GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
5
13%
- Ademi
9
23%
- Ivanusec
4
10%
- Majer
1
3%
- Orsic
15
38%
- Petkovic
5
13%

Ukupno glasova: 39

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 26 avg 2011, 03:01

gospodin Seljakovic je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:
Ted Mosby je napisao/la:Real dolazi u Zagreb ljudi moji. S Ajaxom se možemo nositi eventualno s Lyonom u Maksimiru ako nas Lovren bude darivao
drug moj tebi malo vrucina ovih dana opalila :D s ajaxom? ajax ima mlad tim, eriksen, de jong, de wiel, lukoki, sulejmani, da se ne lazemo i oni su kvalitetniji od dinama ;) lovren darivao? pa on je profesionalac, nije to kantolna liga pa se prave familijarni ustupci :lol: :lol: on prima platu od 30 000 eura + premije :D skupite mu godisnju platu i onda ce vam sigurno napraviti vise "darivanja" :lol: :lol: :lol: ja ne mogu da vjerujem koliko ste vi "ozbiljni" :lol: :lol:
tek bi se vidjelo koliko smo 'ozbiljni' da smo odmah pali nicice na koljena...al tome se samo nadat mozes, ja  
vjerujem u Dinamo dok ikakve sanse za prolaz ima, a isto tako vjeruje i svaki pravi navijac...realno je rec da 
je teren ravan, lopta okrugla i sve je moguce...jel malo pratis ovaj nogomet? jesil mozda gledao Partizana
 maloprije?...e to sto su im napravili Irci u Beogradu sigurno se nebi desilo da su izasli na JNA i naguzili se...
tako je Dinamo otpisan i prije par sezona kad nam je ekipa bila puno slabija, a Ajax sa nezamjenjivim Suarezom, 
 jos im je i golman sad otisao...ne kazem ja da cemo mi sviju devastirat, al pobijedit nekog ocemo, Lyon
i Ajax realno kuci, mozda i na strani ako se Sammir razmase...a Lovren moze 'darivat' na samo njemu svojstven 
nacin, ne znam jesil ga kad gledao, on je bas onaj igrac koji najvise 'dariva', ne namjerno, nego decka 
jednostavno ne ide
baksuz igrac sto se tice lovrena, rodjen u zenici, meni drago sto pandza igra kod nas nego on :D

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 26 avg 2011, 11:06

karte ce bit vjerovatno 50 sjever, 100 istok, 150 zapad...ako jug il dio juga bude u fokusu mozda bude 40kn...
i karte ce bit iste za sve utakmice, nema nikakve veze jel dolazi Real il Ajax...a sve sluzbeno cemo saznat iduci 
tjedan, navode na sluzbenoj stranici kluba

raWzy
Kontakt:

Post Postao/la raWzy » 26 avg 2011, 12:34

a kad karte izlaze u prodaju??

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 26 avg 2011, 13:48

raWzy je napisao/la:a kad karte izlaze u prodaju??
vjerovatno ponedjeljkom, a da se igra iduci utorak/srijedu...znaci 10tak dana prije utakmice

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 avg 2011, 15:46

Dinamo je moze se reci imao itekakve srece u zrebu.Mozda to glupo odzvanja u usima kada se cuju imena Reala,Lyona,Ajaxa,ali tako je.Jer realno gledajuci u sva tri prva sesira svi su jaci od Dinama,eventualno da su jednaki sa Bateom,ali i to,tamo vamo,i nisu toliko atraktivni.Ovako dolaze tri izuzetno,izuzetno atraktivna protivnika,Maksimir pun,prihodi su tu,sponzorstvo je tu,TV para,reklame u toku prenosa,sve sto dolazi u to,i Dinamo ce biti mnogo mnogo u plusu,mnogo vise nego sto je bio Partizan prosle sezone.
Fudbalski od Dinama ne mozemo preterano ocekivati,zagrizeni navijaci se svakako mogu nadati,to im niko ne moze oduzeti,ali za Dinamo ce premija biti ako osvoje neka 2-3 boda u ovoj grupi.Pobede tesko da ce imati,eventualno da probaju Ajaxa okinuti na Maksimiru ali tesko,veoma tesko.Mozda da je neki drugi trener tu,a ne Juricic i njegova filozofija igre da bi mozda i mogla biti neka pobeda,ali ovako tesko.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 26 avg 2011, 17:56

