Eh, na ovim mukama se poznaju pravi navijači.
Nije bila pretjerano loša igra Arsenala (solidna), ali ova tekma je pokazala ono što Arsenalu fali,a Manchester ima-rutina.
Trebalo je ovo izgledat do kraja. Hvala bogu uspjelo mi je.
In Arsene we trust!
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Čega krvnih zrnacaAllGunsBlazing je napisao/la:Nista dobra utakmica, Manchester mogao dati 11-12 Arsenal 5-6, ispratio sam je do kraja, i stvarno sam ponosan na one navijace, valja ono moci, gubis 4-5 razlike i navijas i dalje... Falilo je 7 igraca, no Wenger je kriv sto nema adekvatne zamjene... Arsenal 'till I die
@edin sta je bilo mangupe???
Saurman je napisao/la:Čega krvnih zrnacaAllGunsBlazing je napisao/la:Nista dobra utakmica, Manchester mogao dati 11-12 Arsenal 5-6, ispratio sam je do kraja, i stvarno sam ponosan na one navijace, valja ono moci, gubis 4-5 razlike i navijas i dalje... Falilo je 7 igraca, no Wenger je kriv sto nema adekvatne zamjene... Arsenal 'till I die
@edin sta je bilo mangupe???...sad očekujem da spomeneš M'gladbach po osmi put ....
I ja se tome radujemEdin.- je napisao/la:Naravno da Wenger nece dobit otkaz.
Baš tako @AGB. Kako sam rek'o. Manchester je imao 2 šuta više u okvir gol (3-4 više pored gola) i dok su oni većinu šansi realizirali, Arsenal muku muči sa realizacijom.AllGunsBlazing je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Halo Menhegladbah, pa nas je bar razvalio prvak, vas ekipa koja se prosle godine jedva spasila..
A evo kako je Arsenal mogao dati 5-6, dali 2, penal 3, prilika Robina 4, i Shave to je 5 to je 5 100% prilika..
Pa prijatelju, on ih je i uveo u ovu krizu.anfield je napisao/la:cuj dati otkaz Wengeru pa to bi bila najveca glupost jer ako neko moze izvaditi Arsenal iz ove krize to je sigurno on
on ne...uprava da, ne prodaje Wnger igrace ja i dalje to odgovorno tvrdimHan!$;Lfc je napisao/la:Pa prijatelju, on ih je i uveo u ovu krizu.anfield je napisao/la:cuj dati otkaz Wengeru pa to bi bila najveca glupost jer ako neko moze izvaditi Arsenal iz ove krize to je sigurno on
jeste ih on uvukao ali bi bilo glupo dati mu otkaz pred kraj prelaznog roka ne bi novi trener imao vremena da kupi igrace koji mu odgovaraju a Wenger je jedini koji nesto moze izvuci iz ove djece tako da bi ga ja ostavio bar do januaraHan!$;Lfc je napisao/la:Pa prijatelju, on ih je i uveo u ovu krizu.anfield je napisao/la:cuj dati otkaz Wengeru pa to bi bila najveca glupost jer ako neko moze izvaditi Arsenal iz ove krize to je sigurno on
A znaš da se ona zadnja ubacuje?Virtu4l je napisao/la:
Taj se ne oglašava u ovim situacijama. Doći će sa pričom da je bio na putu, odmoru, posjetio Zid plača, itd...Admir_Sa je napisao/la:jel se paja oglasio?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.