Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Megamon
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Megamon » 29 avg 2011, 18:28

harishp je napisao/la:Magath je davnih dana rekao.Dzeko je masina koju nemoguce zaustaviti.Samo je treba znati odrzavati.
I svremena na vrijeme podmazati da ne zahrdja.Malo Jackom,pivom ili dobrom votkom.Da nam se polarni curtmo ne naljuti :lol: :mrgreen:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

grad-na-rijeci-sani
Kontakt:

Post Postao/la grad-na-rijeci-sani » 29 avg 2011, 18:42

Ma ovo je sve zbog Harisa Dzinovica, nakon njegovog koncerta Dzeko zabija ko lud. 8-)

Elmar78430
Kontakt:

Post Postao/la Elmar78430 » 29 avg 2011, 18:43

Bravo Dzekson.

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 29 avg 2011, 19:01

Asked about City's chances of competing in Europe this term, Guardiola said they were quite capable of causing an upset.

"They (Manchester City) can do it. If you see the players and you see their manager they can do it. Maybe they don't have the history in the last years to play in the Premiership or Europe, but if you see those names you nominated right now they are awesome. Dzeko, Aguero, Tevez, Silva, Barry, Balotelli, Yaya Toure, Kolo toure. All of them are top, top, top players and they started very good in the Premiership," the Catalan said.

(Sourc.e: http://www.channelstv.com/global/news_d ... cat=Sports" onclick="window.open(this.href);return false;)

Stvarno je lijepo vidjeti, da jedno takvo trenersko i igracko ime spominje Dzeku, u vrlo lijepom kontekstu, iako je on dokazana klasa, meni drago to cuti od Guardiole :).

Evo prevoda:

Upitan sta misli o sansama Man. Citya u Europi, Guardiola odgovara da smatra kako su oni spremni napraviti senzaciju.

"Oni (Man. City) to mogu uraditi. Ukoliko pogledate njihove igrace i njhovog menadzera oni to mogu uraditi. Mozda u zadnjim godinama i nemaju historiju u Premiershipu ili Europi, ali ako pogledate ta igracka imena, odma morate reci da su odlicni: Dzeko, Aguero, Tevez, Silva, Barry, Balotelli, Yaya Toure, Kolo toure. Sve su to top, top, top igraci i vrlo su dobro poceli u premiershipu. "
Kazao je katalonac.

(Izvor: http://www.channelstv.com/global/news_d ... cat=Sports" onclick="window.open(this.href);return false;)
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 29 avg 2011, 19:06

Dzeko na fb:
HVALA SVIMA NA CESTITKAMA I NA VELIKOJ PODRSCI :-)))
SADA IDEMO NA BJELORUSIJU SVI ZAJEDNO!!!
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

sikirica
Kontakt:

Post Postao/la sikirica » 29 avg 2011, 19:08

ammarc je napisao/la:Dzeko na fb:
HVALA SVIMA NA CESTITKAMA I NA VELIKOJ PODRSCI :-)))
SADA IDEMO NA BJELORUSIJU SVI ZAJEDNO!!!
Daj link njegovog profila... :D
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 29 avg 2011, 19:53

Dzeko ocekivano proglasen igracem mjeseca Augusta na njihovom forumu.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 29 avg 2011, 20:15

guber90 je napisao/la:Asked about City's chances of competing in Europe this term, Guardiola said they were quite capable of causing an upset.

"They (Manchester City) can do it. If you see the players and you see their manager they can do it. Maybe they don't have the history in the last years to play in the Premiership or Europe, but if you see those names you nominated right now they are awesome. Dzeko, Aguero, Tevez, Silva, Barry, Balotelli, Yaya Toure, Kolo toure. All of them are top, top, top players and they started very good in the Premiership," the Catalan said.

(Sourc.e: http://www.channelstv.com/global/news_d ... cat=Sports" onclick="window.open(this.href);return false;)
Kada jedno ovakvo trenersko ime prica o nasem Edinu, spominje ga kao jednog od najvaznijih igraca Cityja, onda stvarno neko vrijedi. U svakom slucaju, ovo je jako lijepo cuti, mislim da ovo i Edinu jako prija. Nisu ovo svacije rijeci!
Izdržati, to je temelj vrline!

