Na Emiratesu su turisti i lovatori...karte su preskupe za prave navijače Arsenala. A u gostima smo redovno glasniji od domaćina jer na sva gostovanja idu Away Boysi jedna od naših najboljih skupina navijača i uvijek skoro nadjačaju domaćine.Profesor je napisao/la:Pa jedina svjetla tacka u danasnjoj utakmici su bili navijaci. Pa bolja je bila atmosfera i glasniji su bili neg kad se igra na Emiratesu. Barem ja imam takav osjecaj.Bertrand je napisao/la:Znam nego 'nako kažem. U svakom slučaju, veliki respekt tim navijačima.Bosco je napisao/la: Danas su navijači pjevali i bolje nego tad.
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Na Emiratesu vecinom i ne budu ovi momci, jer je karta preskupa tu bude samo gospoda, a znamo kako oni dobro navijaju, cim se smanji cijena karata i prava atmosfera ce se vratiti na Emirates...Profesor je napisao/la:Pa jedina svjetla tacka u danasnjoj utakmici su bili navijaci. Pa bolja je bila atmosfera i glasniji su bili neg kad se igra na Emiratesu. Barem ja imam takav osjecaj.Bertrand je napisao/la:Znam nego 'nako kažem. U svakom slučaju, veliki respekt tim navijačima.Bosco je napisao/la: Danas su navijači pjevali i bolje nego tad.
Nego rece Nasri da je otisao zbog atmosfere u City, a u istrazivanju radjenom nekih novina navijaci Citya su dva mjesta ispod Arsenalovih po bucnosti..
Celik!3,2,2.
Sasvim solidan rezultat koji daje nadu u bolju sezonu i borbu za titulu. Dati 2 gola na OT nije mala stvar
Thomas Müller - Fußballgott
Kad sam ih gledao protiv Newcastle, bio je jedan od najboljih na terenu, uz Gervinha i Sagnu.AllGunsBlazing je napisao/la:![]()
![]()
Cuj Rosicky glavni igrac???? I ti se nazivas navijacem EKIPE koja igra u EPL, nebitno sto navijas za Cska trebao bi znati ko igra u suparnickim ekipama...
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ako je bio jedan od najboljih nije glavni, to je Jack na sredini terena, Robin u spicu i Tv u vezi..Virtu4l je napisao/la:Kad sam ih gledao protiv Newcastle, bio je jedan od najboljih na terenu, uz Gervinha i Sagnu.AllGunsBlazing je napisao/la:![]()
![]()
Cuj Rosicky glavni igrac???? I ti se nazivas navijacem EKIPE koja igra u EPL, nebitno sto navijas za Cska trebao bi znati ko igra u suparnickim ekipama...
Celik!3,2,2.
- NoName
- Kontakt:
Dajte malo smirite provokacije, rezultat jeste katastrofalan ali uz ovakav slijed događaja kakav je zadesio Arsenala nije se moglo bolje ni očekivati. Odlazak 2 ključna igrača iz tima (Wenger ih nije mogao nikako zadržati, valjda je to svima jasno), povrede, kartoni, naloženi United za kog se zna da je miljenik sreće.... Ne znam, žao mi je Wengera, on je jedan od najvećih stručnjaka to je sigurno, ali mislim da će se kola slomiti na njemu.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Kontam ja zadnje vrjeme zast je atmosfera na Emiratesu ko u kazalistu. Znao sam da imamo najskuplje karte u Engleskoj, al nikako nisam racunao na taj faktor, da obicna radnicka klasa nemoze da kupi karte. Steta, kako bi bilo divni pratiti Arsenal na domacem stadionu sa ovakvim navijacima i ovakvom atmosferom.AllGunsBlazing je napisao/la: Na Emiratesu vecinom i ne budu ovi momci, jer je karta preskupa tu bude samo gospoda, a znamo kako oni dobro navijaju, cim se smanji cijena karata i prava atmosfera ce se vratiti na Emirates...
Nego rece Nasri da je otisao zbog atmosfere u City, a u istrazivanju radjenom nekih novina navijaci Citya su dva mjesta ispod Arsenalovih po bucnosti..
We love you Arsenal we do, we love you Arsenal we do, we love you Arsenal we do, oooooo Arsenal we love you!
?AllGunsBlazing je napisao/la:[youtube][/youtube]
20 minuta nakon katastrofalnog poraza na OT-u...
We love you Arsenal, we do!!!
Uploaded by Kanubayor25 on Apr 14, 2008
Down, out, but unbelievably proud.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Vec receno ranije, nisam pratio datum klipa, uglavnom to je ta pjesma sto se danas pjevala iako se gubilo 4-5 razlike

Celik!3,2,2.
