predsjednik je Anto Bilješko. Čito ja u večernjem listu neki dan, oni se trebaju valjda mjenjatnostradamus je napisao/la:
Ma jest predsjednik stari provjeri...Nogometnog saveza kantona

Moderator/ica: GracanicaAA
predsjednik je Anto Bilješko. Čito ja u večernjem listu neki dan, oni se trebaju valjda mjenjatnostradamus je napisao/la:
Ma jest predsjednik stari provjeri...Nogometnog saveza kantona
nostradamus je napisao/la:Jesu ali zasto.Ja uvjek kazem potpunu istinu nikad pola.Za to sto ste skandirali Titula nam ne treba i bosna nije nasa drzava i zivjela kraljevina srbija,i tako isprovocirali inace uvjek mirne Travnicane.Reci i ti pravu istinu nemoj samo govoriti sta ti ide u prilog...SrdjanBL je napisao/la:Koliko sam cuo od ljudi koji su bili na utakmici Borac je satra Travnik, samo ne znam koliko je to tacno. Ako je tako ne vidim zasto bi sudija vukao na stranu Borca, i ako je vukao to znaci da se isti smije isprebijati?
nostradamus, sta sad je Borac kriv sto je ovaj levat udario sudiju?![]()
Zasto ne napises kakve su povike igraci i navijaci Borca dobili od strane publike u Travniku? Hoce li sada ss.ba pisati o tome, ili se nije nista desilo?
A niko ga nebi udario da ga niste kupili i zato ste krivi eto ukratko...
daj bolan pa IGRAČI "ubiju" suca u nižim rangovima i ništa ne bude samo 3-0Ted Mosby je napisao/la:Ako je istina da je sudac udaren onda klub, koji kod to bio, treba izbaciti u najniži rang takmičenja.
nostradamus je napisao/la:Jesu ali zasto.Ja uvjek kazem potpunu istinu nikad pola.Za to sto ste skandirali Titula nam ne treba i bosna nije nasa drzava i zivjela kraljevina srbija,i tako isprovocirali inace uvjek mirne Travnicane.Reci i ti pravu istinu nemoj samo govoriti sta ti ide u prilog...SrdjanBL je napisao/la:Koliko sam cuo od ljudi koji su bili na utakmici Borac je satra Travnik, samo ne znam koliko je to tacno. Ako je tako ne vidim zasto bi sudija vukao na stranu Borca, i ako je vukao to znaci da se isti smije isprebijati?
nostradamus, sta sad je Borac kriv sto je ovaj levat udario sudiju?![]()
Zasto ne napises kakve su povike igraci i navijaci Borca dobili od strane publike u Travniku? Hoce li sada ss.ba pisati o tome, ili se nije nista desilo?
A niko ga nebi udario da ga niste kupili i zato ste krivi eto ukratko...
Ma ja samo o njemu pisao na temi reprezentacije ima podosta,sve najgore...Ali svi su na stadionu vidjeli onu komediju i poenta nije Nane nego vi koji kupujete tekme,znas ti veoma dobro o cemu ja to pricam....I ima snimak tekme negdje ,mislis da ce izicoi u javnost,hoce vrazju mater,treba da ga ovi iz saveza daju na uvid,,,da svi vide i ocjene o cemu se radilo..ma daj poklopite se tamo i kako vas nije sramota pisnuti poslije ovoga danas...joj da mi je snimak sad bi radio pola godine djaba za njega...SrdjanBL je napisao/la:A boze moj.... to vam je nasa realnost.... Znaci Borac kriv za udaranje sudije... Nista Borac izbaciti iz PL jer je neki Bajo iz Travnika skontao Borac da vara i sakama skrenuo paznju na to![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sta sve necu ovde procitati![]()
![]()
![]()
Evo bio je izvjestaj maloprije vidjelo se kakav je bio,mogao je biti samo plav od vasih modrica da smo vam preskocili tamo za ona cetnicka navijanja,,,,Tetrijeb je napisao/la:Danas je Travnik sav bio crveno -plav
ja sam vidio da ti puno seres! sudjenje je bilo korektno, a na to sto si ti navikao moraces i da se odviknes...ili kupi utakmicu kao sto to mi radimo i dobro svima.nostradamus je napisao/la:Evo bio je izvjestaj maloprije vidjelo se kakav je bio,mogao je biti samo plav od vasih modrica da smo vam preskocili tamo za ona cetnicka navijanja,,,,Tetrijeb je napisao/la:Danas je Travnik sav bio crveno -plav
I sad je pitanje je li Mrkovic uopste i udaren jer to niko nije vidio...
Znas ti dobro kad .Ona djeca su bila tamo,na drugoj strani. Kad smo vam krenuli na ogradu mi malo ozbiljniji ko jajare ste pobjegli...uvjek ste to i bili...Tetrijeb je napisao/la:Ko da je preskocio ona saka jada maloljetne Gerile idi breee
Ma samo to i znaju, primitivci ostaju primitivci da ne upotrebljavam puno grublje izraze...F.G.R je napisao/la:Je li to opet bilo nacionalistickih i fasitickih izljeva?
Jeste od strane domacih....F.G.R je napisao/la:Je li to opet bilo nacionalistickih i fasitickih izljeva?
E sad me zanima, jesu li to produzene ruke politickih frakcija ili navijaci?crvenocrni je napisao/la:Ma samo to i znaju, primitivci ostaju primitivci da ne upotrebljavam puno grublje izraze...F.G.R je napisao/la:Je li to opet bilo nacionalistickih i fasitickih izljeva?