Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

legenda reala
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la legenda reala » 28 avg 2011, 21:51

[youtube][/youtube] ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 avg 2011, 21:52

anonymousHD je napisao/la:@virtual.

Ti si bot. Da si bio imalo obektivan složio bi se samnom, jer Džeko zadnju godinu ipo ništa nije pokazao, stojao je samo i čekao da dobije loptu. Sada Džeko je skroz drugi igrač, on je sada najkompletniji napadač na svetu, trudi se, trči zapravo leti po terenu. ;)
Samo vas pratim kako se povijate u smjeru vjetra....

Džeko je u prvoj polusezoni bio najbolji igrač i strijelac Wolfsburga, dakle to tvoje 'godinu ipo' ne pije vode. Ja sam uvijek objektivan kada je u pitanju reprezentacija i njeni igrači.

Imao je lošu polusezonu u Manchesteru, svima je jasno, on je pao s' Marsa direktno u City, u Premiership, gdje ritam ubija, fudbal ubija i rijetki su oni koji su se odmah adaptirali. Opet ponavljam, vi mu niste dali nikakvu šansu, odmah ste ga počeli strijeljati.

Sad možete polizati što ste pokakili ili nastaviti dalje sa glupostima. Prvi izbor je mnogo dostojanstveniji.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 28 avg 2011, 22:19

Virtu4l je napisao/la:
anonymousHD je napisao/la:@virtual.

Ti si bot. Da si bio imalo obektivan složio bi se samnom, jer Džeko zadnju godinu ipo ništa nije pokazao, stojao je samo i čekao da dobije loptu. Sada Džeko je skroz drugi igrač, on je sada najkompletniji napadač na svetu, trudi se, trči zapravo leti po terenu. ;)
Samo vas pratim kako se povijate u smjeru vjetra....

Džeko je u prvoj polusezoni bio najbolji igrač i strijelac Wolfsburga, dakle to tvoje 'godinu ipo' ne pije vode. Ja sam uvijek objektivan kada je u pitanju reprezentacija i njeni igrači.

Imao je lošu polusezonu u Manchesteru, svima je jasno, on je pao s' Marsa direktno u City, u Premiership, gdje ritam ubija, fudbal ubija i rijetki su oni koji su se odmah adaptirali. Opet ponavljam, vi mu niste dali nikakvu šansu, odmah ste ga počeli strijeljati.

Sad možete polizati što ste pokakili ili nastaviti dalje sa glupostima. Prvi izbor je mnogo dostojanstveniji.

Joj jes odigro danas majstorski ,četvrti gol remek djelo ,šta ti imaš sa Edom pa ga toliko voliš :P i čudo nisi na temi Arsenala na večeri kod Paje :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 avg 2011, 23:02

legenda reala je napisao/la:Joj jes odigro danas majstorski ,četvrti gol remek djelo ,šta ti imaš sa Edom pa ga toliko voliš :P i čudo nisi na temi Arsenala na večeri kod Paje :lol:
Najbolji napadač svijeta, ponikao u Želji, šta ti još treba da bi ga zavolio?

P.S. O Arsenalu sam sve davno rekao...
Voli te tvoje Sarajevo.

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 28 avg 2011, 23:04

Sta reci nego GENIJALNO od Dzeke. Samo tako care nastavi i svima zacepi 8-)

samo se nadam da se nije vec ispuco prije bijelo rusa,,
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 28 avg 2011, 23:06

Ekstra mi je drago... bravo Edine!

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 28 avg 2011, 23:13

Virtu4l je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Joj jes odigro danas majstorski ,četvrti gol remek djelo ,šta ti imaš sa Edom pa ga toliko voliš :P i čudo nisi na temi Arsenala na večeri kod Paje :lol:
Najbolji napadač svijeta, ponikao u Želji, šta ti još treba da bi ga zavolio?

P.S. O Arsenalu sam sve davno rekao...
Upravo tako...Zeljo do groba 8-)
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 28 avg 2011, 23:18

@anonimus, lako je sada prodavati maglu. Ti si cijelo vrijeme potencirao da je Dzeko bez Misketa i njegovih asistencija smece od igraca i da je Miske zasluzan za njegov uspjeh. To sto mijenjas misljenja od utakmice do utakmice tvoja stvar.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 28 avg 2011, 23:21

Koje ce to biti uzivanje gledati ovu ekipu i Edina u CL.

Na Transfermarktu su se navijaci Bayerna polijepo digli (ustvari oni su uvjek u tom stanju :P ), vidjecemo kako ce to uskoro izgledati. Za poene i kvotu BL se nadam, dace Bayern proci grupnu fazu, ali to je vec sve.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 28 avg 2011, 23:24

Svaka cast dijamantu ! Bez rijeci sam, sve one kritike koje sam pisao na tvoj racun u pripremnim utakmicama su bile bezze, glupe jer ti si majstor.

Samo me malo strah Teveza, a sa Balotelijem je jaran. Pitanje je kako ce Tevez da podnese grijanje klupe na duze vrijeme. Kako odrzati mir u svlacionici ? Nadam se da Mancini ima plan.

Jos jednom, hvala ti dijamantu za ovaj veliki dan. Ti si moj idol, a moj sin ce se ako Bog da zvati Edin :D .