Dobar komentar, samo neće se kola slomiti na Wengeru, nije do trenera realno nego do retardiranih članova uprave Ivana Gazidisa i Stana Kroenkea na čelu sa najglupljim predsjednikom Arsenala ikada Peter Hill-Woodom, oni su ti koji ne daju love za konkretna pojačanja, oni su ti koji prodaju igrače i kroje sudbinu Arsenala. Zbog takve bagre su i David Dein i Lady Nina napustili svoja mjesta, pa oni su otjerali Danny Fiszmana u grob, svi ljudi koji su bili zaslužni za uspjehe Arsenala više nisu tu osim Wengera. A iskreno i njemu će film ubrzo puknut i otići će trenirat neki normalan klub sa ambicijama. Svi krive njega, ali realno on je ponajmanje kriv.NoName je napisao/la:Dajte malo smirite provokacije, rezultat jeste katastrofalan ali uz ovakav slijed događaja kakav je zadesio Arsenala nije se moglo bolje ni očekivati. Odlazak 2 ključna igrača iz tima (Wenger ih nije mogao nikako zadržati, valjda je to svima jasno), povrede, kartoni, naloženi United za kog se zna da je miljenik sreće.... Ne znam, žao mi je Wengera, on je jedan od najvećih stručnjaka to je sigurno, ali mislim da će se kola slomiti na njemu.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Samo mi nije jasno kako moze biti neko tako debilan djed mu doveo Chapmana u klub, otac vodio do titula 71. i jos nekih, on ovako sere, da Bog da mu dijete u rikverc hodalo...
Celik!3,2,2.
and we have a winnerProfesor je napisao/la: Nego ko ce kod nas sutra dobit crveni? Jbg moramo nastavti taj niz. Ako ne drugacije, onda nek barem budemo prvi po kartonima
AllGunsBlazing je napisao/la:[youtube][/youtube]
20 minuta nakon katastrofalnog poraza na OT-u...
We love you Arsenal, we do!!!
Pjevali su nazor i sa teskom mukom, da se ne vidi od strane Manchesterovih navijaca da sami sebi pisaju u usta od muke! Zaista mene bi bilo stid da navijam za Arsenal, a rekao sam to nekda na ovoj temi da ste vi u rangu Fulhama i Blackburna sto se i vidlo u ovih nekoliko tekmi!
P.S. Mada se nesto i ne sjecam kada je recimo Fulham primio 8 komada!!!
Zašto bi se stidio kluba za koji navijaš, makar on igrao u petoj ligi?yasminho je napisao/la:Zaista mene bi bilo stid da navijam za Arsenal, a rekao sam to nekda na ovoj temi da ste vi u rangu Fulhama i Blackburna sto se i vidlo u ovih nekoliko tekmi!
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Reče neko da je u ovim teškim vremenima za Arsenal biti Gooner i Horadaš neprocjenjivo. 
Jer motiv zbog kojeg navijaš nije pravi.Valjda je jasno...Zašto bi se stidio kluba za koji navijaš, makar on igrao u petoj ligi?
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
glory hunterVirtu4l je napisao/la:Zašto bi se stidio kluba za koji navijaš, makar on igrao u petoj ligi?yasminho je napisao/la:Zaista mene bi bilo stid da navijam za Arsenal, a rekao sam to nekda na ovoj temi da ste vi u rangu Fulhama i Blackburna sto se i vidlo u ovih nekoliko tekmi!
Nije u modi navijat za klub koji je loš nego samo za onaj koji je najbolju na svijetu, mislio sam Virtu da si to dosad naučio.Virtu4l je napisao/la:Zašto bi se stidio kluba za koji navijaš, makar on igrao u petoj ligi?yasminho je napisao/la:Zaista mene bi bilo stid da navijam za Arsenal, a rekao sam to nekda na ovoj temi da ste vi u rangu Fulhama i Blackburna sto se i vidlo u ovih nekoliko tekmi!
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/14703785.stm" onclick="window.open(this.href);return false;
Arsenov intervju poslije utakmice. Bujrum pogledati.
Press:
[youtube][/youtube]
Arsenov intervju poslije utakmice. Bujrum pogledati.
Press:
[youtube][/youtube]
Sve rečeno.Virtu4l je napisao/la: Velikim klubovima se ne smije desiti da ih napuštaju glavni igrači.
Errm...Torres ?Bezimeni je napisao/la:Sve rečeno.Virtu4l je napisao/la: Velikim klubovima se ne smije desiti da ih napuštaju glavni igrači.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.