FK Slavija
Re: FK Slavija
Vi vec kofere pakujete za prvu ligu RS-a ili...
Ima li sanse da se izbori opstanak,ovo meni djeluje k'o opsti raspad sistema.

Ako Bjelica bude ispao covek pa podnese ostavku,onda itekako ima,ali ako ostane jos tu sanse ce biti minimalne.-A- je napisao/la:Vi vec kofere pakujete za prvu ligu RS-a ili...![]()
Ja mislim da kada bi na njegovo mesto sada dosao Erbez,da bi Slavija lagano ostala u ligi i zavrsila u sredini tabele.2 pobede i 3 poraza za uvod sezone i nije tako los skor kada se pogleda,ali ono sto nikako ne moze da ohrabri je ocajno i indolentno ponasanje pojedinaca zbog kojih se u velikoj meri i primaju golovi.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Bolje im je nek˙ sami izadju, 10 golova u dva kola , zavrsiti sa 9 igraca + ove kazne ... bye bye-A- je napisao/la:Vi vec kofere pakujete za prvu ligu RS-a ili...![]()
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Evo i galerija slika ako vas zanima pa malo pogledajte
http://fkkozara.net/galerije/2011/FK_Ko ... ja_IS.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://fkkozara.net/galerije/2011/FK_Ko ... ja_IS.html" onclick="window.open(this.href);return false;
velež 3,sarajevo 4,kozara 6 ulazite u pravu formu
Kozara ce sigurno na kraju prvenstva biti na boljoj poziciji od Slavije,jer imaju kvalitetnu ekipu,samo malo treba motiva i da se ohrabre u Ligi,evo vec su poceli da igraju kako se to ocekuje...
A slavija ce najvjerovatnije ostati u Ligi,Bjelica uopste nije toliko los trener koliko je Slavija sada u krizi,ali vidjet cemo sve.....
A slavija ce najvjerovatnije ostati u Ligi,Bjelica uopste nije toliko los trener koliko je Slavija sada u krizi,ali vidjet cemo sve.....
Joj meraka, svakim danom ...bliži ste ponoru zvanom 2 liga. A vaše budalastine i nacionalizam košta će vas još vise !!!
Uz dužno poštovanje Erbez nezna ni pričati .Lik ima ozbiljan problem sa mucanjem pogotovo pred TV kamerama.Devil je napisao/la:Ako Bjelica bude ispao covek pa podnese ostavku,onda itekako ima,ali ako ostane jos tu sanse ce biti minimalne.-A- je napisao/la:Vi vec kofere pakujete za prvu ligu RS-a ili...![]()
Ja mislim da kada bi na njegovo mesto sada dosao Erbez,da bi Slavija lagano ostala u ligi i zavrsila u sredini tabele.2 pobede i 3 poraza za uvod sezone i nije tako los skor kada se pogleda,ali ono sto nikako ne moze da ohrabri je ocajno i indolentno ponasanje pojedinaca zbog kojih se u velikoj meri i primaju golovi.

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Nije se svako rodio da bude govornicki perfektan.Apsolutno me zabole sta i kako on govori pred kamerama,ja znam da je Erbez fudbalski inteligentan trener,trener koji izvuce maksimum od svakog mladog igraca i kod koga nema ovaj onaj igrali su mu uvek najbolji na terenu.DRHAUSE je napisao/la:Uz dužno poštovanje Erbez nezna ni pričati .Lik ima ozbiljan problem sa mucanjem pogotovo pred TV kamerama.Devil je napisao/la:Ako Bjelica bude ispao covek pa podnese ostavku,onda itekako ima,ali ako ostane jos tu sanse ce biti minimalne.-A- je napisao/la:Vi vec kofere pakujete za prvu ligu RS-a ili...![]()

Ali mu rezultati sa juniorima Slavije nisu baš za podičiti ili nije do njega. 

