočekao kreten da prekine,prošle godine zrinjski- željo u kupu sat vremena prekid ,utakmica zavšena u ponoć pa nije bilo prekida.Frajer je došao da pomogne borcu i dobro mu došao nokaut.Teško da će ovo proći sa 0-3 jer ne odgovara širokom,sarajevu,želji,zrinjskom.
Travnicani hvala na dobroj atmosferi samo steta je sto smo tri boda uzeli ovako a ne poslije 90+ al sta ces.
Cevapi uffff
Cevapi uffff

Šteta je samo što nismo zabili sve svoje šanse u prvom poluvremenu, bilo bi najmanje četri pet komada u mreži... Ali ni ovako nije loše...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Mrkovic je profesionalno vojno lice bar jedno 20godina koliko ja znam.
PO mom opazanju jedan od najkonstatnijih sudaca posjednjih 10 godina i vrlo rijetko je bio u zizi.
Neko pristrasan moze reci dosao da pomogne Borcu, al mislim da je covjek sudio samo posteno...sto automatski znaci, eno ga pomaze Borcu...nasa posla..
Neki dan sam pisao o onom iz Tomislv grada, Curic, Culic ili vec (ne mogu covjeku da zapamtim prezime)...sudio Celik-Zrinjski, Slavija-Sarajevo i obje dvojke..a nije pomogao gostu ni sekunde (ako ne racunamo posteno, 50-50 sudjenje). Svi kukamo godinama na sudjenje i kada su konacno gosti poceli nositi bodove odmah prica, sudac ovo-sudac ono..hebena nasa posla.
Btw, Mrkovic je sudio prije 2 godine Slavija-Sloboda finale kupau Lukavici..uzvrat...i istjera Spalovica, direktan crveni karton zato sto je prigovorio jer mu nije sudio penal (koji naravno nije postojao). Sloboda je popusila dva gola u zadnjih 7-8 min svojim greskama i izgubila na penale finale (jos jedno u nizu
)
PO mom opazanju jedan od najkonstatnijih sudaca posjednjih 10 godina i vrlo rijetko je bio u zizi.
Neko pristrasan moze reci dosao da pomogne Borcu, al mislim da je covjek sudio samo posteno...sto automatski znaci, eno ga pomaze Borcu...nasa posla..
Neki dan sam pisao o onom iz Tomislv grada, Curic, Culic ili vec (ne mogu covjeku da zapamtim prezime)...sudio Celik-Zrinjski, Slavija-Sarajevo i obje dvojke..a nije pomogao gostu ni sekunde (ako ne racunamo posteno, 50-50 sudjenje). Svi kukamo godinama na sudjenje i kada su konacno gosti poceli nositi bodove odmah prica, sudac ovo-sudac ono..hebena nasa posla.
Btw, Mrkovic je sudio prije 2 godine Slavija-Sloboda finale kupau Lukavici..uzvrat...i istjera Spalovica, direktan crveni karton zato sto je prigovorio jer mu nije sudio penal (koji naravno nije postojao). Sloboda je popusila dva gola u zadnjih 7-8 min svojim greskama i izgubila na penale finale (jos jedno u nizu

Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk i 5 gostiju.