NK Zvijezda Gradačac

astra1922
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la astra1922 » 29 avg 2011, 08:10

tebi je zvjezdas najbolje da vise nepratis zvijezdu i nepises po forumu jer siris negativnu energiju nama ostalim.vrati se kad zvijezda bude pobjedivala :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: ,**** te sloboda kozara slavija pa vidices na kraju gdje ce ko bit
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 29 avg 2011, 09:16

zvjezdas je napisao/la:Ne sumnjam u njegovu stručnost,samo se pitam kako bi napravio rezultat da mu je materijal Kozare,Rudara,Slobode-pola tima juniora,Travnika...a sve te ekipe su i ostat će iznad nas.Da ne pričam kako bi ti momci iz ovih ekipa igrali kada bi imali plate kao Zvijezdini.Ma nije on glup,boli njega k.... za Zvijezdom,dobio je on materijal u džep i zbog toga je tu.
sta je zvijezdas bas ti neda jovic vise da radis sta ti hoces u zvijezdi pa ti smeta ha ili je nesto drugo ;)

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 29 avg 2011, 09:20

a za nase sjajne fudbalere imamo jedan poklon da im vise ne udera sunce ili reflektori koji sigurno jako prze u glavu dobit ce jedan veliki sesir pa neka se mjenjaju svakih 5 minuta mozda je to rjesenje sta ja znam ljudi valja probat
:roll:

elvis j
Kontakt:

Post Postao/la elvis j » 29 avg 2011, 10:15

Dobar je strucnjak Jovic,samo neznam sta mu je cilj,to samo on zna.Zato imamo pravo da se bojimo,mozda svi promijenimo misljenje,ovdje sve rasprave iz krajnosti u krajnost,kome to odgovara ovakva Zvijezda,mozda bude bolje pred nama je,ali tesko.

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 29 avg 2011, 10:22

Inače igrači su se žalili upravi itražili smjenu Jovića zbog rezultata (**** su lagano) i time izazvali sumnju da namjerno opstruiraju, valjda im je teško sa Jovićem jer valja raditi krvnički i neda im kasno ostajati po kafanama.
U sjeni loše predstave iz Mostara evo nekoliko crtica iz Zvijezde:
- uskoro počinje sa radom oficijalni sajt NK Zvijezde sa vlastitim serverom
- na sajtu će biti moguće pratiti striming domaćih utakmica koje će se snimati sa 3 kamere, u početku će striming biti besplatan (dobra vijest za ljubitelje Zvijezde udijaspori i širom BIH)
- u reprezentativnoj pauzi odigraće se prijateljska utakmica protiv Omladinca, slijedi dogovori oko detalja organizacije
- napadač ne dolazi, jer nemaju ideju koga bi mogli dovesti

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 29 avg 2011, 10:53

revans ULTRASAAA......Večeras su za vrijeme utakmice Zrinjski – Zvijezda, navijači domaćeg tima Ultrasi, na svojoj tribini popularno nazvanoj „stajanje“ zapalili zastavu Bosne i Hercegovine.

Nakon toga, Ultrasi su istakli zastavu Republike Hrvatske. Ovo kazneno djelo zabilježio je i Muharem Kurić, delegat večerašnjeg susreta Pod BijelimBrijegom u kojem je su „plemići“ sa 4:1 savaladali gradačačku Zvijezdu.

Napomenimo da su navijači Zrinjskog u prošlom kolu prilikom gostovanja od strane policije istjerani sa stadiona Grbavica zbog pjevanja pjesama kojima su veličale ustaški pokret i njegove tvorce.

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 29 avg 2011, 12:39

bondich je napisao/la:jovic je strucnjak to je jasno svima nama,nego jednostavno nema se materijala da se radi i to je to...
Pa kako znam on je pred pocetak sezone postao menadzer kluba,sam je bio birao "materijal" sa kojim ce igrati ovu sezonu,niko iz kluba mu se nije u to mjesao.Samo da ne dozivi brodolom kao Venger u Arsenalu.Nadam se da nece.Treba dati podrsku Jovicu,iako smo mi svi vise ocekivali,necemo nista doboiti cestim mjenjanjem trenera i igraca,to ne pije vode.Siguran sam da kada prvenstvo zavrsi da ce se sve to poravnati i da cemo opet biti medju osam ekipa.
Mi smo dovoljno finansijski snazan klub u odnosu na ostale klubove PL da se mozemo izvuci iz ovog mulja u koji smo upali.Izgleda da ove polusezone nemamo sta trazit u gostima,nego skupljati sto vise bodova kuci i privesti polusezonu kraju.Prvo sto trebamo dovesti na polusezoni je kvalitetanog GOLMANA,pa onda kvalitetnog NAPADACA.
P.S.SVAKA CAST ZA SLUZBENU STRANICU I TO JE JEDAN OD ZNAKOVA DA KLUB IDE U DOBROM SMJERU.
seven je napisao/la:Inače igrači su se žalili upravi itražili smjenu Jovića zbog rezultata (**** su lagano) i time izazvali sumnju da namjerno opstruiraju, valjda im je teško sa Jovićem jer valja raditi krvnički i neda im kasno ostajati po kafanama.
- na sajtu će biti moguće pratiti striming domaćih utakmica koje će se snimati sa 3 kamere, u početku će striming biti besplatan (dobra vijest za ljubitelje Zvijezde udijaspori i širom BIH)
- u reprezentativnoj pauzi odigraće se prijateljska utakmica protiv Omladinca, slijedi dogovori oko detalja organizacije
Vidim da nisu imali ideje tri mjeseca koga da dovedu pa kako ce imati u ovih par dana.Al eto mogu im ja pomoc neka dovedu ovo igraca,covjek je bez kluba " onclick="window.open(this.href);return false; ili ovog " onclick="window.open(this.href);return false; ima njih slobodnih a kvalitetnih za nase uslove koliko hoces....

