PS:SNeijder izjavio da ostaje

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Sve je to ok!!! Ali cim moram gledati Civua, Dekija ili Mottu odmah mi muka!!!!warden je napisao/la:Evo Viviano potpisao za Genovu al tek ide kad se oporavi ide tamo , u Januaru mislim ,a nama Kucka isto dolazi u Januaru ,cestitam upravi dosta dobar mercato za nas ako nam dodu Zarate ,Tevez ili LAvezzi znaci jos nam samo jedan od njih fali da pucamo visoko
Svima namaVrebac je napisao/la:Sve je to ok!!! Ali cim moram gledati Civua, Dekija ili Mottu odmah mi muka!!!!warden je napisao/la:Evo Viviano potpisao za Genovu al tek ide kad se oporavi ide tamo , u Januaru mislim ,a nama Kucka isto dolazi u Januaru ,cestitam upravi dosta dobar mercato za nas ako nam dodu Zarate ,Tevez ili LAvezzi znaci jos nam samo jedan od njih fali da pucamo visoko
ne moze niko cigu otjeratVrebac je napisao/la:Neznam boga mi ali kad bi trazio,,iz prosle sezone pa nasao bi sigurno 20 golova gdje je on izravni krivac!!!![]()
![]()
cigan je to![]()
Neka ba,bolje dovest Forlana sa 32 godine da ti bude prvi napadac,nego ne dao Bog dat sansu Castaignosu ili nekom drugom mladom igracu...Mister No je napisao/la:Kad vidim kako igraju ovi klinci iz Barcine škole i kako im Pep daje priliku, dođe mi da zaplačem šta u Interu rade.Inter ganja 3 mjeseca Palacia i tjera sve što ima imalo potencijala.
Nismo ga kupiliBoateng_27 je napisao/la:Budite sretni sto ste kupili Polija
nego ?warden je napisao/la:Nismo ga kupiliBoateng_27 je napisao/la:Budite sretni sto ste kupili Polija
PosudbaBoateng_27 je napisao/la:nego ?warden je napisao/la:Nismo ga kupiliBoateng_27 je napisao/la:Budite sretni sto ste kupili Polija
PosudbaBoateng_27 je napisao/la:nego ?warden je napisao/la:Nismo ga kupiliBoateng_27 je napisao/la:Budite sretni sto ste kupili Polija
ima drugog j.amerikancaSaurman je napisao/la:Ima li Teveza na vidiku ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.