NK Široki Brijeg
- Crveni Barun
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
ne daj bože da ti ovdje dopuste da razmišljaš svojom glavom jer neko ko biti treba reći šta je istina mogao bi se uvrjediti 

Manfred Albrecht Freiherr von Richthofen
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Pa ok, sve to stoji, al kazem ti, to sve treba uklopiti u seniorski nogomet, dzaba ti je i ne znam kakav talent ako to struka ne moze prodefilirati u igraca ili progurati u prvu momcad. Malo je takvih, a i dosta takvima oduzimaju menadzerske seme mjesto.F.G.R je napisao/la:Ma kakvo ime i prošlost, ne pricam ja o tome. Već o igračima Slobode koje sam gledao na Koševu, a i ranije u juniorima prije 2 godine itd. Bekić koji je u Zrinjskom će biti dobar, ima potencijala, onda onaj drugi Bekić. Imaju desnog beka dobrog, pa i halfove....
Oni istorijski imaju jako dobru skolu fudbala i istorijski imaju solidnih igrača, a sad mislim na kompletan kanton.
Slažem se da nije isto igrati u juniorima i u prvom timu, međutim kada neko zna lopte onda zna i tada se to mora samo pametno klesat i biće nešto.
Recimo, za našeg Dupovca sam prije 2 godine rekao da će biti najači half lige (dok je bio u junorima) i sada dečko pokazuje da je sa 20 godina među najboljim i da može jako puno napredovati.
Mislim, ta ne bi se nesto ni naigrali navedeni, tj. vecina njih, da nije stanje takvo kakvo jest u datom klubu. Sad, moze to biti i sreca u nesreci, al, treba vremena da se sve to iskristalizira.
Isto vrijedi i za Dupovca, i bilo kojeg igraca. Los je rad s mladjim kategorijama u vecini klubova. U biti vise los na nacin da se bazira previse na nekakve manje-vise nebitne rezultate u omladinskim kategorijama, umjesto osposobljavanje i pripremanje na fizicki i takticki zahtjevniji seniorski nogomet.
...Život za Široki...
aala_juve_tm87 je napisao/la:Nemojte nista da se cudite,na gostovanju u tuzli i travniku je svak na gubitku,penal je bio cist a i da nije svirao bi ga u zadnjoj minuti,a o startovima domacih igraca da vam ne pricam
Jedva si docekao da lupis nesto "strumfovka" , pa mora odmah Sloboda , jada i bijede.
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Večera protiv GOŠK-a. Hm, za koga navijati? Zezam se, ali pade mi na pamet da bi moglo večeras više Širokobrježana igrati za njih nego za nas 

-
- Kontakt:
Igra li vam Vagner večeras?Negdje sam pročitao da neće igrati, jeli to tačno?
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
Ono veceras...Patnja...solidan broj ljudi se skupio...a sada na noge zahuktalom Veležu,oni su u formi,a mi baš i ne...
ovu igru veceras sto prije zaboravit, jedino dobro su tri boda.
A velez je sljedeći, znali smo mi često u vrapčićima pobjediti... mogla bi to biti dobra tekma!
A velez je sljedeći, znali smo mi često u vrapčićima pobjediti... mogla bi to biti dobra tekma!
a teško ćete išta uzet. opali ste
kako nam je prvenstvo krenulo i još ovi incidenti, koji izgleda nisu slučajnst, pitanje je veliko kako će se sve ovo završiti, nadam se da neće biti kao 1990. i tekma Dinami - Zvezda, jer bi to bila katastrofa, ali sve ide na to, nažalost...

Mi smo igrali preloše danas, pobjedili smo samo zbog još slabije igre GOŠK-a. Nažalost, mislim da je Velež veliki favorit u sljedećem kolu, ali doduše Široki je i prije znao iznenaditi kad je najteže i kad su mu davali najmanje izgleda.
pozzz dolazim u miru 
da pitam kakva je situacija s vama pred temu u mostaru, kakva su ocekivanja ??
ima li karttoniranih, povrijedjenih ??...