Ja se samo bojim debakla protiv Reala, nadam se da nas nece nakantat.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

donjuan
Kontakt:

Post Postao/la donjuan » 26 avg 2011, 18:15

cijene ulaznica su vam (nije potvrđeno): sjever 50 kuna, istoka 100 kuna, zapad 200 kuna, jug je za gostujuće navijače. da bi dobili cifru u markama podjelite sa 4.
pošto će biti velika navala ako želite do ulaznice trebati ćete doći u zagreb na dan prodaje rano ujutro i čekati barem 4-5h. protiv malmoa ljudi su čekali i 7h. biti će vjerovatno i prodaja preko oglasa ali cijena će sigurno biti barem 3-4 puna veća.

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 26 avg 2011, 19:15

evo jedna parodija u vezi Real-Dinamo :D
http://captiongenerator.com/48/Hitler-s ... I.facebook

marijo_leeds
Kontakt:

Post Postao/la marijo_leeds » 26 avg 2011, 20:12

Devil je napisao/la:Dinamo je moze se reci imao itekakve srece u zrebu.Mozda to glupo odzvanja u usima kada se cuju imena Reala,Lyona,Ajaxa,ali tako je.Jer realno gledajuci u sva tri prva sesira svi su jaci od Dinama,eventualno da su jednaki sa Bateom,ali i to,tamo vamo,i nisu toliko atraktivni.Ovako dolaze tri izuzetno,izuzetno atraktivna protivnika,Maksimir pun,prihodi su tu,sponzorstvo je tu,TV para,reklame u toku prenosa,sve sto dolazi u to,i Dinamo ce biti mnogo mnogo u plusu,mnogo vise nego sto je bio Partizan prosle sezone.
Fudbalski od Dinama ne mozemo preterano ocekivati,zagrizeni navijaci se svakako mogu nadati,to im niko ne moze oduzeti,ali za Dinamo ce premija biti ako osvoje neka 2-3 boda u ovoj grupi.Pobede tesko da ce imati,eventualno da probaju Ajaxa okinuti na Maksimiru ali tesko,veoma tesko.Mozda da je neki drugi trener tu,a ne Juricic i njegova filozofija igre da bi mozda i mogla biti neka pobeda,ali ovako tesko.
Svaka cast Dinamu na ulazku u LP.....cestitam vam kao Hajdukovac........ali navijaci se netrebaju ništa konkretno nadat da ce Dinamo nesto napravit u LP ove sezone.....po meni Real Madrid ce osvojit grupu,a Lyon i Ajax ce se zestoko do posljednjega kola borit za 2.mjesto na tablici a Dinamovi igraci i navijaci neka uživaju u najboljem klubskom natjecanju na svijetu.....bilo bi lijepo da Dinamo bar uzme neke bodove...ako ne u gostima bar da proba kod kuće nesto napravit protiv Ajaxa ili Lyona.....ali vrlo tesko.Ajax se je preporodio od kada ih je prošle sezone preuzeo Frank De Boer....to su potvrdili osvajanjem naslova prvaka države.Evo danas malo citam po Hrvatskim portalima kako se svi oslanjaju na utakmice bas protiv Ajaxa......di se piše da bi ih mogli ponovno dobit u Amsterdamu........moje je mišljenje da ce ove sezone Dinamo vidjet kakav je Ajax....jer oni imaju jednu fenomenalnu ekipu koja bi mogla cak i proć dalje skupinu LP....jer svi se nadaju tome da je Ajax oslabljen odlaskom Suareza,De Zeuwaa i Stekelenburga.....ali mogu rec da se varaju jer Ajax se je jako dobro pojacao ove sezone,a to ce i sami Dinamovci vidjeti kad budu igrali protiv njih.......za Lyon mogu rec ekipa koja svake sezone napravi dobar rezultat u LP a to se pokazuje u zadnji par sezona.....polufinala,4-finala,8-finala LP tako da ce Lyon na njima lako uzet dvije pobjede......za Real netrebam ništa konkretno govorit.....dvije lagane pobjede i uzimanje 6 bodova......ipak je to Real Madrid..... :D :D :D

