AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Koji ovaj Allegri plonker do jucer je vikao da je Barca jedina jaca od Milana i sad kad ih je dobio u gurpi govori mozemo i s njima ccc glupa mi je prica skroz...Milan polako postaje inter 90? tih jer ne mogu kupiti **** kreativca jadno :S
- Boateng_27
- Kontakt:
Pa možemo se nadigravat snjima samo što ćemo mi njima dat 1 gol a oni nama 5meskalin je napisao/la:Koji ovaj Allegri plonker do jucer je vikao da je Barca jedina jaca od Milana i sad kad ih je dobio u gurpi govori mozemo i s njima ccc glupa mi je prica skroz...Milan polako postaje inter 90? tih jer ne mogu kupiti **** kreativca jadno :S

2. Mjesto = Majka

Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Boateng_27 je napisao/la:Pa možemo se nadigravat snjima samo što ćemo mi njima dat 1 gol a oni nama 5meskalin je napisao/la:Koji ovaj Allegri plonker do jucer je vikao da je Barca jedina jaca od Milana i sad kad ih je dobio u gurpi govori mozemo i s njima ccc glupa mi je prica skroz...Milan polako postaje inter 90? tih jer ne mogu kupiti **** kreativca jadno :S![]()
![]()
2. Mjesto = Majka
Ma najveci je problem sto imas atomaski napad i jakooo dobru odbranu i sve sto ti fali je 2 igfraca da imas odlican tim u iducih 5 godina i oni nece da uloze nego ce gledati blamazu...
- Boateng_27
- Kontakt:
Naši ponudili 7 m za Montoliva a Fiorentina odbila,
Joooj što mrzim cigančenje daj im 10 i nek jedu go'vna
http://translate.google.com/translate?j ... it&act=url" onclick="window.open(this.href);return false;

http://translate.google.com/translate?j ... it&act=url" onclick="window.open(this.href);return false;
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
kaka nakon sinoćnje dobre partije protiv zaragoze izjavio da ostaje u madridu i da mu je to oduvijek bila želja. sretno ti bilo!
što se montoliva tiče mišljenja sam da realno postoji šansa da pređe u milan, u protivnom fiorentina za godinu dana gubi skoro 10m eura, 7m što mogu dobiti za transfer i milion dva za platu jer mu ističe ugovor dogodine i tada bi ga ćelo mogao kao i taiwa i mexesa dovesti džabe. treba dodati i da je pitanje koliko je montolivo u glavi u fiorentini nakon što su ga navijači otvoreno vrijeđali na pripremama a špekulira se da već ima preliminarni ugovor sa milanom. po meni momak je bolji od aquilania a i mlađi je godinu dvije. kad već nema para za hamsika, pastorea i ostale onda je i montolivo solidno riješenje a italijan je.
što se montoliva tiče mišljenja sam da realno postoji šansa da pređe u milan, u protivnom fiorentina za godinu dana gubi skoro 10m eura, 7m što mogu dobiti za transfer i milion dva za platu jer mu ističe ugovor dogodine i tada bi ga ćelo mogao kao i taiwa i mexesa dovesti džabe. treba dodati i da je pitanje koliko je montolivo u glavi u fiorentini nakon što su ga navijači otvoreno vrijeđali na pripremama a špekulira se da već ima preliminarni ugovor sa milanom. po meni momak je bolji od aquilania a i mlađi je godinu dvije. kad već nema para za hamsika, pastorea i ostale onda je i montolivo solidno riješenje a italijan je.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Ma daje nama bilo kakvog jos jednog veznog ja bih volio Kaku ali ako nece nemora moze ovako sada Montolivo i u januaru Gansobaresi#6 je napisao/la:kaka nakon sinoćnje dobre partije protiv zaragoze izjavio da ostaje u madridu i da mu je to oduvijek bila želja. sretno ti bilo!
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Ewo sada se pise da smo se dogovorili sa Madridom i Kaka ide na pozajmicu a na kraju sezone cemo otkupiti njegov ugovor za 25-30 miliona eura ali ipak Kaka ce odluciti da li hoce da se vrati u Milan ili ce ostati u Madridu i kod nas bi zaradivao 6 miliona eura godisnje
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- senad_flamin
- Kontakt:
http://www.sportske.net/vest/transferi/ ... 49361.html
To je ta vijest za Kaku ,takodjer ima i na CacllcioMercato !! znaci ima istine u ovome
To je ta vijest za Kaku ,takodjer ima i na CacllcioMercato !! znaci ima istine u ovome
-RIVALDO-
Ali primjetis pise da ce Kaka odluciti hoce li se vratiti u Milan a on je ranije izjavljivao da ce ostati u Realu e sada neznam sta ce bitisenad_flamin je napisao/la:http://www.sportske.net/vest/transferi/ ... 49361.html
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
gattuso je u februaru odbio 10m godišnju platu u anzhiju kako bi sa milanom osvojio scudetto
http://tinyurl.com/3nqy3zp

