Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
ma dajte ba,nemojte se igrat,star je josi,ima on preko 30,a sa takvim potpisuje samo na godinu dana,kojeg ce nam Boga on
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- Megamon
- Kontakt:
Nedo Boga da imamo zidova u ekipi.boli me briga za antisemitizam, lik je klocina a jos zidov 
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Dosadni ste s Pajom yebo vas da vas yebo, odsad svaki post gdje se spomenje Paja prijavljujem.
Čuj Baines nije dovoljno dobar, e on je definitivno poludio, zato je recimo Yossi žBenayoun dobar, pa bolje Baines može njeogocspvnkl vx-....ah nema smisla više jednostavno.
Aw je izjavioo kako misli da Baines nije dovoljno kvalitetno rješenje, ali da nam na toj poziciji treba neko ko će biti zamjena Gibbsu.armin arsenalovac je napisao/la:traorre ode na posudbu...ja ipak mislim da ce bains docine bi ga valjda slao..nije jos toliko pomahnito
hahaha ili ako ne bains neko da sigurno
Čuj Baines nije dovoljno dobar, e on je definitivno poludio, zato je recimo Yossi žBenayoun dobar, pa bolje Baines može njeogocspvnkl vx-....ah nema smisla više jednostavno.
- armin arsenalovac
- Kontakt:
ispircavam se onda...onda je definitivno poludio..ma kakva zamjena gibbsu...gibbs je taj koji treba da bude zamjena nekom !!!Bosco je napisao/la:Dosadni ste s Pajom yebo vas da vas yebo, odsad svaki post gdje se spomenje Paja prijavljujem.
Aw je izjavioo kako misli da Baines nije dovoljno kvalitetno rješenje, ali da nam na toj poziciji treba neko ko će biti zamjena Gibbsu.armin arsenalovac je napisao/la:traorre ode na posudbu...ja ipak mislim da ce bains docine bi ga valjda slao..nije jos toliko pomahnito
- Megamon
- Kontakt:
Kako se ne nervirati?
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- majestic24
- Kontakt:
Cudno kako Wenger nepokusava da dovede Pjanica...iskreno,malo se igraca nudi na toj poziciji,a Mire je dobar izbor a nekosta mnogo.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Megamon
- Kontakt:
Nema dovoljno izrazen mental strengthmajestic24 je napisao/la:Cudno kako Wenger nepokusava da dovede Pjanica...iskreno,malo se igraca nudi na toj poziciji,a Mire je dobar izbor a nekosta mnogo.
Arsenal polahko postaje Tottenham.Megamon je napisao/la:Nedo Boga da imamo zidova u ekipi.boli me briga za antisemitizam, lik je klocina a jos zidov
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
ili dinamo zagrebArnelinho je napisao/la:Arsenal polahko postaje Tottenham.Megamon je napisao/la:Nedo Boga da imamo zidova u ekipi.boli me briga za antisemitizam, lik je klocina a jos zidov
PREMA pisanju Daily Stara, Arsene Wenger naredio je skautu "topnika", Bobbyju Bennettu, da ga izvijesti o napretku najmlađeg Dinamova kapetana, Matea Kovačića, za kojeg smatra da bi mogao biti dostojna zamjena Cescu Fabregasu i Samiru Nasriju.
Naime, britanski list piše kako se Bennett vratio iz Osijeka pun pozitivnih dojmova nakon što se Kovačić predstavio u najboljem svjetlu zabivši jedan, te namjestivši dva pogotka. Također, Britanci su pohvalili odličnu predstavu Marija Šituma, koji je u toj utakmici bio dvostruki strijelac, stoga bi se i on mogao naći u Bennettovom izvješću, piše tribalfootball.com.
Britanci tvrde da bi Arsene Wenger mogao ponovno svratiti u kupovinu igrača u Zagreb, koji već sada postaje pravi rasadnik kvalitetnih i perspektivnih mladih nogometaša. Britanski mediji napominju kako će Wenger vjerovatno biti odriješite ruke, pošto je Arsenal ovog ljeta podosta zaradio na transferima Fabregasa i Nasrija.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
I ja sam se pitao. mlad, jeftin, mnogo prostora za napredak, podsjeca na Fabregasa malo... ali sad je ionako kasno, Pjanic je cuptied jer je igrao Ligu prvaka protiv Rubina neki dan.majestic24 je napisao/la:Cudno kako Wenger nepokusava da dovede Pjanica...iskreno,malo se igraca nudi na toj poziciji,a Mire je dobar izbor a nekosta mnogo.
