HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

neutralan__
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la neutralan__ » 26 avg 2011, 23:22

Bliss je napisao/la:slika

Ovo je teretni, nije putnicki :geek:
Evo vam putnički :

slika

Banovićki "Ćiro" :mrgreen: .
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

um94
Kontakt:

Post Postao/la um94 » 26 avg 2011, 23:34

'TA ĆE BANOVIĆI

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 28 avg 2011, 11:14

U Zrinjskom puni optimizma žele prekinuti tradiciju

Tradicija Zrinjskog u odnosu na Zvijezdu nije nimalo povoljna, jer tu momčad Mostarci su na svom terenu pobijedili svega jednom. Ovoga puta u mostarskom premijerligašu nadaju se kako će novi akteri prekinuti za njih negativnu tradiciju

slika

Nogometaši Zrinjskog nakon osvojenog boda na Grbavici ponovno u dobrom ozračju dočekuju susret na domaćem terenu sa Zvijezdom iz Gradačca.
Tradicija na strani Zvijezde

Tradicija Zrinjskog u odnosu na Zvijezu nije nimalo povoljna, jer tu momčad Mostarci su na svom trenu pobijedili svega jednom. Tradicije su tu da se ruše. Sada su igri neki drugi akteri s obje strane. Nadam se kako ćemo s naše strane u tu utakmicu ući maksimalno motivirano, te da ćemo pred našom publikom ostaviti puno bolji dojam nego smo ostavili u utakmici protiv Olimpica, koja je za nas bila prilično neuspješna ,kazao je Draženko Bogdan, pomoćni trener HŠK Zrinjskog.

U Momčadi će nedostajati Toni Šunjić koji je u prošlom kolu dobio crveni karton. U konkurenciji još uvijek neće biti Lamešić i Jackson. Dok nije poznato hoće li nastupiti Marin Aničić, koji je prethodnih dana boravio na probi u nekom od njemačkih klubova. Ipak, ozračje u momčadi je vrlo dobro, igrači s nestrpljenjem očekuju novu utakmicu.

Kolektiv gura pojedinca

Jedan od njih svakako je Lazar Marijanović, koji je u prva četiri kola pokazalo visoku razinu forme.

Dobro sam krenuo, lijepo je čuti kako su i navijači zadovojjni mojim izvedbama, mada mislim daje nogomet kolektivni sport i da dobre igre cijelog kolektiva izbacuju pojedinca, tako da je za moje dobre igre zaslužna cijela momčad. Nadam se da ću kako prvenstvo bude odmicalo dizati svoju formu i da ću iz utakmice u utakmicu igrati sve bolje i bolje.

Poslije gostovala u Sarajevu atmosfera je odlična i svi se nadamo da ćemo bodu u Sarajevu pridodati nova tri i popraviti dojam na domaćem travnjaku nakon neuspjeha protiv Olimpica, kazao je krilni nogometaš Zrinjskog, Lazar Marijanović
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

legijard
Kontakt:

Post Postao/la legijard » 28 avg 2011, 12:05

Rosas7 je napisao/la:U Zrinjskom puni optimizma žele prekinuti tradiciju

Tradicija Zrinjskog u odnosu na Zvijezdu nije nimalo povoljna, jer tu momčad Mostarci su na svom terenu pobijedili svega jednom. Ovoga puta u mostarskom premijerligašu nadaju se kako će novi akteri prekinuti za njih negativnu tradiciju

slika

Nogometaši Zrinjskog nakon osvojenog boda na Grbavici ponovno u dobrom ozračju dočekuju susret na domaćem terenu sa Zvijezdom iz Gradačca.
Tradicija na strani Zvijezde

Tradicija Zrinjskog u odnosu na Zvijezu nije nimalo povoljna, jer tu momčad Mostarci su na svom trenu pobijedili svega jednom. Tradicije su tu da se ruše. Sada su igri neki drugi akteri s obje strane. Nadam se kako ćemo s naše strane u tu utakmicu ući maksimalno motivirano, te da ćemo pred našom publikom ostaviti puno bolji dojam nego smo ostavili u utakmici protiv Olimpica, koja je za nas bila prilično neuspješna ,kazao je Draženko Bogdan, pomoćni trener HŠK Zrinjskog.