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 29 avg 2011, 20:41

evo maloprije na FTV najavise interviju sa DZEKOM u DNEVNIKU U 22.00 SATA
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 29 avg 2011, 20:42

Virtu4l je napisao/la:
kimbo je napisao/la: Safet Susic je, sa onom surovom kritikom poslije meca sa Rumunijom, ucinio mozda najvecu uslugu Edinu Dzeki u njegovoj karijeri. Mozda se tip onako sjedeci na trotoaru praznog pogleda pred kamerama upitao sta i kako dalje i donio neke odluke u glavi.
Sa ovim se nikako ne bih složio. Edinove odluke su uvijek bile iste, uvijek se trudio, jedini problem je bio u promjeni lige i adaptaciji na Engleski fudbal.
Tu i tamo ovo za Safeta. Ja se vise slazem sa Kimbom, covjek je 100% u pravu.
Dzeko otkad je presao u City prva igra protiv Wolfsa je bila odlicna, ona protiv Arisa je bila veoma dobra. Ostale su bile vecinom ispod prosjeka neke cak i uzasne. Ovo se takodjer vidjelo i u repci. Dzeko protiv Rumuna, kuci i u gostima vise nego los. Neki su ovdje cak i Zeca stavaljali prije Dzeke u repku a sad ovdje govore gdje su pljuvaci, misevi pisu neke gluposti. Bas tim istim pljuvacima sam ja ovo pisao, postavljao njegove golove, protiv Bayerna(ovo se odnosi na njegov first touch).
Dzeko je bio u losoj formi, first touch mu je bio uzasan(lopta se od njega odbijala k'o od zid), padao je kad god ga je neko dirnuo, brzinu izgubio i imao los sut(k'o ga je pratio zna).
Sad je Edin u skroz drugoj formi, bas kao sto Kimbo kaze, ako nesto ne ide, moras vidjeti sta je, kritkovati(ne pljuvati) i to popraviti.
Sto se tice Edina, pravi Bosnjo nemozes da ga ne volis.

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 29 avg 2011, 20:56

Eh, hajmo mi opet, da u nasem (Bosanskom) stilu, pokazemo kako se glasa :mrgreen: :

http://www.talksport.co.uk/radio/drivet ... r-man-city" onclick="window.open(this.href);return false;

Glasa se koja je utakmica bila bolja, Cityeva ili Unt. :)
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 29 avg 2011, 20:57

Danas Džeko u Vatri sjedio, boli ga racku.
Sve ga trebe šmekaju, a mi obični smrtnici ne možemo kravu povaliti. :mrgreen:
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 29 avg 2011, 21:13

2 with the head, 1 right, 1 left.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 29 avg 2011, 21:14

MOZAK je napisao/la:2 with the head, 1 right, 1 left.
Kazu na bluemoon, samo mu je jos falilo da sa dickom zabije gol :mrgreen: . Nema sta, kompletan Hattrick, i to jos kako njemci kazu, Lupenreiner (kad igrac zabije da 3 gola u nizu, bez drugih strijelaca izmedju :D ).

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 29 avg 2011, 21:15

" onclick="window.open(this.href);return false;

Intervju sa Dzeko.Misketom i Begovicem :)
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 29 avg 2011, 21:17

ispravka: 1 glavom, 1 desnom i 2 lijevom ;)
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 29 avg 2011, 21:24

Goalgetter je napisao/la:
Kazu na bluemoon, samo mu je jos falilo da sa dickom zabije gol :mrgreen: . Nema sta, kompletan Hattrick, i to jos kako njemci kazu, Lupenreiner (kad igrac zabije da 3 gola u nizu, bez drugih strijelaca izmedju :D ).
Ma oni su skroz ludi, nemaju pljuvaca kao mi ;)
Papastathopoulos je napisao/la:
ispravka: 1 glavom, 1 desnom i 2 lijevom ;)
I ti gledas iglu u plastu :) , bitno je da se brojka slaze :)
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 29 avg 2011, 22:03

Na FTV emisija o Džeki, morate gledati!!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 29 avg 2011, 22:09

Kaže Edin

"Očekivao sam pobjedu Uniteda nad Arsenalom od 2,3 razlike. Ali 8:2 je baš previše. Mislim kako moraju kupiti bar 2 pojačanja kako bi bili u top 10 timova EPL" :lol:

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 29 avg 2011, 22:09

Kaze Dzeko vise se trenira u Njemackoj nego u Engleskoj.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.