Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Bosco
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Bosco » 29 avg 2011, 00:47

Saurman je napisao/la:
Bosco je napisao/la:Nije se počeo gubit nego se izgubio...a on se povukao radi ovih sada retarda. Inače problem je mnogo dublji od Wengera, ali kako to djeci objasnit.
Wenger je isključivi krivac za ovu situaciju u klubu prodao je ključne igrače pred sami početak sezone a da nije našao približno kvalitetne zamjene uz to pojačao je direktnog konkurenta City a i sam je izjavio ne možemo se nazvati velikim klubom ukoliko svoje najbolje igrače prodamo...imam osjećaj da su igrači UTD htjeli danas su mogli vam dati 10 golova....sredina tabele neminovnost.
Znači ti misliš da je to bilo ovako, subota ujutro, Wenger su budi u 7:00, pije kafu, uz to obavezno zapali jednu cigaru, čita novine i mazi mačka i odjednom se sjeti nečega: Hej zašto ja nebi prodao Nasrija i Fabregasa i tako u pitanje doveo svoju stručnost i reputaciju koju sam godinama gradio. Odlična ideja, Nicolas Sarkozy će biti ponosan na mene kako skupljam šeikove novce za proračun i povećavam budžet te kako tjeram Alžirce iz Fran...ovaj Arsenala.

Odrasti, nije ih on prodao nego je uprava željela da ih proda. Ma ne znam više što se više uopšte raspravljam sa tobom, ako je Bezimeni ko poluosovina ti si onda pametan ko štop svjetlo.

@never
Da Arsenala nije bilo on bi još trčkaro po onoj poluligi
Zadnja izmjena: Bosco, dana/u 29 avg 2011, 00:47, ukupno mijenjano 1 put.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 29 avg 2011, 00:47

never je napisao/la:Nasrija je izgradio Olimpik Marsej a ne Arsenal...došao je sa 21 godinu za 16 miliona eura, prošao sve selekcije Marseja...jasno je ko ga je izgradio kao igraca i koliko je Arsenal morao platiti za njegovu "novu ljubav" tada ;)
Isto kao što sad navijaci prozivaju covjeka da je Cunt, možete onda samo zamisliti šta su o njemu mislili navijaci Olimpika kad je odlazio za 16 miliona u Arsenal svojevremeno.
Hoćeš reći da je Nasri sa 21 godinu bio dobar kao ovaj danas? :?
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

never
Kontakt:

Post Postao/la never » 29 avg 2011, 00:49

Arnelinho je napisao/la:
never je napisao/la:Nasrija je izgradio Olimpik Marsej a ne Arsenal...došao je sa 21 godinu za 16 miliona eura, prošao sve selekcije Marseja...jasno je ko ga je izgradio kao igraca i koliko je Arsenal morao platiti za njegovu "novu ljubav" tada ;)
Isto kao što sad navijaci prozivaju covjeka da je Cunt, možete onda samo zamisliti šta su o njemu mislili navijaci Olimpika kad je odlazio za 16 miliona u Arsenal svojevremeno.
Bio je i tad reprezentativac Francuske, ali je cinjenica da je izgrađen kao igrac u Olimpiku.
Naravno da je napredovao igracki u Arsenalu.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 29 avg 2011, 00:49

AllGunsBlazing je napisao/la:
Saurman je napisao/la:
Bosco je napisao/la:Nije se počeo gubit nego se izgubio...a on se povukao radi ovih sada retarda. Inače problem je mnogo dublji od Wengera, ali kako to djeci objasnit.
Wenger je isključivi krivac za ovu situaciju u klubu prodao je ključne igrače pred sami početak sezone a da nije našao približno kvalitetne zamjene uz to pojačao je direktnog konkurenta City a i sam je izjavio ne možemo se nazvati velikim klubom ukoliko svoje najbolje igrače prodamo...imam osjećaj da su igrači UTD htjeli danas mogli su vam dati 10 komada....sredina tabele neminovnost.
Jarane ne pametujem ni ja ko je kriv za poraz od Borusije jer ne znam sta se desava u Bayernu, tako da je i tebi bolje da prestanes.. Pa jel ti stvarno mislis da Wenger ima tolike ovlasti da prodaje igrace???? Za to postoji covjek koji radi, koji i dovodi igrace, odnosno ne dovodi, i jos na sve to Wenger ima ogranicen budzet, tj. plate, i mora naci dovoljno dobrog igraca koji ce primati takvu platu..
Šta se ima pametovati oko Borrusie pobjedili spretno/sretno idemo dalje važno je da Bayern prvi, a Arsennala čeka još ovako sličnih utakmica u ovoj sezoni protiv Citya,Chelsea..
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 29 avg 2011, 00:50

