NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Hamza-klasa,potvrdio sinoć,mada zbog godina nema više one brzine i izdržljivosti cijelu utakmicu.
Mujo-zahvalan igrač,daje se maksimalno,al njegove lopte i potezi ne piju baš vode.
Šerif-zna baratat s loptom ali bez nekog učinka.
Halilović-ekstra igrač,ali imam osjećaj da se sputava sa napretkom u Zvijzdinoj igri.
Djelmić-na pripremama blistao a sada ne liči na sebe.
Nuhanović-igra vruće-hladno,uglavnom nista posebno a naročito ako ga gurnu u špic.
U sustini sva Zvijezdina igra se zasniva na kombinovanju ovih veznih igrača koji nemaju kome proslijediti loptu naprijed a ako propuste 1 ili 2 igrača protivnička do odbrane onda je to upola gol,zato sto je odbrana ko ona stvar a golmani ravni nuli.
Mujo-zahvalan igrač,daje se maksimalno,al njegove lopte i potezi ne piju baš vode.
Halilović-ekstra igrač,ali imam osjećaj da se sputava sa napretkom u Zvijzdinoj igri.
Nuhanović-igra vruće-hladno,uglavnom nista posebno a naročito ako ga gurnu u špic.
U sustini sva Zvijezdina igra se zasniva na kombinovanju ovih veznih igrača koji nemaju kome proslijediti loptu naprijed a ako propuste 1 ili 2 igrača protivnička do odbrane onda je to upola gol,zato sto je odbrana ko ona stvar a golmani ravni nuli.
u kome oni vide zamjenu za hamzuzvjezdas je napisao/la:Hamza-klasa,potvrdio sinoć,mada zbog godina nema više one brzine i izdržljivosti cijelu utakmicu.
nevide jos moraju kupit kapi za oci

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
ljudi jestel gledali pregled utakmice nama golman hitno treba kvalitetan golman ovaj smao staji uopste se nebaca
jbt da smo imali dobrog golmana nebi mozda ni izgubili utakmici golovi svi bezveze
jbt da smo imali dobrog golmana nebi mozda ni izgubili utakmici golovi svi bezveze
sta ce se bacat valja prat dres
malo sale.doce golman na polusezoni a ova dvojica idu u kerep i medidu

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
KOLIKO SU SKUPILI ZAJEDNO ODBRANA GOLMANI NK ZVIJEZDA (LABUS I SMAJIC) U 5 UTAKMICA ???MOZE LI SE NEKO SJETITI I JEDNE NJIHOVE ODBRANE U PRVENSTVU...
HEBOTE PA ONI SU NA UTAKMICAMA SAMO DA VADE LOPTE IZ MREZE...
P.S.PRLJACU NA GOL POD HITNO !!!!
HEBOTE PA ONI SU NA UTAKMICAMA SAMO DA VADE LOPTE IZ MREZE...
P.S.PRLJACU NA GOL POD HITNO !!!!
neko reče fali veznjaka, odmah su te care poslušali, stigao je Damjanović (rođeni Šamčanin bivši igrač Hajduka i nekolice bundesligaša, kao i reprezentativac BIH u vrijeme Sliškovića) i potpisao danas
-
- Kontakt:
DARIO DAMJANOVIC je odlicno pojacanje samo pitanje je u kojoj formaciji vise da igramo sa tolikim veznim igracima.Mozda bi ga Jovic mogao koristiti na STOPERU,posto smo tu tanki.Uglavnom,za nasu ligu on je odlicno pojacanje.U svakom slucaju SVAKA CAST na pojacanju,RESPECT !
http://www.transfermarkt.de/de/dario-da ... 25747.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.de/de/dario-da ... 25747.html" onclick="window.open(this.href);return false;
i meni se čini da pored zadnjeg veznog on može igrati i stopera pa i beka čii mi seBosanski zmaj je napisao/la:DARIO DAMJANOVIC je odlicno pojacanje samo pitanje je u kojoj formaciji vise da igramo sa tolikim veznim igracima.Mozda bi ga Jovic mogao koristiti na STOPERU,posto smo tu tanki.Uglavnom,za nasu ligu on je odlicno pojacanje.U svakom slucaju SVAKA CAST na pojacanju,RESPECT !
Gledao sam ga u Miloševcu prije jedno mjesec, igrao rekreativno sa prijateljima, mislim da je trenutno malo zapušten ali brzo će njega Jović spremiti ukoliko je zaista potpisao. Ako jeste dobili ste extra kvalitetnog igrača i svaka čast Upravi na ovom potezu, mislim da sam jedno desetak stranica prije na ovom forumu baš pisao o ovoj utakmici u Miloševcu, izgleda da je neko čitao i vidio da je bez angažmana
. A što se tiče golmana neka neko od stručnog štaba dođe na Lipik
, džaba hodaju po Srbiji a imaju extra kvalitetnog golmana pred nosom

