Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Sta mislite hocel' Dzeko dobiti "Player of the Month: August" ili kako se vec zove, nagradu
Mislim da je on to zasluzio al englezi ce je vjerovatno dati svojima Welbecku ili Rooneyu.
NEW YORK - PARIS - PECKHAM
Alfa_Muzijak je napisao/la:Sta mislite hocel' Dzeko dobiti "Player of the Month: August" ili kako se vec zove, nagraduMislim da je on to zasluzio al englezi ce je vjerovatno dati svojima Welbecku ili Rooneyu.
Nebi me cudilo da je dobije i onaj super mega giga talentovani Cleverley
Thomas Müller - Fußballgott
Runi gleda u ledja dzeki, ti pisi sta hoces!avenija je napisao/la:dzeko jos nije usao u 10 napadaca u europi . Mislim da je n dobrom putu da prestigne grafitea novakovica vilu toresa anelku teveza i da bude medju top 10 napadaca ali u europi .
sta vam je lozim vas , broj 1 u svijetu
Tevez moze moliti sta hoce, rezerva je dzeki, balonja ce zbog dzeke biti primoran promjeniti klub!
Grafite je ponosan sto je mogao igrati sa dzekom u tandemu, a ovi ostali mozda budu imali srece da razmjene dres sa dzekom
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Jel postoji u tvom gradu opticar?MOZAK je napisao/la:Runi gleda u ledja dzeki, ti pisi sta hoces!avenija je napisao/la:dzeko jos nije usao u 10 napadaca u europi . Mislim da je n dobrom putu da prestigne grafitea novakovica vilu toresa anelku teveza i da bude medju top 10 napadaca ali u europi .
Tevez moze moliti sta hoce, rezerva je dzeki, balonja ce zbog dzeke biti primoran promjeniti klub!
Grafite je ponosan sto je mogao igrati sa dzekom u tandemu, a ovi ostali mozda budu imali srece da razmjene dres sa dzekom
Thomas Müller - Fußballgott
Upravo je avenija, nije Dzeko medu top 10 u Evropi nikako. On je trenutno najbolji napadac na svijetu znaci number one world wide. Dzeko>Torres>Drogda>Tevez i tako dalje i tako dalje...ZOI84 je napisao/la:provocirašavenija je napisao/la:dzeko jos nije usao u 10 napadaca u europi . Mislim da je n dobrom putu da prestigne grafitea novakovica vilu toresa anelku teveza i da bude medju top 10 napadaca ali u europi .
a da ti pogledas moju zadnju recenicu koju nisi vidioMOZAK je napisao/la:Runi gleda u ledja dzeki, ti pisi sta hoces!avenija je napisao/la:dzeko jos nije usao u 10 napadaca u europi . Mislim da je n dobrom putu da prestigne grafitea novakovica vilu toresa anelku teveza i da bude medju top 10 napadaca ali u europi .
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
http://imageshack.us/photo/my-images/825/dzekoe.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Slika govori više od 1000 riječi. Biti ispred jednog Rooneya, Younga, Aguera, Suareza... dovoljno govori o njemu kao igraču. Svaka čast Edine!!!
Slika govori više od 1000 riječi. Biti ispred jednog Rooneya, Younga, Aguera, Suareza... dovoljno govori o njemu kao igraču. Svaka čast Edine!!!
Zadnja izmjena: Elddar, dana/u 29 avg 2011, 14:26, ukupno mijenjano 3 puta.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
- Goalgetter
- Kontakt:
Podhitno svi kod opticara ! 
avenija je napisao/la:a da ti pogledas moju zadnju recenicu koju nisi vidio
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Goal.com ocijeni Dzeku sa 9.0 a Rooneya sa 9.5 a Rooney sva 3 gola dao iz prekida. I prema ovome je Rooney bio igrac kola. Smijesno
Zadnja izmjena: Alfa_Muzijak, dana/u 29 avg 2011, 14:31, ukupno mijenjano 1 put.
NEW YORK - PARIS - PECKHAM
Vi ste izgleda jos u kindergartenu...
Sam avatar ga opisuje...Sir Matt je napisao/la:Džeko prevara stoljeća .
Samo ne znam đe je sad Onaj jedan stručnjak, da ga pitam za stručno mišljenje... Šuti ko zaliven, čak mislim da se izbrisao sa foruma...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Dzeko na pocetku sezone objasnjava neke stvari.Kao sto sam i rekao kada je dosao u City,naredni period ce za njega biti zrtvovanje i navikavanje na engleski stil fudbala.I sada je doslo vreme da se naplate svi dugovi iz prosle sezone,krenulo je brutalno i neka samo tako nastavi. 
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
evo jedan link sa golovima u HD rezoluciji ...
http://www.matchhighlight.com/latest-go ... ster-city/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.matchhighlight.com/latest-go ... ster-city/" onclick="window.open(this.href);return false;
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Neznam jeli ko prije postavljao
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ovaj je dobar, zadnji gol "obavezno pogledati"
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ovo je strasno, moras biti ponosan kada ovo gledas
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Haha legendi sa tim one, one two, one two three, one two three for, five one. 
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
malo je reci strašno ...gdje ih čupate ? ima li još ?MOZAK je napisao/la:Ovo je strasno, moras biti ponosan kada ovo gledas
[youtube][/youtube]
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
Odes na bluemoon_MCFC forum, i nadjes Official City away fans videos!mostar_mo je napisao/la:malo je reci strašno ...gdje ih čupate ? ima li još ?
http://forums.bluemoon-mcfc.co.uk/viewforum.php?f=1 link foruma
http://forums.bluemoon-mcfc.co.uk/viewt ... 1&t=230804 link tih videa
Trenutno korisnika/ca: cutura, Edincapitano, jestamaji, PrijedorCarsija, Scholl, ultrazonfa i 56 gostiju.