Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Virtu4l
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Virtu4l » 28 avg 2011, 23:31

ZELJO DO GROBA je napisao/la:pa otkaz Wengeru bi ih uveo u jos vecu krizu, ako iko moze vratiti Arsenal gore onda je to Wenger..
Njih samo novci mogu vratiti u igru. Vidiš da niko neće da potpiše za njih? Rosicky (koji je svoje davno odigrao) im glavni igrač!?? Jednostavno, toliko je pozicija na kojima su šuplji da ih je nemoguće nabrojati.

Wenger je 'stvarao' igrače, a City i ostali ih pokupe. Postali su kao West Ham, dobra akademija i ništa više.

Zamisli da je zadržao Nasrija, Clichyja, Fabregasa, Kolo Tourea, Adebayora, Flaminija, kakav bi to bio tim? Velikim klubovima se ne smije desiti da ih napuštaju glavni igrači.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 28 avg 2011, 23:32

Bosco je napisao/la: Danas su navijači pjevali i bolje nego tad. ;)
Znam nego 'nako kažem. U svakom slučaju, veliki respekt tim navijačima.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 28 avg 2011, 23:33

juznjak> je napisao/la:Nije mi jasno ,imate love od Fabregasa i Nasria , nece valjda opet dovesti neke anonimuse iz Francuske? ili misli dovesti provjerene igrace koji se neophodni ovom timu . :roll:
Neda uprava casha, opet ćemo nahvatat nekih levata.
Profesor je napisao/la:Bice bolje, jer gore nemoze...
I sinoć smo govorili da nemože gore pa vidiš da može. :D

Znači Wenger bi dao pare, ali uprava mu ne da casha. To je već očito jasno.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 28 avg 2011, 23:33

:lol: :lol: :lol: Cuj Rosicky glavni igrac???? I ti se nazivas navijacem EKIPE koja igra u EPL, nebitno sto navijas za Cska trebao bi znati ko igra u suparnickim ekipama...
@Bertrand proslijedio samo, nisam ni gledao datum, ovako nekako je bilo i danas, u nekim trenutcima i bolje, kad su gubili 4-5 razlike ori se OT-om ovo :lol: :lol: :lol:
Celik!3,2,2.

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 28 avg 2011, 23:34

Bertrand je napisao/la:
Pa jedina svjetla tacka u danasnjoj utakmici su bili navijaci. Pa bolja je bila atmosfera i glasniji su bili neg kad se igra na Emiratesu. Barem ja imam takav osjecaj.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 28 avg 2011, 23:36

Profesor je napisao/la:
Bertrand je napisao/la:
Pa jedina svjetla tacka u danasnjoj utakmici su bili navijaci. Pa bolja je bila atmosfera i glasniji su bili neg kad se igra na Emiratesu. Barem ja imam takav osjecaj.
Na Emiratesu su turisti i lovatori...karte su preskupe za prave navijače Arsenala. A u gostima smo redovno glasniji od domaćina jer na sva gostovanja idu Away Boysi jedna od naših najboljih skupina navijača i uvijek skoro nadjačaju domaćine.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 28 avg 2011, 23:36

Profesor je napisao/la:
Bertrand je napisao/la:
Na Emiratesu vecinom i ne budu ovi momci, jer je karta preskupa tu bude samo gospoda, a znamo kako oni dobro navijaju, cim se smanji cijena karata i prava atmosfera ce se vratiti na Emirates...
Nego rece Nasri da je otisao zbog atmosfere u City, a u istrazivanju radjenom nekih novina navijaci Citya su dva mjesta ispod Arsenalovih po bucnosti..
Celik!3,2,2.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 28 avg 2011, 23:38

Sasvim solidan rezultat koji daje nadu u bolju sezonu i borbu za titulu. Dati 2 gola na OT nije mala stvar
Thomas Müller - Fußballgott

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 avg 2011, 23:39

AllGunsBlazing je napisao/la::lol: :lol: :lol: Cuj Rosicky glavni igrac???? I ti se nazivas navijacem EKIPE koja igra u EPL, nebitno sto navijas za Cska trebao bi znati ko igra u suparnickim ekipama...
Kad sam ih gledao protiv Newcastle, bio je jedan od najboljih na terenu, uz Gervinha i Sagnu.
Voli te tvoje Sarajevo.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 28 avg 2011, 23:41

Virtu4l je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la::lol: :lol: :lol: Cuj Rosicky glavni igrac???? I ti se nazivas navijacem EKIPE koja igra u EPL, nebitno sto navijas za Cska trebao bi znati ko igra u suparnickim ekipama...
Kad sam ih gledao protiv Newcastle, bio je jedan od najboljih na terenu, uz Gervinha i Sagnu.
Ako je bio jedan od najboljih nije glavni, to je Jack na sredini terena, Robin u spicu i Tv u vezi..
Celik!3,2,2.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 28 avg 2011, 23:41

Dajte malo smirite provokacije, rezultat jeste katastrofalan ali uz ovakav slijed događaja kakav je zadesio Arsenala nije se moglo bolje ni očekivati. Odlazak 2 ključna igrača iz tima (Wenger ih nije mogao nikako zadržati, valjda je to svima jasno), povrede, kartoni, naloženi United za kog se zna da je miljenik sreće.... Ne znam, žao mi je Wengera, on je jedan od najvećih stručnjaka to je sigurno, ali mislim da će se kola slomiti na njemu.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 28 avg 2011, 23:42