http://tinyurl.com/3nqy3zp
Il club più titolato al mondo.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Jooj ljudi ako nam još Kaka dođe na pozajmicu, sastav će biti boli glOOva
--------------------------ABBIATI------------------------
ABATE------NESTA----------------SILVA-------TAIWO
---------------------GATTUSO--------------------------
---AQUILANI---------------------------SEEDORF-------
---------------------KAKA--------------------------------
----PATO/ROBINHO-------IBRAHIMOVIĆ--------------
BOLI GLOOOVA, VOLIO BI AKO KAKA NE DOĐE, DA UMIJESTO NJEGA DOĐE MONTOLIVO, DA ZAMJENE "OHRDANOG" GATTUSA ...

BOLI GLOOOVA, VOLIO BI AKO KAKA NE DOĐE, DA UMIJESTO NJEGA DOĐE MONTOLIVO, DA ZAMJENE "OHRDANOG" GATTUSA ...

Zemljo tisucljetna, na vjernost ti se kunem, od mora do Save, od Drine do Une.
Jedna si, jedina, moja domovina, Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina !!!
Jedna si, jedina, moja domovina, Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina !!!
Izvini Patinjo ali mislim da bi nam prvi sastav izgledao ovakopatinho7 je napisao/la:Jooj ljudi ako nam još Kaka dođe na pozajmicu, sastav će biti boli glOOva![]()
---------------------M.W.BOMMEL--------------------------
---AQUILANI---------------------------BOATENG-------
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Sportmediaset : Milan odbio ponudu Malage za Emanuelsona
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Ovo je zatisje pred buru, vjerujem da ce ujak dovesti nekoga, jer tesko se Milanu ako ne dodje mislim bilo bi stvarno bezze... ajmooo ćeleeee 

Kakinim dolaskom riješili bi mnoge probleme u veznom redu. Nadam se da će Brazilenjo pristati na posudbu u Milan, no problem bi mogla predstavljati plata, tj. primanja u Realu i ona koja bi imao u Milanu. Nadam se da će preovladati razum, te da će i sam Kaka shvatiti da u Realu nema budućnosti, te da će u Milanu imati zacementirano mjesto u veznom redu. 

- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ja kako sam pročitao Galliani će ponuditi Kaki 6 miliona godišnje + bonusi...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Pise Corriere dello Sport da, posto je Kaka odbio da se vrati u Milan, Galijani sprema ponudu za Balotelija.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
stace nam Mario?...pa imamo napadace i onako nebi igrao kod nas ...ma dajte veznjaka pustite se Maria ccccccccccc
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
SaltCityAttack je napisao/la:stace nam Mario?...pa imamo napadace i onako nebi igrao kod nas ...ma dajte veznjaka pustite se Maria ccccccccccc
sta ce nam kad imamo sampione Ambra i Gatta.......

- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
u Milanu večerali zajedno Marotta i Galliani, pričali su navodno o nekoj zamjeni igrača
nakon što je očito propalo dovođenje mister X-a, kao i bilo kojeg drugog slova abecede sad idu presipati iz šupljeg u prazno, milanu treba još barem jedan vezni igrač, a u cijelom juventusu nema igrača na toj poziciji da bi mogao igrati u prvih 11 milana ako nešto i dogovore tu samo juventus može profitirati.
eventualno ako se desi neka zamjena grosso-antonini i sl onda je kuku meni kuku tebi
inače sutra zadnji dan mercata i nisam neki optimista da će više iko kvalitetan doći u milan

nakon što je očito propalo dovođenje mister X-a, kao i bilo kojeg drugog slova abecede sad idu presipati iz šupljeg u prazno, milanu treba još barem jedan vezni igrač, a u cijelom juventusu nema igrača na toj poziciji da bi mogao igrati u prvih 11 milana ako nešto i dogovore tu samo juventus može profitirati.
eventualno ako se desi neka zamjena grosso-antonini i sl onda je kuku meni kuku tebi

inače sutra zadnji dan mercata i nisam neki optimista da će više iko kvalitetan doći u milan
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.