FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
demir dogan
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Željo i večeras katastrofa prava, ne znam zaista šta se događa. Nadam se da će Amar Osim uspjeti preporoditi ekipu, a još više se nadam da će ovi na SportSport.ba uspjeti preporoditi ovog O.Škundrića. Pa kakav je ovo izvještaj ljudi, jebote kao da ga je, u najmanju ruku, pisao neki retard. Bio sam na utakmici, ali kad ovo pročitam zapitam se, jesam li stvarno bio, ccc...
Vamos Blancos...
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Večeras je najlošije odigrao Zeba, očigledno još uvijek nije sanirao kako treba povredu od neki dan...
Sreća pa je pauza sad, valjda će se on i Kvesić oporaviti u međuvremenu!
Sreća pa je pauza sad, valjda će se on i Kvesić oporaviti u međuvremenu!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Takodje jedva cekam da se Kvesa oporavi i zamjerka za Karica koji qrcc dodaje Stanicu odma je izgubi i onda opasnost za nas gol. Umjesto da je degazira. Karic u ulozi golmana i skupljaca lopti.
I da ova pauza ce nam dobro doci da se osvjezimo i dodjemo sebi!
- SarajlijaTM
veceras je nas zeljo pobjedio vise puta,prvo standardno olimpika,neocekivano sudiju i dignute glave rekao pljuvacima sta misli o njima
svaka cast stvarno svima za ono "dobice te batine" !
i sto mi znamo motivisati igrace to niko ne zna,prvo navijamo,pa im hebemo majke,pa opet navijamo,pa im jos vise hebemo majke i onda se u samo jednoj sekundi mjenja sve i kompletan jug gori.
slazem se ja da ne igraju kako treba i meni su zivci na izmaku,ali neke stvari jednostavno nisu na mjestu
adilovic ako je napravio crveni da ne igra s celikom,nek mu je na cast,ali sto je zveknuo regoju papka 50% mu je oprosteno
jel ikome ko je skandirao ono "igrajte p.cke" palo na pamet,kakve je nasa odbrana pravila kikseve zadnjih kola i jel kome palo na pamet da oni nisu htjeli srljati i opet primiti jeftin gol???
pojedini igraci u zelji nisu kvalitet,jasno je,da ih ne imenujem,ali oni stoje iza plavog dresa i nasi su,kad tad ce vecina vas odrasti i skontati da nije uredu da ih se onoliko vrijedja.koliko god meni prvom bilo krivo u prvi mah sto nisu dosli pred jug,na povratku kuci i hladne glave mogu samo reci da su momci 100% u pravu
jel nama kad koji igrac,kad smo sutali na jugu,a bilo je momenata dosao i rekao "navijjte p.cke"
karic neocekivano oprezan veceras,da ne kazem sta drugo da ga ne ureknem
i za kraj 4-4-2 je nasa buducnost,nadam se i niema na zadnjem veznom,nadam se da ce priliku dobiti drakul i perica. i da,vecaras smo prvi put bez zebe pobijedili
laka noc svima
i sto mi znamo motivisati igrace to niko ne zna,prvo navijamo,pa im hebemo majke,pa opet navijamo,pa im jos vise hebemo majke i onda se u samo jednoj sekundi mjenja sve i kompletan jug gori.
slazem se ja da ne igraju kako treba i meni su zivci na izmaku,ali neke stvari jednostavno nisu na mjestu
adilovic ako je napravio crveni da ne igra s celikom,nek mu je na cast,ali sto je zveknuo regoju papka 50% mu je oprosteno
jel ikome ko je skandirao ono "igrajte p.cke" palo na pamet,kakve je nasa odbrana pravila kikseve zadnjih kola i jel kome palo na pamet da oni nisu htjeli srljati i opet primiti jeftin gol???
