FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bablaz
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bablaz » 28 avg 2011, 23:28

bezidejna igra??? Kako će biti idejna kad je glavni ideolog Svraka koji nema ideju gdje da trči!!! A i pozdraviše navijače svaka im čast!

Toliko!

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 28 avg 2011, 23:29

Arogantni je napisao/la:
Dejan, BL je napisao/la:Ne znam da li ste razmišljali o tome al da ste odigrali X uz poraz na Gradskom u 7. kolu vi bi bili nakon 7 kola u dvocifrenom zaostatku za vodećim a šta bi nakon toga bilo????
Sad s tekme...
Uz duzno postovanje prema Borcu Olimpic ni naopako ne moze uzeti bod Zelji(ni ovakvom) koji ako bude ovako igrao do kraja prvenstva kao danas tesko da ce biti i medju prvih 10...
Zeljo je malo reci bio ocajan ali sta tek reci za domacine... Jednostavno antipropaganda od fudbala...
Ja ne poznajem ovog Zelju od danas...
Ako im je Amar obecao premije za pobjedu bolje da im ih ni ne daje, jer ih nisu zasluzili...
Jedino je odbrana bila ajmo reci na nivou mada ni Olimpic nije nesto ni prijetio...
Adilovic obican krmak, a mislio sam nakon priprema da bi on mogao biti nas novi poboljsani Lazar, ali taki ima on jos dosta pure za pojesti... Ja kako se Amar iznervirao kad je ovaj dobio crvendaca... Da je smjeo ja mislim da bi ga zivog u zemlju zakopao...
Selimovic je takodjer bio solidan a i lijepo se snasao kad je dao gol, slicno je dao i protiv Travnika...
Koliko je Olimpic bio los pokazuje i to da smo bolje od njih stajali na terenu i sa 10 igraca...
ja mislim da je ovo zadnja utakmica adilovića u želji,amar ga uvodi da pomogne ekipi ne bi li slučajno dao gol seljačić za 3 minute napravi crveni .Sva dešavanja u novoj sezoni prelomi će se preko njegovih leđa Ako mi neko treba **** živce bolje da to radi mali hođžić nego ovaj kreten

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 28 avg 2011, 23:31

partibrejker1921 je napisao/la:Koliko inteligentan trebaš biti da očekuješ pobjedu i bajnu igru od igrača kojima se već treću utakmicu zaredom psuje sve po spisku...? Baš smo najbolji navijači najvećeg kluba u Bosni, svaka nam čast. Baš ćeš olakšati svome ljubimcu tako što ćeš mu psovati mater...

Ekipi respekt za pobjedu, uz onakvu ''podršku'' i Barcelona bi se mučila.
De ba dosadni se sa tim psuje im se, nek idu u Olimpik igrat ako nisu sposobni da se nose sa pritiskom publike

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 28 avg 2011, 23:33

Tebi je pritisak publike kad navijač psuje igraču tima za koji navija? Nije to pritisak publike, to je idiotizam publike.

shkembe990
Kontakt:

Post Postao/la shkembe990 » 28 avg 2011, 23:34

partibrejker1921 je napisao/la:Koliko inteligentan trebaš biti da očekuješ pobjedu i bajnu igru od igrača kojima se već treću utakmicu zaredom psuje sve po spisku...? Baš smo najbolji navijači najvećeg kluba u Bosni, svaka nam čast. Baš ćeš olakšati svome ljubimcu tako što ćeš mu psovati mater...

vau !!!! drugo je voljet klub a drugo je kritikovat igrace! sta to treba da se secu kao u proslim utakmicama da treba ih malo stisnut!da zapnu oni sebi umislili zvjezdice ovo ono mozemo se zahebavat!najbolje su placeni u ligi!sta smo trebali ?!?pjavat im kako su sampioni!ono sve treba raspustit par izuzetcima!samo mi nije jasno ko gura onog muamera svraku?

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 28 avg 2011, 23:34

bablaz je napisao/la:bezidejna igra??? Kako će biti idejna kad je glavni ideolog Svraka koji nema ideju gdje da trči!!! A i pozdraviše navijače svaka im čast!

Toliko!