AllGunsBlazing je napisao/la: Na Emiratesu vecinom i ne budu ovi momci, jer je karta preskupa tu bude samo gospoda, a znamo kako oni dobro navijaju, cim se smanji cijena karata i prava atmosfera ce se vratiti na Emirates...
Nego rece Nasri da je otisao zbog atmosfere u City, a u istrazivanju radjenom nekih novina navijaci Citya su dva mjesta ispod Arsenalovih po bucnosti..
Kontam ja zadnje vrjeme zast je atmosfera na Emiratesu ko u kazalistu. Znao sam da imamo najskuplje karte u Engleskoj, al nikako nisam racunao na taj faktor, da obicna radnicka klasa nemoze da kupi karte. Steta, kako bi bilo divni pratiti Arsenal na domacem stadionu sa ovakvim navijacima i ovakvom atmosferom.
We love you Arsenal we do, we love you Arsenal we do, we love you Arsenal we do, oooooo Arsenal we love you!

Postman
Kontakt:

Post Postao/la Postman » 28 avg 2011, 23:44

AllGunsBlazing je napisao/la:[youtube][/youtube]
20 minuta nakon katastrofalnog poraza na OT-u...
We love you Arsenal, we do!!!
?
Uploaded by Kanubayor25 on Apr 14, 2008
Down, out, but unbelievably proud.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 28 avg 2011, 23:44

Vec receno ranije, nisam pratio datum klipa, uglavnom to je ta pjesma sto se danas pjevala iako se gubilo 4-5 razlike :lol: :lol: :lol:
Celik!3,2,2.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 28 avg 2011, 23:47

NoName je napisao/la:Dajte malo smirite provokacije, rezultat jeste katastrofalan ali uz ovakav slijed događaja kakav je zadesio Arsenala nije se moglo bolje ni očekivati. Odlazak 2 ključna igrača iz tima (Wenger ih nije mogao nikako zadržati, valjda je to svima jasno), povrede, kartoni, naloženi United za kog se zna da je miljenik sreće.... Ne znam, žao mi je Wengera, on je jedan od najvećih stručnjaka to je sigurno, ali mislim da će se kola slomiti na njemu.
Dobar komentar, samo neće se kola slomiti na Wengeru, nije do trenera realno nego do retardiranih članova uprave Ivana Gazidisa i Stana Kroenkea na čelu sa najglupljim predsjednikom Arsenala ikada Peter Hill-Woodom, oni su ti koji ne daju love za konkretna pojačanja, oni su ti koji prodaju igrače i kroje sudbinu Arsenala. Zbog takve bagre su i David Dein i Lady Nina napustili svoja mjesta, pa oni su otjerali Danny Fiszmana u grob, svi ljudi koji su bili zaslužni za uspjehe Arsenala više nisu tu osim Wengera. A iskreno i njemu će film ubrzo puknut i otići će trenirat neki normalan klub sa ambicijama. Svi krive njega, ali realno on je ponajmanje kriv.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 28 avg 2011, 23:48

Samo mi nije jasno kako moze biti neko tako debilan djed mu doveo Chapmana u klub, otac vodio do titula 71. i jos nekih, on ovako sere, da Bog da mu dijete u rikverc hodalo...
Celik!3,2,2.

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 28 avg 2011, 23:51

Profesor je napisao/la: Nego ko ce kod nas sutra dobit crveni? Jbg moramo nastavti taj niz. Ako ne drugacije, onda nek barem budemo prvi po kartonima :P
and we have a winner

slika

yasminho
Kontakt:

Post Postao/la yasminho » 28 avg 2011, 23:51

AllGunsBlazing je napisao/la:[youtube][/youtube]
20 minuta nakon katastrofalnog poraza na OT-u...
We love you Arsenal, we do!!!

Pjevali su nazor i sa teskom mukom, da se ne vidi od strane Manchesterovih navijaca da sami sebi pisaju u usta od muke! Zaista mene bi bilo stid da navijam za Arsenal, a rekao sam to nekda na ovoj temi da ste vi u rangu Fulhama i Blackburna sto se i vidlo u ovih nekoliko tekmi!
P.S. Mada se nesto i ne sjecam kada je recimo Fulham primio 8 komada!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 avg 2011, 23:54

yasminho je napisao/la:Zaista mene bi bilo stid da navijam za Arsenal, a rekao sam to nekda na ovoj temi da ste vi u rangu Fulhama i Blackburna sto se i vidlo u ovih nekoliko tekmi!
Zašto bi se stidio kluba za koji navijaš, makar on igrao u petoj ligi?
Voli te tvoje Sarajevo.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 28 avg 2011, 23:55

Reče neko da je u ovim teškim vremenima za Arsenal biti Gooner i Horadaš neprocjenjivo. :mrgreen:
Zašto bi se stidio kluba za koji navijaš, makar on igrao u petoj ligi?
Jer motiv zbog kojeg navijaš nije pravi.Valjda je jasno...
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.