Navijaci..

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

skoYa
Kontakt:

Re: Najbolji navijači na svijetu su ...?

Post Postao/la skoYa » 02 apr 2008, 23:33

Objektivno najbolje navijace ima Bosna i Hercegovina... BH Fanaticos for ever ;)

Juventus
Kontakt:

Post Postao/la Juventus » 02 apr 2008, 23:35

POTPISUJEM to za BHF. I sam sam takav. :lol: :lol: :lol: :lol:
Float like a butterfly, sting like a bee!!!!!!!!!

NeLsoN
Kontakt:

Post Postao/la NeLsoN » 03 apr 2008, 12:39

Juventus je napisao/la:POTPISUJEM to za BHF. I sam sam takav. :lol: :lol: :lol: :lol:
pa naravno bhf, to sigurno.,heh,, :D
"I KRV SVOJU ZA MERIMICU MOJU"
"I KRV SVOJU ZA BOSNU MOJU"

Princ
Kontakt:

Post Postao/la Princ » 03 apr 2008, 18:47

E jesmo sad svi objektivni... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
FC Schalke 04 :)

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 03 apr 2008, 19:14

Com_ultras_MARSEILLE je napisao/la:bhf ali poslije ultras marseille, south winnersa, mtp, fanaticosa dodgers>MARSEILLE SUPPORTERS
Budi patriota, prvo nasi, pa onda ostali 8-) 8-)
kako mozes stavljat marseille ispred bih, nema smisla :mrgreen:

faraon
Kontakt:

Post Postao/la faraon » 03 apr 2008, 21:00

Com_ultras_MARSEILLE je napisao/la:u mene je uvijek bilo od malih nogu prvo marseille pa onda francuska pa onda moze neko jos doci da navijam vako kad igra liv manutd pa ja z aliverpool navijam jer mrzim manutd ili jos neke utakmice
de majke ti nauci se pricati i tipkati, pa namuci nas sviju

Juventus
Kontakt:

Post Postao/la Juventus » 03 apr 2008, 22:41

Jarane da sam na tvom mjestu ja bih se zabrinuo. Cuj zivi u Bosni, mozda nikada nije ni vidio Francusku i Marsej i on vise voli njih od sopstvene drzave. Malo si ti odskrinut!!!
Float like a butterfly, sting like a bee!!!!!!!!!

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 04 apr 2008, 12:35

Com_ultras_MARSEILLE je napisao/la:bio sam u francuskoj ali ne u marseju bio sam 97 godine i to ispred stade de francea jos nije bio zavrsen a za bosnu da navijam , u kojoj mi neki tamo tkz iz ovog entieta na genocidu sto je stavran i da dalje ne ulazim u politiku jer ovdje se ne rpica o politici i ne smije se o politici kada za ovu zemlju budu igrali samo oni koji je vole iz duse, i koji igraju srcem za nju a ne oni koji igraju za bih zato sto ne mogu za srbiju ili hrvatsku onda mogu navijati za taku bih

znam da ne treba pricati o drugim temama na ovoj temi i politici ali sam morao objasniti pitanje koje su mi postavili i ja sam samo odgovorio

p.s. vise mi je dao zidane i fff nego cijela nassa reprezetacija ZIDANE me nikad nij eiznevjerio i uvijek je pobjedivao i uvijek sam zahvaljuci njegovim pobjedama mogao vise uzivati u zivotu i imati bolej djetinjstvo kroz world cup 98 ili euro 2000 i da ne pricam dalje
E kakav si ti lik-hvala bogu pa ne navijas za BIH takvi nam i ne trebaju,a Bosna kakva je takva je ipak je nasa i to sto pricas za drugi entitet to nema nikakve veze-nek je tebi Zidane podario radosti u zivotu to je najvaznije-sramota :x :x :x