Bosco je napisao/la: Odrasti, nije ih on prodao nego je uprava željela da ih proda. Ma ne znam više što se više uopšte raspravljam sa tobom, ako je Bezimeni ko poluosovina ti si onda pametan ko štop svjetlo.
:lol:
Ide ti @Bosco, još malo pa ćeš sastaviti cijeli auto. :lol: :mrgreen:

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 29 avg 2011, 00:51

Ako ima istine ovo da će Wallcot ili RVP napustiti Arsenal, onda se nemate čemu nadati, mada mislim i ja da je ovo "patka" za ova dva igrača.
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 29 avg 2011, 00:53

never je napisao/la:
Arnelinho je napisao/la:
Bio je i tad reprezentativac Francuske, ali je cinjenica da je izgrađen kao igrac u Olimpiku.
Naravno da je napredovao igracki u Arsenalu.
Slažem se. ;)

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 29 avg 2011, 00:54

Jao šta ćemo bez Walcotta jadna nam majka, ne mogu zasmisliti da još on ode. :lol: U kakvu je on koloečinu upao to samo bog zna, u ovom trenutku isto je stavit ili njega ili trkaćeg horoza na terenu. Imaju istu tehniku i disciplinu i sve ostalo samo bih više volio gledat nekog novog kako ne zna igrat nego Walcotta.

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 29 avg 2011, 00:57

Bosco je napisao/la:Jao šta ćemo bez Walcotta jadna nam majka, ne mogu zasmisliti da još on ode. :lol: U kakvu je on koloečinu upao to samo bog zna, u ovom trenutku isto je stavit ili njega ili trkaćeg horoza na terenu. Imaju istu tehniku i disciplinu i sve ostalo samo bih više volio gledat nekog novog kako ne zna igrat nego Walcotta.
Kako tako možeš nešta reći za Wallcota ? Pa on vas je uveo u LP, stvarno nemogu vjerovat'. Istina nije se primjetio protiv Liverpoola (a ko bi pored Enriquea ?) :mrgreen:
YOU'LL NEVER WALK ALONE

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 29 avg 2011, 00:58

nije losa :D
Arsenal je u potrazi za novim stadionom. Ne žele da im se zove Emir8s .
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 29 avg 2011, 01:02

Bosco je napisao/la:
Saurman je napisao/la:
Wenger je isključivi krivac za ovu situaciju u klubu prodao je ključne igrače pred sami početak sezone a da nije našao približno kvalitetne zamjene uz to pojačao je direktnog konkurenta City a i sam je izjavio ne možemo se nazvati velikim klubom ukoliko svoje najbolje igrače prodamo...imam osjećaj da su igrači UTD htjeli danas su mogli vam dati 10 golova....sredina tabele neminovnost.
Znači ti misliš da je to bilo ovako, subota ujutro, Wenger su budi u 7:00, pije kafu, uz to obavezno zapali jednu cigaru, čita novine i mazi mačka i odjednom se sjeti nečega: Hej zašto ja nebi prodao Nasrija i Fabregasa i tako u pitanje doveo svoju stručnost i reputaciju koju sam godinama gradio. Odlična ideja, Nicolas Sarkozy će biti ponosan na mene kako skupljam šeikove novce za proračun i povećavam budžet te kako tjeram Alžirce iz Fran...ovaj Arsenala.

Odrasti, nije ih on prodao nego je uprava željela da ih proda. Ma ne znam više što se više uopšte raspravljam sa tobom, ako je Bezimeni ko poluosovina ti si onda pametan ko štop svjetlo
.

Uprava ih nebi nikad prodala bez saglasnosti Wengera prema tome tu priču okači mačku na rep,,Wenger napravi igrača uprava ga proda i tako u krug svih ovih godina jednostavno nikakav pritisak nije na Wengeru od strane uprave ne postoje ambicije za osvajanje nekog trofeja i to je to..dobro je Mourinho jednom rekao :

"Arsenal je unikatan klub, zaista. Zamislite, njihov trener već godinama nije osvojio nijedan naslov, nijedan trofej, a svima je idol i svi ga uzdižu do nebesa. Stvarno mi nije jasno kako je to uspio." - rekao je Mourinho.

Kako Arsenal uvijek forsira mlade, kaže Mourinho, nikada nema presinga. "Mislim da ipak znam što je razlog. Wenger svake godine uvijek pronađe i uvali nekoliko mladića u prvu momčad, tako da pod opaskom da su još premladi, nikada nema pritisak rezultata i očekivanja."

Portugalski strateg kaže da Wenger ipak nije onaj za koga se smatra. "Ne može se reći da Wenger stvara mlade talentirane igrače. On samo uzme bisere iz raznoraznih sredina i izbrusi ih u prekrasnoj i mirnoj atmosferi koju si je napravio, bez pritisaka i svugdje očekivanih rezultatskih imperativa."

Za usporedbu, Mourinho je ukazao na situaciju na Stamford Bridgeu. "U Chelseau, koji je osvojio pet trofeja u posljednje tri godine, nema ni približnog zadovoljstva, a Abramovič je stalno pod nekakvim presingom i lošom klimom. I onda je Wenger vizionar, a mi smo ostali nitko i ništa, ma dajte molim vas"....kristalno jasno.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 29 avg 2011, 01:03

Ona dva gola dao bi svako od nas sa foruma, Walcott je postao prilično beskoristan, nemoj ti sad mislit da je Enrique neka extra klasa, mislim on jeste dobar igrač ali stvarno apsolutni svaki bek ove lige može uštopat ovog horošćića. Nek on knjige piše i izdaje, mamlaz, bolje bi mu bilo da je to vrijeme proveo radeći na kontroli lopti i ubačajima, knjige nek piše poslije kraja karijere, a taj kraj predviđam uskoro ako ne počne da pokazuje svoj potencijal. Mislim da imamo novog Pennanta. To je to kad je riječ o Walcottu krilu, a Walcott napadač je nešto sasvim drugo. Tu bi mog'o bit dobar.
bega_afc je napisao/la:nije losa :D
:lol: Dobra, mora se priznat.

@Saurmane pronađi se
slika

Bošnjanin_89
Kontakt:

Post Postao/la Bošnjanin_89 » 29 avg 2011, 01:04

Mislim da je glavni krivac ove vase situacije Wenger jer da je stvar samo u upravi ne vjerujem da bi on godinama tavorio na klupi Arsenala, gubio zivce, zaobilazio trofeje, izmisljao igrace... protiv svoje volje i zbog ogranicenih finansija kada su transferi u pitanju. Naravno, takava politika odgovara upravi kojoj je bitna samo lova tako da se puno i ne mjesa u Wengerov rad, sto Arsenu daje potpunu slobodu, a upravi lovu.

Danasnji debakl nije nikakvo mjerilo vase stvarne kvalitete ali jeste Wengerove tvrdoglavosti i politike koja vas je i dovela u ovu agoniju. Ako se nakon ovakvog ponizenja ne otrijezni i ne odveze kesu za normalna pojacanja ne preostaje vam nista drugo nego da molite Boga za njegov odlazak, jer istrosio je sve kredite iz proslosti, tako da njegovi eksperimenti sa francuskim doseljenicima i ostalim anonimusima moraju jednom prestati.

Ono sto je trenutno mozda vas najveci problem jeste reputacija kluba koja ima ogromnu vaznost kada su transferi u pitanju, a vasa trenutno ima tendenciju pada tako da ce vam i sa te strane biti jako tesko dovesti neko zvucno ime. Nezz, ovo ce vam biti vjerovatno najteza sezona u posljednjih 20-tak godina, ili cete se totalno raspasti i pretvoriti u prosjecnost ili cete totalno promjeniti politiku i okoncati ovu agoniju na vrijeme, mislim da je ova druga opcija ipak realnija jer objektivno para imate tako da je sve do tvrdoglavog Wengera.
ZAPAD JE NAJBOLJA OBMANA

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 29 avg 2011, 01:06

Bosco je napisao/la:Ona dva gola dao bi svako od nas sa foruma, Walcott je postao prilično beskoristan, nemoj ti sad mislit da je Enrique neka extra klasa, mislim on jeste dobar igrač ali stvarno apsolutni svaki bek ove lige može uštopat ovog horošćića. Nek on knjige piše i izdaje, mamlaz, bolje bi mu bilo da je to vrijeme proveo radeći na kontroli lopti i ubačajima, knjige nek piše poslije kraja karijere, a taj kraj predviđam uskoro ako ne počne da pokazuje svoj potencijal. Mislim da imamo novog Pennanta. To je to kad je riječ o Walcottu krilu, a Walcott napadač je nešto sasvim drugo. Tu bi mog'o bit dobar.
bega_afc je napisao/la:nije losa :D
:lol: Dobra, mora se priznat.

@Saurmane pronađi se
slika

Jaki ti argumenti kao današnja igra Arsenala...

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 29 avg 2011, 01:08

ovde pojedincima stvarno treba crtat,pustite ba covjeka,pljujete cijelo vrijeme,na kraju sezone cete imat pravo prokomentarisat,kad se vide krajnji rezultati i podvuce crta za ovu godinu,dotad bi trebali pripazit sta pricate,mislim da je jbno pljuvat pa gutat

never
Kontakt:

Post Postao/la never » 29 avg 2011, 01:08

Arsenal treba ili je trebao ranije pojacati komplet odbranu. Cijenim samo Vermalena koji je vrlo dobar stoper ,ovo ostalo je vrlo loše. Treba dovesti najmanje dva prava stopera koji imaju i skok i brzinu, plus oba bocna igraca. Sanga nije loš igrac ali sezona je duga.
Odbrana koja primi osam golova je preloša bez obzira što su igrali na Unitedom, i prije su igrali sa njima pa nisu ovoliko primali.
United teško da bi zabio nekom niželigašu toliko golova. Loša odbrana je glavni i gorući problem Arsenala, a kasnije riješavati probleme u vezi i napadu.

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 29 avg 2011, 01:12

never je napisao/la:Arsenal treba ili je trebao ranije pojacati komplet odbranu. Cijenim samo Vermalena koji je vrlo dobar stoper ,ovo ostalo je vrlo loše. Treba dovesti najmanje dva prava stopera koji imaju i skok i brzinu, plus oba bocna igraca. Sanga nije loš igrac ali sezona je duga.
Odbrana koja primi osam golova je preloša bez obzira što su igrali na Unitedom, i prije su igrali sa njima pa nisu ovoliko primali.
United teško da bi zabio nekom niželigašu toliko golova. Loša odbrana je glavni i gorući problem Arsenala, a kasnije riješavati probleme u vezi i napadu.
jesil ti kad igro fudbala????

yasminho
Kontakt:

Post Postao/la yasminho » 29 avg 2011, 01:12

Virtu4l je napisao/la:
yasminho je napisao/la:Ne mogu da vjerujem sta pitas, ustvari kad bolje pomislim ovaj vas kvazi klub i jeste za takve kao sto si ti! nego gdje je Paja sto lize wengeru jaja, da cujemo njegovo misljenje al on vjerovatno je na nekom poslovnom putu pa ce doci komentarisati kad odigrate nerijeseno sa Norwichem jer ce vam to biti najbolji rezultat sezone!!! :lol: :lol:
Mi smo Norwich apsolvirali, tri komada, doviđenja i prijatno.
Mislio sam na igrace Arsenala, nema veze sa Celsijem!

never
Kontakt:

Post Postao/la never » 29 avg 2011, 01:14

bega_afc je napisao/la:
never je napisao/la:Arsenal treba ili je trebao ranije pojacati komplet odbranu. Cijenim samo Vermalena koji je vrlo dobar stoper ,ovo ostalo je vrlo loše. Treba dovesti najmanje dva prava stopera koji imaju i skok i brzinu, plus oba bocna igraca. Sanga nije loš igrac ali sezona je duga.
jesil ti kad igro fudbala????
na terminima samo

Postman
Kontakt:

Post Postao/la Postman » 29 avg 2011, 01:15

Ovaj @Saurman treba dobiti ban zbog stalnog provc. temama.
Zadnja izmjena: Postman, dana/u 29 avg 2011, 01:15, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.