FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

jug-onostalgicar
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la jug-onostalgicar » 28 avg 2011, 23:51

ok da se osvrnem na tekmu
IGRA NULA
DVA PASA NISMO U STANJU SASTAVIT
ODBRANA KARANANA
KARIC NIKAD NIJE POSTAVLJEN KAKO TREBA
ADILOVIC MORON

a sad da se osvrnem na navijanje... ja dodjem i navijam i grlo trosim(i uvijek cu, i ne smeta mi!!!) i sve sto trazim je da dodju da tu njihovu kriticnu igru nagradim jednim pljeskom i oni nisu u stanju doci
VAN IZ SVETINJE STOKO!!!!
IL IGRAJ ZA ŽELJU IL IDI U SIROKI I OLIMPIC ZA PARE DA IGRAS SAMO

shkembe990
Kontakt:

Post Postao/la shkembe990 » 28 avg 2011, 23:54

Funk je napisao/la:ni rodjak ni brat... juce ga hvalimo, danas ebemo sve po spisku, a sutra da zabije 2 gola okivali bi ga u zvijezde!
ko je njega kad hvalio?!?

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 28 avg 2011, 23:54

Pobjeda je bitna, pauzu iskoristit maksimalno.
NO PYRO NO PARTY

MaJaBa
Kontakt:

Post Postao/la MaJaBa » 28 avg 2011, 23:54

opet ono staro pitanje xD hocel' biti snimka na vogosci? :D

i igru brisi bodove pisi ;)
Željezničar za život cijeli.

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 28 avg 2011, 23:57

Adilović je u najmanju ruku ofiran! Razlog zbog čega je namjerno udario igrača da bi dobio crveni je svima jasan. Zenička ..... !

Drago mi je zbog pobjede, nadam se da nam se neće ponoviti Zrinjski.
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 28 avg 2011, 23:57

U uvodu treba istaći da su okršaj na Koševu posmatrali gotovo svi prvotimci FK Sarajevo. :mrgreen:
Za zivot cijeli!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 28 avg 2011, 23:58

Ja sam vidio kako to pitari vole reći članove zalizane familije Varešanovića i Prljaču :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 29 avg 2011, 00:00

jug-onostalgicar je napisao/la: a sad da se osvrnem na navijanje... ja dodjem i navijam i grlo trosim(i uvijek cu, i ne smeta mi!!!) i sve sto trazim je da dodju da tu njihovu kriticnu igru nagradim jednim pljeskom i oni nisu u stanju doci
Trebaju li vam mozda doci i popusiti jer navijate za Zelju?

Nasi igraci nisu vasi kerovi da ih vozate iz utakmice u utakmicu. Cijelu tekmu im spominjete majke, sestre...nazivate ih p...... i onda kad pobjede zovete ih da dodju!?

Ko ste?
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 29 avg 2011, 00:01

Ma kakav Ramic i Adilovic klocevi obojica ...Svraka OUT, Jamak FUJ, STANČESKI IN, nyema i stanceski vasilic i bogi solidni .....KOJI QURAC PRICAJU O TEBIIIIIIIIIIIIIIIIII LIVMO TE LJOZE!

shkembe990
Kontakt:

Post Postao/la shkembe990 » 29 avg 2011, 00:01

MaJaBa je napisao/la:opet ono staro pitanje xD hocel' biti snimka na vogosci? :D

i igru brisi bodove pisi ;)
evo ja prebacio na vog i cekam!nadam se da ce biti jer nisam vidio gol!

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 29 avg 2011, 00:02

Bianconeri1988 je napisao/la:Najvažnije je da je naš Željo pobjedio. Igru briši rezultat piši.

Večeras nismo igrali protiv Olimpica već protiv svih, prvenstveno sudije koji je kulturno urinirao čitavu tekmu po našim igračima. Sreća pa smo uspjeli dati gol.

Čim smo prošeli na 4-4-2 formaciju odmah je sve djelovalo bolje, Adilović je bezveze dobio crveni karton, ali sigurno bez razloga nije udario onog prgavca Regoju koji ga je gurnuo sa leđa i vjerovatno još nešto pritom opsovao.

Odbrana večeras odlična, Bogičević i Vasilić bez premca, Nyema odličan na defanzivnom veznom, čak je i Jamak odigrao pristojnu utakmicu, Bešlija kapitenski čitavu tekmu je trčao....

Stanić i Čoli solidno na bekovima, Karić na golu nije imao posla...

Još jedan osvrt na navijače, ono navijanje "Igrajte p.ičke" je aspolutno besmisleno i podržavam igrače što nisu došli na kraju utakmice nakon onakvog skandiranja sve vrijeme...

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!!!
majke ti mile tebi je stanic odlican??? odbrana ti odlicna??
bogami evo majke mi mislim da ti kao i karic nosis lece.. i da su ti se malo s.**** jer ti definitivno nisi gledao istu tekmu kao ja.... pa bolan covjek iza mene koji na podlaktici ima istetoviran grb želje a ima brat bratu 65 godina je cupao kosu od bijesa kako su oni igrali ...
i jos nesto radije bi izgubio a da vidim da se bore i da vidim bar i od igre al nista od toga nisam vidio i ova pobjeda je pirova pobjeda!!!

sa ovakvom igrom ocekujem da se borimo za 3poziciju
amara za menagera al nekog drugog za trenera nije to za amara....

a sad replika za ovog za zivot cijeli
psovalo je 20 tinejdzera
trebali su doci jer su dosad svaki put dolazili i da naravno da nam trebaju popusit jer navijamo za želju jer bez nas nema ni njih
Zadnja izmjena: jug-onostalgicar, dana/u 29 avg 2011, 00:04, ukupno mijenjano 1 put.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 29 avg 2011, 00:03

za_zivot_cijeli je napisao/la:
jug-onostalgicar je napisao/la: a sad da se osvrnem na navijanje... ja dodjem i navijam i grlo trosim(i uvijek cu, i ne smeta mi!!!) i sve sto trazim je da dodju da tu njihovu kriticnu igru nagradim jednim pljeskom i oni nisu u stanju doci
Trebaju li vam mozda doci i popusiti jer navijate za Zelju?

Nasi igraci nisu vasi kerovi da ih vozate iz utakmice u utakmicu. Cijelu tekmu im spominjete majke, sestre...nazivate ih p...... i onda kad pobjede zovete ih da dodju!?

Ko ste?
ni ja ne bi dosao, ako cemo realno, yebemo im od do i onda fol da dodju da im opet yebemo, e qurac, jednom su dosli, drugi put nece.
Za zivot cijeli!

Žvaka
Kontakt:

Post Postao/la Žvaka » 29 avg 2011, 00:03

Ljudi nije da branim Adilovića ali ima li neko od vas ko ne bi dao joju nekome od igrača da uradi Regoju ono šta je uradio Adilović večeras? Pa sjetite se lika i njegovih pogibeljnih startova u Lukavici, mislio sam da će nam pola tima na nosilima iznijeti, i svaki put tako kad bi igro protiv nas. Meni je Adilović večeras ispunio želju, ne znam za vas :)

E sad da li je to zbog gostovanja u Zenici ili ne, to je već druga priča, po meni je svakako bolje da ne igra u prvom timu tako da mi je svejedno...

shkembe990
Kontakt:

Post Postao/la shkembe990 » 29 avg 2011, 00:04

nyema me zabrinjava jednu utakmicu odigra odlicno a drugu katastrofalno!

zubanovic89
Kontakt:

Post Postao/la zubanovic89 » 29 avg 2011, 00:05

nime_tm87 je napisao/la:Ma kakav Ramic i Adilovic klocevi obojica ...Svraka OUT, Jamak FUJ, STANČESKI IN, nyema i stanceski vasilic i bogi solidni .....KOJI QURAC PRICAJU O TEBIIIIIIIIIIIIIIIIII LIVMO TE LJOZE!
na kojoj si ti utakmici bio jamak odlicno odigrao a bio sam u travniku stanceski nije 2 pasa kako valja dodao tako da bezveze ti je prica
i ramic lik tek poceo igrat odma kloc halo ba liku jos dlake oko muda nisu narasle ti mu **** mater kakav si ti navijac
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 29 avg 2011, 00:05

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:zenicka pi*ka je sve ucinila da ne zaigra u zenici, toliko.
Joj dobro si...prepala se k.urva,e ne mogu da vjerujem! :?
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 29 avg 2011, 00:06

Ad0 je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:zenicka pi*ka je sve ucinila da ne zaigra u zenici, toliko.
Joj dobro si...prepala se k.urva,e ne mogu da vjerujem! :?
jok eto nako dobio crveni, udario igraca cisto nako, radi reda, zato sto je ovaj to zasluzio
Za zivot cijeli!

shkembe990
Kontakt:

Post Postao/la shkembe990 » 29 avg 2011, 00:07

Na pitanje zašto je bio ljut kao „ris“ na kraju utakmice, da li je to zbog diskutabilnih sudijskih odluka Osim je kratko odgovorio:

„Danas je igrao klub koji je osnovan prije 90 godina protiv kluba koji je osnovan prije četiri mjeseca“, u svom stilu je kazao Osim.

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 29 avg 2011, 00:09

Jedino što je skandirano od strane cijele tribine je bilo to IGRAJTE *****. Psovke ostalih pojedinaca, nisu razlog da oni glume, i poseru tu što smo prešli pola grada, dali Graciću fine pare, bodrili ih 90 minuta ! Poslije ovakvih rezultata u prva četiri kola mi smo opet došli i dali im podršku, a oni tako...BEZOBRAZLUK !
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 29 avg 2011, 00:09

babilonTM je napisao/la:Jedino što je skandirano od strane cijele tribine je bilo to IGRAJTE *****. Psovke ostalih pojedinaca, nisu razlog da oni glume, i poseru tu što smo prešli pola grada, dali Graciću fine pare, bodrili ih 90 minuta ! Poslije ovakvih rezultata u prva četiri kola mi smo opet došli i dali im podršku, a oni tako...BEZOBRAZLUK !

POTPIS!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Hajdeee i 25 gostiju.