FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Seahawks Boy
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Seahawks Boy » 29 avg 2011, 21:25

Curva_SUD je napisao/la:Adilovic ima zaebanog starog..tako sam cuo
zbog starog je zaigro u Čeliku
cak je bio kapiten
to je mogo sprovodit u Čeliku
u ŽELJI nemoze ;)
Potpisujem, nije ni željo svako xd Al' ovo za Bilbiju bi' se i moglo i realizovati, daš mi koju hiljadu i eto njega :D
Arsenal FC <3
Željo 1921 <3

Victoria Concordia Crescit !

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 29 avg 2011, 21:37

deno_TM87 je napisao/la:Bilbija najvjerovatnije napušta Vosu, mogli bi ga angažovati.
frajer nije među 20 igrača vojvodine a mi ga već proglasili messijem.Ima još jednu manu nema on kila i visine da kod nas igra napadača.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 29 avg 2011, 21:41

nidi je napisao/la:
deno_TM87 je napisao/la:Bilbija najvjerovatnije napušta Vosu, mogli bi ga angažovati.
frajer nije među 20 igrača vojvodine a mi ga već proglasili messijem.Ima još jednu manu nema on kila i visine da kod nas igra napadača.
nismo se valjda odrekli muslimovica :mrgreen:
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

deno_TM87
Kontakt:

Post Postao/la deno_TM87 » 29 avg 2011, 21:42

nidi je napisao/la:
nije messi al` je bolji od one krampe od napadaca Adilovica :!:
Željezničar über alles!

Slava Ukraïni!

Leeds United Football Club!

neno
Kontakt:

Post Postao/la neno » 29 avg 2011, 21:43

neverne bebe ljute na navijace :lol:
VOLIM TE ZELJO

neno
Kontakt:

Post Postao/la neno » 29 avg 2011, 21:45

stanic htio da se tuce sa navijacima poslije zrinjskog-bogami moramo se cuvati,ionako je pravo krupan :lol:
VOLIM TE ZELJO

hamo_pipa
Kontakt:

Post Postao/la hamo_pipa » 29 avg 2011, 22:02

neno je napisao/la:ALLOOOO ba pa kakvo spustanje tenzija,pa nisu im navijaci nabili tenzije,nabili su ih sami,kao oni zvijezde lako ce oni sa malim travnikom i zrinjskim pa kada ih ljudi spustise na zemlju onda navijaci krivi.Ma nema toga opravdanja da nedodzes ispod tribine,alo sta misle kosu.Meni je 35 godina i pratim svoj klub aktivno od 89 god.i sad ce meni neki papak-igrac -prolaznik u klubu reci kako da se ja ponasam na tribini. :oops:

U tih 35 godina, nije ti na um palo da odes do skole malo?
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.

neno
Kontakt:

Post Postao/la neno » 29 avg 2011, 22:06

iso sam i do skole malo jer nisam mogo vise od zelje :lol:
VOLIM TE ZELJO

hamo_pipa
Kontakt:

Post Postao/la hamo_pipa » 29 avg 2011, 22:08

ma ja, ne moze i jare i pare.
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.

invincible
Kontakt:

Post Postao/la invincible » 29 avg 2011, 23:23

neno je napisao/la:
jug-onostalgicar je napisao/la:vecina ovih sto osudjuju teren vide samo na slikama i na tekmi nisu ni bili a kamoli navijali punih 90 minuta
sad tekma je protiv olimpica dodju samo oni najludji da je gledaju jer vole želju, naravno da je nervoza tu ipak se navija i za prvih 45 minuta jedina pozitivna stvar je to navijanje.Pocinje drugo poluvrijeme pocinje se navijati, moglo se sjest gledat tekma i ovdje analizirat kao da si gvardiola al ne stalo se navijalo se u nadi da ce onih 11 debila naterenu bar sastavit pas, naravno nista se od toga ne dogoadja nervoza je ogromna raja pocinju psovat al i to su pojedinci... onda ulazi adilaga i dobija crveni- da je karadzica udario to neopravdava sto je ostavio ekipu na cjedilu kad ga je najvise trebala.Dogadja se neki obrnuti efekat i mi umjesto da se povucemo napadamo, navijaci su opet tu glasniji i glasniji, konacno i go pada ludilo na tribinama iako smo svi svjesni da je go rezultat neke nafake a ne znanja rada i nekog pristupat igri al eto svejedno.Pocinju nas napadat mi se povlacimo i tada gledam stanica kako pravi greske kakve necu vidjet jos dugo vremena nigdje drugo cak nina terenima sa djecom od 5 godina i raja naravno pizde, ni ostatak ekipe nije nista bolji jer je karic lose postavljen na go i jedina sreca je da one budale nisu ni opucale na njega,ekipa se ne moze prepoznati i u tim trenutcima igramo ko kozara i gore.Kraj je utakmice zovemo igrace da im cestitamo i dignemo samopouzdanje iako su odigrali najlosiju utakmnicu u zadnje 2 godine.Gledamo kako pljescu i odlaze u svlacionicu , naravno da je u nama u tom trenutku sve veci i veci bijes, pa zasta smo mi sad navijali zasto smo dolazili zasto smo ispisali 4500 strana na ovom forumu ako nasi igraci nece da podjele radost sa nama.Pocinje se prijetiti i psovati neopravdavam ni to al smo izrevoltirani njihovom reakcijom...
sve u svemu dusa me zaboljela kad su neka djecurlija i kvazi strucnjaci ovog foruma stali na stranu igraca, to se ne moze uradit jer taj jug je dao za njih sve koliko su puta ti momci popili batine po nekim vukojebinama ove bosne za te ljude koliko puta se odvajala zadnja marka od usta da bi se željo isao gledat.Necu osporit ima tu dosta klosara al ima i fine raje.

