NK Travnik

Moderator/ica: GracanicaAA

slogauskoplje
Kontakt:

Re: NK Travnik

Post Postao/la slogauskoplje » 28 avg 2011, 23:32

nostradamus je napisao/la:
Ma jest predsjednik stari provjeri...Nogometnog saveza kantona
predsjednik je Anto Bilješko. Čito ja u večernjem listu neki dan, oni se trebaju valjda mjenjat ;)
Sloga Uskoplje

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 28 avg 2011, 23:33

Ako je istina da je sudac udaren onda klub, koji kod to bio, treba izbaciti u najniži rang takmičenja.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 28 avg 2011, 23:34

SrdjanBL je napisao/la:Koliko sam cuo od ljudi koji su bili na utakmici Borac je satra Travnik, samo ne znam koliko je to tacno. Ako je tako ne vidim zasto bi sudija vukao na stranu Borca, i ako je vukao to znaci da se isti smije isprebijati? ;)

nostradamus, sta sad je Borac kriv sto je ovaj levat udario sudiju? :?
Zasto ne napises kakve su povike igraci i navijaci Borca dobili od strane publike u Travniku? Hoce li sada ss.ba pisati o tome, ili se nije nista desilo? ;)
Jesu ali zasto.Ja uvjek kazem potpunu istinu nikad pola.Za to sto ste skandirali Titula nam ne treba i bosna nije nasa drzava i zivjela kraljevina srbija,i tako isprovocirali inace uvjek mirne Travnicane.Reci i ti pravu istinu nemoj samo govoriti sta ti ide u prilog...
A niko ga nebi udario da ga niste kupili i zato ste krivi eto ukratko...
:D

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 28 avg 2011, 23:36

Ted Mosby je napisao/la:Ako je istina da je sudac udaren onda klub, koji kod to bio, treba izbaciti u najniži rang takmičenja.
daj bolan pa IGRAČI "ubiju" suca u nižim rangovima i ništa ne bude samo 3-0
Sloga Uskoplje

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 28 avg 2011, 23:36

A boze moj.... to vam je nasa realnost.... Znaci Borac kriv za udaranje sudije... Nista Borac izbaciti iz PL jer je neki Bajo iz Travnika skontao Borac da vara i sakama skrenuo paznju na to :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sta sve necu ovde procitati :o :o :o :o

jos bolji
Kontakt:

Post Postao/la jos bolji » 28 avg 2011, 23:37

SrdjanBL je napisao/la:Koliko sam cuo od ljudi koji su bili na utakmici Borac je satra Travnik, samo ne znam koliko je to tacno. Ako je tako ne vidim zasto bi sudija vukao na stranu Borca, i ako je vukao to znaci da se isti smije isprebijati? ;)

nostradamus, sta sad je Borac kriv sto je ovaj levat udario sudiju? :?
Zasto ne napises kakve su povike igraci i navijaci Borca dobili od strane publike u Travniku? Hoce li sada ss.ba pisati o tome, ili se nije nista desilo? ;)
Jesu ali zasto.Ja uvjek kazem potpunu istinu nikad pola.Za to sto ste skandirali Titula nam ne treba i bosna nije nasa drzava i zivjela kraljevina srbija,i tako isprovocirali inace uvjek mirne Travnicane.Reci i ti pravu istinu nemoj samo govoriti sta ti ide u prilog...
A niko ga nebi udario da ga niste kupili i zato ste krivi eto ukratko...
:lol: :lol: :lol: :lol:
ahaha j.bem ti sta sve necu procitati!

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 28 avg 2011, 23:38

Prosli vikenda sam bio u Travniku,ljudi su nas lijepo docekali bez ikakvih izljeva mrznje i zasluzeno dobili.Neznam sta je bilo danas na tekmi kada je igra u pitanju i to necu komentarisati.Ali ako su navijaci Travnika odgovorili na nacionalisticko ponasanje i navijanje srpskih primitivaca koji dolaze na utakmice da bi pljuvali po BiH neka su,treba stati u kraj tim cetnickim g...... i zbog takvog navijanja zabraniti im da se uopste takmice.Pa stoko mozete muda svoja pojesti i pljuvati non stop po ovoj najljepsoj zemlji dzaba vam sve jer kada svako jutro ustanete i u atlasu otvorite kartu Evrope taj vas krmetnjak se nalazi U BiH i uvjek ce tu ostati a Srbija ce vam uvjek biti ne dosanjani san.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

nostradamus

Post Postao/la nostradamus » 28 avg 2011, 23:44

SrdjanBL je napisao/la:A boze moj.... to vam je nasa realnost.... Znaci Borac kriv za udaranje sudije... Nista Borac izbaciti iz PL jer je neki Bajo iz Travnika skontao Borac da vara i sakama skrenuo paznju na to :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sta sve necu ovde procitati :o :o :o :o
Ma ja samo o njemu pisao na temi reprezentacije ima podosta,sve najgore...Ali svi su na stadionu vidjeli onu komediju i poenta nije Nane nego vi koji kupujete tekme,znas ti veoma dobro o cemu ja to pricam....I ima snimak tekme negdje ,mislis da ce izicoi u javnost,hoce vrazju mater,treba da ga ovi iz saveza daju na uvid,,,da svi vide i ocjene o cemu se radilo..ma daj poklopite se tamo i kako vas nije sramota pisnuti poslije ovoga danas...joj da mi je snimak sad bi radio pola godine djaba za njega...
Otkako je stari Travnik nastao ovakav svjet jos nije rastao ,a mene dugo bilo nije.....

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 28 avg 2011, 23:45

Neka me neko ispravi ako nije ovako, ali mislim da kada je Kulina nokautiro sudiju(čak je tada bio i predsjednik Slavij) nije se registrovalo 3-0 protiv Slavije.
Ali , znamo da u našoj ligi sve funkcioniše po zakonu jačega, tako da niti trunku ne sumnjam u 0-3 za Borac .
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 28 avg 2011, 23:46

Ako komitet za normalizaciu pod hitno ne preuzme neke korake po ovome pitanju, bojim se još većih incidenata i ne daj bože "mrtvih" glava. To nam uopšte ne treba, jer je ovo očigledno dokaz, da se sve više radikalizuju stvari u državi, pa tako i u sport. Ako komitet ne može da ovo riješi, onda treba zatražiti njihovo raspuštanje, i formiranje odbora za hitnost, te kontaktirati FIFA - e i UEFA - e i vidjeti šta i kako dalje. bojim se da nam se ne desi 1990. i utakmica Dinamo - Zvezda, kada se sve počelo raspadati, ali mi upravo na to i miriše...

Tetrijeb
Kontakt:

Post Postao/la Tetrijeb » 28 avg 2011, 23:50

Danas je Travnik sav bio crveno -plav 8-)

nostradamus

Post Postao/la nostradamus » 28 avg 2011, 23:53

Tetrijeb je napisao/la:Danas je Travnik sav bio crveno -plav 8-)
Evo bio je izvjestaj maloprije vidjelo se kakav je bio,mogao je biti samo plav od vasih modrica da smo vam preskocili tamo za ona cetnicka navijanja,,,,
I sad je pitanje je li Mrkovic uopste i udaren jer to niko nije vidio...
Otkako je stari Travnik nastao ovakav svjet jos nije rastao ,a mene dugo bilo nije.....

Tetrijeb
Kontakt:

Post Postao/la Tetrijeb » 28 avg 2011, 23:54

Ko da je preskocio ona saka jada maloljetne Gerile idi breee :lol:

F.G.R
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R » 28 avg 2011, 23:55

Je li to opet bilo nacionalistickih i fasitickih izljeva?

jos bolji
Kontakt:

Post Postao/la jos bolji » 28 avg 2011, 23:56

Tetrijeb je napisao/la:Danas je Travnik sav bio crveno -plav 8-)
Evo bio je izvjestaj maloprije vidjelo se kakav je bio,mogao je biti samo plav od vasih modrica da smo vam preskocili tamo za ona cetnicka navijanja,,,,
I sad je pitanje je li Mrkovic uopste i udaren jer to niko nije vidio...
ja sam vidio da ti puno seres! sudjenje je bilo korektno, a na to sto si ti navikao moraces i da se odviknes...ili kupi utakmicu kao sto to mi radimo i dobro svima.

nostradamus

Post Postao/la nostradamus » 28 avg 2011, 23:56

Tetrijeb je napisao/la:Ko da je preskocio ona saka jada maloljetne Gerile idi breee :lol:
Znas ti dobro kad .Ona djeca su bila tamo,na drugoj strani. Kad smo vam krenuli na ogradu mi malo ozbiljniji ko jajare ste pobjegli...uvjek ste to i bili...

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 28 avg 2011, 23:58

F.G.R je napisao/la:Je li to opet bilo nacionalistickih i fasitickih izljeva?
Ma samo to i znaju, primitivci ostaju primitivci da ne upotrebljavam puno grublje izraze...
Zadnja izmjena: crvenocrni, dana/u 28 avg 2011, 23:59, ukupno mijenjano 1 put.

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 29 avg 2011, 00:00

Jeste od strane domacih....

F.G.R
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R » 29 avg 2011, 00:01

crvenocrni je napisao/la:
Ma samo to i znaju, primitivci ostaju primitivci da ne upotrebljavam puno grublje izraze...
E sad me zanima, jesu li to produzene ruke politickih frakcija ili navijaci?

sami sebe brukaju, bez obzira ko oni bili.

Eno satora, teferica politickih skupova pa nek' pjevaju.

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 29 avg 2011, 00:02

Nije mi samo jasno zasto na sportskom ne prikazase taj nepriznati go....... :roll: mozda zato sto ga uopste nije ni bilo

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: NeRi_K i 1 gost.