pojedini igraci u zelji nisu kvalitet,jasno je,da ih ne imenujem,ali oni stoje iza plavog dresa i nasi su,kad tad ce vecina vas odrasti i skontati da nije uredu da ih se onoliko vrijedja.koliko god meni prvom bilo krivo u prvi mah sto nisu dosli pred jug,na povratku kuci i hladne glave mogu samo reci da su momci 100% u pravu
jel nama kad koji igrac,kad smo sutali na jugu,a bilo je momenata dosao i rekao "navijjte p.cke"
i za kraj 4-4-2 je nasa buducnost,nadam se i niema na zadnjem veznom,nadam se da ce priliku dobiti drakul i perica. i da,vecaras smo prvi put bez zebe pobijedili
laka noc svima
@nime_tm87 niko za jamaka nije reko da je dobar igrac ali brate veceras je odigro 5x bolje od svrake, i svaki put kad odigra dobro ja cu ga pohvalit...
dalje ovi sto pricaju da je stanic odigro dobro, solidno, ja ne znam kaku ste vi utakmicu gledali...il sam ja mozda corav
dalje ovi sto pricaju da je stanic odigro dobro, solidno, ja ne znam kaku ste vi utakmicu gledali...il sam ja mozda corav
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Ona dva alkosa nikad nisu bolje tekme odigrali,Zajko kao da je nagraiso nisam vidio njegove losije partije.Sve u svemu traljava ekipa malo je Željo bio jaci.Olimpik se zatvorio bas igro na X to mi nije jasno mogli su nas komotno uzeti.Subasic iz olimpika nisam vidio jaceg beka odavno.Ostali nasi vala slabo odigrali.Bogi i Nyema igraci tekme.Ramic bezveze...
svoj ti pos'o !
Slazem se19TM87 je napisao/la:@nime_tm87 niko za jamaka nije reko da je dobar igrac ali brate veceras je odigro 5x bolje od svrake, i svaki put kad odigra dobro ja cu ga pohvalit...
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
-
shkembe990
- Kontakt:
svraka i stanic treba da idu na kaljenje u visocku bosnu!laku noc svim ljubiteljima plave boje!
To stoji da je odigro JEDNU dobru. Al jedna lasta ne cini proljece.19TM87 je napisao/la:@nime_tm87 niko za jamaka nije reko da je dobar igrac ali brate veceras je odigro 5x bolje od svrake, i svaki put kad odigra dobro ja cu ga pohvalit...
Mislim da Adilović nije zaslužio onakve povike s tribine.Da li je on dobio crveni namjerno ili ne, to samo on zna, a mi možemo samo naglabati.Kad je potpisao za Želju većina ovih što ga sad pljuju podjebavalo je zeničane na njihovom forumu" kako smo im uzeli kapitena a i ujedno najboljeg igrača za 0KM","Bit će najbolji strijelac lige" i mnoge druge stvari kojih ne mogu da se više sjetim.A sad se svi okomili na njega.Lazo u prošloj sezoni u 25 tekmi zabio 3 il 4 gola(3 leotaru),promašivao prazne golove, pa ga nikad nismo prozivali kao što sad adilovića.Večeras svima dobar Jamak, a znamo šta se pisalo o njemu na prethodnim stranicama.Ako želimo da naš Željo bude bolji onda moramo da ih bodrimo a ne da im spominjemo familiju užu i širu.I da svaka čast igračima što nisu došli pred tribinu jer mi to nismo zaslužili.Večeras loša igra al su bitnija 3 boda.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
pa dok su pijevali,ovi nisu mogli 2 pasa napraviti,ka su psovali majke,pobijedili su xDSarajlijaTM je napisao/la:veceras je nas zeljo pobjedio vise puta,prvo standardno olimpika,neocekivano sudiju i dignute glave rekao pljuvacima sta misli o njima
adilovic ako je napravio crveni da ne igra s celikom,nek mu je na cast,ali sto je zveknuo regoju papka 50% mu je oprosteno![]()
![]()
laka noc svima
ma da ne podrzavam ni da navijaci psuju igracima,ma u kakvom stanju je klub niti da se igraci vuku po terenu i nece da potrce
pa dobro odigro JEDNU dobru ne treba ga kudit i kad odigra i tu JEDNU...nime_tm87 je napisao/la:To stoji da je odigro JEDNU dobru. Al jedna lasta ne cini proljece.19TM87 je napisao/la:@nime_tm87 niko za jamaka nije reko da je dobar igrac ali brate veceras je odigro 5x bolje od svrake, i svaki put kad odigra dobro ja cu ga pohvalit...
