FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
i ovde **** lud zbunjene,gasperini je lud mi smo zbunjeni

“Dan prije smrti postat ću navijač Milana, tako će ih kada umrem biti jedan manje”.
Lavezzi je izgleda taj igrac kojeg ce Moratti dovesti za 2 dana,a kako su objavile ital.novine sljedece sezone i Hamsik dolazi u Inter (valjda je Moratti vec postigao dogovor sa PEPOM za sljedecu sezonu,i to se objavilo)...Branca ide danas u Eng. da ubjedit seika da pusti Teveza na posudbu ili kredit,i to je to...
Moje skromno misljenje je da ce doci u ova 3 dana FORLAN,POLI,LAVEZZI i jos neki igrac,ali ne znam koji
Moje skromno misljenje je da ce doci u ova 3 dana FORLAN,POLI,LAVEZZI i jos neki igrac,ali ne znam koji
INTER SIAMO NOI ! ! !
Yuto javi se covjece
Daj svoje skromno misljenje ko ce doci u ova 3 dana.Ja mislim da ce Moratti za BAJRAM dovesti Lavezzia
Suti Moratti i muti izgleda opasno,a na danasnji dan je doveden SNAJDER iz Reala,vidis kako on voli dovoditi igrace na kraju prelaznog roka,tako ce biti i ove godine
Daj svoje skromno misljenje ko ce doci u ova 3 dana.Ja mislim da ce Moratti za BAJRAM dovesti Lavezzia
Suti Moratti i muti izgleda opasno,a na danasnji dan je doveden SNAJDER iz Reala,vidis kako on voli dovoditi igrace na kraju prelaznog roka,tako ce biti i ove godine
INTER SIAMO NOI ! ! !
ja mislim da je Moratti dao Pandeva samo da bi dobio sledece godine Hamsika,,zato je uzeo za ovu sezonu Polija
i uzece sigurno i Zàratea,,Lavezzi ne vjerujem da ce doci,prije ce Hamsik,,jer sa Hamsikom,Zàrateom,Polijem,Coutinhom,Pazzinijem,Nagatomom,Caldirolom,Ranocchiom,Vivianom,Alvarezom,
Castaignosom,Obijem,Santonom,imacemo u 2 godine super-podmladjenu ekipu na visokom nivou,,
i uzece sigurno i Zàratea,,Lavezzi ne vjerujem da ce doci,prije ce Hamsik,,jer sa Hamsikom,Zàrateom,Polijem,Coutinhom,Pazzinijem,Nagatomom,Caldirolom,Ranocchiom,Vivianom,Alvarezom,
Castaignosom,Obijem,Santonom,imacemo u 2 godine super-podmladjenu ekipu na visokom nivou,,
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Tu sam brateGrande je napisao/la:Yuto javi se covjece![]()
![]()
![]()
Daj svoje skromno misljenje ko ce doci u ova 3 dana.Ja mislim da ce Moratti za BAJRAM dovesti Lavezzia![]()
![]()
A ne znam,Forlan i Poli su dosli,sad je red na jednog krilnog napadaca.Mislim da ce to biti jedan od Palacia i Zaratea...Isto tako mislim da nije nemoguce da dodje Tevez na kraju prelaznog roka.
Danas se pojavila spekulacija da hocemo mladog brazilca (stopera) Juana Jesusa.Ko je gledao U-20 mogo je primjetit kakva masina je taj covjek...Kako bih volio da je ovo istina.Navodno njegov agent ima dogovor sa Interom i Napoliem,ali izgleda da je blizi Napoliu.
Uff kako bih volio da ga dovedemo.
P.S. Gasperini ozbiljno razmislja o promjeni formacije
Zadnja izmjena: Yuto, dana/u 29 avg 2011, 00:01, ukupno mijenjano 1 put.
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Lazio ne da Zaratea na posudbu, samo prodaja, tako da je njegovo odrediste najvjerovatnije PSG
jos 3 dana prelaznog roka
jos 3 dana prelaznog roka
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Frend Lazia l živi u Rimu ) mi večeras napisa poruku da je Zarate Interov , posudba je kao dogovorena , jer Mauro hoće samo u Inter, odbio je i Zenit i Genou.Nije loše dobiti njega na posudbu, izgleda MM ide stopama ćele...Vidjećemo šta će biti, no pojačanja moraju stići, a Palacio nadam se ide u Romu...
Ni za Teveza nije sve gotovo, pogotovo nakon današnje izvedbe Edina i ekipe...
Ni za Teveza nije sve gotovo, pogotovo nakon današnje izvedbe Edina i ekipe...

