NK Široki Brijeg

Crveni Barun
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la Crveni Barun » 25 avg 2011, 15:47

ne daj bože da ti ovdje dopuste da razmišljaš svojom glavom jer neko ko biti treba reći šta je istina mogao bi se uvrjediti :roll:
Manfred Albrecht Freiherr von Richthofen
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 25 avg 2011, 16:01

F.G.R je napisao/la:Ma kakvo ime i prošlost, ne pricam ja o tome. Već o igračima Slobode koje sam gledao na Koševu, a i ranije u juniorima prije 2 godine itd. Bekić koji je u Zrinjskom će biti dobar, ima potencijala, onda onaj drugi Bekić. Imaju desnog beka dobrog, pa i halfove....

Oni istorijski imaju jako dobru skolu fudbala i istorijski imaju solidnih igrača, a sad mislim na kompletan kanton.

Slažem se da nije isto igrati u juniorima i u prvom timu, međutim kada neko zna lopte onda zna i tada se to mora samo pametno klesat i biće nešto.

Recimo, za našeg Dupovca sam prije 2 godine rekao da će biti najači half lige (dok je bio u junorima) i sada dečko pokazuje da je sa 20 godina među najboljim i da može jako puno napredovati.
Pa ok, sve to stoji, al kazem ti, to sve treba uklopiti u seniorski nogomet, dzaba ti je i ne znam kakav talent ako to struka ne moze prodefilirati u igraca ili progurati u prvu momcad. Malo je takvih, a i dosta takvima oduzimaju menadzerske seme mjesto.
Mislim, ta ne bi se nesto ni naigrali navedeni, tj. vecina njih, da nije stanje takvo kakvo jest u datom klubu. Sad, moze to biti i sreca u nesreci, al, treba vremena da se sve to iskristalizira.
Isto vrijedi i za Dupovca, i bilo kojeg igraca. Los je rad s mladjim kategorijama u vecini klubova. U biti vise los na nacin da se bazira previse na nekakve manje-vise nebitne rezultate u omladinskim kategorijama, umjesto osposobljavanje i pripremanje na fizicki i takticki zahtjevniji seniorski nogomet.
...Život za Široki...

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 25 avg 2011, 19:38

ala_juve_tm87 je napisao/la:Nemojte nista da se cudite,na gostovanju u tuzli i travniku je svak na gubitku,penal je bio cist a i da nije svirao bi ga u zadnjoj minuti,a o startovima domacih igraca da vam ne pricam :)
a

Jedva si docekao da lupis nesto "strumfovka" , pa mora odmah Sloboda , jada i bijede.
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 28 avg 2011, 14:33

Večera protiv GOŠK-a. Hm, za koga navijati? Zezam se, ali pade mi na pamet da bi moglo večeras više Širokobrježana igrati za njih nego za nas :D

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 28 avg 2011, 17:56

Igra li vam Vagner večeras?Negdje sam pročitao da neće igrati, jeli to tačno?
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 28 avg 2011, 23:05

Ono veceras...Patnja...solidan broj ljudi se skupio...a sada na noge zahuktalom Veležu,oni su u formi,a mi baš i ne...

york
Kontakt:

Post Postao/la york » 28 avg 2011, 23:15

ovu igru veceras sto prije zaboravit, jedino dobro su tri boda.
A velez je sljedeći, znali smo mi često u vrapčićima pobjediti... mogla bi to biti dobra tekma!

um94
Kontakt:

Post Postao/la um94 » 28 avg 2011, 23:59

a teško ćete išta uzet. opali ste

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 29 avg 2011, 00:04

kako nam je prvenstvo krenulo i još ovi incidenti, koji izgleda nisu slučajnst, pitanje je veliko kako će se sve ovo završiti, nadam se da neće biti kao 1990. i tekma Dinami - Zvezda, jer bi to bila katastrofa, ali sve ide na to, nažalost... :cry: :cry: :cry: :cry:

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 29 avg 2011, 00:14

Mi smo igrali preloše danas, pobjedili smo samo zbog još slabije igre GOŠK-a. Nažalost, mislim da je Velež veliki favorit u sljedećem kolu, ali doduše Široki je i prije znao iznenaditi kad je najteže i kad su mu davali najmanje izgleda.

kroos
Kontakt:

Post Postao/la kroos » 29 avg 2011, 17:21

pozzz dolazim u miru :D
da pitam kakva je situacija s vama pred temu u mostaru, kakva su ocekivanja ??
ima li karttoniranih, povrijedjenih ??... :D
i tito je volio velež :D

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 29 avg 2011, 17:32

kroos je napisao/la:pozzz dolazim u miru :D
Ako je suditi po igri protiv GOŠK-a, onda je Velez veliki favorit. Doduse Široki ima naviku iznenaditi i stisnuti kad malo njih ocekuje, al svejedno fali tu jos dva igraca, sto bih ja osobno volio, da se kompletira, ubrza igra i poveca efikasnost.
Ne znam da ima itko u ekipi da je iskartoniran, a ako ima kakvih bitnijih povreda sigurno bi se moralo sanirati do utakmice.
...Život za Široki...

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 29 avg 2011, 17:35

Zašto se briši postove? I jeli onaj gospodin dobio ban?
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

kroos
Kontakt:

Post Postao/la kroos » 29 avg 2011, 17:36

ŠB_Fidelis je napisao/la:
kroos je napisao/la:pozzz dolazim u miru :D
Ako je suditi po igri protiv GOŠK-a, onda je Velez veliki favorit. Doduse Široki ima naviku iznenaditi i stisnuti kad malo njih ocekuje, al svejedno fali tu jos dva igraca, sto bih ja osobno volio, da se kompletira, ubrza igra i poveca efikasnost.
Ne znam da ima itko u ekipi da je iskartoniran, a ako ima kakvih bitnijih povreda sigurno bi se moralo sanirati do utakmice.
Aha ahaa samo da ne kiksamo ko protiv kozare :D....
ja koliko sam upucen zadnja vam linija i nije bas sjajna, ali imate srece ni nas napad je losija strana ekipe tako da, bice povuci potegni :D..
i tito je volio velež :D

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 29 avg 2011, 17:43

Pa, obrana je problem vec nekoliko godina, gdje se krpa s polovnim rijesenjima. Medjutim uz Jesu se puno dobilo, jedan jos njegove kvalitete i srcanosti u obrani, i to bi vec licilo na nesto. Momcad je prosle godine nesrazmjerna bila, i iako je zabila uvjerljivo najvise, opet je i primila golove kao ekipe koje su zavrsile u dnu poretka. Ove godine ide na bolje, no nije to jos to. Sliskovic je idealan bio za sustav i igrace koje Široki ima, medjutim i Karacic radi dobar posao, iako malo previse kontrolirano igra izgleda. U svakom slucaju, protiv GOŠK-a nisu igrali Wagner i Zakaric, a to se itekako osjeti, znao je Široki dosta puta dobro odigrati dole i uzimati bodove, tako ocekujem i ovaj put da se trgnu malo i muski odigraju, jer moraju se donositi bodovi sa gostovanja, a ovo je dobra prilika jer ocekujem dobre uvjete za igru u Mostaru.
...Život za Široki...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 29 avg 2011, 22:29

ŠB_Fidelis je napisao/la:Pa, obrana je problem vec nekoliko godina, gdje se krpa s polovnim rijesenjima. Medjutim uz Jesu se puno dobilo, jedan jos njegove kvalitete i srcanosti u obrani, i to bi vec licilo na nesto. Momcad je prosle godine nesrazmjerna bila, i iako je zabila uvjerljivo najvise, opet je i primila golove kao ekipe koje su zavrsile u dnu poretka. Ove godine ide na bolje, no nije to jos to. Sliskovic je idealan bio za sustav i igrace koje Široki ima, medjutim i Karacic radi dobar posao, iako malo previse kontrolirano igra izgleda. U svakom slucaju, protiv GOŠK-a nisu igrali Wagner i Zakaric, a to se itekako osjeti, znao je Široki dosta puta dobro odigrati dole i uzimati bodove, tako ocekujem i ovaj put da se trgnu malo i muski odigraju, jer moraju se donositi bodovi sa gostovanja, a ovo je dobra prilika jer ocekujem dobre uvjete za igru u Mostaru.
wagner se ozljedio i upitano je koliko ce pauzirat
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 29 avg 2011, 23:36

