Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

JuveSissoko
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la JuveSissoko » 29 avg 2011, 12:43

prema Corriere dello sport

Scambio Bonucci-Alves: Zenit in Italia per chiudere
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 29 avg 2011, 12:44

Joj Elia....

Fkt to ništa ne valja, pa za njega su Perotti i Bastos mašine...

Hajd ako ništa ne igram 4-4-2 na PES-u :lol: :lol:

Eto odbrana bi se trebala pojačati, kako pročitah Pepe ostaje u Torinu, izvjesnija je zamjena Bonucci - Bruno Alves...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 29 avg 2011, 12:46

Izajava Eliinog agenta: Juventus želi Eliu na posudbu uz mogućnost otkupa...

Jao Marotte... :mrgreen: :lol:
Ž '21!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 29 avg 2011, 13:08

Bianconeri1988 je napisao/la:Izajava Eliinog agenta: Juventus želi Eliu na posudbu uz mogućnost otkupa...

Jao Marotte... :mrgreen: :lol:
da, al HSV ne zeli, tu je neki problem, valjda ce se to rjesit, a Marotta po starom, al moram reci da je to bolja opcija, posudimo ga, ne bude valjao , vratimo ga, jer on meni je sumnjiv, mislim lik sjedi na klupi, kud ces dalje.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 29 avg 2011, 13:25

Elia's Agent: We're discussing with Juventus, the transfer will be complete by Wednesday.

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 29 avg 2011, 13:58

Krasić odlazi iz Juventusa u januaru?

Šokantna vest se jutros prenela italijanskim medijima. Izgleda da Srbin nije u Konteovim planovima! Traže ga ruski klubovi.
Miloš Krasić bi mogao da napusti Juventus ove zime, piše današnji ''Tutosport''!

Bivši krilni napadač CSKA iz Moskve navodno ne uspeva da se privikne na taktičke zamisli trenera Antonija Kontea i sada se sprema za ''život posle Torina''!

On je po svom dolasku u Juventus početkom prošle sezone ostavio odličan utisak na navijače, ali ta podrška jenjava, zbog sve lošijih njegovih partija.

Izgleda da njemu sada ostaje šest meseci da se dokaže Konteu i čelnicima ''bjankonera'', a mediji pišu da on može biti dostupan za kupovinu u januaru po ceni od 15 miliona evra.

Postoji interes ruskog Anžija, ali i moskovskog CSKA, koji je spreman da vrati svog nekada najboljeg igrača.

Krasić je u Juventusu prošle sezone na 41-om meču dao 9 golova.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 29 avg 2011, 14:01

polako, nije sezona ni pocela a mi "kao prodajemo" :) ko kaze da Krasic nece zabit 10 golova i imat 7 asistencija do januara, taman da ga ne prodajemo hehe

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 29 avg 2011, 14:02

JuveSissoko je napisao/la:polako, nije sezona ni pocela a mi "kao prodajemo" :) ko kaze da Krasic nece zabit 10 golova i imat 7 asistencija do januara, taman da ga ne prodajemo hehe
Mozda se desi Krasicu sto i Ziegleru
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 29 avg 2011, 14:05

Ako dovedemo Rhodolfa i Brunu Alvesa uz Chiellinija onda bi nam odbrana bila baš bedemska...Sve je to krkan do krkana :D
Ž '21!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 29 avg 2011, 14:10

Bolje da se proda Krasic dok se jos moze uzet ifina cifra za njega,jer igra sve losije i losije,totalno je izgubljen slucaj...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 29 avg 2011, 14:14

Zapusice vam Krasic usta svima, samo kad pocne sezona.

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 29 avg 2011, 14:15

Bianconeri1988 je napisao/la:Ako dovedemo Rhodolfa i Brunu Alvesa uz Chiellinija onda bi nam odbrana bila baš bedemska...Sve je to krkan do krkana :D
Sva tri navedena igraca pored fudbalski vjestina imaju i zavidne borilacke vjestine, tako da cemo terorizirati protivnicke ekipe. A bice tu i crveni kartona...

Za Krasica mi je , trenutno, svejedno. Cifra od 25 mil. i odmah nek' ide :)

slikaslika

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 29 avg 2011, 14:24

I mene nekad Krasić iznervira, ali neka njega, dobar je on...