U Momčadi će nedostajati Toni Šunjić koji je u prošlom kolu dobio crveni karton. U konkurenciji još uvijek neće biti Lamešić i Jackson. Dok nije poznato hoće li nastupiti Marin Aničić, koji je prethodnih dana boravio na probi u nekom od njemačkih klubova. Ipak, ozračje u momčadi je vrlo dobro, igrači s nestrpljenjem očekuju novu utakmicu.

Kolektiv gura pojedinca

Jedan od njih svakako je Lazar Marijanović, koji je u prva četiri kola pokazalo visoku razinu forme.

Dobro sam krenuo, lijepo je čuti kako su i navijači zadovojjni mojim izvedbama, mada mislim daje nogomet kolektivni sport i da dobre igre cijelog kolektiva izbacuju pojedinca, tako da je za moje dobre igre zaslužna cijela momčad. Nadam se da ću kako prvenstvo bude odmicalo dizati svoju formu i da ću iz utakmice u utakmicu igrati sve bolje i bolje.

Poslije gostovala u Sarajevu atmosfera je odlična i svi se nadamo da ćemo bodu u Sarajevu pridodati nova tri i popraviti dojam na domaćem travnjaku nakon neuspjeha protiv Olimpica, kazao je krilni nogometaš Zrinjskog, Lazar Marijanović
bilo bi lijepo cuti na radiju, zrinjski - zvijezda 0:2 ahhhh -.- al da Bog da, opet aBd :D

alo_bola
Kontakt:

Post Postao/la alo_bola » 28 avg 2011, 13:29

danas sve osim 3 boda će biti katastrofa i vjerujem da ćemo ih osvojiti i uveličati našu proslavu danas
-------------------------------------HŠK ZRINJSKI MOSTAR-------------------------------------------------

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 28 avg 2011, 14:09

alo_bola je napisao/la:danas sve osim 3 boda će biti katastrofa i vjerujem da ćemo ih osvojiti i uveličati našu proslavu danas
ja se nadam vasoj katastrofi onda ;)
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 28 avg 2011, 15:20

4-0 za Zrinjski... sigura :D
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

alo_bola
Kontakt:

Post Postao/la alo_bola » 28 avg 2011, 23:17

evo s utakmice :D ..prvo poluvrijeme za zaboraviti osim finog gola malog Bekića...u drugom poluvremenu Zrinjski razmontira zvijezdu koja je i dobro prošla jer još smo fulili 3 mrtve šanse..mali Bekić i Lazar po dva gola :D :D ...ova dva igrača se vidi da su dobra pojačanja a posebno me oduševio Bekić,jedan gol nogom ,drugi glavom,otvara se na sve strane ma perspektiva igrač...i ostatak ekipe je za pohvalit osim zadnje linije koja se mora mijenjati (Džida očajan)...sve u svemu ekipa još kad se uigra može daleko :D
-------------------------------------HŠK ZRINJSKI MOSTAR-------------------------------------------------

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 28 avg 2011, 23:19

sramota

Večeras su za vrijeme utakmice Zrinjski – Zvijezda, navijači domaćeg tima Ultrasi, na svojoj tribini popularno nazvanoj „stajanje“ zapalili zastavu Bosne i Hercegovine.

Nakon toga, Ultrasi su istakli zastavu Republike Hrvatske. Ovo kazneno djelo zabilježio je i Muharem Kurić, delegat večerašnjeg susreta Pod BijelimBrijegom u kojem je su „plemići“ sa 4:1 savaladali gradačačku Zvijezdu.

Napomenimo da su navijači Zrinjskog u prošlom kolu prilikom gostovanja od strane policije istjerani sa stadiona Grbavica zbog pjevanja pjesama kojima su veličale ustaški pokret i njegove tvorce.

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 28 avg 2011, 23:22

admin je rekao da nema priče o navijačima ;)
Sloga Uskoplje

um94
Kontakt:

Post Postao/la um94 » 28 avg 2011, 23:50

VELEZDOGROBA je napisao/la:sramota

Večeras su za vrijeme utakmice Zrinjski – Zvijezda, navijači domaćeg tima Ultrasi, na svojoj tribini popularno nazvanoj „stajanje“ zapalili zastavu Bosne i Hercegovine.

Nakon toga, Ultrasi su istakli zastavu Republike Hrvatske. Ovo kazneno djelo zabilježio je i Muharem Kurić, delegat večerašnjeg susreta Pod BijelimBrijegom u kojem je su „plemići“ sa 4:1 savaladali gradačačku Zvijezdu.

Napomenimo da su navijači Zrinjskog u prošlom kolu prilikom gostovanja od strane policije istjerani sa stadiona Grbavica zbog pjevanja pjesama kojima su veličale ustaški pokret i njegove tvorce.

kako ti to znaš jesi to pratio svoj Zrinjski ? neznam ni ja da sam palio zastavu :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 avg 2011, 00:19

Ima ko zna.Samo duplati novcane kazne i ostale sankcije,pa bujrum.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 avg 2011, 01:11

Secate se sta ja vama rekoh za Marjanovica,i to nakon samo jedne njegove odgledane utakmice,i to jos prijateljska bila.Zaista momak je fenomenalan potencijal i jos stojim iza onoga sto sam rekao nakon meca sa Slavijom da bi njega trebalo gurnuti na klasinog spica a ne forsirati ga u vezi i na krilnoj poziciji.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

LM#8
Kontakt:

Post Postao/la LM#8 » 29 avg 2011, 12:41

Devil je napisao/la:Secate se sta ja vama rekoh za Marjanovica,i to nakon samo jedne njegove odgledane utakmice,i to jos prijateljska bila.Zaista momak je fenomenalan potencijal i jos stojim iza onoga sto sam rekao nakon meca sa Slavijom da bi njega trebalo gurnuti na klasinog spica a ne forsirati ga u vezi i na krilnoj poziciji.
Slazem se sa tobom, mislim da bi Lazar bio jos bolji kao spic. Ima visinu, jak je, brz... Mada dobro, bitno da i ovako daje golove :)

alo_bola
Kontakt:

Post Postao/la alo_bola » 29 avg 2011, 13:56

Devil je napisao/la:Secate se sta ja vama rekoh za Marjanovica,i to nakon samo jedne njegove odgledane utakmice,i to jos prijateljska bila.Zaista momak je fenomenalan potencijal i jos stojim iza onoga sto sam rekao nakon meca sa Slavijom da bi njega trebalo gurnuti na klasinog spica a ne forsirati ga u vezi i na krilnoj poziciji.
Lazar me oduševio,Musa ga prebacivao sa lijeve na desnu ,ma sve momak igra,zabi još dva gola ma extra smo igrača dobili :D

alo_bola
Kontakt:

Post Postao/la alo_bola » 29 avg 2011, 14:00

moram sve igrače da pohvalim ginuli su po terenu ,ima tu još praznog hoda i nekih čudnih centaršuteva :( ali se vidi da smo svako kolo sve uigraniji i bolji :D :D :D

meme pitar
Kontakt:

Post Postao/la meme pitar » 29 avg 2011, 14:07

Trebalo bi kazniti Zrinski i to :
Pred praznim stadionom minimum 3 utakmice
Novčana kazna (minimum od 20.000 )
Oduzimanjem bodova (minimum 6)
Ukoliko se incidenti ponove prebaciti ih u prvu ligu federacije.

Ovo isto za sve fašistički i nacionalistički obojene klubove (Slavija, Rudar Prijedor...

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 29 avg 2011, 15:32

extra igra zrinje sinoc,bekic i marjanovic odlicni,jovic je dobio zasluzeni pljesak,a za ove mrzioce zrinjskog prenosim izjavu bekica:

"Ova pobjeda nam puno znači zbog samih nas, trenera i navijača koji nas bodre u svakoj utakmici. Ovim putem bih se zahvalio našim vjernim Ultrasima. Svaka im čast. Oni su naš 12. igrač".
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 29 avg 2011, 15:34

meme pitar je napisao/la:Trebalo bi kazniti Zrinski i to :

Ovo isto za sve fašistički i nacionalistički obojene klubove (Slavija, Rudar Prijedor...
A Travnika ne treba kaznit?
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 29 avg 2011, 15:35

Ted Mosby je napisao/la:
meme pitar je napisao/la:Trebalo bi kazniti Zrinski i to :

A Travnika ne treba kaznit?
pusti bola kompleksi su tooooo,

ZAVIST VASA,LJUBAV NASA

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.