lijepe vijesti ipak je dario ispao fer.rekao je ako ne prode u njemackoj da ce doci u zvijezdu.po meni dobro pojacanje mislim da on moze i ofanzivnije igrati al otom potom.sve u svemu nadam se boljem iako gore nemoze 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Ne znam koliko ce ga Jovic stavljati naprijed jer tu imamo Hamzu,a na poziciji zadnjeg veznog opsta je guzva (Sera,Gavara,Mujo,Masic)a za krilnih pozicija Damjanovic je spor.Mislim da je najrealnija opcija u ovom trenutku da ce igrati na poziciji STOPERA.astra1922 je napisao/la:lijepe vijesti ipak je dario ispao fer.rekao je ako ne prode u njemackoj da ce doci u zvijezdu.po meni dobro pojacanje mislim da on moze i ofanzivnije igrati al otom potom.sve u svemu nadam se boljem iako gore nemoze
dobar golman je pola ekipe. nadam se da su to nasi vidjeli.i da se kaju sto nisu odrijesili kesu pa doveli mujkica .vjerujem da ce vec na polusezoni kad ode labus dovesti mujkicasony_91 je napisao/la:Gledao sam ga u Miloševcu prije jedno mjesec, igrao rekreativno sa prijateljima, mislim da je trenutno malo zapušten ali brzo će njega Jović spremiti ukoliko je zaista potpisao. Ako jeste dobili ste extra kvalitetnog igrača i svaka čast Upravi na ovom potezu, mislim da sam jedno desetak stranica prije na ovom forumu baš pisao o ovoj utakmici u Miloševcu, izgleda da je neko čitao i vidio da je bez angažmana. A što se tiče golmana neka neko od stručnog štaba dođe na Lipik
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- husein veličanstveni
- Kontakt:
Ja mislim da Dario igra na pozicijama stopera i zadnjeg veznog. Moje mišljenje je da kada uđe u formu bolje bi igrao od Šeifa ili mujice
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
-
- Kontakt:
Siguran sam 10000 % da imamo MUJKICA na golu da bi u ovom trenutku bili medju tri ekipe PL.Al eto valja nam cekati polusezonu,siguran sam ako ne dodje MUJKIC da ce doci neki dobar golman,ako ne on onda barem DINO HAMZIC bivsi golman Sarajeva.U svakom slucaju da sam na Jovicevom mjestu sljedecu utakmicu bi mi branio mali PRLJACA ,ne moze biti gori od ove dvojice ,nema sanse.astra1922 je napisao/la:dobar golman je pola ekipe. nadam se da su to nasi vidjeli.i da se kaju sto nisu odrijesili kesu pa doveli mujkica .vjerujem da ce vec na polusezoni kad ode labus dovesti mujkicasony_91 je napisao/la:Gledao sam ga u Miloševcu prije jedno mjesec, igrao rekreativno sa prijateljima, mislim da je trenutno malo zapušten ali brzo će njega Jović spremiti ukoliko je zaista potpisao. Ako jeste dobili ste extra kvalitetnog igrača i svaka čast Upravi na ovom potezu, mislim da sam jedno desetak stranica prije na ovom forumu baš pisao o ovoj utakmici u Miloševcu, izgleda da je neko čitao i vidio da je bez angažmana. A što se tiče golmana neka neko od stručnog štaba dođe na Lipik
stvarno je smijesno gledati kako otac galami na smajica ,
smijesno i zalosno nekako.a onaj trener golmana je taraba

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
i kontam sigurno se dalo puno para na ova dva veznjaka a jos nema napadaca.imam neki osjecaj da ce i napadac doc 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Sada je idealna prilika da na gol stane nasa mlada golmanska nada EMIR PRLJACA,kad ce ako nece sad,kada nam prva dva golmana sluze da popune zapisnik.Prljacu treba staviti odmah na gol u prijateljskoj protiv Omladinca.Na polusezoni vratiti Huseinbasica iz Gradine ako ne bude prekasno.
-
- Kontakt:
I meni sve nesto govori da nije zavrsen prelazni rok sa Gavaricem i Damjanovicem i da ce na Banju sletiti napadac,pa ne mogu da vjerujem da oni to ne vide,da nam treba napadac pod hitno !astra1922 je napisao/la:i kontam sigurno se dalo puno para na ova dva veznjaka a jos nema napadaca.imam neki osjecaj da ce i napadac doc
mislim da jovic nije ovca.vidi on gdje skripi najvisenebi dovodio ovu dvojicu da nece dovest napadaca.znal neko gdje ode mirza dzafic iz rudara
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.