Znam da je Primorac pratio Dzeku dok je bio u Teplicama, htjeli su Spahica, bilo je interesa i za Pjanica i Begovica ali Arsenu se nesto nisu svidili ovi nasi igraci. Mada danas sigurno zali jer nije dao 3-4 miliona za Dzeku, a bogami i za ove druge
A dovodio je i svakakvih kloceva u Arsenal, sto jest jest.
p.s kakve veze ima sto je Yosi jevrej, nemojte biti tako ograniceni.
Zadnja izmjena: calcio, dana/u 29 avg 2011, 21:31, ukupno mijenjano 1 put.
Daj jel se ti to zajebavas?Bosco je napisao/la:Dosadni ste s Pajom yebo vas da vas yebo, odsad svaki post gdje se spomenje Paja prijavljujem.
Kad je to rekao?
Cuj nije dovoljno dobar,pa ako beins nije dovoljno dobar stvarno ne znam ko onda jeste
Baines je najbolji lijevi bek, najbolji defanzivac lige, usudio bih se reći. Čuj sad nije "dovoljno dobar" za Arsenal (nije Wenger u nekoj poziciji da bira i traži boljeg).
Što se tiče Benayouna, ne znam šta bih rek'o. Bio je dobar na pripremama Chelsea, al' sad ga nema ni na mapi. Ne znam koliko bi on mogao pomoći Arsenalu. A ovaj iznad mene forumaš što reče za Pjanića - što se mene tiče - zašto da ne? Miki je jedan od boljih u svom poslu, prilagodio bih se on engleskom fudbalu. 
Dobar je Kovačić, al' bih ja radije Badelja, ako kako može ili makar Hajdukovog Vukšića (mali je mašina).bega_afc je napisao/la:ili dinamo zagrebArnelinho je napisao/la:Arsenal polahko postaje Tottenham.Megamon je napisao/la:Nedo Boga da imamo zidova u ekipi.boli me briga za antisemitizam, lik je klocina a jos zidov
PREMA pisanju Daily Stara, Arsene Wenger naredio je skautu "topnika", Bobbyju Bennettu, da ga izvijesti o napretku najmlađeg Dinamova kapetana, Matea Kovačića, za kojeg smatra da bi mogao biti dostojna zamjena Cescu Fabregasu i Samiru Nasriju.
Naime, britanski list piše kako se Bennett vratio iz Osijeka pun pozitivnih dojmova nakon što se Kovačić predstavio u najboljem svjetlu zabivši jedan, te namjestivši dva pogotka. Također, Britanci su pohvalili odličnu predstavu Marija Šituma, koji je u toj utakmici bio dvostruki strijelac, stoga bi se i on mogao naći u Bennettovom izvješću, piše tribalfootball.com.
Britanci tvrde da bi Arsene Wenger mogao ponovno svratiti u kupovinu igrača u Zagreb, koji već sada postaje pravi rasadnik kvalitetnih i perspektivnih mladih nogometaša. Britanski mediji napominju kako će Wenger vjerovatno biti odriješite ruke, pošto je Arsenal ovog ljeta podosta zaradio na transferima Fabregasa i Nasrija.
a ja bi od njih trojice najradije snajderaArnelinho je napisao/la: Dobar je Kovačić, al' bih ja radije Badelja, ako kako može ili makar Hajdukovog Vukšića (mali je mašina).
Znaš onu da je babi mu** ...bega_afc je napisao/la:a ja bi od njih trojice najradije snajderaArnelinho je napisao/la: Dobar je Kovačić, al' bih ja radije Badelja, ako kako može ili makar Hajdukovog Vukšića (mali je mašina).
hehe,nema potrebe da nastavljasArnelinho je napisao/la:Znaš onu da je babi mu** ...bega_afc je napisao/la:a ja bi od njih trojice najradije snajderaArnelinho je napisao/la: Dobar je Kovačić, al' bih ja radije Badelja, ako kako može ili makar Hajdukovog Vukšića (mali je mašina).![]()
zabi ga cesc opet, krenulo ga nesto
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
ko ga sisacala je napisao/la:zabi ga cesc opet, krenulo ga nesto
Rođen s tobom da budem
jbg kralju, tek se sad vidi koliko je on zudio za barcom u zadnje 2-3 godineFaraon iz Visokog je napisao/la:ko ga sisacala je napisao/la:zabi ga cesc opet, krenulo ga nesto
Jos nemogu doci sebi od jucerasnje utakmice. Nakon onog ponizenja, je tesko navijati za Arsenal, ali ovaj klub je prolazio kroz sve i svasta, tako da cemo i ovo prebroditi. Vodji jos vjerujem i mislim da ce uspjeti da popravi ovu situaciju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.