Daj Boze, mislim da bi u Interu pokazao sav raskos svog talenta, iako ga ne ide vec neko vrijeme
On i Palacio u spic, Poli i jos jedan vezni, i to bi bilo zadovoljavajuce
Pa kako ne mogu prodati Muntarija i Mottu
Call the coroner!
Muntari je valjda blizu odlaska u Newcastle za 6 miliona eura.
Moratti je cini mi se dosta iznerviran posljednjim rezultatima i igrom i taktikom Gasperinia.Izjavio je kako Pazzini mora igrat jer je igrac koji garantuje golove,a na pitanje o poziciji Sneijdera je izjavio da je bolje da nista ne govori.
Smrdi,smrdi!Uzasno smrdi

Moratti je cini mi se dosta iznerviran posljednjim rezultatima i igrom i taktikom Gasperinia.Izjavio je kako Pazzini mora igrat jer je igrac koji garantuje golove,a na pitanje o poziciji Sneijdera je izjavio da je bolje da nista ne govori.
Smrdi,smrdi!Uzasno smrdi
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Morattija za trenera
uglavnom ja se nadam da nas Gasp neće voditi duže od 1-2 kola...
nemogu da vjerujem da on uopće nije pokušao igrat 4-2-3-1. 4-4-2 ni 4-3-3....
svaku utakmicu je igrao ili 3-4-3 ili 3-5-2 (što i nije neka razlika).... ufatio se toga i nepopušta....
nego najviše mi je zasmetalo kad je nakon utakmice sa Chievom (koju smo izgubili 2-3) izjavio da smo igrali fantastično i da je zadovoljan prikazanim.... pa eeeeeeej ko je ovdje lud....
šta on misli koga on trenira.... ????
NJEGA I JURIĆA NAPOLJE i to će nam biti najveće pojačanje !
uglavnom ja se nadam da nas Gasp neće voditi duže od 1-2 kola...
nemogu da vjerujem da on uopće nije pokušao igrat 4-2-3-1. 4-4-2 ni 4-3-3....
svaku utakmicu je igrao ili 3-4-3 ili 3-5-2 (što i nije neka razlika).... ufatio se toga i nepopušta....
nego najviše mi je zasmetalo kad je nakon utakmice sa Chievom (koju smo izgubili 2-3) izjavio da smo igrali fantastično i da je zadovoljan prikazanim.... pa eeeeeeej ko je ovdje lud....
šta on misli koga on trenira.... ????
NJEGA I JURIĆA NAPOLJE i to će nam biti najveće pojačanje !
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Yuto je napisao/la:Muntari je valjda blizu odlaska u Newcastle za 6 miliona eura.
Smrdi,smrdi!Uzasno smrdi![]()
HAHAHAHAHH...Moratti je progovorio nakon dugo vremena,jasno i kratko,tako ga volim najvise
Mislim da ce Gasperini na razgovor kod Massima,jer mora neke stvari da skonta,a prvo (OSNOVNO) da vise ne stavlja 3 j.e.b.e.n.a. igraca pozadi...
Englezi objavljuju da ce Tevez sigurno u Inter,i to 31 ce biti predstavljen (tako prenose).A Zarate je izjavio da samo hoce u Inter i nigdje vise...Ja se nadam da ce nas za Bajram obradovati Massimo sa pojacanjima...
INTER SIAMO NOI ! ! !
Šta li tebe prenosi.Grande je napisao/la:Yuto je napisao/la:Muntari je valjda blizu odlaska u Newcastle za 6 miliona eura.
Smrdi,smrdi!Uzasno smrdi![]()
HAHAHAHAHH...Moratti je progovorio nakon dugo vremena,jasno i kratko,tako ga volim najvise![]()
![]()
Mislim da ce Gasperini na razgovor kod Massima,jer mora neke stvari da skonta,a prvo (OSNOVNO) da vise ne stavlja 3 j.e.b.e.n.a. igraca pozadi...
Englezi objavljuju da ce Tevez sigurno u Inter,i to 31 ce biti predstavljen (tako prenose).A Zarate je izjavio da samo hoce u Inter i nigdje vise...Ja se nadam da ce nas za Bajram obradovati Massimo sa pojacanjima...
1974---1975---1976---2001---2013---2020
@Sarma
idi ba odavde,smaras bolan
@SilenT
Najjace je sto je poslije utakmcie izjavio : Konacno smo vidjeli moj Inter
Ne znam ja sam nekako ubijedjen da ce se to fino poslozit i da cemo biti konkurentni u Serie A.Od LP nista posebno ne ocekujem,prolazak grupe a dalje zavisi od protivnika.
Izgleda da je promjena formacije i vise nego izgledna,tata Moratti naredio