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 27 avg 2011, 00:36

Kad ovako bacim pogled na grupe, najidealnija bi bila ona sa Barcom, Milanom i Bate Borisovim. Dva mega giganta i jedan klub ravnopravan sa kojim bi se u direktnim mečevima borili za 3. mjesto. Izvučena grupa je atraktivna, mada ne ostavlja previše nade za prezimljavanje u Europi. Protiv Ajaxa u obje utakmice hrabro na pobjedu, protiv Lyona u Zagrebu također. Pa šta bude, bude... Protiv Reala pokupit što više dresova, autograma i ostalih rekvizita. Btw. Kažnjeni Mourinho u svečanoj loži na Maksimiru zajedno sa Zdravkom u radijusu od pet metara. Ko to može parama platit?!
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 27 avg 2011, 13:23

Vrbanović nije htio baratati nikakvim brojkama, ali je ipak iznio neke podatke: "Prosječna cijena ulaznice za Realove domaće utakmice bit će 100-ak eura, a za Ajax na Amsterdam Areni oko 80 eura. Mi ne možemo opet staviti ulaznice po kunu jer ni Uefa ne bi dozvolila da je na jednom stadionu cijena jedan, a na drugom 150 eura."
Rijeci Vrbanovica o cijenama karata, mislim da UEFA određuje cijenu ne Dinamo ali opet 100 eura je puno.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 27 avg 2011, 13:39

Momci ,po Beogradu se prica da bi vas novi golman trebao biti Vladimir Stojkovic :? Ne znam dal je to u slucaju odlaska aktuelnog golmana(koji je po meni 45 puta bolji od Stojkovica) ili sta vec? Jel zna neko nesto o tome?
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 27 avg 2011, 14:13

Tribalian je napisao/la:Momci ,po Beogradu se prica da bi vas novi golman trebao biti Vladimir Stojkovic :? Ne znam dal je to u slucaju odlaska aktuelnog golmana(koji je po meni 45 puta bolji od Stojkovica) ili sta vec? Jel zna neko nesto o tome?
Nema sanse.

Osim sta imamo Kelavu imamo i Loncarica. Vec sam pisao o Loncaricu o kojem mislim da je jos bolji nego Kelava samo je imao nesrecu i cesto se ozljeđivao, ali nadam se da je to iza njega.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 27 avg 2011, 23:01

Danas jedna loša predstava protiv Lučkog. Pobjeda od 1:0 pogotkom Šituma. Dinamo je izgledao jako bezvoljno, nije imao nikakve želje, zadovoljio se s ovim jednim golom i mirno privodio utakmicu kraju. Loša vijest je što se ozlijedio Cufre ali ne vjerujem da je to neka ozbiljnija ozljeda. Pokrivač je igrao, bit će pojačanje. Na utakmici je bilo oko 2500 gledatelja, što je zadovoljavajući broj.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 28 avg 2011, 11:35

iz kluba su rekli da ce za Real bit skuplje ulaznice, ja ne vidim logiku, Dinamo igra LP, al oke, njohova volja

prosle sezone na utakmici Partizana s Arsenalom je cijena za jug bila 500 dinara, to je oko 35 kuna...cijene 
na zapadu su bile i po 5000 dinara, sto je oko 350 kuna...mislim da kod nas nece bit nista puno skuplje,
dolazi nam jaci klub, al zivotni standardi nam nisu veci od Srbijanski toliko da nam nabiju cijene kao  za  
Hajduk-Barca recimo, i njima je trebalo mjesec dana da sve rasprodaju i to uz onu caku s predplatom na HNL...
ocekujem normalne cijene, inace mi se odavde iz BiH ne isplati ni doc, mogu ja doc al nocit vani i ostat 
gladan, a to mi nikako ne treba...a isto tako razmislja i vecina navijaca...sad ce oni punih dzepova moc otic 
gledat ono zbog cega pravi navijac zivi i ceka, da njegov klub igra LP...kad se ima vremena i para znao sam 
se pokupit i otic pogledat i te 'obicne' utakmice HNL-a u Zagrebu, valjda me ovo nece masit :D

Dadobg
Kontakt:

Post Postao/la Dadobg » 29 avg 2011, 01:17

Tribalian je napisao/la:Momci ,po Beogradu se prica da bi vas novi golman trebao biti Vladimir Stojkovic
Stojke je stvarno dobar momak,ali nije kvalitetan golman. Dinamo ima kvalitetnog golmana. Ne mogu da mu se setim imena,al je stvarno dobar. Dok Stojke zna da blista u jakim utakmicama ali zna da se potpuno izgubi i da primi nekakve,jebote kakve je on golove primao,pa da te dusa zaboli. SAd u kvalifikacijama su protivnici samo po poluvremenu po jedanput opalili po gol PArtizana i Stojke ih je maestralno primao. Moras da budes Junak pa da primis kako bi engleai reki " header" sa 25 metara :D