Trebamo shvatiti da trenutno na njegovoj poziciji ne možemo dovesti boljeg igrača, tek kad počnemo redovno igrati CL onda će to biti slučaj...

Ovako se patimo sa dovođenjem nekog Elie iz HSV-a, isto tako bi bilo i sa traženjem zamjene za Krasića...

Valjda će oni natpisi u novinama dodatno motivisati Krasića i da će konačno početi igrati timski...
Ž '21!

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 29 avg 2011, 15:16

Oxygen je napisao/la:zahuktava se, Rhodolfo i Elia ABD će preći, Grygera u Fulhamu,Ziegler ode (šteta),Pasquato u Lecce,
Grosso ostaje(šteta)

Valjda i Conte skont'o da on i nije to pojacanje koje se trazilo.
Kako samo glupo bacanje novca. Moj Marotta frljo jedan !!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 29 avg 2011, 16:00

slika
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 29 avg 2011, 16:08

Sao Paolo odbio ponudu za Rhodolfa, vjerovatno ništa od tog transfera, dok je HSV podigao cijenu za Eliu
Ž '21!

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 29 avg 2011, 16:12

Adinjo je napisao/la:
Oxygen je napisao/la:zahuktava se, Rhodolfo i Elia ABD će preći, Grygera u Fulhamu,Ziegler ode (šteta),Pasquato u Lecce,
Grosso ostaje(šteta)

Valjda i Conte skont'o da on i nije to pojacanje koje se trazilo.
Kako samo glupo bacanje novca. Moj Marotta frljo jedan !!
Meni ovo sa Zieglerom uopste nije bacanje para vec donosenje istih...
Skontaj da smo mi za dzabe doveli Zieglera a postoji mogucnost da ga prodamo za oko 3 miliona Eura sto je fantasticno... A Ziegler svakako nebi igrao pored jos mrtvijeg igraca De Celjea... Ko zna pored lijevog krila mozda dovedemo i novog lijevog beka sto bi me obradovalo ako prodamo Zieglera...

A sto se tice Elie- frajer je los igrac jer je trenutno na klupi u onako ocajnom HSV-u...
Rhodolfo=Kamikaza Kakav god da je nije sigurno losiji od Bonuccia.... Kad akoBOGda dodje molit cu BOGA da ovaj ne dadne niti jedan gol jer bi postajala opasnost da se sto duze udalji od terena, samo ako pokusa sa onim samoubilackim slavljem gola...

A ako dodje B.Alves sto se mene tice Marotta bi polozio ispit jer takav igrac se ne dovodi svaki dan bez obzira na njegove god...Jer on moze barem 3-4 sezone za razliku od Pirla odigrati na vrhunskom nivou...

Pustite to za Krasica, to su klasicne gluposti i novinarska nagadjanja... Ko je budala dati onakvog igraca koji je jedan od najboljih na svijetu na svojoj poziciji i sigurno najbolji u Serii A...

Samo ako mi neko moze reci koji klub je najvise potrosio na ovo ljeto na transfere... Ili jos bolje da mi nabroji 10 klubova koji su potrosili najvise ovo ljeto...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 29 avg 2011, 16:22

baresi#6 je napisao/la:slika
Davno je to bilo, nisam bio ni u planu :) , a Juve je imao obracune sa " ex Yu " klubovima. Rezulta ne znam, predpostvlja da smo pobijedili...

Sao Paolo odbio ponudu za Rhodolfa, vjerovatno ništa od tog transfera, dok je HSV podigao cijenu za Eliu
Covjeka ponekad zbune ovolike spekulacije, koliko se sjecam, jucer su oba igraca bili pred potpisom za Juventus a sad odustajemo...

Marotta je lav, treba izdrzati sa ovim silinim pregovaracima koji non stop na neki nacin podhebavaju...

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 29 avg 2011, 18:38

Davno je to bilo, nisam bio ni u planu :) , a Juve je imao obracune sa " ex Yu " klubovima. Rezulta ne znam, predpostvljam da smo pobijedili...
slika

slika

Te sezone je Dinamo osvoji Kup Velesajamskih gradova...preteca Kupa Uefa.

Jedine ekipe koje nikada nismo pobijedili:

slika
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 29 avg 2011, 19:11

@sarajlija
Znao sam od koga cu dobiti najbolji odgovor sa prilozenim statistickim podacima :)

Agent: “Krasić ne ide nigde!”
Rhodolfo tek u januaru

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.