FK Rudar Prijedor

mahalas
Kontakt:

Re: FK Rudar Prijedor

Post Postao/la mahalas » 11 jul 2009, 09:35

ja se evo upravo pakujem i pičim za Prijedor! Nastavite bez mene sa debatom, a ja se priključujem za nekih 15_ak dana. Uživajte......... 8-)
sa Bosnom tugujem, Bosni se radujem
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 12 jul 2009, 11:59

Mahalaš, odogovoriću ti kontrapitanjem. Da li bi ti meni kao Srbinu predložio da budem sa navijačima u Sarajevu na tekmi protiv Srbije? Naravno da ćeš mi reći "da" i da to možda stvarno želiš ali ne znam koliko je to realno i koliko mi možeš garantovati da niko neće vrijeđati SRbe ili nemam pojma šta...Hoću da ti kažem, gledaj Rudar, kao običan gledalac, ne sa navijačima. Među običnim navijačima, i Osama kada bi se pojavio, mislim da bi ga iskulirali. Tu je opušteno. Ovo je najdobronamjerniji savjet i predstavlja samo moje mišljenje, ničije više. Sretno i nadam se da ćeš uživati i PD-u.
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

rockypd
Kontakt:

Post Postao/la rockypd » 13 jul 2009, 20:39

Najvaznije je da vi svi dodjete na tekmu bez obzira koje nacionalnosti bili,da platite ulaznicu da bi klub imao od cega platiti sudije :D :D

U petak Rudar igra sa Modricom od 18.00 h na turniru u gradisci,u drugom 1/2 igraju Kozara i Laktasi. Sretno nasima !!! 8-)

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 13 jul 2009, 20:45

mahalas je napisao/la:ja se evo upravo pakujem i pičim za Prijedor! Nastavite bez mene sa debatom, a ja se priključujem za nekih 15_ak dana. Uživajte......... 8-)
Covjek ode u Prijedor na more :lol:
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

Приједорчанин
Kontakt:

Post Postao/la Приједорчанин » 19 jul 2009, 20:37

Rudar Prijedor 0-3 Modrica.......pfffff............ :cry: :cry: :cry:
$ " ?,% је $ ",све је готово," $,? - $ ?!!!

rockypd
Kontakt:

Post Postao/la rockypd » 22 jul 2009, 19:47

Novo pojacanje Goran Kusljic 8-)

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 23 jul 2009, 13:45

area052 je napisao/la:moram da razočaram neke od aktera rasprave.... Bošnjaci nisu dobrodošli na tribinu, to je fakat, navijači su samo Srbi i to je to... nacionalizma ima, ova dvojica lažu, gledao sam zastave kojima mašu na tribini, četničke zastave sa lobanjama i ostalim sra*ima... skandiraju redovno antibosanske i četničke parole, skandiraju srbiji i ratnim zločincima... to će se sigurno sada više zahuktati kada krene PL... Prijedor je najgori grad u Bosni što se tiče nacionalizma, a na tribini su sada potomci onih zlikovaca iz Haga, samo čekaju pa da završe posao što su počeli 92 godine... 'ne vjeruj srbima ni kad darove nose', tako je to...
ja sam prije rata redovno išao na Berekove i Prijedorove utakmice ali danas je došlo drugo vrijeme i Bošnje nisu dobrodošle u Prijedoru uopšte, osjećamo se kao stranci u svom gradu... tačno je da tu ima mnogo novajlija, izbjeglica etc ali kritičnu masu navijača čine Prijedorčani, domaći... te izbjeglice žive po naseljima 5 km od centra i nemaju pojma gdje je stadion... zato ću ako budu dolazili Robijaši sigurno ići s njima na tribinu, u inat onima što mi oteše grad i klub...
Pa što ne pokušate okupiti staru raju, vjerovatno vas ima dosta u drugim gradovima, i osnovate neku navijačku grupu i odete na neki drugi dio tribine gdje nisu ti navijači Rudara i ako može može , a ako ne ne i gotova priča.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 23 jul 2009, 14:17

korisnki area052 vas je uputio u situaciju onako kako je on vidi,i molio bi vas da ovo bude zadnji post vezan za politiku na ovoj temi. Drzimo se sporta i sportskih aktuelnosti,ovo je ipak sportski a ne politicki forum.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 23 jul 2009, 14:20

area052 i republika_srpska banovani ko zeli da im se pridrzi neka nastavi raspravu koja se tice politike,nacije i slicnog!
AMAR OSIM!!!

PETRICEVAC BL
Kontakt:

Post Postao/la PETRICEVAC BL » 23 jul 2009, 15:53

banovani su zato sto govore realnost ??? Necu da i mene banujete ali to je ISTINA

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 23 jul 2009, 16:42

PETRICEVAC BL je napisao/la:banovani su zato sto govore realnost ??? Necu da i mene banujete ali to je ISTINA
Banovani su zato sto nisu postovali pravila foruma.

pogledaj komentar koji je admin ostavio ovdje: http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... &start=400 da ne ponavljamo iste stvari po 100 puta.
AMAR OSIM!!!

mahalas
Kontakt:

Post Postao/la mahalas » 24 jul 2009, 19:51

E je*i te ga ja jedva čeko da dodjem kući da vidim sta ima novo na forumu a vi zas*ali.........

