FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Hawking
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Hawking » 28 avg 2011, 22:19

rossoner je napisao/la:45. min - KRAJ POLUVREMENA NA KOŠEVU. Nema golova. Manijaci isparaćaju svoj tim zvižducima

Volio bih da se na stadionu sekiram, a ne preko tastature... :?
55. min - Južnom stranom se prolama Igrajte P..... Požutio je i Čolić

Svima više puk'o film, vidiš da više ni provokatora nema, treba nam elektrošok!
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 28 avg 2011, 22:38

gol Selimovic!!! :D

gol glavom na ubacaj sa strane...

edit 86 min, hajde jos malo :)

edit2 KRAJ! olimpic-ZELJEZNICAR 0:1!

ZELJOOOOO!

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 28 avg 2011, 22:59

Hvala Allahu dragom, konacno pobjeda!
Volim te Zeljo!!!

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 28 avg 2011, 23:00

Ako ovako budemo igrali mozemo ocekivati max. 9-10. mjesto na tabeli...katastrofa!
FK Željezničar
Chelsea FC

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 28 avg 2011, 23:02

nisam bio na tekmi jng, nadam se da ce neko normalan napisat kratak izvjestaj
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 28 avg 2011, 23:03

Ne znam da li ste razmišljali o tome al da ste odigrali X uz poraz na Gradskom u 7. kolu vi bi bili nakon 7 kola u dvocifrenom zaostatku za vodećim a šta bi nakon toga bilo????

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 28 avg 2011, 23:05

Dejan, BL je napisao/la:Ne znam da li ste razmišljali o tome al da ste odigrali X uz poraz na Gradskom u 7. kolu vi bi bili nakon 7 kola u dvocifrenom zaostatku za vodećim a šta bi nakon toga bilo????
a nista, ganjali bi kup i to je to
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 28 avg 2011, 23:05

Dejan, BL je napisao/la:Ne znam da li ste razmišljali o tome al da ste odigrali X uz poraz na Gradskom u 7. kolu vi bi bili nakon 7 kola u dvocifrenom zaostatku za vodećim a šta bi nakon toga bilo????
samo sto to tvoj mali klub nije prvi niti ce biti,zato nismo ni razmisljali,pauza ce nam dobro doci da dodu sebi momci i onda ja mislim da voz krece od zenice aBd
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 28 avg 2011, 23:06

Eto baci se na razmišljanje kada već razmišljaš o tome. Nas ne zanimaju priče, šta bi bilo kad bi bilo.

Plavetnilo
Kontakt:

Post Postao/la Plavetnilo » 28 avg 2011, 23:06

Ne proričemo budućnost, al život bi se vjerovatno nastavio :D

shkembe990
Kontakt:

Post Postao/la shkembe990 » 28 avg 2011, 23:10

sad sa utakmice izasao sam petnaest minuta ranije nisam vidio gol!ali vidio sam da igraju u grcu!katastrofalno su igrali isto koda je real naspram njih a ne pisljivi olimpiC hebote!al valjda ce biti bolje!

Eko
Kontakt:

Post Postao/la Eko » 28 avg 2011, 23:11

To bi znacilo da ce Zeljo na kraju prvenstva imati malo manju prednost u odnosu na drugoplasiranog.

TheDinoRules
Kontakt:

Post Postao/la TheDinoRules » 28 avg 2011, 23:11

shkembe990 je napisao/la:sad sa utakmice izasao sam petnaest minuta ranije nisam vidio gol!ali vidio sam da igraju u grcu!katastrofalno su igrali isto koda je real naspram njih a ne pisljivi olimpiC hebote!al valjda ce biti bolje!
Ma to je strah sad, ništa drugo. Mene samo zanima sastav u kojem je počeo Željo, ne samo igrače, nego i postavku na terenu.
U mom svijetu važe moja pravila

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 28 avg 2011, 23:17

Sad s tekme...
Uz duzno postovanje prema Borcu Olimpic ni naopako ne moze uzeti bod Zelji(ni ovakvom) koji ako bude ovako igrao do kraja prvenstva kao danas tesko da ce biti i medju prvih 10...
Zeljo je malo reci bio ocajan ali sta tek reci za domacine... Jednostavno antipropaganda od fudbala...
Ja ne poznajem ovog Zelju od danas...
Ako im je Amar obecao premije za pobjedu bolje da im ih ni ne daje, jer ih nisu zasluzili...
Jedino je odbrana bila ajmo reci na nivou mada ni Olimpic nije nesto ni prijetio...
Adilovic obican krmak, a mislio sam nakon priprema da bi on mogao biti nas novi poboljsani Lazar, ali taki ima on jos dosta pure za pojesti... Ja kako se Amar iznervirao kad je ovaj dobio crvendaca... Da je smjeo ja mislim da bi ga zivog u zemlju zakopao...
Selimovic je takodjer bio solidan a i lijepo se snasao kad je dao gol, slicno je dao i protiv Travnika...
Koliko je Olimpic bio los pokazuje i to da smo bolje od njih stajali na terenu i sa 10 igraca...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

shkembe990
Kontakt:

Post Postao/la shkembe990 » 28 avg 2011, 23:20

TheDinoRules je napisao/la:
shkembe990 je napisao/la:sad sa utakmice izasao sam petnaest minuta ranije nisam vidio gol!ali vidio sam da igraju u grcu!katastrofalno su igrali isto koda je real naspram njih a ne pisljivi olimpiC hebote!al valjda ce biti bolje!
Ma to je strah sad, ništa drugo. Mene samo zanima sastav u kojem je počeo Željo, ne samo igrače, nego i postavku na terenu.
standardna je postavka!onaj mali ramic je bolji od adilovica jos je mlad momak ali trudi se!a svraka katastrofalan onaj igrac stvarno nezasluzuje igrat u zelji!samo cu jos reci Amar je napravio gresku sto je otpisao Bajru!

shkembe990
Kontakt:

Post Postao/la shkembe990 » 28 avg 2011, 23:22

Arogantni je napisao/la:
Sad s tekme...
Uz duzno postovanje prema Borcu Olimpic ni naopako ne moze uzeti bod Zelji(ni ovakvom) koji ako bude ovako igrao do kraja prvenstva kao danas tesko da ce biti i medju prvih 10...
Zeljo je malo reci bio ocajan ali sta tek reci za domacine... Jednostavno antipropaganda od fudbala...
Ja ne poznajem ovog Zelju od danas...
Ako im je Amar obecao premije za pobjedu bolje da im ih ni ne daje, jer ih nisu zasluzili...
Jedino je odbrana bila ajmo reci na nivou mada ni Olimpic nije nesto ni prijetio...
Adilovic obican krmak, a mislio sam nakon priprema da bi on mogao biti nas novi poboljsani Lazar, ali taki ima on jos dosta pure za pojesti... Ja kako se Amar iznervirao kad je ovaj dobio crvendaca... Da je smjeo ja mislim da bi ga zivog u zemlju zakopao...
Selimovic je takodjer bio solidan a i lijepo se snasao kad je dao gol, slicno je dao i protiv Travnika...
Koliko je Olimpic bio los pokazuje i to da smo bolje od njih stajali na terenu i sa 10 igraca...
nije to brate vec bolje igramo bez adilovica mozda mislis da se sprdam ali da smo igrali sve utakmice do danas bez njega mi bi sad imali barem tri boda vise!jer lopte idu na njega a on katastrofalan u realizaciji ovako kad neki nas veznjak suta mozda koja i udje!

TheDinoRules
Kontakt:

Post Postao/la TheDinoRules » 28 avg 2011, 23:23

shkembe990 je napisao/la:
TheDinoRules je napisao/la:
standardna je postavka!onaj mali ramic je bolji od adilovica jos je mlad momak ali trudi se!a svraka katastrofalan onaj igrac stvarno nezasluzuje igrat u zelji!samo cu jos reci Amar je napravio gresku sto je otpisao Bajru!
Šta je onda igr'o Nyema?
U mom svijetu važe moja pravila

Faruk_Edin Džeko
Kontakt:

Post Postao/la Faruk_Edin Džeko » 28 avg 2011, 23:24

amar je napravio gresku sto je doveo Stanceskog da se momak kali kod nas a mogo je igrat u bilo kojem klubu u PL u prvih 11 ... :)
Zadnja izmjena: Faruk_Edin Džeko, dana/u 28 avg 2011, 23:26, ukupno mijenjano 2 puta.

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 28 avg 2011, 23:25

Koliko inteligentan trebaš biti da očekuješ pobjedu i bajnu igru od igrača kojima se već treću utakmicu zaredom psuje sve po spisku...? Baš smo najbolji navijači najvećeg kluba u Bosni, svaka nam čast. Baš ćeš olakšati svome ljubimcu tako što ćeš mu psovati mater...

Ekipi respekt za pobjedu, uz onakvu ''podršku'' i Barcelona bi se mučila.
Zadnja izmjena: partibrejker1921, dana/u 28 avg 2011, 23:28, ukupno mijenjano 1 put.

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 28 avg 2011, 23:28

Sad sa utakmice... Igra je OPET bila loša, ali nisam ni očekivao puno bolje. OlimpiC se orijentisao na odbranu, pa nisu ozbiljnije ugrozili naš go. Ali ono što zabrinjava da su nam idalje najveće šanse prekidi, ima li igre ikako više ! :o
Jamak bio za svaku pohvalu, Nijema bio odličan. Štoperi bili ok. Sve što se tiče ofanzive je bilo TRALJAVO. Ne valja nam Adilović, ne valja nam Selimović, e sad ne valja ni Ramić. Mali nije pokazao ništa, al nema veze, vrijeme radi za njega. Adilović nije mogao gore napraviti, ne bih sad bio na njegovom mjestu.
Sudija ODRON. Onako nam se odavno nije sudilo, onoliko žutih kartona, pa onda i crveni... Zašto svi izigravaju sudije nad nama ? :o Dobili više sretno nego spretno, al BODOVI SE PIŠU. I za kraj, ono što me je razočaralo.

DOĐITE VAMO, DOĐITE VAMO...Oni se naprave budale i odšeću. To nam je hvala za podršku kad im je bilo najteže, zašto glume igračine kad veze nemaju !
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Edo1922 i 42 gosta.