AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

meskalin
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la meskalin » 28 avg 2011, 13:58

Koji ovaj Allegri plonker do jucer je vikao da je Barca jedina jaca od Milana i sad kad ih je dobio u gurpi govori mozemo i s njima ccc glupa mi je prica skroz...Milan polako postaje inter 90? tih jer ne mogu kupiti **** kreativca jadno :S

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 28 avg 2011, 14:03

meskalin je napisao/la:Koji ovaj Allegri plonker do jucer je vikao da je Barca jedina jaca od Milana i sad kad ih je dobio u gurpi govori mozemo i s njima ccc glupa mi je prica skroz...Milan polako postaje inter 90? tih jer ne mogu kupiti **** kreativca jadno :S
Pa možemo se nadigravat snjima samo što ćemo mi njima dat 1 gol a oni nama 5 :lol: :oops:

2. Mjesto = Majka ;)
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 28 avg 2011, 14:25

Boateng_27 je napisao/la:
meskalin je napisao/la:Koji ovaj Allegri plonker do jucer je vikao da je Barca jedina jaca od Milana i sad kad ih je dobio u gurpi govori mozemo i s njima ccc glupa mi je prica skroz...Milan polako postaje inter 90? tih jer ne mogu kupiti **** kreativca jadno :S
Pa možemo se nadigravat snjima samo što ćemo mi njima dat 1 gol a oni nama 5 :lol: :oops:

2. Mjesto = Majka ;)

Ma najveci je problem sto imas atomaski napad i jakooo dobru odbranu i sve sto ti fali je 2 igfraca da imas odlican tim u iducih 5 godina i oni nece da uloze nego ce gledati blamazu...

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 28 avg 2011, 14:31

Naši ponudili 7 m za Montoliva a Fiorentina odbila, :roll: Joooj što mrzim cigančenje daj im 10 i nek jedu go'vna :evil:

http://translate.google.com/translate?j ... it&act=url" onclick="window.open(this.href);return false;
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 29 avg 2011, 11:54

kaka nakon sinoćnje dobre partije protiv zaragoze izjavio da ostaje u madridu i da mu je to oduvijek bila želja. sretno ti bilo!

što se montoliva tiče mišljenja sam da realno postoji šansa da pređe u milan, u protivnom fiorentina za godinu dana gubi skoro 10m eura, 7m što mogu dobiti za transfer i milion dva za platu jer mu ističe ugovor dogodine i tada bi ga ćelo mogao kao i taiwa i mexesa dovesti džabe. treba dodati i da je pitanje koliko je montolivo u glavi u fiorentini nakon što su ga navijači otvoreno vrijeđali na pripremama a špekulira se da već ima preliminarni ugovor sa milanom. po meni momak je bolji od aquilania a i mlađi je godinu dvije. kad već nema para za hamsika, pastorea i ostale onda je i montolivo solidno riješenje a italijan je.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 29 avg 2011, 11:58

baresi#6 je napisao/la:kaka nakon sinoćnje dobre partije protiv zaragoze izjavio da ostaje u madridu i da mu je to oduvijek bila želja. sretno ti bilo!

što se montoliva tiče mišljenja sam da realno postoji šansa da pređe u milan, u protivnom fiorentina za godinu dana gubi skoro 10m eura, 7m što mogu dobiti za transfer i milion dva za platu jer mu ističe ugovor dogodine i tada bi ga ćelo mogao kao i taiwa i mexesa dovesti džabe. treba dodati i da je pitanje koliko je montolivo u glavi u fiorentini nakon što su ga navijači otvoreno vrijeđali na pripremama a špekulira se da već ima preliminarni ugovor sa milanom. po meni momak je bolji od aquilania a i mlađi je godinu dvije. kad već nema para za hamsika, pastorea i ostale onda je i montolivo solidno riješenje a italijan je.
Ma daje nama bilo kakvog jos jednog veznog ja bih volio Kaku ali ako nece nemora moze ovako sada Montolivo i u januaru Ganso
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 29 avg 2011, 12:50

Ewo sada se pise da smo se dogovorili sa Madridom i Kaka ide na pozajmicu a na kraju sezone cemo otkupiti njegov ugovor za 25-30 miliona eura ali ipak Kaka ce odluciti da li hoce da se vrati u Milan ili ce ostati u Madridu i kod nas bi zaradivao 6 miliona eura godisnje
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 29 avg 2011, 13:17

http://www.sportske.net/vest/transferi/ ... 49361.html

To je ta vijest za Kaku ,takodjer ima i na CacllcioMercato !! znaci ima istine u ovome
-RIVALDO-

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 29 avg 2011, 14:00

senad_flamin je napisao/la:http://www.sportske.net/vest/transferi/ ... 49361.html