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
nadam se da cete ostat.
Ova generacija juniora Slavije i nije se bas za podiciti za razliku od kadeta.Gledao sam ih i nije mi to nesta ima par igraca koji su vec i prikljucivani prvom timu,neki koji nisu ali mogu nagovestiti nesta,ali u sustini poprilicno nekvalitetna generacija,dabogda da bar 2-3 od njih postanu neki igraci u buducnosti.DRHAUSE je napisao/la:Ali mu rezultati sa juniorima Slavije nisu baš za podičiti ili nije do njega.
Nego,kao sto rekoh juce
Direktan krivac za 2 i 6 gol,kod 3 i cini mi se 4 morao mnogo bolje reagovati.ili jedan Dujkovic,ne sumnjam da je za bar 3 gola on kriv
-
- Kontakt:
http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/vuke ... viji/63466" onclick="window.open(this.href);return false;
Slavija je napravila strašan posao, ovi igrači mogu igrati i u našim najboljim klubovima, a ne u klubu koji se bori za opstanak. Sada dajem dobre šanse Slaviji da završi čak i u sredini tabele.
Slavija je napravila strašan posao, ovi igrači mogu igrati i u našim najboljim klubovima, a ne u klubu koji se bori za opstanak. Sada dajem dobre šanse Slaviji da završi čak i u sredini tabele.
U mom svijetu važe moja pravila
Vukelja će dosta pomoći ekipi, nadam se dobrom plasmanu Slavije iako su za sada katastrofalno počeli.
samo da vam kažem da je Stjepanović jedan vrlo prosječan igrač... borben je on dobro i trči 90 minuta, ali tehnika 0, passing 0, kreativnost 0.... ukratko, ko muha bez glave na sredini terena ... 

Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Svidja mi se ovaj posao,naravno ako je konacan,svi su culi samo kroz medije da su oni tu,trening je veceras pa ce valjda se zvanicno videti da li su dosli.
Vukelju nisam odavno gledao,ne znam u kakvoj je formi,ali u kakvoj god da je dobro je dosao.Ne znam da li se Branko vratio,Stojanovic jos nije dobio papire,tako da je Pusara jedini spic,a to nikako nije optimisticno.
Sa druge strane Stjepanovic,ako se ne varam centralni/zadnji,odlicno ce doci Slaviji,ako sve bude "po protokolu" Simic leti iz prve postave a dace Bog i iz fudbala,tandem Stjepanovic-Seslija mi se cini veoma dobar u ovome trenutku.
Vukelju nisam odavno gledao,ne znam u kakvoj je formi,ali u kakvoj god da je dobro je dosao.Ne znam da li se Branko vratio,Stojanovic jos nije dobio papire,tako da je Pusara jedini spic,a to nikako nije optimisticno.
Sa druge strane Stjepanovic,ako se ne varam centralni/zadnji,odlicno ce doci Slaviji,ako sve bude "po protokolu" Simic leti iz prve postave a dace Bog i iz fudbala,tandem Stjepanovic-Seslija mi se cini veoma dobar u ovome trenutku.
-
- Kontakt:
Stjepanovic je do nedavno bio na probi kod nas i ostavio je solidan utisak u duelu sa nizeligasem Bajmokom.
No i pored toga nije imao sece da se upise u listu strelaca,dva puta je pogodio okvir gola,jednom stativu drugi put precku.
Na kraju je trener Vukicevic je procenio da u ovom trenutku on nece biti pojacanje.
No i pored toga nije imao sece da se upise u listu strelaca,dva puta je pogodio okvir gola,jednom stativu drugi put precku.
Na kraju je trener Vukicevic je procenio da u ovom trenutku on nece biti pojacanje.
Nazalost taj vas Simic ce morati i dalje igratiDevil je napisao/la:Svidja mi se ovaj posao,naravno ako je konacan,svi su culi samo kroz medije da su oni tu,trening je veceras pa ce valjda se zvanicno videti da li su dosli.

Vidim malopre,izgleda da je sportsport bacio bombu(osim ako nije od nekoga preuzeo tekst)jer ni Vukelja se nije pojavio na treningu,bas kao ni Stjepanovic,danas su trebali ali nisu dosli.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.