idi ba odavde,smaras bolan
@SilenT
Najjace je sto je poslije utakmcie izjavio : Konacno smo vidjeli moj Inter
Ne znam ja sam nekako ubijedjen da ce se to fino poslozit i da cemo biti konkurentni u Serie A.Od LP nista posebno ne ocekujem,prolazak grupe a dalje zavisi od protivnika.
Izgleda da je promjena formacije i vise nego izgledna,tata Moratti naredio
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Sarma pacenice jos te drzi Madrid i Pandev,uhhhmogu mislit jest bolilooooo
..Oba puta je bas bolilo,ahahahha...
Yuto,znao sam ja da ce Massimo narediti da se nesto mjenja,jer nema sanse da igramo sa 3 pozadi.A tevez ce doci,vidjet ces eto...U lp idemo kao prvi iz grupe i onda lagano lyon pa nekad kasnije benficu i onda sta dragi Bog da...Tevez ce biti predstavljen 31 a Forlan sutra...Zarate bi isto trebao da doleprsa,uhh kao cemo harat opet,prikaze

Yuto,znao sam ja da ce Massimo narediti da se nesto mjenja,jer nema sanse da igramo sa 3 pozadi.A tevez ce doci,vidjet ces eto...U lp idemo kao prvi iz grupe i onda lagano lyon pa nekad kasnije benficu i onda sta dragi Bog da...Tevez ce biti predstavljen 31 a Forlan sutra...Zarate bi isto trebao da doleprsa,uhh kao cemo harat opet,prikaze
INTER SIAMO NOI ! ! !
i ja mislim da je Tevez naš već odavno i da će 31.og past samo OFFICIALE 
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
To se trazisilenT je napisao/la:i ja mislim da je Tevez naš već odavno i da će 31.og past samo OFFICIALE
INTER SIAMO NOI ! ! !
Tevez, Forlan ,ZArate ,Milito ,Pazzini ovo bi bilo super ,ali ali ali ali ali ali ali ali ali ali ali ali ali ali + Castagnios ,Alvarez ? sta sa njima jedino kad bi njih poslali na posudbe jer vjerujem da ih Gaspa ima u planovima za ovo sezonu tako da ovolika pojacanja .... i nakon odlaska Caste i Rickay (na posudbu ) eh tek onda tih prvi pet nabrojanih napadaca bi imali potrebnu minutazu ,PAzzinin-a i MIlita mjenjat ,a Forlan ,Zarate i Tevez nek se mjenjaju (nek ih papan/gaspan mjenja po potrebi ) .. + POli nam dolazi + sve vise i vise se govori o stoperu jednom (ako vrati na 4 odbrambena onda nema potrebe ,ali sve do tada .. ) al su vise vala dosadili sa ovim Mercatom jedva cekam 31 na 01 ( 00:00 h) da vidim prelaske i da (od)spavam jednu noc kako s"pada k˝o co"ek ,nisam odavno 
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Tata Moratti se javio,i njemu dopizdilo,veli koga *ebe ovaj Gasperini sa pricom i taktikom,moj inter moj inter a Moscardeli starac nam valja onog panja Ranochiu ko da su pili negdje svu noc,za inter je formacija 4-3-1-2 ili 4-2-3-1,sjecam se jednom kad smo igrali 4-4-2 i nikako nije islo cim postavi jednu od 2 navedene odma nas ide,a Sneijder nije ozljedjen to je definitivno,nece momak da igra u njegovoj ludoj formaciji,pa nebi ni ja,eto zamislite sada Inter sa Forlan Polijem i aBd Tevezom,pa to je vrh ekipa samo da je zna ovaj poslozit,Sneijderina
mora igrati iza 2 spica,nije on Motta(sidras) da igra def.veznog.
PISITE JESMOL KUPILI IKOGA,STA STE SE USUTILI

PISITE JESMOL KUPILI IKOGA,STA STE SE USUTILI
“Dan prije smrti postat ću navijač Milana, tako će ih kada umrem biti jedan manje”.

Naslov današnje gazzete sve kazuje.
Forlan večeras u Milanu.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Otkud vam to za Muntari-ja?
Smijem li vam ja reći s kim se Newcastle dovodi u kontekst? Haman sa Santonom (mada, teško mi je u to povjerovati, al' ne bih odbio njega ni u kom slučaju). Vidim da nije u planu ni kod Gasparoni-ja, a kako može igrati na oba boka (+ njegove godine), onda je ovo i više nego dobro (po Newcastle). Da ne zaboravim, radi se o nekih 5 miliona funti.
Smijem li vam ja reći s kim se Newcastle dovodi u kontekst? Haman sa Santonom (mada, teško mi je u to povjerovati, al' ne bih odbio njega ni u kom slučaju). Vidim da nije u planu ni kod Gasparoni-ja, a kako može igrati na oba boka (+ njegove godine), onda je ovo i više nego dobro (po Newcastle). Da ne zaboravim, radi se o nekih 5 miliona funti.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.