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 04 apr 2008, 14:10

Com_ultras_MARSEILLE je napisao/la:bio sam u francuskoj ali ne u marseju bio sam 97 godine i to ispred stade de francea jos nije bio zavrsen a za bosnu da navijam , u kojoj mi neki tamo tkz iz ovog entieta na genocidu sto je stavran i da dalje ne ulazim u politiku jer ovdje se ne rpica o politici i ne smije se o politici kada za ovu zemlju budu igrali samo oni koji je vole iz duse, i koji igraju srcem za nju a ne oni koji igraju za bih zato sto ne mogu za srbiju ili hrvatsku onda mogu navijati za taku bih

znam da ne treba pricati o drugim temama na ovoj temi i politici ali sam morao objasniti pitanje koje su mi postavili i ja sam samo odgovorio

p.s. vise mi je dao zidane i fff nego cijela nassa reprezetacija ZIDANE me nikad nij eiznevjerio i uvijek je pobjedivao i uvijek sam zahvaljuci njegovim pobjedama mogao vise uzivati u zivotu i imati bolej djetinjstvo kroz world cup 98 ili euro 2000 i da ne pricam dalje
Koliko je meni radosti pruzilo mnogo drugih igraca, ali nikad nisam volio vise zemlje iz koje oni dolaze nego svoju, ccc.

skoYa
Kontakt:

Post Postao/la skoYa » 04 apr 2008, 14:18

sto covjek prica gluposti!!! pa dobro ako je tako zadrzi za sebe tu svoju Francusku i sve ostalo,nemoj ovako javno srat,sram te bilo! u kojoj zemlji zivis? posle Slobode najdrazi mi je Real Madrid i Zidana gotivim nenormalno,po meni nikad bolji igrac nece postojat,ali ne moze mi niko bit drazi od jednog Barbareza,Spahica,pa i malog Pjanica koji je odbio tu tvoju Francusku reprezentaciju da bi igro za nas. Ja se ponosim nasim BH Fanaticosima i dao bi sve za ovu nasu reprezentaciju kakva je takva je,mala je al MOJA je... PONOSIM se Bosnom i volim ljude koji zive u njoj jer su to sve ponosni ljudi i patriote i prosto se zgrozim kad vidim ovakve komentare. pa sta ces ti ovdje? idi covjece,idi... il zadrzi te gluposti za sebe,zaboli nas K za tvoje izjave ionako mislim da su svi vidjeli da si relativno malouman i nepismen covjek! pozdrav :evil: :evil: :evil:

vucko
Kontakt:

Post Postao/la vucko » 04 apr 2008, 14:24

Vratite se temi
Najbolje od najboljeg je uvijek najbolje

kakaljin
Kontakt:

Post Postao/la kakaljin » 04 apr 2008, 17:24

Koliko je meni nervoze donijele i godina zivota oduzele reprezentativne selekcije, pa opet idem na utakmice jer navijam za sebe i za svoju drzavu

skoYa
Kontakt:

Post Postao/la skoYa » 04 apr 2008, 18:26

s tobom ne vrijedi raspravljat uopste! uredu je care najpametniji si i sve je tako kako ti kazes,da ja sam frajercic koji se penje po ogradama i glumi vodju navijaca heh taj sam.ne znam samo odakle izvaljujes takve gluposti heheheh bas si me nasmijao.sad si se i protiv fukara okreno,pa jarane s tobom nesto nije uredu,ti moras kontrirat sve, nije bitno o cemu se radi,ti moras rec nesto suprotno i ubjedjivat narod u to tvoje! moram reci jos jednu stvar... nije bitno ko vodio repku i kakvi ljudi bili u savezu jer ja kad vidim one igrace u dresu sa grbom koji simbolizira BiH (makar to bili nasi kadeti il ona reprezentacija bez potpisnika pisma...) meni srce zalupa tako jako,najezim se sav i 90 minuta utakmice ne znam ni zasto drugo... ne mogu protiv sebe i svoga,to je urodjeno i ne bih nikad mogo volit necije tuđe vise od svoje Bosne i reprezentacije jer ujedno ona predstavlja i mene i sve nas,a pogotov ne bih mogo u po Bosne ubjedjivat narod kako volim nesto "tamo" i pljuvat po nasoj reprezentaciji...

i nemoj srat vise molim te jer znam da bi ti bilo drago kad bi BiH napravila neki rezultat bez obzira na ljude u savezu i pojedine igrace koji nastupe u reprezentaciji,to znam! nemoj vise pricat gluposti neke molim te jer ne znam sta zelis time da postignes...
Zadnja izmjena: vucko, dana/u 04 apr 2008, 18:45, ukupno mijenjano 1 put.
Razlog: Koristi opciju edit

Princ
Kontakt:

Post Postao/la Princ » 04 apr 2008, 18:52

Sta covjek ovdje sve procita...