Svraka odavno nije bio bolji ! ;)
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

ultra_CImanija

Post Postao/la ultra_CImanija » 28 avg 2011, 23:35

lisander je napisao/la:

De ba dosadni se sa tim psuje im se, nek idu u Olimpik igrat ako nisu sposobni da se nose sa pritiskom publike
vala bas u pravu si ako je iko bio strpljiv to su navijaci zelje dolazili i pjevali i pored teskih poraza i bruka pa i petice i sestice protiv izraelaca itd itd ako ovi nasi nazovi igraci nisu spremni da se nose sa pritiskom (a sami su ga sebi stvorili katastrofalnim igrama) onda nek idu u neki klub gdje tih istih navijaca nema, za onaj potez i odlazak im "svaka cast" i bice "adekvatno" nagradjeni a po meni najgori igrac u historiji pl bih adilovic je jos jednom pokazao da veze ne o fudbalu, nego o zivotu nema da za 2 minuta udje i napravi crveni karton u ovako bitnoj utakmici pokazuje samo da ga boli k za zeljom i da je navikao da igra u nizerazrednim klubovima, stvarno sam mislio da ovo nikad necu vise izgovoriti ali LAZARE VRATI SE MOLIM TE!!!!!!!!!!!!!! za adilovica si maradona...
SUPERKUP 1999/2000, 1997/1998
KUP 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Kup UEFA cetvrtfinale:1971/72,polufinale:1984/85
PRVAK 1971/72, PRVAK 1997-1998, PRVAK 2000/2001, PRVAK 2001/2002, PRVAK 2009/2010.
PRVAK 2011/2012....

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 28 avg 2011, 23:35

Ekipi respekt za pobedu, uz onakvu ''podršku'' i Barcelona bi se mučila.
To sam zaboravio naglasiti.... Danas naseg ''12'' igraca publiku...
Doduse i ja sam opsovao Adilovicu i mamu i oca i tako to kada je dobio crvendaca... Ali to je bilo ajmo reci opravdano...
Ali sta se tek psovalo oko mene... Ja sam 1.x u zivotu cuo neke od tih psovki i moram reci da sam se na neke od njih pravo ismijao kao recimo za SVraku... KAd covjek opsova usireno mlijeko koje je Svraka dojio dok je jos bio beba ja sam se malo reci pogubio... a bilo je nesto i na racun malog Ramica... Ali eto ne bih da iznosim...

Ali jednostavno igraci moraju pruzati vise, zbog toga sto su danas igrali kao na domacem terenu zbog brojnosti nasih navijaca... a oni su maltene pruzili nikakvu igru...
Zadnja izmjena: Arogantni, dana/u 28 avg 2011, 23:37, ukupno mijenjano 1 put.
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 28 avg 2011, 23:36

Da su igrali kako treba publika ne bi onako reagovala jer ako ce igrati onako lose nek potpisu za Vrbanjusu i mirna Bosna.
FK Željezničar
Chelsea FC

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 28 avg 2011, 23:38

partibrejker1921 je napisao/la:Tebi je pritisak publike kad navijač psuje igraču tima za koji navija? Nije to pritisak publike, to je idiotizam publike.
Tačno tako...pobjeda nam je trebala, kakva god da je. Sad ide ona pauza reprezentativna, jel tako ? Probati Čeliku bar bod uzeti u gostima. Nisam bio na utakmici, tako da ne znam, izgleda nemamo sreće jer opet bilo dosta propuštenih prilika . Kakav je Ramić bio, je li Zolotić bar na klupi bio, nigdje ga...
A što se tiče 'pružanja podrške' igračima :roll: :roll:

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 28 avg 2011, 23:39

Nama treba, 7-8 zutih i jedan crveni karton da zaigramo, nista vise :mrgreen:
FKŽ !

