Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

SoloJuve26
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la SoloJuve26 » 28 avg 2011, 23:24

don_burza je napisao/la:Jal neko gleda tekmu? Kako igra Spaha?
gledo sam samo prvo polovrijeme i bio je solidan.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 28 avg 2011, 23:26

Dobro da moze vec sad igrati, ipak je to bolna povreda, treba nam u onoj formi kao protiv Grcke.

Falio im je protiv Hannover, a ionako su svi mislili dace mali Hannover odmah skinuti gace, nista od toga. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 28 avg 2011, 23:28

Principatus je napisao/la:Dobro da moze vec sad igrati, ipak je to bolna povreda, treba nam u onoj formi kao protiv Grcke.

Falio im je protiv Hannover, a ionako su svi mislili dace mali Hannover odmah skinuti gace, nista od toga. :D
Hannover je zato danas skinuo gace, samo mi je njihova pobjeda falila za dobitak na kladionici.
Imao Schalke, Stoke i PSG i onda glupi Hannover odigra 1:1 sa Mainzom :roll:

bice bolje drugi put... nadam se ;)

nero.piroman
Kontakt:

Post Postao/la nero.piroman » 28 avg 2011, 23:29

solidan Spahic veceras, Malaga losa, ono malo sto je imao posla odradio dobro
Tko želi nešto naučiti, nači će način; tko ne želi, naći će izliku.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 28 avg 2011, 23:39

Spaha napravio foul, iz tog slobodnog Cazorla zabija za 1:2 . Po meni nije bilo faula :roll:

Mulder
Kontakt:

Post Postao/la Mulder » 28 avg 2011, 23:40

Spaha skrivio slobodnjak, Cazorla golcina!
''I fell in love with football as I would later fall in love with women: suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring.''
- Nick Hornby

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 28 avg 2011, 23:46

Goalgetter je napisao/la:Spaha napravio foul, iz tog slobodnog Cazorla zabija za 1:2 . Po meni nije bilo faula :roll:
jel dobro taj nad kojim je napravljen faul ?
Thomas Müller - Fußballgott

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 28 avg 2011, 23:48

don_burza je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Spaha napravio foul, iz tog slobodnog Cazorla zabija za 1:2 . Po meni nije bilo faula :roll:
jel dobro taj nad kojim je napravljen faul ?
Sve ok, uspjeli su sve naci, prisivaju mu upravo ruke i noge.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 28 avg 2011, 23:53

calcio je napisao/la: Hannover je zato danas skinuo gace, samo mi je njihova pobjeda falila za dobitak na kladionici.

Ma da u europskim utakmicama se igra sa vise zari. Hannover moze biti srecan sto uopste nastupa u toj klasi. No nadam se dace tako nastaviti, imaju nasih mladih reprezentativaca. :D

Sto se tice kladionice kod mene nista bolje. Taman se danas dvoumio da stavim novca na City i na to dace biti vise od dva gola. Ali posto sam vec stavio na BiH rekoh sebi u zadnjoj sekundi, bolje je da ne pocnem ponovo pretjerivati. Samo da sam to dugme stisnuo...umjesto onog X gore u desnom cosku. :D

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 29 avg 2011, 00:05

Principatus je napisao/la:
calcio je napisao/la: Hannover je zato danas skinuo gace, samo mi je njihova pobjeda falila za dobitak na kladionici.

Ma da u europskim utakmicama se igra sa vise zari. Hannover moze biti srecan sto uopste nastupa u toj klasi. No nadam se dace tako nastaviti, imaju nasih mladih reprezentativaca. :D

Sto se tice kladionice kod mene nista bolje. Taman se danas dvoumio da stavim novca na City i na to dace biti vise od dva gola. Ali posto sam vec stavio na BiH rekoh sebi u zadnjoj sekundi, bolje je da ne pocnem ponovo pretjerivati. Samo da sam to dugme stisnuo...umjesto onog X gore u desnom cosku. :D
Ma krivo mi jer sam pogodio ove "teske" utakmice a ovu "laku" promasio.
I ja sam se danas dvoumio oko Tottenham - Man city i Zaragoza-Real, rekoh sam sebi "imam osjecaj da bi moglo biti iznenadjenja bolje preskoci ove dvije utakmice"
City pobjedio 5:1 a Real Madrid 6:0 :lol: :lol:

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 29 avg 2011, 13:10

aaa igro Spaha,dobro je ,imo sam šuhvu da se neće oporavit do Bjelorusije....ovi ostali su nadoknadivi..

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 30 avg 2011, 15:42

Zipa Spahe sto daje ''oprezne'' izjave pred utakmicu sa Bjelorusijom :D .

Elmar78430
Kontakt:

Post Postao/la Elmar78430 » 02 sep 2011, 09:56

Goalgetter je napisao/la:Zipa Spahe sto daje ''oprezne'' izjave pred utakmicu sa Bjelorusijom :D .
Tako i treba, kapitenski nema sta. :mrgreen:

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 02 sep 2011, 22:54

jaooo legende nase..opet je odigrao fenomenalno(izgleda da jedino tako i zna)
samo steta je sto ga nema u Zenici..
ZZ

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 03 sep 2011, 00:35

Tokom razgovora sa kapitenom našeg državnog tima u njegovom glasu moglo se osjetiti da ga nešto tišti...

“Malo je zbog kartona, zbog činjenice što neću igrati u Zenici, ali i zbog svega što se danas dešavalo. Pročitao sam na forumu mnogo ružnih stvari o meni i Kenanu Hasagiću. Sve me to duboko potreslo! Zašto meni koji bi za ovaj dres dao sve!? Razmišljao sam o svemu... Moram prespavati, naspavati se i pokušati to zaboraviti. Mada je zaista teško, jer ne dešava se ovo prvi put. Možda to više nije ljubomora. Možda pojedinci zaista misle tako“, govorio je Spahić, a na našu konstataciju da je veća satisfakcija kada cijeli stadion, bez obzira koliko on prima gledalaca, skandira njegovo ime, uz duboki naklon, odgovorio je:

“Sreća pa postoje iskreni navijači. Sreća pa imam dečke (reprezentativci, op.a) koji su uz mene. Sreća je što imam porodicu koja me također podržava i u najtežim trenucim. Sreća da su tu moji iskreni prijatelji. Jer da nije njih...ja se nadam da nije na ss.ba :mrgreen:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 03 sep 2011, 00:38

Nadam se da Kenan Bajramovic ne cita forum :lol:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 03 sep 2011, 00:54

Bosniacum Lilium je napisao/la: “Sreća pa postoje iskreni navijači. Sreća pa imam dečke (reprezentativci, op.a) koji su uz mene. Sreća je što imam porodicu koja me također podržava i u najtežim trenucim. Sreća da su tu moji iskreni prijatelji. Jer da nije njih...ja se nadam da nije na ss.ba :mrgreen:
Onda su i ostali reigstrovani tu, pa brane jedni druge. Moderni način team buildinga.
100% sportski i krajnje opušten potpis

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 03 sep 2011, 01:02

Dylan Dog je napisao/la:Nadam se da Kenan Bajramovic ne cita forum :lol:
and mravac 2 :cry: sta pisu o covjeku...ni kriv ni duzan :roll: ali postovi o bajramovicu, show kad citam :lol:

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 03 sep 2011, 01:06

Bosniacum Lilium je napisao/la:
and mravac 2 :cry: sta pisu o covjeku...ni kriv ni duzan :roll: ali postovi o bajramovicu, show kad citam :lol:
Danas je bas legenda spominjao kad je neko napisao da je mjerna jedinica za glupost dobila ime po Kenanu Bajramovicu,1kb :lol:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 03 sep 2011, 01:07

Dylan Dog je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:
Danas je bas legenda spominjao kad je neko napisao da je mjerna jedinica za glupost dobila ime po Kenanu Bajramovicu,1kb :lol:
joj svasta na ovom forumu mozes procitat' i vidjet :mrgreen: banovan sam na jednom acc i evo odnedavno morao sam se opet prijavit zbog takvih stvari najvise :D

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.