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 26 jul 2009, 20:34

mahalas je napisao/la:E je*i te ga ja jedva čeko da dodjem kući da vidim sta ima novo na forumu a vi zas*ali.........
ma jarane zivo sranje area052 govori istinu znam kako je bosnjacima u prijedoru zivim tamo blizu dobro haj sada ostavimo se politike administratore bi zamolio da mi ne brisu i izmjenjuju post ima li jos kakvih igraca u prijedoru kako napreduju radovi na stadionu
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Приједорчанин
Kontakt:

Post Postao/la Приједорчанин » 28 jul 2009, 00:10

Ako si blizu Prijedora dodji i vidi sta ima novo i kako napreduje stadion......

Приједорчанин
Kontakt:

Post Postao/la Приједорчанин » 28 jul 2009, 13:32

Mršava generalka

Golom Vladimira Karalića u 10. minutu fudbaleri Laktaša su u posljednjoj provjeri uoči početka nove prvenstvene sezone pobijedili Rudar Prijedor. I na ovom susretu zatajlila je realizacija u redovima domaćina, dok su Prijedorčani igrali nešto zatvoreniju varijantu s obzirom da na premijeri 1. avgusta gostuju Leotaru, a Laktaši su domaćini Borcu

Minut poslije vođstva Karalić je imao još jednu priliku, ali je ovog puta bio neprecizan. Pokušao je Stanojević u 22. minutu da matira Avdukića, a njegov pokušaj izblokirala je odbrana "rudara", te je lopta završila u korneru.

Kolosalnu priliku za 2:0 propustio je Petković u 49. minutu. Njega je idealno uposlio Mikić, vođa navale domaćih vješto se oslobodio dvojice igrača, pokušao da prevari i golmana Avdukića, pa je tako šansa otišla u nepovrat. Mogao je Petković i u 69. minutu da postigne pogodak, ali je njegov šut glavom završio pored stative.

Jedinu priliku gosti iz Prijedora imali su osam minuta prije kraja kada je Kovačević odlično šutirao, ali je Mrkobrada još bolje intervenisao.

LAKTAŠI - RUDAR P. 1:0 (1:0)

Strijelac: 1:0 Karalić (10), stadion: FK Laktaši, gledalaca: 300, sudija: Jovan Vranješ (Milosavci), pomoćnici: Nikola Crnadak (Kriškovci) i Duško Bundalo (Laktaši), delegat: Duško Babić (Laktaši), žuti kartoni: Njegomirović, Bajić, Karalić (Laktaši), Kovačević, Dobrijević, Kantar (Rudar Prijedor).

Laktaši: Mrkobrada, Sekulić, Bajić, Raca, Karadžić, Tanasijević, Njegomirović, Stanojević, Mikić, Karalić, Petković. Još su igrali: Mirković, Đelmić, Nj. Matić, Ilić, Ojdanić, Z. Matić. Trener: Milan Milanović.

Rudar Prijedor: Avdukić, Despotović, Dobrijević, Stakić, Jeftić, Kovačević, Žerić, Kantar, Stijepić, Golić, Kantar. Još su igrali: Kecman, Šodić, Muzgonja, Kikić. Trener: Darko Nestorović.

mahalas
Kontakt:

Post Postao/la mahalas » 28 jul 2009, 20:14

$ je napisao/la:Ako si blizu Prijedora dodji i vidi sta ima novo i kako napreduje stadion......
Bio sam jarane i vidio kako i nebih........

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 30 jul 2009, 19:56

Pa ako je "grupicu" prebila 2 lika, onda su to i zaslužili jer je očigledno riječ o p....ma. P.S. Nisam čuo za to ali ti vjerujem na riječ :?
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

nedzad
Kontakt:

Post Postao/la nedzad » 31 jul 2009, 03:55

Grad je nas DS je napisao/la:Pa ako je "grupicu" prebila 2 lika, onda su to i zaslužili jer je očigledno riječ o p....ma. P.S. Nisam čuo za to ali ti vjerujem na riječ :?
jbg mozda su ta dva lika neke gorile pa jaki pravo...

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 31 jul 2009, 04:13

area052 je napisao/la:Prošlog vikenda u centru Prijedora brutalno je pretučen momak koji je nosio navijačku majicu Bosne i Hercegovine. Dva huligana napala su grupicu Bošnjaka, momak sa majicom je pretučen, a majicu su mu divljaci skinuli i bacili u Sanu. Eto kakvo ozračje vlada u Prijedoru, a gostovanje Čelika se bliži, momci držite se.

Heh, smiješno, jedina država u kojoj ne smiješ nosati obilježa svoje zemlje. Kako god, nama niko ništa ne može, naravno osim Dragoga Boga.

Pozz~

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 31 jul 2009, 09:55

Rz88 je napisao/la:
area052 je napisao/la:Prošlog vikenda u centru Prijedora brutalno je pretučen momak koji je nosio navijačku majicu Bosne i Hercegovine. Dva huligana napala su grupicu Bošnjaka, momak sa majicom je pretučen, a majicu su mu divljaci skinuli i bacili u Sanu. Eto kakvo ozračje vlada u Prijedoru, a gostovanje Čelika se bliži, momci držite se.
~
tako se to inace kod njih zove,napasti grupicu "turista",ljudi koji su sa zenom i djecom posli na utakmicu itd itd...a pazite sta sam rekao bjezat ce po svom gradu ove sezone,dal od Robije,Manijaka,Hordi,Fukara,RA..nebitno.

nego,pustimo se offtopice,mislim da Rudar ove sezone,bar kako sam upratio u pripremnim,iako je to jako varljivo,ima najlosoju ekipu koja bi mogla biti kandidat za ispadanje
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337, zeljovolimte i 17 gostiju.