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 28 avg 2011, 23:39

ultra_CImanija je napisao/la:
lisander je napisao/la:

vala bas u pravu si ako je iko bio strpljiv to su navijaci zelje dolazili i pjevali i pored teskih poraza i bruka pa i petice i sestice protiv izraelaca itd itd ako ovi nasi nazovi igraci nisu spremni da se nose sa pritiskom (a sami su ga sebi stvorili katastrofalnim igrama) onda nek idu u neki klub gdje tih istih navijaca nema, za onaj potez i odlazak im "svaka cast" i bice "adekvatno" nagradjeni a po meni najgori igrac u historiji pl bih adilovic je jos jednom pokazao da veze ne o fudbalu, nego o zivotu nema da za 2 minuta udje i napravi crveni karton u ovako bitnoj utakmici pokazuje samo da ga boli k za zeljom i da je navikao da igra u nizerazrednim klubovima, stvarno sam mislio da ovo nikad necu vise izgovoriti ali LAZARE VRATI SE MOLIM TE!!!!!!!!!!!!!! za adilovica si maradona...
daj ba kakvo strpljenje,kome psovat i zasto? sljedeci put trebamo zapalit stadion ako izgubimo i to je to...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Funk
Kontakt:

Post Postao/la Funk » 28 avg 2011, 23:41

Svaka cast igracima sto nisu dosli pred navijace na kraju tekme... meni se smucilo, **** im sve, psujemo na sve strane i sta ocekivati...

Momcima svaka cast na pobjedi, tesko je vratiti se iz mrtvih ali uspjeli su, bar veceras!

Umjesto da ih podrzimo kad im je najtere, mi im ebemo sve po spisku i prijetimo!

Adilovic nije zasluzio ono sto je veceras dobio od nas!

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 28 avg 2011, 23:43

Valja zabit 15 komada jedanestorici golmana..........
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 28 avg 2011, 23:44

Najvažnije je da je naš Željo pobjedio. Igru briši rezultat piši.

Večeras nismo igrali protiv Olimpica već protiv svih, prvenstveno sudije koji je kulturno urinirao čitavu tekmu po našim igračima. Sreća pa smo uspjeli dati gol.

Čim smo prošeli na 4-4-2 formaciju odmah je sve djelovalo bolje, Adilović je bezveze dobio crveni karton, ali sigurno bez razloga nije udario onog prgavca Regoju koji ga je gurnuo sa leđa i vjerovatno još nešto pritom opsovao.

Odbrana večeras odlična, Bogičević i Vasilić bez premca, Nyema odličan na defanzivnom veznom, čak je i Jamak odigrao pristojnu utakmicu, Bešlija kapitenski čitavu tekmu je trčao....

Stanić i Čoli solidno na bekovima, Karić na golu nije imao posla...

Još jedan osvrt na navijače, ono navijanje "Igrajte p.ičke" je aspolutno besmisleno i podržavam igrače što nisu došli na kraju utakmice nakon onakvog skandiranja sve vrijeme...

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!!!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

shkembe990
Kontakt:

Post Postao/la shkembe990 » 28 avg 2011, 23:45

Funk je napisao/la:Svaka cast igracima sto nisu dosli pred navijace na kraju tekme... meni se smucilo, **** im sve, psujemo na sve strane i sta ocekivati...

Momcima svaka cast na pobjedi, tesko je vratiti se iz mrtvih ali uspjeli su, bar veceras!

Umjesto da ih podrzimo kad im je najtere, mi im ebemo sve po spisku i prijetimo!

da ti nije Adilovic rodjak ili mozda brat?

Funk
Kontakt:

Post Postao/la Funk » 28 avg 2011, 23:47

ni rodjak ni brat... juce ga hvalimo, danas ebemo sve po spisku, a sutra da zabije 2 gola okivali bi ga u zvijezde!

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 28 avg 2011, 23:48

I treba nam da ispadnemo u 2. ligu kad smo ovakvi, komplet familija se psuje svakom igraču...

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 28 avg 2011, 23:49

shkembe990 je napisao/la:
Funk je napisao/la:Svaka cast igracima sto nisu dosli pred navijace na kraju tekme... meni se smucilo, **** im sve, psujemo na sve strane i sta ocekivati...

da ti nije Adilovic rodjak ili mozda brat?
e što vas ja ne mogu ;)
kad je zabijo istanbulu pa igro dobro protiv šerifa...svi ste ga u zlatni okvir stavljali a sad tu naglabate
a da zabije 2 gola protiv celika bio bi bog ;)

biće bolje..nema te krize iz koje NAŠ ŽELJO nije izašao!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 28 avg 2011, 23:49

zenicka pi*ka je sve ucinila da ne zaigra u zenici, toliko.
Za zivot cijeli!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 40 gostiju.