E yebi ga,pa ti pretjera,2 gola na 4 asistencijehodža je napisao/la:Džeko-gol
Salihović-gol
Miske-asistencija
Štila-2 asistencije
Pjanić-asistencija
možda sam nekog zaboravio, pa dodajte

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
E yebi ga,pa ti pretjera,2 gola na 4 asistencijehodža je napisao/la:Džeko-gol
Salihović-gol
Miske-asistencija
Štila-2 asistencije
Pjanić-asistencija
možda sam nekog zaboravio, pa dodajte
Petorica.zgembo89 je napisao/la:Ono sto je bitno jeste da svake godine sve vise nasih reprezentativaca igrat ce LP..do sad vec 4orica DZeko Jahic Rahimic i Alispahic,sto znaci da sve vise i nasa reprezentacija dobija na snazi i kvalitetu..Prije samo brazzo je igrao LP
http://www.24sata.info/thumbnail.php?fi ... cle_medium" onclick="window.open(this.href);return false;Boateng_27 je napisao/la:Može li mi neko ovdje postaviti ako mu nije teško slike od naših transparenata sa utakmica reprezentacije, trebaju mi slike pošto radim patch za PES6 ... molim vas ...
Ono kao npr što ima " BUŽIM " ... " BH FANATICOS " ... slike naših zastava i tako
Hvala unaprijed
Znaci, cvajta. Nije lose s obzirom da ce igrati jednu sezonu, a ako se pokaze vrlo lako ce otici u najjacu diviziju.Dynamo Dresden hat Muhamed Subasic auf Leihbasis verpflichtet. Das gab der Fußball-Zweitligist am Dienstagnachmittag bekannt. Der 23-jährige Linksverteidiger kommt vom bosnischen Club FK Olimpic Sarajevo und wird bis Sommer 2012 in Dresden spielen. „„Ich freue mich sehr, hier zu sein. Es war immer mein Ziel, wieder nach Deutschland zurückzukommen und hier als Profi Fußball zu spielen. Ich werde alles dafür geben, dass der Verein mit dem Klassenerhalt in der 2.Bundesliga sein gestecktes Saisonziel erreicht“, so Subasic in einer Pressemitteilung des Clubs.
Dzeko od sna..............tek maloprije ustao i jos krmeljav.hodža je napisao/la:kažu neki malac Džeko dao 4 gola u Engleskoj![]()
A kto je taj, šta je taj da prostiš,
gdje li je taj, odakle je,
kuda je taj Džeko rekti![]()
![]()
16.10.Halix je napisao/la:A kad je taj derby ???
To ce biti ekstraClaus je napisao/la:Željno isčekujem Derby della Capitale - Roma (Pjanić) vs Lazio (Lulić). Prava poslastica za navijače BiH.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.