Rizah je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da neko ne želi Adama Johnsona u timu, pa on nam samo fali da osvojimo treble
Koji ste vi papci to je moja zakletva a vi meni tako
Druze ne treba nama vise niko a najmanje sebicni Adam Johnson.. Dosta nam je i Suarez sebican.. Jest Adam J. beton igrac i sve ali nam stvarno ne treba..
bTW
Joe Cole
"I've played with Drogba at Chelsea and Rooney for England,but Luis Suarez is the best striker I've ever seen"
Zadnja izmjena: Red Assassin, dana/u 29 avg 2011, 23:03, ukupno mijenjano 2 puta.
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Omerbavarac je napisao/la:Mogu li i ovi Bavarci da prisustvuju?
Povescu vam King Kennya.
Bujrum!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
Stivi_Dzi je napisao/la:Joj da znas kakvo smo mjesto nasli Moze stat 1000 ljudi
Jesu li te slušali ostali organizatori?
Ja sam isto htio doći, ali iskrsnu mi drama važan poslić.
ma jesu, bilo je super, samo Armin nije mogo doć, prespo lik, Al mi smo se bas ispricali, za sve za page, grupu i stranicu. I ovo okupljanje naravno. A mjesto je predobro, vidces eto kad Mirza postavi slike
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
Ma jedva čekam okupljanje!
Žalit će svi koji propuste,..
Samo se fere treba čuvati, opasan je to igrač.
Stivi_Dzi je napisao/la:Ma ništa se ti ne brini, ne može on mrdnut pored nas dvojice I ja jedva čekam ovaj u Sarajevu, trebo bi bit za derbi protiv scuma
Ne trebao, već jeste. 15 Oktobar.
@Ponos,
Ma idemo sa onim vozom u 7, šta fali. ha ja.
Stivi_Dzi je napisao/la:Ma ništa se ti ne brini, ne može on mrdnut pored nas dvojice I ja jedva čekam ovaj u Sarajevu, trebo bi bit za derbi protiv scuma
Ne trebao, već jeste. 15 Oktobar.
@Ponos,
Ma idemo sa onim vozom u 7, šta fali. ha ja.
Moze i to sto da ne da skacemo po kupeu ili da se ubijemo u Bifeu prije nego sto dodjemo u Tuzlu
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi