sta je zvijezdas bas ti neda jovic vise da radis sta ti hoces u zvijezdi pa ti smeta ha ili je nesto drugozvjezdas je napisao/la:Ne sumnjam u njegovu stručnost,samo se pitam kako bi napravio rezultat da mu je materijal Kozare,Rudara,Slobode-pola tima juniora,Travnika...a sve te ekipe su i ostat će iznad nas.Da ne pričam kako bi ti momci iz ovih ekipa igrali kada bi imali plate kao Zvijezdini.Ma nije on glup,boli njega k.... za Zvijezdom,dobio je on materijal u džep i zbog toga je tu.
Pa kako znam on je pred pocetak sezone postao menadzer kluba,sam je bio birao "materijal" sa kojim ce igrati ovu sezonu,niko iz kluba mu se nije u to mjesao.Samo da ne dozivi brodolom kao Venger u Arsenalu.Nadam se da nece.Treba dati podrsku Jovicu,iako smo mi svi vise ocekivali,necemo nista doboiti cestim mjenjanjem trenera i igraca,to ne pije vode.Siguran sam da kada prvenstvo zavrsi da ce se sve to poravnati i da cemo opet biti medju osam ekipa.bondich je napisao/la:jovic je strucnjak to je jasno svima nama,nego jednostavno nema se materijala da se radi i to je to...
Vidim da nisu imali ideje tri mjeseca koga da dovedu pa kako ce imati u ovih par dana.Al eto mogu im ja pomoc neka dovedu ovo igraca,covjek je bez kluba " onclick="window.open(this.href);return false; ili ovog " onclick="window.open(this.href);return false; ima njih slobodnih a kvalitetnih za nase uslove koliko hoces....seven je napisao/la:Inače igrači su se žalili upravi itražili smjenu Jovića zbog rezultata (**** su lagano) i time izazvali sumnju da namjerno opstruiraju, valjda im je teško sa Jovićem jer valja raditi krvnički i neda im kasno ostajati po kafanama.
U sjeni loše predstave iz Mostara evo nekoliko crtica iz Zvijezde:
- uskoro počinje sa radom oficijalni sajt NK Zvijezde sa vlastitim serverom
- na sajtu će biti moguće pratiti striming domaćih utakmica koje će se snimati sa 3 kamere, u početku će striming biti besplatan (dobra vijest za ljubitelje Zvijezde udijaspori i širom BIH)
- u reprezentativnoj pauzi odigraće se prijateljska utakmica protiv Omladinca, slijedi dogovori oko detalja organizacije
- napadač ne dolazi, jer nemaju ideju koga bi mogli dovesti
a ko je to platio šta u ovoj ligiemir_dj je napisao/la:ljudi pojačanja od 0 KM-ova i ne mogu biti bolja... koliko znam mi nikad nismo platili ostetu nekom klubu da bi doveli nekog igrac... uvjek su to neki sslobodni igraci iz nizi rangova...
mozda nije niko.... ali bar dovede provjerene igrace....seven je napisao/la:a ko je to platio šta u ovoj ligiemir_dj je napisao/la:ljudi pojačanja od 0 KM-ova i ne mogu biti bolja... koliko znam mi nikad nismo platili ostetu nekom klubu da bi doveli nekog igrac... uvjek su to neki sslobodni igraci iz nizi rangova...
Svi klubovi u BiH dovode samo slobodne igrace ukljucujuci Zelju,Sarajevo,Siroki,Borac,Zrinjski,.... niko nema para da placa obestecenja.Druga je stvar kako ko dovede i kojeg kvaliteta slobodnog igraca.Zeljo i Sarajevo dovedu najkvalitetnije slobodne igrace,mi dovedemo neku sredinu od igraca i zavrsimo na kraju u sredini lige,to ti je to.Mi jos uvijek biramo igrace iz drugog reda,kada ostane ono sto nisu htjeli ovi nabrojani klubovi.emir_dj je napisao/la:ljudi pojačanja od 0 KM-ova i ne mogu biti bolja... koliko znam mi nikad nismo platili ostetu nekom klubu da bi doveli nekog igrac... uvjek su to neki sslobodni igraci iz nizi rangova...
drug zapitasli se ti kolko je Jovic dobijo kesa da dovede igrace mozda je dobijo on al nedovoljno dovoljno za ovo sto je on doveoBosanski zmaj je napisao/la:Pa kako znam on je pred pocetak sezone postao menadzer kluba,sam je bio birao "materijal" sa kojim ce igrati ovu sezonu,niko iz kluba mu se nije u to mjesao.Samo da ne dozivi brodolom kao Venger u Arsenalu.Nadam se da nece.Treba dati podrsku Jovicu,iako smo mi svi vise ocekivali,necemo nista doboiti cestim mjenjanjem trenera i igraca,to ne pije vode.Siguran sam da kada prvenstvo zavrsi da ce se sve to poravnati i da cemo opet biti medju osam ekipa.bondich je napisao/la:jovic je strucnjak to je jasno svima nama,nego jednostavno nema se materijala da se radi i to je to...
Mi smo dovoljno finansijski snazan klub u odnosu na ostale klubove PL da se mozemo izvuci iz ovog mulja u koji smo upali.Izgleda da ove polusezone nemamo sta trazit u gostima,nego skupljati sto vise bodova kuci i privesti polusezonu kraju.Prvo sto trebamo dovesti na polusezoni je kvalitetanog GOLMANA,pa onda kvalitetnog NAPADACA.
P.S.SVAKA CAST ZA SLUZBENU STRANICU I TO JE JEDAN OD ZNAKOVA DA KLUB IDE U DOBROM SMJERU.Vidim da nisu imali ideje tri mjeseca koga da dovedu pa kako ce imati u ovih par dana.Al eto mogu im ja pomoc neka dovedu ovo igraca,covjek je bez kluba " onclick="window.open(this.href);return false; ili ovog " onclick="window.open(this.href);return false; ima njih slobodnih a kvalitetnih za nase uslove koliko hoces....seven je napisao/la:Inače igrači su se žalili upravi itražili smjenu Jovića zbog rezultata (**** su lagano) i time izazvali sumnju da namjerno opstruiraju, valjda im je teško sa Jovićem jer valja raditi krvnički i neda im kasno ostajati po kafanama.
U sjeni loše predstave iz Mostara evo nekoliko crtica iz Zvijezde:
- uskoro počinje sa radom oficijalni sajt NK Zvijezde sa vlastitim serverom
- na sajtu će biti moguće pratiti striming domaćih utakmica koje će se snimati sa 3 kamere, u početku će striming biti besplatan (dobra vijest za ljubitelje Zvijezde udijaspori i širom BIH)
- u reprezentativnoj pauzi odigraće se prijateljska utakmica protiv Omladinca, slijedi dogovori oko detalja organizacije
- napadač ne dolazi, jer nemaju ideju koga bi mogli dovesti
Od svih nabrojanih Vasiljevic je pokazao najvise,to je nas najbolji odbrambeni igrac od kako smo usli u PL.To je dokazao inostranim angazmanom, i Zvijezda je zaradila 30 000 eura od njegove prodaje.Tosunovic je dao 14 golova,bio drugi strijelac lige,igrac koji je zabio najvise golova u jednoj sezoni za Zvijezdu od kada igra PL.Branislav Nikic je isto tako odlican fudbaler,bio je drugi strijelac kluba,odmah poslije Tosuna,dok je igrao,medjutim svojom neozbiljnoscu sam je sebe prekrizio.I on nama nije valjao a sada igra za ekipu Famagusta na Kipru,liga koja ima svog predstavnika u Ligi sampiona, a svi znamo kakva primanja tamo imaju igraci,o kojima nasi mogu samo sanjati. Stokic je solidan fudbaler,koji je dosao tri dana pred pocetak prvenstva,nije prosao pripreme sa Zvijezdom,to se itekako vidjelo.Po meni su ova tri igraca,izuzev Stokica bili nosici nase igre prosle sezone uz Hamzu,tako da su opravdali epitet pojacanja.seven je napisao/la:da li su provjereni igrači: Nikić,Vasiljević,Tosunović,Stokić... nisu se ni oni nešto pokazali i opravdali svoju reputaciju
po momo misljenju tosunov nije provjeren igrac... nikić i sokic su me razočarali svojim ponasanjem, a vasiljević je dobar... steta sto smo ga izgubili...seven je napisao/la:da li su provjereni igrači: Nikić,Vasiljević,Tosunović,Stokić... nisu se ni oni nešto pokazali i opravdali svoju reputaciju
A kako nije provjeren igrac ako u Premijer Ligi da 14 golova. Ko je vama provjeren onda igrac, osim Alena Skore eto?emir_dj je napisao/la:po momo misljenju tosunov nije provjeren igrac... nikić i sokic su me razočarali svojim ponasanjem, a vasiljević je dobar... steta sto smo ga izgubili...seven je napisao/la:da li su provjereni igrači: Nikić,Vasiljević,Tosunović,Stokić... nisu se ni oni nešto pokazali i opravdali svoju reputaciju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.