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 29 avg 2011, 09:52

Tede,
na tribinama je bilo sveukupno 1100, 1200 geladatelja. Oko 300 na sjeveru, 400-500 na istoku, i ostatak na zapadu, rodbina, skauti i slično. Jug je prazan. Ne pokušavam ispasti smiješan, već je to činjenica. I da je bilo 5000 to nikako ne može biti zadovoljavajući broj za grad koji ima 800 tis.stanovnika + sa svojim okolnim mjestima i do milijun. A osim toga, dinamo igra lijep nogomet, pa koji im je k.., što ne dolaze?!
Tako će biti i u nastavku prvenstva, to sam već odavno rekao, prave navijače mamić ne može kupiti. A osim toga, na europske utakmice, većina ih nije iz zagreba, što sam već i spominjao.
Osim toga, na ovim dosadašnjim utakmicama mamić je napravio jednu odličnu stvar, stvarno čovjek ima nosa i za reklamu i za marketing. On je otvorio samo jednu blagajnu, i to da radi svega 3-4 sata dnevno, tako da može stvoriti kilometarske kolone i slati poruku u javnost i kroz medije, da je dinamo opet IN. Dinamo bi bio pun i da su radile sve blagajne, ali je ovako efekat puno veći i bolji.

što se tiče karata za ligu prvaka, ja čisto sumnjam da će najskuplja biti više od 250kn (zapad) =max.35 eura. Sjever će biti oko 50-60kn (moža i 40, kako je bio na dosadašnjim velikim utakmicama), istok od 100-120 (oko 15-18eura), a zadad 200, 250kn..sve će to varirati, ali basnoslovno skupih karata mislim da nece biti. jer ako i budu, kao što gospon seljaković veli, dolazit će samo oni koji to mogu priustiti, tako da i stadion mozda ne bi bio ispunjen do kraja.

A što se tiče dinamove skupine, ma odlična je. Ovdje su Galion i Tritolone napisali odličnu stvar i pogodili u srž vezano za Dinamove nastupe. Tko imalo poznaje dinamove europske utakmice kroz povijest zadnjih 15 godina zna o čemu govorim. Dinamo može dobiti sva tri protivnika i onda u prvenstvu izgubiti od zadra. takav je Dinamo, to mu je zapisano u zvijezdama. protiv najboljih je uvijek najbolje davao. pa ako se pogledaju njegovi dosadašnji nastupi u Ligi prvaka, taj dinamo je uzeo bod u machesteru i marseillu, pobjeđivao porto.
I nema razlike kod Dinama kući i u gostima. Prije će Dinamo pobjeđivati u gostima (npr. Ajax dva puta, Gyor, odlične partije protiv Werdera, Rennesa, Bruggea, Parma, Auxerrea itd itd) nego doma. Nije Dinamo Hajduk da zna igrati samo kući (uh što pljujem po svojima :mrgreen: )

predviđam da će osvojiti 5-6 bodova i za nadati se da mogu izboriti 3.mjesto. :) A ako bi i uspjeli osvojiti toliko bodova, Hrvatska bi od sezone 2013-2014 imala po dva predstavnika u Ligi prvaka tako da hajduk ni ne mora više biti prvak :D
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Mulder
Kontakt:

Post Postao/la Mulder » 29 avg 2011, 14:56

Znaju li se cijene ulaznica za Real?
''I fell in love with football as I would later fall in love with women: suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring.''
- Nick Hornby

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 avg 2011, 15:17

Ja verujem da ce cene karata biti slicne kao za Partizan,jeste da su Dinamu atraktivni protivnici,ali sve je to isto u grupnoj fazi.
Vidim licitiralo se sa kartama do 100 eura,nema sanse da toliko budu.

Kod Partizana je veoma mali broj karata bio u slobodnoj prodaji pa cene pojedinacnih i ne znam,ali znam za pakete ulaznica koji su vrlo brzo planule.Radi se dakle o paketima ulaznica koje ukljucuju sve tri domace utakmice.A cene su bile pristupacne za svakoga 2500 jug/sever,6500 istok,te 8000 zapad,dakle otprilike 25,65 i 80 eura paket ulaznica.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 29 avg 2011, 22:33

Palić i Sylvestr odlaze na posudbu u Cibaliu
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []