Zelio da postavim nekoliko pitanja ovim strucnjacima koji pljuju po igracima ( za neke mozda i opravdano) i ako moze neko da mi odgovori na nekoliko pitanja. Da li su igraci koji sada igraju sami dosli u Zelju ili ih je neko doveo? Zasto je taj neko dovodio igrace koji nemaju pojma o zivotu? Zasto poslije osvojene titule i kupa Zeljo je jos losiji nego prije? Zasto je Osim za evrope doveo igrace iz Celika, a nije nasao prava pojacanja? Zasto kad smo prodali 3 igraca i dobili rate od Dzeke pare nisu ulozene u nesto? Zasto se stagnira umjesto nakon osvojene titule i kupa treba da se sam napreduje, prodaju igraci i dovodu nove pa bar priblizno dobro kao tih sto su prodani? Zasto na Grbavici igramo sa zadnja 2 vezna igraca od koji jedan nema pojma sta treba da radi(Svraka). Zasto igramo tako kao da nam svaku utakmicu dolazi BARSELONA NA Grbavicu. Zasto se ukopavaju igraci npr. Stanic ofanzivni vezni desnjak (a igra lijevog beka), zasto Smajic desnjak igra na lijevoj strani? Zasto jedan Stanceski igra svaku 8 tekmu. Zasto Zeljo 2 godine nije odigrao utakmice na Grbavicu da se kaze kako igramo tecno ili napravimo u 13 utakmica 10 akcija normalni, zasto samo nabijamo loptu bez potrebe? Zasto nam u 8 utakmica osim Serifa golove daju stoperi, a nijedan gol iz bilo kakve akcije. Golovi Selimovica u Travniku su dati iz nikakve akcije. I na kraju vama su igraci krivi koji su limitirani i ne znaju vise od ovog sto pruzaju, a nije vam kriv Osim koji je sve te igrace doveo dzabaluka(ono sarajevski receno) i koji igra na Grbavcu taktiku s 1 napadacem koji ionako nije tu, jer on nema blage veze o zivotu, niti se otkriva, niti trazi priliku da da gol.. Pjeva se igrajte picke, kao da jedan(Svraka,Jamak,Adilovic) mogu igrati bolje ako im se to pjeva. Kanta igrac je kanta i ne mozes od njega ocekivati da igra kao Ronaldo, kad su limitirani, i uopce oni nisu krivi za to, vec Gospodin koji ih je doveo. Nemojte biti kao ovce i da vam coban puni glavu, a to su ove nazovimo ih vodje navijaca. Psuju igracima(koji u jednu ruku nisu nista krivi, i ko god kaze da oni ne trce i ne trude se taj nije bio ni na jednoj utakmici Zelje, momci daju od sebe 200 posto, al kod on ne zna on ne zna. A pjevaju Amar Osim koji ih je platio da to pjeva, a svaki navijac koji dolazi na Grbavicu i ide na gostovanje vidjet ce umjesto da budemo jos bolji, da imamo jos bolje igrace jer imamo para od prodaje igraca i od koje kakvih rata, mi samo stagniramo i postajemo jos losiji. Za uspjehe Zelje do sada je bez sumnje zasluzan Osim i za to mu velika hvala, al isto tako i za ove nesupjehe(dovodjenja katastrofalni igraca,formacije,taktike koja je - 10 bodova, slaba posjeta na Grbavici, u dvije godine u Evropi od 2 kluba primljeno 20 golova, i opet sve su to krivi igraci, a Osima se okuje u zvijezde.
Izvinte na dugom postu, al nako 3 mjeseca citanje koje kakvih komentara, morao sam ovo napisati.