dalje ovi sto pricaju da je stanic odigro dobro, solidno, ja ne znam kaku ste vi utakmicu gledali...il sam ja mozda coravNajvise ispasta Stanceski zao mi lika ...
strašan pritisak imaju treniraju dnevno 90 minuta i odigraju 4 utakmice mjesečno za 3-4.000 KM ,i to im izgleda teško pada.Od tih 90 minuta treninga 40 minuta se zajebavaju.po meni je poštenije reći šefe ja ovaj pritisak ne mogu da podnesem idem igrati u travnik za 700 KM za svoju dušu.Pitaju li se ti igrači pod kakvim sam ja pritiskom na poslu gdje radim za 700 KM mjesečno a rata kredita mi 280 i svako jutro molim boga da ne dobijem otkaz.I od te crkavice svaki mjesec potrošim na tekme i gostovanja 50-60 KM.
po meni opravdano igraci nisu dosli pred jug, prvo sto je to bila naredba amara i drugih iz kluba, drugo zgrozavo sam se na pojedine psovke na poluvremenu pa i u drugom poluvremenu do gola...
sad nesto gledam raspored do kraja jesenjeg dijela... 10 tekmi, 5 domacini (Zvijezda, Sloboda, Velež, Sarajevo i Leotar) i 5 gosti (Čelik, Borac, GOŠK, Slavija i Kozara). Realno, kući 14-15 bodova a gostujemo sve tarabama... Čelik i Slavija nikad gori, u Gabeli ako su pitari dali 4 gola možemo i mi, Kozara istina dade 6 komada ali Slaviji koja se raspada... Realno možemo do 9-10 bodova, to je do kraja 30-ak bodova i sigurno sam vrh tabele i dobra startna pozicija za proljetnu borbv za titulu. Za nadati se da će ih Amar uhavizati u ovoj pauzi, i da će već u Zenici poceti ljepši dani...
Samo malo budi realan. U ovoj sezoni, ko je kome pružio više, mi igračima ili igrači nama ?aleksandar_veliki je napisao/la:Ja stalno govrim da svi svoje klicne trebamo tjerati da igraju lopte, mani se skole i suplje da papir neda pod noge. Druze, ali onako realno, zar je tvoj ili moj ili bilo ciji razlog da e.bemo mame igracima zbog toga sto smo pod pritiskom i sto nam kuci zena ronca kako mora sudje prati na ruke, a nema masinu kao neko drugi. I da, nemoj dizati kredit, vidis sta rade ovi u bankarskom sektoru.nidi je napisao/la:strašan pritisak imaju treniraju dnevno 90 minuta i odigraju 4 utakmice mjesečno za 3-4.000 KM ,i to im izgleda teško pada.Od tih 90 minuta treninga 40 minuta se zajebavaju.po meni je poštenije reći šefe ja ovaj pritisak ne mogu da podnesem idem igrati u travnik za 700 KM za svoju dušu.Pitaju li se ti igrači pod kakvim sam ja pritiskom na poslu gdje radim za 700 KM mjesečno a rata kredita mi 280 i svako jutro molim boga da ne dobijem otkaz.I od te crkavice svaki mjesec potrošim na tekme i gostovanja 50-60 KM.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
igra losa..zebu su ocigledno il dobro ustopali il mu se nije igralo a sta smajic fuli u drugom poluvremenu..isto ko protiv zrinjskog kod 3 3...kretanje igraca bez lopte je ravno nuli..pa niko se ne otkriva nema ubacivanja u prazan prostor protrrcavanja..zeba se izvuce na desnu stranu dobije loptu i onda krene u sredinu gdje su svi igraci pa brate mili igraj po strani probijaj po bokovima a ne svaka kroz sredinu..stanic najlosiji veceras a nijema bolji od svrake na zadnjem veznom..momak je bio na svakoj lopti tu uz njega dodati savica il stanceskog i bice bolje...sad ova pauza dobro ce nam doc i aBd da poslozimo sve kockice i bolji i jaci udjemo u nastavak prvenstva....NAPRIJED ZELJO LJUBAVI MOJA
http://www.youtube.com/watch?v=i4udWjudsSQ
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..