Pa ima dosta do utakmice, kontam da nije strasno toliko, al nemam najsvjezije informacije. U svakom slucaju, Široki sa Wagnerom i bez Wagnera su dvije razlicite momcadi.
...Život za Široki...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 30 avg 2011, 08:59

čitam da je memorijal u petak sub i ned i da je humanitaran..ovo treba podrzat...mozda napokon ispunjene tribine do kraja i ako odigraju dobro, ovo moze privuci publiku za dalje
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 30 avg 2011, 12:36

Kevin je napisao/la:čitam da je memorijal u petak sub i ned i da je humanitaran..ovo treba podrzat...mozda napokon ispunjene tribine do kraja i ako odigraju dobro, ovo moze privuci publiku za dalje
Stvarno treba podrzat,ja mislim da 3 km nije nikome puno ,a roditeljima malog Lucijana iz Mostara puno znaci

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 30 avg 2011, 17:34

ŠIROKI BRIJEG - Cjelokupan prihod od prodaje ulaznica na ovogodišnjem Memorijalu Gojka Šuška namijenjen je za nabavu dječjih invalidskih kolica i za liječenje dječaka Lucijana Matošina iz Mostara koji se trenutačno nalazi na liječenju u KBC-u Rebro u Zagrebu, a čije bi se liječenje trebalo nastaviti u Austriji.

Lucijano Matošin rođen je 13. prosinca 2008. u Mostaru s nizom teških dijagnoza. Dječak je slijep, nepokretan, hrani se na sondu, ima epilepsiju i teški oblik dijabetesa. Liječenje u Austriji i nabava invalidskih kolica uvelike bi olakšali život malom Lucijanu.

Turnir je prilika da se i vi postanete dijelom humanitarne akcije i kupnjom ulaznice u iznosu od 3 KM po utakmici pomognete malom Lucijanu u njegovoj borbi.

Ulaznice za utakmice Memorijala Gojka Šuška (2. – 4. rujna) možete kupiti od srijede, 31. kolovoza na sljedećim prodajnim mjestima u Širokom Brijegu: Restoran „PLAVO_BIJELI“, Caffe bar „BIG BEN“, Pizzeria „DON ANGELO“, Caffe bar „MEXX“, Caffe bar „CENTRAL PUB“, Sendvič bar „NAM NAM“, Caffe bar „F1“ i Caffe bar „PARK“.

Svi oni koji žele pružiti novčanu potporu za potrebe liječenja malog Lucijana mogu to učiniti i uplatom na bankovni račun: LUCIJANO MATOŠIN, Raiffeisen BANK d.d., žiroračun Banke 1610200000000098, broj KM računa – 09200567333, broj deviznog računa –19200407291, SWIFT CODE – RZBABA2S, IBAN CODE – BA391612200011729335.

Široki Brijeg i Split otvorit će dvobojem na Pecari (petak, 2. rujna) ovogodišnji, dvanaesti po redu, Memorijal Gojka Šuška. U subotu, 3. rujna, na glavnom travnjaku Kampa Musa-Karačić igrat će Split i prošlogodišnji pobjednik Cibalia, a zadnjeg dana turnira (nedjelja, 4. rujna) na rasporedu je utakmica Široki Brijeg – Cibalia. Svi susreti započinju u 17.30 sati.
...Život za Široki...

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, sarajevo19461987, supervizor i 19 gostiju.