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 29 avg 2011, 12:49

Možda ste malo i podcijenili Zrinjski,iako je on utkamicu prije Zvijezde na Grbavici zabio 3 gola Želji i odnio bod.Vi ste nekako bili uvjereni u bod(ove),a to vam se čini mi se odbilo od glavu.
Jović je odličan stručnjak,no kako neko reče nema "materijala" za rad.

Mislim da sa ovom ekipom ne možete ništa više napraviti od "zlatne sredine",treba još truda i ulaganja da bi se napravila ekipa za sami vrh i Europu.Olakšanje neka vam bude to što nećete ispasti sigurno,jer ima dosta lošijih ekipa,samo opušteno.Pozdrav za RD-e.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

elvis j
Kontakt:

Post Postao/la elvis j » 29 avg 2011, 12:55

Nije cilj europa,ove sezone,cilj je sredina tabele kao i prosle i preposle sezone,sve dok se ne stvore uslovi za europu(stadion),tj planira se iducu sezonu krenuti prema vrhu .
Nismo nikoga podcijenjivali,vec se nadali tradiciji,uzimali smo bodove Zrinskom u Mostaru kada je bio najjaci,ali eto mi smo znatno oslabljeni pa nismo vise u toj mogucnosti ostvariti.

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 29 avg 2011, 13:05

ljudi pojačanja od 0 KM-ova i ne mogu biti bolja... koliko znam mi nikad nismo platili ostetu nekom klubu da bi doveli nekog igrac... uvjek su to neki sslobodni igraci iz nizi rangova...

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 29 avg 2011, 13:07

emir_dj je napisao/la:ljudi pojačanja od 0 KM-ova i ne mogu biti bolja... koliko znam mi nikad nismo platili ostetu nekom klubu da bi doveli nekog igrac... uvjek su to neki sslobodni igraci iz nizi rangova...
a ko je to platio šta u ovoj ligi

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 29 avg 2011, 13:12

seven je napisao/la:
emir_dj je napisao/la:ljudi pojačanja od 0 KM-ova i ne mogu biti bolja... koliko znam mi nikad nismo platili ostetu nekom klubu da bi doveli nekog igrac... uvjek su to neki sslobodni igraci iz nizi rangova...
a ko je to platio šta u ovoj ligi
mozda nije niko.... ali bar dovede provjerene igrace....

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 29 avg 2011, 13:15

Svi klubovi u BiH dovode samo slobodne igrace ukljucujuci Zelju,Sarajevo,Siroki,Borac,Zrinjski,.... niko nema para da placa obestecenja.Druga je stvar kako ko dovede i kojeg kvaliteta slobodnog igraca.Zeljo i Sarajevo dovedu najkvalitetnije slobodne igrace,mi dovedemo neku sredinu od igraca i zavrsimo na kraju u sredini lige,to ti je to.Mi jos uvijek biramo igrace iz drugog reda,kada ostane ono sto nisu htjeli ovi nabrojani klubovi.

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 29 avg 2011, 13:17

da li su provjereni igrači: Nikić,Vasiljević,Tosunović,Stokić... nisu se ni oni nešto pokazali i opravdali svoju reputaciju

mirza_rd
Kontakt:

Post Postao/la mirza_rd » 29 avg 2011, 13:17

Bosanski zmaj je napisao/la:
bondich je napisao/la:jovic je strucnjak to je jasno svima nama,nego jednostavno nema se materijala da se radi i to je to...
Pa kako znam on je pred pocetak sezone postao menadzer kluba,sam je bio birao "materijal" sa kojim ce igrati ovu sezonu,niko iz kluba mu se nije u to mjesao.Samo da ne dozivi brodolom kao Venger u Arsenalu.Nadam se da nece.Treba dati podrsku Jovicu,iako smo mi svi vise ocekivali,necemo nista doboiti cestim mjenjanjem trenera i igraca,to ne pije vode.Siguran sam da kada prvenstvo zavrsi da ce se sve to poravnati i da cemo opet biti medju osam ekipa.
Mi smo dovoljno finansijski snazan klub u odnosu na ostale klubove PL da se mozemo izvuci iz ovog mulja u koji smo upali.Izgleda da ove polusezone nemamo sta trazit u gostima,nego skupljati sto vise bodova kuci i privesti polusezonu kraju.Prvo sto trebamo dovesti na polusezoni je kvalitetanog GOLMANA,pa onda kvalitetnog NAPADACA.
P.S.SVAKA CAST ZA SLUZBENU STRANICU I TO JE JEDAN OD ZNAKOVA DA KLUB IDE U DOBROM SMJERU.
seven je napisao/la:Inače igrači su se žalili upravi itražili smjenu Jovića zbog rezultata (**** su lagano) i time izazvali sumnju da namjerno opstruiraju, valjda im je teško sa Jovićem jer valja raditi krvnički i neda im kasno ostajati po kafanama.
Vidim da nisu imali ideje tri mjeseca koga da dovedu pa kako ce imati u ovih par dana.Al eto mogu im ja pomoc neka dovedu ovo igraca,covjek je bez kluba " onclick="window.open(this.href);return false; ili ovog " onclick="window.open(this.href);return false; ima njih slobodnih a kvalitetnih za nase uslove koliko hoces....
drug zapitasli se ti kolko je Jovic dobijo kesa da dovede igrace mozda je dobijo on al nedovoljno dovoljno za ovo sto je on doveo

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 29 avg 2011, 13:35

seven je napisao/la:da li su provjereni igrači: Nikić,Vasiljević,Tosunović,Stokić... nisu se ni oni nešto pokazali i opravdali svoju reputaciju
Od svih nabrojanih Vasiljevic je pokazao najvise,to je nas najbolji odbrambeni igrac od kako smo usli u PL.To je dokazao inostranim angazmanom, i Zvijezda je zaradila 30 000 eura od njegove prodaje.Tosunovic je dao 14 golova,bio drugi strijelac lige,igrac koji je zabio najvise golova u jednoj sezoni za Zvijezdu od kada igra PL.Branislav Nikic je isto tako odlican fudbaler,bio je drugi strijelac kluba,odmah poslije Tosuna,dok je igrao,medjutim svojom neozbiljnoscu sam je sebe prekrizio.I on nama nije valjao a sada igra za ekipu Famagusta na Kipru,liga koja ima svog predstavnika u Ligi sampiona, a svi znamo kakva primanja tamo imaju igraci,o kojima nasi mogu samo sanjati. Stokic je solidan fudbaler,koji je dosao tri dana pred pocetak prvenstva,nije prosao pripreme sa Zvijezdom,to se itekako vidjelo.Po meni su ova tri igraca,izuzev Stokica bili nosici nase igre prosle sezone uz Hamzu,tako da su opravdali epitet pojacanja.

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 29 avg 2011, 13:37

seven je napisao/la:da li su provjereni igrači: Nikić,Vasiljević,Tosunović,Stokić... nisu se ni oni nešto pokazali i opravdali svoju reputaciju
po momo misljenju tosunov nije provjeren igrac... nikić i sokic su me razočarali svojim ponasanjem, a vasiljević je dobar... steta sto smo ga izgubili...

BranaVidara
Kontakt:

Post Postao/la BranaVidara » 29 avg 2011, 15:02

Standardna prica... izgubili smo od jace ekipe i to je sad katastrofa jbt... cudo se nepise da cemo ispast i tako to...

A jebote koliko se prica da su plate kod nas, damije vidit jednu platnu listu od igraca... imam osjecaj da sam na stranici od Man city pa da neki seik dijeli pare

fejsbooker
Kontakt:

Post Postao/la fejsbooker » 29 avg 2011, 17:10

Vasiljevic bio dobar igrač.....buahahaha
jedino što je imo visinu ništa drugo ....čak skok nikakav pa su ga mnogi napadači naskakali jer su imali dobar odskok......meni je jedino žao što mi tek tako damo slobodne papire igračima koji vrijede.....nek se on opija al nek dobro igra na tekmi...šta imamo od toga što je on čist ko suza a ne zna dat gol .....

FMBosnia Admin
Kontakt:

Post Postao/la FMBosnia Admin » 29 avg 2011, 17:12

emir_dj je napisao/la:
po momo misljenju tosunov nije provjeren igrac... nikić i sokic su me razočarali svojim ponasanjem, a vasiljević je dobar... steta sto smo ga izgubili...
A kako nije provjeren igrac ako u Premijer Ligi da 14 golova. Ko je vama provjeren onda igrac, osim Alena Skore eto?

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.