Pa da Jelic je navijao za Srbiju. Dominikovic navija za Hrvatsku, a ti (com_ultras_MARSEILLE) za Francusku...
dakle tu ste negdje...

Ti si fulao drzavu skroz...

Jedna jedina Bosna i Hercegovina :!:

BHF svaka cast :!:

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 04 apr 2008, 19:10

pa ne znam bas procitah sve ovo.Ovaj sto je za marsej nemam nista protiv njega uzecemo to ovako naj navijaci dolaze iz engleske,njavjerniji budimo realni....njemci su ok kultura ...talijani sminka mrtva,spanci9se bude samo u najvecim derbijima..i tako slozio bi se sa SKOYA ...ne mozes tako pricati sada ovo ono takve stvari bitno je kako se ti osjecas mozda si bas ti najvjernijui na svijetu mozda....puno govoris bezeee,,,., ja sam recimo navijac zelje mrtvi sa 70% odradjenih gostovanja svake godine i ne mogu reci da smo naj samo zato sto navijam za ZELJU,ja to shvatam oavko,znaci ZELJO je sve majka drzava sve sto postoji ja ne navijam za stilica mulalica ili ne znam koga ja navijam za ZALJU i sve sto ne valja i sto nije vrijedno njega treba da se odstrani pa makar ja to bioZnaci ZELJO JE SVE,,,,ali realnost je takva kakva je....marsej respect ali brate englezi su najbolji....to je moje misljenje.. ;)
AMAR OSIM!!!

Princ
Kontakt:

Post Postao/la Princ » 04 apr 2008, 19:53

slika

Princ
Kontakt:

Post Postao/la Princ » 04 apr 2008, 21:57

Com_ultras_MARSEILLE je napisao/la:eh to ti hos da pariras marseillovim navijacima hajd et malo pokazi neku zastavu napravljenu HLADNIH svaba hahaha hvala ti sto me nasmija
hahahha, jesi smjesan...

ja ne pariram niti imam potrebe za to...

a ti fakat imas neke komplekse...

edit cak i bosanski jezik posjeduje nesto sto se zove tacka i zarez, pa pocni koristiti...ako ne znas otidji nek ti neko objasni, jer se kod tebe ne zna ni gdje je pocetak, niti gdje je kraj... :roll:

JASC0
Kontakt:

Post Postao/la JASC0 » 04 apr 2008, 23:48

Da malo pariramo...

River Plate
slika

slika
Rođeni

NeLsoN
Kontakt:

Post Postao/la NeLsoN » 05 apr 2008, 09:26

nije ovo lose. mada ima puno boljih, sto jest,jest,poz :D
"I KRV SVOJU ZA MERIMICU MOJU"
"I KRV SVOJU ZA BOSNU MOJU"

Princ
Kontakt:

Post Postao/la Princ » 05 apr 2008, 10:00

Jos jedan podatak za ultrasa

Signal Iduna Park
Borussia Dortmund
kapacitet stadiona 80.708 gledalaca po utakmici 74.987 ili 92,9 %

Allianz-Arena
FC Bayern München
kapacitet stadiona 69.000 gledalaca po utakmici 69.000 ili 100,0 %

Veltins-Arena
FC Schalke 04
kapacitet stadiona 61.482 gledalaca po utakmici 61.330 ili 99,8 %

....

Stade Vélodrome
Olympique Marseille
kapacitet stadiona 60.032 gledalaca po utakmici 52.136 ili 86,9 %

A konkretno o stadionima da i ne govorimo, pa Poljud je ljepsi od vaseg :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.