i tito je volio velež :D
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ako je suditi po igri protiv GOŠK-a, onda je Velez veliki favorit. Doduse Široki ima naviku iznenaditi i stisnuti kad malo njih ocekuje, al svejedno fali tu jos dva igraca, sto bih ja osobno volio, da se kompletira, ubrza igra i poveca efikasnost.kroos je napisao/la:pozzz dolazim u miru
Ne znam da ima itko u ekipi da je iskartoniran, a ako ima kakvih bitnijih povreda sigurno bi se moralo sanirati do utakmice.
...Život za Široki...
Zašto se briši postove? I jeli onaj gospodin dobio ban?
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Aha ahaa samo da ne kiksamo ko protiv kozareŠB_Fidelis je napisao/la:Ako je suditi po igri protiv GOŠK-a, onda je Velez veliki favorit. Doduse Široki ima naviku iznenaditi i stisnuti kad malo njih ocekuje, al svejedno fali tu jos dva igraca, sto bih ja osobno volio, da se kompletira, ubrza igra i poveca efikasnost.kroos je napisao/la:pozzz dolazim u miru
Ne znam da ima itko u ekipi da je iskartoniran, a ako ima kakvih bitnijih povreda sigurno bi se moralo sanirati do utakmice.

ja koliko sam upucen zadnja vam linija i nije bas sjajna, ali imate srece ni nas napad je losija strana ekipe tako da, bice povuci potegni

i tito je volio velež :D
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Pa, obrana je problem vec nekoliko godina, gdje se krpa s polovnim rijesenjima. Medjutim uz Jesu se puno dobilo, jedan jos njegove kvalitete i srcanosti u obrani, i to bi vec licilo na nesto. Momcad je prosle godine nesrazmjerna bila, i iako je zabila uvjerljivo najvise, opet je i primila golove kao ekipe koje su zavrsile u dnu poretka. Ove godine ide na bolje, no nije to jos to. Sliskovic je idealan bio za sustav i igrace koje Široki ima, medjutim i Karacic radi dobar posao, iako malo previse kontrolirano igra izgleda. U svakom slucaju, protiv GOŠK-a nisu igrali Wagner i Zakaric, a to se itekako osjeti, znao je Široki dosta puta dobro odigrati dole i uzimati bodove, tako ocekujem i ovaj put da se trgnu malo i muski odigraju, jer moraju se donositi bodovi sa gostovanja, a ovo je dobra prilika jer ocekujem dobre uvjete za igru u Mostaru.
...Život za Široki...
wagner se ozljedio i upitano je koliko ce pauziratŠB_Fidelis je napisao/la:Pa, obrana je problem vec nekoliko godina, gdje se krpa s polovnim rijesenjima. Medjutim uz Jesu se puno dobilo, jedan jos njegove kvalitete i srcanosti u obrani, i to bi vec licilo na nesto. Momcad je prosle godine nesrazmjerna bila, i iako je zabila uvjerljivo najvise, opet je i primila golove kao ekipe koje su zavrsile u dnu poretka. Ove godine ide na bolje, no nije to jos to. Sliskovic je idealan bio za sustav i igrace koje Široki ima, medjutim i Karacic radi dobar posao, iako malo previse kontrolirano igra izgleda. U svakom slucaju, protiv GOŠK-a nisu igrali Wagner i Zakaric, a to se itekako osjeti, znao je Široki dosta puta dobro odigrati dole i uzimati bodove, tako ocekujem i ovaj put da se trgnu malo i muski odigraju, jer moraju se donositi bodovi sa gostovanja, a ovo je dobra prilika jer ocekujem dobre uvjete za igru u Mostaru.
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Pa ima dosta do utakmice, kontam da nije strasno toliko, al nemam najsvjezije informacije. U svakom slucaju, Široki sa Wagnerom i bez Wagnera su dvije razlicite momcadi.
...Život za Široki...
čitam da je memorijal u petak sub i ned i da je humanitaran..ovo treba podrzat...mozda napokon ispunjene tribine do kraja i ako odigraju dobro, ovo moze privuci publiku za dalje
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
-
- Kontakt:
Stvarno treba podrzat,ja mislim da 3 km nije nikome puno ,a roditeljima malog Lucijana iz Mostara puno znaciKevin je napisao/la:čitam da je memorijal u petak sub i ned i da je humanitaran..ovo treba podrzat...mozda napokon ispunjene tribine do kraja i ako odigraju dobro, ovo moze privuci publiku za dalje
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
ŠIROKI BRIJEG - Cjelokupan prihod od prodaje ulaznica na ovogodišnjem Memorijalu Gojka Šuška namijenjen je za nabavu dječjih invalidskih kolica i za liječenje dječaka Lucijana Matošina iz Mostara koji se trenutačno nalazi na liječenju u KBC-u Rebro u Zagrebu, a čije bi se liječenje trebalo nastaviti u Austriji.
Lucijano Matošin rođen je 13. prosinca 2008. u Mostaru s nizom teških dijagnoza. Dječak je slijep, nepokretan, hrani se na sondu, ima epilepsiju i teški oblik dijabetesa. Liječenje u Austriji i nabava invalidskih kolica uvelike bi olakšali život malom Lucijanu.
Turnir je prilika da se i vi postanete dijelom humanitarne akcije i kupnjom ulaznice u iznosu od 3 KM po utakmici pomognete malom Lucijanu u njegovoj borbi.
Ulaznice za utakmice Memorijala Gojka Šuška (2. – 4. rujna) možete kupiti od srijede, 31. kolovoza na sljedećim prodajnim mjestima u Širokom Brijegu: Restoran „PLAVO_BIJELI“, Caffe bar „BIG BEN“, Pizzeria „DON ANGELO“, Caffe bar „MEXX“, Caffe bar „CENTRAL PUB“, Sendvič bar „NAM NAM“, Caffe bar „F1“ i Caffe bar „PARK“.
Svi oni koji žele pružiti novčanu potporu za potrebe liječenja malog Lucijana mogu to učiniti i uplatom na bankovni račun: LUCIJANO MATOŠIN, Raiffeisen BANK d.d., žiroračun Banke 1610200000000098, broj KM računa – 09200567333, broj deviznog računa –19200407291, SWIFT CODE – RZBABA2S, IBAN CODE – BA391612200011729335.
Široki Brijeg i Split otvorit će dvobojem na Pecari (petak, 2. rujna) ovogodišnji, dvanaesti po redu, Memorijal Gojka Šuška. U subotu, 3. rujna, na glavnom travnjaku Kampa Musa-Karačić igrat će Split i prošlogodišnji pobjednik Cibalia, a zadnjeg dana turnira (nedjelja, 4. rujna) na rasporedu je utakmica Široki Brijeg – Cibalia. Svi susreti započinju u 17.30 sati.
Lucijano Matošin rođen je 13. prosinca 2008. u Mostaru s nizom teških dijagnoza. Dječak je slijep, nepokretan, hrani se na sondu, ima epilepsiju i teški oblik dijabetesa. Liječenje u Austriji i nabava invalidskih kolica uvelike bi olakšali život malom Lucijanu.
Turnir je prilika da se i vi postanete dijelom humanitarne akcije i kupnjom ulaznice u iznosu od 3 KM po utakmici pomognete malom Lucijanu u njegovoj borbi.
Ulaznice za utakmice Memorijala Gojka Šuška (2. – 4. rujna) možete kupiti od srijede, 31. kolovoza na sljedećim prodajnim mjestima u Širokom Brijegu: Restoran „PLAVO_BIJELI“, Caffe bar „BIG BEN“, Pizzeria „DON ANGELO“, Caffe bar „MEXX“, Caffe bar „CENTRAL PUB“, Sendvič bar „NAM NAM“, Caffe bar „F1“ i Caffe bar „PARK“.
Svi oni koji žele pružiti novčanu potporu za potrebe liječenja malog Lucijana mogu to učiniti i uplatom na bankovni račun: LUCIJANO MATOŠIN, Raiffeisen BANK d.d., žiroračun Banke 1610200000000098, broj KM računa – 09200567333, broj deviznog računa –19200407291, SWIFT CODE – RZBABA2S, IBAN CODE – BA391612200011729335.
Široki Brijeg i Split otvorit će dvobojem na Pecari (petak, 2. rujna) ovogodišnji, dvanaesti po redu, Memorijal Gojka Šuška. U subotu, 3. rujna, na glavnom travnjaku Kampa Musa-Karačić igrat će Split i prošlogodišnji pobjednik Cibalia, a zadnjeg dana turnira (nedjelja, 4. rujna) na rasporedu je utakmica Široki Brijeg – Cibalia. Svi susreti započinju u 17.30 sati.
...Život za Široki...
Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, sarajevo19461987, supervizor i 19 gostiju.