Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
0:5

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ubili baju
Steta moglo je i vise 9+ .
Steta moglo je i vise 9+ .
0:6legenda reala je napisao/la:0:5![]()
Ronaldo, prvi hettrick u sezoni
- anonymousHD
- Kontakt:
Šteta, moglo je biti ovde i 10 golova. Odličan start u novu sezonu... Idemo da gazimo! 
- sarajlija89
- Kontakt:
Demosntracija moci Reala.
Od prve minute su kontrolisali mec i nakon prvog gola, sve je lakse bilo i mogla je biti i veca razlika. Ronaldo je fenomen, masina..nema druge rijeci. Real odlicno izgleda, rastrcani, fizicki strasno spremni + indivudualni kvalitet...strasno.
Zanimljiva mi je pozicija Coentrao-a....ah, taj Mourinho
Bice ovo zanimljiva sezone...Izvjesno je da je Real jos jaci nego prosle sezone.
Od prve minute su kontrolisali mec i nakon prvog gola, sve je lakse bilo i mogla je biti i veca razlika. Ronaldo je fenomen, masina..nema druge rijeci. Real odlicno izgleda, rastrcani, fizicki strasno spremni + indivudualni kvalitet...strasno.
Zanimljiva mi je pozicija Coentrao-a....ah, taj Mourinho
Bice ovo zanimljiva sezone...Izvjesno je da je Real jos jaci nego prosle sezone.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Nije teško gaziti amaterske timove poput Zaragoze.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Der_Bomber
- Kontakt:
Ovaj Ronaldo jedino zabije hattrick protiv male ekipe(Getafe, Levante, Zaragoza etc.) 
Man City, Dortmund, Roma
Manchester City to release DVD of today's match for Christmas market called Six And The City.
Manchester City to release DVD of today's match for Christmas market called Six And The City.
Čestitke na pobjedi, al' polahko, ne dižite se, to je ipak samo Zaragoza 
Jel treba spominjati izvjesne mude il si vec previse puta cuo za isteSaurman je napisao/la:Nije teško gaziti amaterske timove poput Zaragoze.
Ajde navrati kad kiksamo,u januaru
Svi dobri odreda,Ronaldo nesebican tj. najbolji odmah.
Benzema je radio sve dobro osim gola,doci ce to na mjesto.
Ozil na nivou kao manje vise svi(osim mozda Angela)
Kaka je takodje unio zivost i pokazao dubinu rostera.
Velika sirina i koncetracija kvaliteta.
2 boda više nego nakon prvog kola prošle sezone
Je ajmo se posrat na covjeka jer je zabio 3 gola i namjestio gol.Der_Bomber je napisao/la:Ovaj Ronaldo jedino zabije hattrick protiv male ekipe(Getafe, Levante, Zaragoza etc.)
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
I Hengeladbaha il kako vec..Saurman je napisao/la:Nije teško gaziti amaterske timove poput Zaragoze.
- Nail for Real
- Kontakt:
Ovo je samo uvertira, Real moze i mora mnogo bolje, posebno kuci. Realizacija mora da se popravi..malo cudno jer smo dali 6 golova, ali opet iz 30 udaraca na gol. No, nisu svi bili ziceri.
Ocekujem solidnog Pipitu za jedno mjesec dana, veceras je pokazao da se popravlja.
Sergio Ramos i Marcelo bi 'ladno mogli pokupit' nagradu igraca utakmice, ali tu je Ronaldo sa tri gola....
Sljedeca kuci sa Getafeom valjda, ocekujem manje vise istu utakmicu.
A pustite provokatore, dosla vodi do usiju
.
Ocekujem solidnog Pipitu za jedno mjesec dana, veceras je pokazao da se popravlja.
Sergio Ramos i Marcelo bi 'ladno mogli pokupit' nagradu igraca utakmice, ali tu je Ronaldo sa tri gola....
Sljedeca kuci sa Getafeom valjda, ocekujem manje vise istu utakmicu.
A pustite provokatore, dosla vodi do usiju
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Sta je MCGladbahSaurman je napisao/la:Nije teško gaziti amaterske timove poput Zaragoze.
Real katastrofa, protiv malih klubova lafo nesto zube pokazu a kad Barca dodje ukake se ko grlice! nije uvreda al klub vam je ciganski brate!

Jao kako je slabašna ekipa ova Zaragoza , pa jesu li ljudi prešli centar jbt , ističu kandidaturu za Segundu ( odmah ) 
Nije to sad nešto , zgaziti Zaragozu
, ali sve u svemu , svaka čast , valja dati 6 golova 
Nije to sad nešto , zgaziti Zaragozu
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- Nail for Real
- Kontakt:
Jesu l' presli centar? Jesu, bar 10 put. Imali su cini mi se 8 kornera...
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Ne mislim bukvalno jbt , bili su toliko loši da sam tako opisao njihovu igru .
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- Nail for Real
- Kontakt:
Tesko je protiv Reala biti dobar.messilla je napisao/la:Ne mislim bukvalno jbt , bili su toliko loši da sam tako opisao njihovu igru .
- SoloJuve26
- Kontakt:
Nail for Real je napisao/la:Tesko je protiv Reala biti dobar.messilla je napisao/la:Ne mislim bukvalno jbt , bili su toliko loši da sam tako opisao njihovu igru .
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
messilla je napisao/la:Jao kako je slabašna ekipa ova Zaragoza , pa jesu li ljudi prešli centar jbt , ističu kandidaturu za Segundu ( odmah )
Nije to sad nešto , zgaziti Zaragozu, ali sve u svemu , svaka čast , valja dati 6 golova
Govorimo o ekipi koja se prošle sezone jedva provukla u zadnjem kolu , ali i ekipi koja vas pobjedila prošle sezone na ESB-u dok ste još bili u trci za titulu.Nail for Real je napisao/la:Tesko je protiv Reala biti dobar.messilla je napisao/la:Ne mislim bukvalno jbt , bili su toliko loši da sam tako opisao njihovu igru .
Ljudi imaju skoro isti roster i ne vidim koji je tvoj problem.
Vi ste igrali sjajno , ali oni nisu igrali svoj najbolji nogomet.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.