To je ta vijest za Kaku ,takodjer ima i na CacllcioMercato !! znaci ima istine u ovome
Ali primjetis pise da ce Kaka odluciti hoce li se vratiti u Milan a on je ranije izjavljivao da ce ostati u Realu e sada neznam sta ce biti
(İbn Qajjim)

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 29 avg 2011, 15:25

gattuso je u februaru odbio 10m godišnju platu u anzhiju kako bi sa milanom osvojio scudetto ;)

http://tinyurl.com/3nqy3zp
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

patinho7
Kontakt:

Post Postao/la patinho7 » 29 avg 2011, 19:15

Jooj ljudi ako nam još Kaka dođe na pozajmicu, sastav će biti boli glOOva :roll:
--------------------------ABBIATI------------------------
ABATE------NESTA----------------SILVA-------TAIWO
---------------------GATTUSO--------------------------
---AQUILANI---------------------------SEEDORF-------
---------------------KAKA--------------------------------
----PATO/ROBINHO-------IBRAHIMOVIĆ--------------

BOLI GLOOOVA, VOLIO BI AKO KAKA NE DOĐE, DA UMIJESTO NJEGA DOĐE MONTOLIVO, DA ZAMJENE "OHRDANOG" GATTUSA ... :lol:
Zemljo tisucljetna, na vjernost ti se kunem, od mora do Save, od Drine do Une.
Jedna si, jedina, moja domovina, Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina !!!

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 29 avg 2011, 19:20

patinho7 je napisao/la:Jooj ljudi ako nam još Kaka dođe na pozajmicu, sastav će biti boli glOOva :roll:
---------------------GATTUSO--------------------------
---AQUILANI---------------------------SEEDORF-------

BOLI GLOOOVA, VOLIO BI AKO KAKA NE DOĐE, DA UMIJESTO NJEGA DOĐE MONTOLIVO, DA ZAMJENE "OHRDANOG" GATTUSA ... :lol:
Izvini Patinjo ali mislim da bi nam prvi sastav izgledao ovako
---------------------M.W.BOMMEL--------------------------
---AQUILANI---------------------------BOATENG-------
(İbn Qajjim)

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 29 avg 2011, 19:34

Sportmediaset : Milan odbio ponudu Malage za Emanuelsona
(İbn Qajjim)

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 29 avg 2011, 20:50

Ovo je zatisje pred buru, vjerujem da ce ujak dovesti nekoga, jer tesko se Milanu ako ne dodje mislim bilo bi stvarno bezze... ajmooo ćeleeee ;)

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 29 avg 2011, 21:33

Kakinim dolaskom riješili bi mnoge probleme u veznom redu. Nadam se da će Brazilenjo pristati na posudbu u Milan, no problem bi mogla predstavljati plata, tj. primanja u Realu i ona koja bi imao u Milanu. Nadam se da će preovladati razum, te da će i sam Kaka shvatiti da u Realu nema budućnosti, te da će u Milanu imati zacementirano mjesto u veznom redu. :mrgreen:

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 29 avg 2011, 23:25

Ja kako sam pročitao Galliani će ponuditi Kaki 6 miliona godišnje + bonusi...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

LM#8
Kontakt:

Post Postao/la LM#8 » 30 avg 2011, 12:54

Pise Corriere dello Sport da, posto je Kaka odbio da se vrati u Milan, Galijani sprema ponudu za Balotelija.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 30 avg 2011, 16:46

stace nam Mario?...pa imamo napadace i onako nebi igrao kod nas ...ma dajte veznjaka pustite se Maria ccccccccccc
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 30 avg 2011, 18:23

SaltCityAttack je napisao/la:stace nam Mario?...pa imamo napadace i onako nebi igrao kod nas ...ma dajte veznjaka pustite se Maria ccccccccccc

sta ce nam kad imamo sampione Ambra i Gatta....... :roll: FORZA MILANNNNNNNN

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 30 avg 2011, 23:37

u Milanu večerali zajedno Marotta i Galliani, pričali su navodno o nekoj zamjeni igrača :roll:
nakon što je očito propalo dovođenje mister X-a, kao i bilo kojeg drugog slova abecede sad idu presipati iz šupljeg u prazno, milanu treba još barem jedan vezni igrač, a u cijelom juventusu nema igrača na toj poziciji da bi mogao igrati u prvih 11 milana ako nešto i dogovore tu samo juventus može profitirati.
eventualno ako se desi neka zamjena grosso-antonini i sl onda je kuku meni kuku tebi :D
inače sutra zadnji dan mercata i nisam neki optimista da će više iko kvalitetan doći u milan
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.