- Bianconeri1988
- Kontakt:
I ja sam to kontao, već nakon tekme protiv Travnika, eto onaj kiks protiv Zrinjskog je baš bio neočekivan...benya99 je napisao/la:sad nesto gledam raspored do kraja jesenjeg dijela... 10 tekmi, 5 domacini (Zvijezda, Sloboda, Velež, Sarajevo i Leotar) i 5 gosti (Čelik, Borac, GOŠK, Slavija i Kozara). Realno, kući 14-15 bodova a gostujemo sve tarabama... Čelik i Slavija nikad gori, u Gabeli ako su pitari dali 4 gola možemo i mi, Kozara istina dade 6 komada ali Slaviji koja se raspada... Realno možemo do 9-10 bodova, to je do kraja 30-ak bodova i sigurno sam vrh tabele i dobra startna pozicija za proljetnu borbv za titulu. Za nadati se da će ih Amar uhavizati u ovoj pauzi, i da će već u Zenici poceti ljepši dani...
Do kraja imamo jednu tešku tekmu protiv Borca i jednu uslovno rečeno tešku protiv pitara
Dok u ovim svim ostalim mečevima smo favoriti, vrijeme je i da nas sreća pogleda...
Ž '21!
nisam rekao da sam psovao igračima nego kažem da bi sami u glavama trebali skontati da neko odvaja od usta svoje djece da bi gledao želju i da bi oni imali redovna primanja.Radujem se svakim parama koje dođu u klub jer to znači da će igrači mog voljenog kluba imati redovna primanja.Je li teško za plate koje imaju živjeti sportski,ići na spavanje na vrijeme ,odraditi trening 100 % i 90 minuta odigrati pošteno ako ništa zbog navijača ako ne cijene novac koji primaju.aleksandar_veliki je napisao/la:Ja stalno govrim da svi svoje klicne trebamo tjerati da igraju lopte, mani se skole i suplje da papir neda pod noge. Druze, ali onako realno, zar je tvoj ili moj ili bilo ciji razlog da e.bemo mame igracima zbog toga sto smo pod pritiskom i sto nam kuci zena ronca kako mora sudje prati na ruke, a nema masinu kao neko drugi. I da, nemoj dizati kredit, vidis sta rade ovi u bankarskom sektoru.nidi je napisao/la:strašan pritisak imaju treniraju dnevno 90 minuta i odigraju 4 utakmice mjesečno za 3-4.000 KM ,i to im izgleda teško pada.Od tih 90 minuta treninga 40 minuta se zajebavaju.po meni je poštenije reći šefe ja ovaj pritisak ne mogu da podnesem idem igrati u travnik za 700 KM za svoju dušu.Pitaju li se ti igrači pod kakvim sam ja pritiskom na poslu gdje radim za 700 KM mjesečno a rata kredita mi 280 i svako jutro molim boga da ne dobijem otkaz.I od te crkavice svaki mjesec potrošim na tekme i gostovanja 50-60 KM.
Jest da se možda mnogi neće složiti, ali ja sam siguran da ovaj tim može puno bolje igrati nego što igra. Neki igrači još uvijek ne pružaju onoliko koliko mogu, ali vjerujem da će se to promijeniti. Super da smo sad uzeli 3 boda, a šteta da protiv Zrinjskog nismo, hoću reći dobro je da dok slabo igramo namaknemo što je moguće više bodova, da ne zaostanemo previše, jer kad ova ekipa proradi, a siguran sam da hoće, onda ćemo biti u poziciji da to iskoristimo da bismo pretekli naše konkurente, jer ako previše zaostanemo onda dobra forma kasnije neće dati rezultat. Slažem se da nam je dobro došla ova pauza i da će šef iskoristiti vrijeme da popravi stvari koje nisu dobre, bar je on pokazao više puta da to može. Treba vjerovati...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.