Nadam se da si ostavio municije i za Bjeloruse, hajmoooooooo :mrgreen:

[youtube][/youtube]
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

Postman
Kontakt:

Post Postao/la Postman » 28 avg 2011, 23:27

slika
slika

Poker Edina Dzeke :mrgreen:

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 28 avg 2011, 23:28

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 28 avg 2011, 23:35

Šta reći: U pripremama za sezonu i u prve 3 utakmice sezone najbolji igrač najskupljeg tima na svijetu, tima koji je najviše pokazao do sada, i to u ligi u kojoj se igra najbolji fudbal. Ovacije od strane navijača, gdje se u sred Londona ori ooooo Edin Džeko, gdje ga igrači drugih timova hvale na sav glas, gdje su se kritičari ušutili kao piške ili ližu ono što su pljuvali....

Ono što osjećam jeste ponos, jeste ogromna radost, zbog Edina, zbog njegovih roditelja, zbog svih nas kojima se plakalo kada smo ga prošle sezone vidjeli na klupi kako se drži za glavu i gotovo plače... Od tog momenta čekam na ovo što se desilo danas, ja sam znao da će do toga doći, bilo je samo pitanje vremena.

Edin nije bio loš ni ovu polusezonu koja je iza nas, samo nije imao s kim da igra. Vidjeli smo protiv Boltona kada je ušao Tevez da je to ponovo bila ona stara igra koja ne liči ni našta.

Tevez, 50 miliona eura vrijedan igrač, grije klupu za našeg Edina! Ne treba dalje komentarisati.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 28 avg 2011, 23:41

NoName je napisao/la:Šta reći: U pripremama za sezonu i u prve 3 utakmice sezone najbolji igrač najskupljeg tima na svijetu, tima koji je najviše pokazao do sada, i to u ligi u kojoj se igra najbolji fudbal. Ovacije od strane navijača, gdje se u sred Londona ori ooooo Edin Džeko, gdje ga igrači drugih timova hvale na sav glas, gdje su se kritičari ušutili kao piške ili ližu ono što su pljuvali....

Ono što osjećam jeste ponos, jeste ogromna radost, zbog Edina, zbog njegovih roditelja, zbog svih nas kojima se plakalo kada smo ga prošle sezone vidjeli na klupi kako se drži za glavu i gotovo plače... Od tog momenta čekam na ovo što se desilo danas, ja sam znao da će do toga doći, bilo je samo pitanje vremena.

Edin nije bio loš ni ovu polusezonu koja je iza nas, samo nije imao s kim da igra. Vidjeli smo protiv Boltona kada je ušao Tevez da je to ponovo bila ona stara igra koja ne liči ni našta.

Tevez, 50 miliona eura vrijedan igrač, grije klupu za našeg Edina! Ne treba dalje komentarisati.
smao bi se trebalo zapitat tevez vrijedi 50 miliona,kolko onda vrijedi EDIN DZEKO?dzeko protiv intera je krenuo zabijat dobra partija gol i jedna cist gol koji je ponisten, onda united proektil za jedno 30 metara pelijep zgoditak,pa prvo kolko premijer lige swansea odlicna partija gol pa nekoliko prelijepih poteza,drugo kolo bolton odlican gol 2 strasne sanse je kreiro za aguera jednostavno odbrana boltona nije imala liek za dzeku, i onda trece kolo i totenhem sta reci svaki komentar je suvisan IGRA S DRUGE PLANETE...zar sve ovo nezasluzuje respekt,zar poslije ovoga neko moze reci taj momak ma kakav on nije on svjecka klasa,ja prvi kad sam piso da ce dzeko nistit sve pred sobom mnogi su mi se smijali itd. evo edin sve to radi stavlja na koljena sve pred sobom...hvala ti edine dzeko sto nam u ovim zaista teskim danima pruzas malo veselje uzivanja ..
Zadnja izmjena: miralem444, dana/u 28 avg 2011, 23:49, ukupno mijenjano 1 put.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 28 avg 2011, 23:42

Caka je u tome da Tevez ne vrijedi 50 miliona ;) .
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

donjuan
Kontakt:

Post Postao/la donjuan » 28 avg 2011, 23:45

kakvi golovi. 2. i 4. perverzija.

pirotehnik
Kontakt:

Post Postao/la pirotehnik » 28 avg 2011, 23:45

slika
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 avg 2011, 23:45

miralem444 je napisao/la:smao bi se trebalo zapitat tevez vrijedi 50 miliona,kolko onda vrijedi EDIN DZEKO?
Ne vrijedi više, to je sigurno. Možda će na kraju sezoni vrijediti, ali to ćemo da vidimo. Tevez je dokazan igrač, veoma kvalitetan, ali radi samo za sebe. Kada bi postao dio tima, radio za tim, sigurno ga se niko ne bi odrekao.
Voli te tvoje Sarajevo.

emir987
Kontakt:

Post Postao/la emir987 » 28 avg 2011, 23:46

Ma nebitno je koliko Tevez vrijedi, Dzeko je neprocjenjiv!
Nego da vas pitam, kod mene srce i sad lupa ko ludo a proslo pola dana od utakmice, jel ima slicnih slucajeva? :D
Optimista vjeruje da živimo u najboljem od svih mogućih svjetova. Pesimista se plaši da je to istina.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 28 avg 2011, 23:50

pirotehnik je napisao/la:slika
dje ga ono nasri gleda, ebem mu kosti :lol:

@soccerfan, aj mi posalji na pp onu stranicu sto na njoj bude dosta dzekinih slika..valjda si me skonto :mrgreen:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, DeeWa, Edincapitano, General505, Goalgetter, Majestic-12 [Bot], Vaya i 33 gosta.