forum je za malu raju preporucujem vam da sa vremena na vrijeme odete i na tekmu a ne samo na trening pa da onda pricate jel fer bit ljut na one mazge ili nije

pozdrav sa juga!!!!
potpisujem ;)

POTPIS!

safira
Kontakt:

Post Postao/la safira » 29 avg 2011, 23:28

Zelio da postavim nekoliko pitanja ovim strucnjacima koji pljuju po igracima ( za neke mozda i opravdano) i ako moze neko da mi odgovori na nekoliko pitanja. Da li su igraci koji sada igraju sami dosli u Zelju ili ih je neko doveo? Zasto je taj neko dovodio igrace koji nemaju pojma o zivotu? Zasto poslije osvojene titule i kupa Zeljo je jos losiji nego prije? Zasto je Osim za evrope doveo igrace iz Celika, a nije nasao prava pojacanja? Zasto kad smo prodali 3 igraca i dobili rate od Dzeke pare nisu ulozene u nesto? Zasto se stagnira umjesto nakon osvojene titule i kupa treba da se sam napreduje, prodaju igraci i dovodu nove pa bar priblizno dobro kao tih sto su prodani? Zasto na Grbavici igramo sa zadnja 2 vezna igraca od koji jedan nema pojma sta treba da radi(Svraka). Zasto igramo tako kao da nam svaku utakmicu dolazi BARSELONA NA Grbavicu. Zasto se ukopavaju igraci npr. Stanic ofanzivni vezni desnjak (a igra lijevog beka), zasto Smajic desnjak igra na lijevoj strani? Zasto jedan Stanceski igra svaku 8 tekmu. Zasto Zeljo 2 godine nije odigrao utakmice na Grbavicu da se kaze kako igramo tecno ili napravimo u 13 utakmica 10 akcija normalni, zasto samo nabijamo loptu bez potrebe? Zasto nam u 8 utakmica osim Serifa golove daju stoperi, a nijedan gol iz bilo kakve akcije. Golovi Selimovica u Travniku su dati iz nikakve akcije. I na kraju vama su igraci krivi koji su limitirani i ne znaju vise od ovog sto pruzaju, a nije vam kriv Osim koji je sve te igrace doveo dzabaluka(ono sarajevski receno) i koji igra na Grbavcu taktiku s 1 napadacem koji ionako nije tu, jer on nema blage veze o zivotu, niti se otkriva, niti trazi priliku da da gol.. Pjeva se igrajte picke, kao da jedan(Svraka,Jamak,Adilovic) mogu igrati bolje ako im se to pjeva. Kanta igrac je kanta i ne mozes od njega ocekivati da igra kao Ronaldo, kad su limitirani, i uopce oni nisu krivi za to, vec Gospodin koji ih je doveo. Nemojte biti kao ovce i da vam coban puni glavu, a to su ove nazovimo ih vodje navijaca. Psuju igracima(koji u jednu ruku nisu nista krivi, i ko god kaze da oni ne trce i ne trude se taj nije bio ni na jednoj utakmici Zelje, momci daju od sebe 200 posto, al kod on ne zna on ne zna. A pjevaju Amar Osim koji ih je platio da to pjeva, a svaki navijac koji dolazi na Grbavicu i ide na gostovanje vidjet ce umjesto da budemo jos bolji, da imamo jos bolje igrace jer imamo para od prodaje igraca i od koje kakvih rata, mi samo stagniramo i postajemo jos losiji. Za uspjehe Zelje do sada je bez sumnje zasluzan Osim i za to mu velika hvala, al isto tako i za ove nesupjehe(dovodjenja katastrofalni igraca,formacije,taktike koja je - 10 bodova, slaba posjeta na Grbavici, u dvije godine u Evropi od 2 kluba primljeno 20 golova, i opet sve su to krivi igraci, a Osima se okuje u zvijezde.
Izvinte na dugom postu, al nako 3 mjeseca citanje koje kakvih komentara, morao sam ovo napisati.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 29 avg 2011, 23:31

safira je napisao/la:Zelio da postavim nekoliko pitanja ovim strucnjacima koji pljuju po igracima ( za neke mozda i opravdano) i ako moze neko da mi odgovori na nekoliko pitanja. Da li su igraci koji sada igraju sami dosli u Zelju ili ih je neko doveo? Zasto je taj neko dovodio igrace koji nemaju pojma o zivotu? Zasto poslije osvojene titule i kupa Zeljo je jos losiji nego prije? Zasto je Osim za evrope doveo igrace iz Celika, a nije nasao prava pojacanja? Zasto kad smo prodali 3 igraca i dobili rate od Dzeke pare nisu ulozene u nesto? Zasto se stagnira umjesto nakon osvojene titule i kupa treba da se sam napreduje, prodaju igraci i dovodu nove pa bar priblizno dobro kao tih sto su prodani? Zasto na Grbavici igramo sa zadnja 2 vezna igraca od koji jedan nema pojma sta treba da radi(Svraka). Zasto igramo tako kao da nam svaku utakmicu dolazi BARSELONA NA Grbavicu. Zasto se ukopavaju igraci npr. Stanic ofanzivni vezni desnjak (a igra lijevog beka), zasto Smajic desnjak igra na lijevoj strani? Zasto jedan Stanceski igra svaku 8 tekmu. Zasto Zeljo 2 godine nije odigrao utakmice na Grbavicu da se kaze kako igramo tecno ili napravimo u 13 utakmica 10 akcija normalni, zasto samo nabijamo loptu bez potrebe? Zasto nam u 8 utakmica osim Serifa golove daju stoperi, a nijedan gol iz bilo kakve akcije. Golovi Selimovica u Travniku su dati iz nikakve akcije. I na kraju vama su igraci krivi koji su limitirani i ne znaju vise od ovog sto pruzaju, a nije vam kriv Osim koji je sve te igrace doveo dzabaluka(ono sarajevski receno) i koji igra na Grbavcu taktiku s 1 napadacem koji ionako nije tu, jer on nema blage veze o zivotu, niti se otkriva, niti trazi priliku da da gol.. Pjeva se igrajte picke, kao da jedan(Svraka,Jamak,Adilovic) mogu igrati bolje ako im se to pjeva. Kanta igrac je kanta i ne mozes od njega ocekivati da igra kao Ronaldo, kad su limitirani, i uopce oni nisu krivi za to, vec Gospodin koji ih je doveo. Nemojte biti kao ovce i da vam coban puni glavu, a to su ove nazovimo ih vodje navijaca. Psuju igracima(koji u jednu ruku nisu nista krivi, i ko god kaze da oni ne trce i ne trude se taj nije bio ni na jednoj utakmici Zelje, momci daju od sebe 200 posto, al kod on ne zna on ne zna. A pjevaju Amar Osim koji ih je platio da to pjeva, a svaki navijac koji dolazi na Grbavicu i ide na gostovanje vidjet ce umjesto da budemo jos bolji, da imamo jos bolje igrace jer imamo para od prodaje igraca i od koje kakvih rata, mi samo stagniramo i postajemo jos losiji. Za uspjehe Zelje do sada je bez sumnje zasluzan Osim i za to mu velika hvala, al isto tako i za ove nesupjehe(dovodjenja katastrofalni igraca,formacije,taktike koja je - 10 bodova, slaba posjeta na Grbavici, u dvije godine u Evropi od 2 kluba primljeno 20 golova, i opet sve su to krivi igraci, a Osima se okuje u zvijezde.
Izvinte na dugom postu, al nako 3 mjeseca citanje koje kakvih komentara, morao sam ovo napisati.
:mrgreen: imamo para dovest cemo drogbu :mrgreen: evo haj koga bi ti doveo
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 29 avg 2011, 23:32

safira je napisao/la:Zelio da postavim nekoliko pitanja ovim strucnjacima koji pljuju po igracima ( za neke mozda i opravdano) i ako moze neko da mi odgovori na nekoliko pitanja. Da li su igraci koji sada igraju sami dosli u Zelju ili ih je neko doveo? Zasto je taj neko dovodio igrace koji nemaju pojma o zivotu? Zasto poslije osvojene titule i kupa Zeljo je jos losiji nego prije? Zasto je Osim za evrope doveo igrace iz Celika, a nije nasao prava pojacanja? Zasto kad smo prodali 3 igraca i dobili rate od Dzeke pare nisu ulozene u nesto? Zasto se stagnira umjesto nakon osvojene titule i kupa treba da se sam napreduje, prodaju igraci i dovodu nove pa bar priblizno dobro kao tih sto su prodani? Zasto na Grbavici igramo sa zadnja 2 vezna igraca od koji jedan nema pojma sta treba da radi(Svraka). Zasto igramo tako kao da nam svaku utakmicu dolazi BARSELONA NA Grbavicu. Zasto se ukopavaju igraci npr. Stanic ofanzivni vezni desnjak (a igra lijevog beka), zasto Smajic desnjak igra na lijevoj strani? Zasto jedan Stanceski igra svaku 8 tekmu. Zasto Zeljo 2 godine nije odigrao utakmice na Grbavicu da se kaze kako igramo tecno ili napravimo u 13 utakmica 10 akcija normalni, zasto samo nabijamo loptu bez potrebe? Zasto nam u 8 utakmica osim Serifa golove daju stoperi, a nijedan gol iz bilo kakve akcije. Golovi Selimovica u Travniku su dati iz nikakve akcije. I na kraju vama su igraci krivi koji su limitirani i ne znaju vise od ovog sto pruzaju, a nije vam kriv Osim koji je sve te igrace doveo dzabaluka(ono sarajevski receno) i koji igra na Grbavcu taktiku s 1 napadacem koji ionako nije tu, jer on nema blage veze o zivotu, niti se otkriva, niti trazi priliku da da gol.. Pjeva se igrajte picke, kao da jedan(Svraka,Jamak,Adilovic) mogu igrati bolje ako im se to pjeva. Kanta igrac je kanta i ne mozes od njega ocekivati da igra kao Ronaldo, kad su limitirani, i uopce oni nisu krivi za to, vec Gospodin koji ih je doveo. Nemojte biti kao ovce i da vam coban puni glavu, a to su ove nazovimo ih vodje navijaca. Psuju igracima(koji u jednu ruku nisu nista krivi, i ko god kaze da oni ne trce i ne trude se taj nije bio ni na jednoj utakmici Zelje, momci daju od sebe 200 posto, al kod on ne zna on ne zna. A pjevaju Amar Osim koji ih je platio da to pjeva, a svaki navijac koji dolazi na Grbavicu i ide na gostovanje vidjet ce umjesto da budemo jos bolji, da imamo jos bolje igrace jer imamo para od prodaje igraca i od koje kakvih rata, mi samo stagniramo i postajemo jos losiji. Za uspjehe Zelje do sada je bez sumnje zasluzan Osim i za to mu velika hvala, al isto tako i za ove nesupjehe(dovodjenja katastrofalni igraca,formacije,taktike koja je - 10 bodova, slaba posjeta na Grbavici, u dvije godine u Evropi od 2 kluba primljeno 20 golova, i opet sve su to krivi igraci, a Osima se okuje u zvijezde.
rodom s Mejtasa ?
Za zivot cijeli!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 29 avg 2011, 23:42

aleksandar_veliki je napisao/la:
Ne kontam sta se ovdje potpisuje. Drugovi navijaci morate shvatiti da ste vi samo navijaci i nista vise. Ne mozete vi biti glavni, ne mozete vi piti u centru paznje, pa sta je vama vise. Momci su izgarali sinoc, pogotovo nakon iskljucenja i dodje mi neki klinac cije poznavanje lopte je ravno Cecinom poznavanju hemije i prica mi o Kozari nekoj. Pa sta su druze trebali, pokusati jos koji uvaliti, uz gromoglasnu podrsku sa tribina. Dakle, navijajte, volite, ali shvatite da ti momci imaju karakter, da nisu pizde kao sto vi mislite i da su sa onim culiranjem to pokazali. Oni nose dres vaseg kluba, neko je bolji, neko losiji, ali igra za Zelju. Ne mozete vi biti glavni i tu je kraj price.
Potpis! 8-)

Aco uvijek ima prave riječi i objašnjenje za sve...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

safira
Kontakt:

Post Postao/la safira » 29 avg 2011, 23:47

Niko ne trazi dovodjenje Drogbe, al isto tako ne zelimo pored toliki para da gledamo jednu bedeviju od Adilovica, koji u 8 utakmica se nije nasao u 5 sansi, i koji u isto toliko utakmice, a najmanje 40 kornera i nije potrefio loptu glavom nijednom. Dovesti Svraku i Jamaka da ti prave akcije i organizuje akciju, a njih dvojica ne znaju pasa napravit na 3 metra kvadrtana. I na kraju krivi igraci koji nisu sami sebe doveli tu i ne pravi sami sebi taktike i postavljaju sami sebe na pozicije. A nas vrli trener je okovan u zvijezde, kao da smo igrali Ligu Sampiona ili kao da smo prosli 3 pretkola. A koji paradoks primili u 2 godine od 2 kluba 20 golova. Nista Osim nije kriv, sve igraci.
I na kraju za ove koji misle da sam neko od tih koji vec komentarisu, pa cu ih razocarat, citao sam vas 2-3 mjeseca, al prvi put komentarisem ovdje.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 29 avg 2011, 23:54

[youtube][/youtube]

Evo gola od sinoć!

Uštelili smo se ove prekide, u posljednje 2 tekme tri gola glavom nakon prekida, zatim i stativa Vasilića, ovog nam je falilo prošle sezone...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 29 avg 2011, 23:54

safira je napisao/la:Niko ne trazi dovodjenje Drogbe, al isto tako ne zelimo pored toliki para da gledamo jednu bedeviju od Adilovica, koji u 8 utakmica se nije nasao u 5 sansi, i koji u isto toliko utakmice, a najmanje 40 kornera i nije potrefio loptu glavom nijednom. Dovesti Svraku i Jamaka da ti prave akcije i organizuje akciju, a njih dvojica ne znaju pasa napravit na 3 metra kvadrtana. I na kraju krivi igraci koji nisu sami sebe doveli tu i ne pravi sami sebi taktike i postavljaju sami sebe na pozicije. A nas vrli trener je okovan u zvijezde, kao da smo igrali Ligu Sampiona ili kao da smo prosli 3 pretkola. A koji paradoks primili u 2 godine od 2 kluba 20 golova. Nista Osim nije kriv, sve igraci.
I na kraju za ove koji misle da sam neko od tih koji vec komentarisu, pa cu ih razocarat, citao sam vas 2-3 mjeseca, al prvi put komentarisem ovdje.

ovaj trebam jedan seminarski iz filozofije...pa eto da pomogneš ...fino filozofiraš...plaćam brate

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 29 avg 2011, 23:55

safira je napisao/la:Niko ne trazi dovodjenje Drogbe, al isto tako ne zelimo pored toliki para da gledamo jednu bedeviju od Adilovica, koji u 8 utakmica se nije nasao u 5 sansi, i koji u isto toliko utakmice, a najmanje 40 kornera i nije potrefio loptu glavom nijednom. Dovesti Svraku i Jamaka da ti prave akcije i organizuje akciju, a njih dvojica ne znaju pasa napravit na 3 metra kvadrtana. I na kraju krivi igraci koji nisu sami sebe doveli tu i ne pravi sami sebi taktike i postavljaju sami sebe na pozicije. A nas vrli trener je okovan u zvijezde, kao da smo igrali Ligu Sampiona ili kao da smo prosli 3 pretkola. A koji paradoks primili u 2 godine od 2 kluba 20 golova. Nista Osim nije kriv, sve igraci.
imas onu seriju zakon brojeva, zacudit ces se sta sve brojke rijese, recimo od svih titula poslije rata samo jedna nije Osimova... kraj diskusije

lech
Kontakt:

Post Postao/la lech » 29 avg 2011, 23:59

nick je napisao/la:
imas onu seriju zakon brojeva, zacudit ces se sta sve brojke rijese, recimo od svih titula poslije rata samo jedna nije Osimova... kraj diskusije
imas onaj crtani pokemoni.. zacudit ces se koje sve pokemone uhvati ashe, recimo da osim uhvati bar jednog dobrog.. gdje bi nam bio kraj.

safet 77
Kontakt:

Post Postao/la safet 77 » 30 avg 2011, 00:01

ko je gadjo Dinu . Đ na treningu bakljom.... pa mislim stvarno

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.