Evo vam putnički :Bliss je napisao/la:
Ovo je teretni, nije putnicki

Banovićki "Ćiro"

Evo vam putnički :Bliss je napisao/la:
Ovo je teretni, nije putnicki
bilo bi lijepo cuti na radiju, zrinjski - zvijezda 0:2 ahhhh -.- al da Bog da, opet aBdRosas7 je napisao/la:U Zrinjskom puni optimizma žele prekinuti tradiciju
Tradicija Zrinjskog u odnosu na Zvijezdu nije nimalo povoljna, jer tu momčad Mostarci su na svom terenu pobijedili svega jednom. Ovoga puta u mostarskom premijerligašu nadaju se kako će novi akteri prekinuti za njih negativnu tradiciju
Nogometaši Zrinjskog nakon osvojenog boda na Grbavici ponovno u dobrom ozračju dočekuju susret na domaćem terenu sa Zvijezdom iz Gradačca.
Tradicija na strani Zvijezde
Tradicija Zrinjskog u odnosu na Zvijezu nije nimalo povoljna, jer tu momčad Mostarci su na svom trenu pobijedili svega jednom. Tradicije su tu da se ruše. Sada su igri neki drugi akteri s obje strane. Nadam se kako ćemo s naše strane u tu utakmicu ući maksimalno motivirano, te da ćemo pred našom publikom ostaviti puno bolji dojam nego smo ostavili u utakmici protiv Olimpica, koja je za nas bila prilično neuspješna ,kazao je Draženko Bogdan, pomoćni trener HŠK Zrinjskog.
U Momčadi će nedostajati Toni Šunjić koji je u prošlom kolu dobio crveni karton. U konkurenciji još uvijek neće biti Lamešić i Jackson. Dok nije poznato hoće li nastupiti Marin Aničić, koji je prethodnih dana boravio na probi u nekom od njemačkih klubova. Ipak, ozračje u momčadi je vrlo dobro, igrači s nestrpljenjem očekuju novu utakmicu.
Kolektiv gura pojedinca
Jedan od njih svakako je Lazar Marijanović, koji je u prva četiri kola pokazalo visoku razinu forme.
Dobro sam krenuo, lijepo je čuti kako su i navijači zadovojjni mojim izvedbama, mada mislim daje nogomet kolektivni sport i da dobre igre cijelog kolektiva izbacuju pojedinca, tako da je za moje dobre igre zaslužna cijela momčad. Nadam se da ću kako prvenstvo bude odmicalo dizati svoju formu i da ću iz utakmice u utakmicu igrati sve bolje i bolje.
Poslije gostovala u Sarajevu atmosfera je odlična i svi se nadamo da ćemo bodu u Sarajevu pridodati nova tri i popraviti dojam na domaćem travnjaku nakon neuspjeha protiv Olimpica, kazao je krilni nogometaš Zrinjskog, Lazar Marijanović
ja se nadam vasoj katastrofi ondaalo_bola je napisao/la:danas sve osim 3 boda će biti katastrofa i vjerujem da ćemo ih osvojiti i uveličati našu proslavu danas
VELEZDOGROBA je napisao/la:sramota
Večeras su za vrijeme utakmice Zrinjski – Zvijezda, navijači domaćeg tima Ultrasi, na svojoj tribini popularno nazvanoj „stajanje“ zapalili zastavu Bosne i Hercegovine.
Nakon toga, Ultrasi su istakli zastavu Republike Hrvatske. Ovo kazneno djelo zabilježio je i Muharem Kurić, delegat večerašnjeg susreta Pod BijelimBrijegom u kojem je su „plemići“ sa 4:1 savaladali gradačačku Zvijezdu.
Napomenimo da su navijači Zrinjskog u prošlom kolu prilikom gostovanja od strane policije istjerani sa stadiona Grbavica zbog pjevanja pjesama kojima su veličale ustaški pokret i njegove tvorce.
Slazem se sa tobom, mislim da bi Lazar bio jos bolji kao spic. Ima visinu, jak je, brz... Mada dobro, bitno da i ovako daje goloveDevil je napisao/la:Secate se sta ja vama rekoh za Marjanovica,i to nakon samo jedne njegove odgledane utakmice,i to jos prijateljska bila.Zaista momak je fenomenalan potencijal i jos stojim iza onoga sto sam rekao nakon meca sa Slavijom da bi njega trebalo gurnuti na klasinog spica a ne forsirati ga u vezi i na krilnoj poziciji.
Lazar me oduševio,Musa ga prebacivao sa lijeve na desnu ,ma sve momak igra,zabi još dva gola ma extra smo igrača dobiliDevil je napisao/la:Secate se sta ja vama rekoh za Marjanovica,i to nakon samo jedne njegove odgledane utakmice,i to jos prijateljska bila.Zaista momak je fenomenalan potencijal i jos stojim iza onoga sto sam rekao nakon meca sa Slavijom da bi njega trebalo gurnuti na klasinog spica a ne forsirati ga u vezi i na krilnoj poziciji.
A Travnika ne treba kaznit?meme pitar je napisao/la:Trebalo bi kazniti Zrinski i to :
Pred praznim stadionom minimum 3 utakmice
Novčana kazna (minimum od 20.000 )
Oduzimanjem bodova (minimum 6)
Ukoliko se incidenti ponove prebaciti ih u prvu ligu federacije.
Ovo isto za sve fašistički i nacionalistički obojene klubove (Slavija, Rudar Prijedor...
pusti bola kompleksi su tooooo,Ted Mosby je napisao/la:A Travnika ne treba kaznit?meme pitar je napisao/la:Trebalo bi kazniti Zrinski i to :
Pred praznim stadionom minimum 3 utakmice
Novčana kazna (minimum od 20.000 )
Oduzimanjem bodova (minimum 6)
Ukoliko se incidenti ponove prebaciti ih u prvu ligu federacije.
Ovo isto za sve fašistički i nacionalistički obojene klubove (Slavija, Rudar Prijedor...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.