Hernandez je juce mogao zabiti hat-trick da su mu dali loptu kad je bio u odlicnoj poziciji. On je sve uradio kako treba, ali drugi nisu. Sam Nani je mogao imati 2 asistencije da nije odlucio sutati.majestic24 je napisao/la:Vidjelo se protiv Arsenala da Chicarito nije sav svoj. Fali mu utakmica definitivno. Da je on jucer bio ok,mislim da bi Arsenal na kraju imao cenera u mrezi
Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Sigurno, Nani je bas mogao dati 1 do 2 lopte za gol prilike Havieru. Havier ce doci na svoje najbolje i daje gol sigurno protiv Boltona!Trasimaco je napisao/la:Hernandez je juce mogao zabiti hat-trick da su mu dali loptu kad je bio u odlicnoj poziciji. On je sve uradio kako treba, ali drugi nisu. Sam Nani je mogao imati 2 asistencije da nije odlucio sutati.majestic24 je napisao/la:Vidjelo se protiv Arsenala da Chicarito nije sav svoj. Fali mu utakmica definitivno. Da je on jucer bio ok,mislim da bi Arsenal na kraju imao cenera u mrezi
There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
- eric_cantona
- Kontakt:
http://www.footybunker.com/manchester-u ... mmer/10750" onclick="window.open(this.href);return false;
ima li u ovome istine? to da je dogovoreno pravo prvokupa za Maria Goetzea iz Dortmunda? to bi bilo odlično
ima li u ovome istine? to da je dogovoreno pravo prvokupa za Maria Goetzea iz Dortmunda? to bi bilo odlično
Ma ti novinari samo pisu gluposti, iskreno mislim da od toga nema nista, ali hajd makar neka se ima sta citati.eric_cantona je napisao/la:http://www.footybunker.com/manchester-u ... mmer/10750

Nego:

There is only one United!!!!
- Thunderstruck
- Kontakt:
Očekujem da će SAF biti izabran za menadžera mjeseca augusta, a da će Rooney ili Young ponijeti nagradu za najboljeg igrača.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
Thunderstruck je napisao/la: Rooney ili Young ponijeti nagradu za najboljeg igrača.

IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
- Sir Matt
- Kontakt:
On je najbolji igrač svijeta , tako da ....
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen
- Thunderstruck
- Kontakt:
Džeko će sigurno biti u vrhu što se tog izbora tiče, ali vidio si i sam. Young je u zadnjoj tekmi dao dva gola i 4 puta asistirao (ocjena 9, kao i Džeko), Rooney 3 gola i asistencija (9.5). Ja bih bio sretan i kad bi Džeko ponio tu nagradu.warden je napisao/la:Thunderstruck je napisao/la: Rooney ili Young ponijeti nagradu za najboljeg igrača.![]()
![]()
a Dzeko ?
![]()
Apsolutno se slažem s Mattom...
UpravoSir Matt je napisao/la:On je najbolji igrač svijeta , tako da ....

Dzeko je taj koji ju je definitivno zasluzio zasad 6 golova iz 3 utakmice ,mislim da je lik bez konkurencijeThunderstruck je napisao/la:Džeko će sigurno biti u vrhu što se tog izbora tiče, ali vidio si i sam. Young je u zadnjoj tekmi dao dva gola i 4 puta asistirao (ocjena 9, kao i Džeko), Rooney 3 gola i asistencija (9.5). Ja bih bio sretan i kad bi Džeko ponio tu nagradu.warden je napisao/la:Thunderstruck je napisao/la: Rooney ili Young ponijeti nagradu za najboljeg igrača.![]()
![]()
a Dzeko ?
![]()
.

IO SONO INTERISTA
- Thunderstruck
- Kontakt:
Džeko je sjajan, opet ti kažem, ali nije baš bez konkurencije.warden je napisao/la:
Dzeko je taj koji ju je definitivno zasluzio zasad 6 golova iz 3 utakmice ,mislim da je lik bez konkurencije
Znam da ima 6 golova, za asistencije ne znam.
Rooney ima 5 golova i 1 asistenciju, Young 2 gola i 6 asistencija. Između njih će se riješiti to pitanje najboljeg igrača. Valjalo bi pogledati i ocjene koje su dobili u prve dvije tekme ali meni se vala ne da tražiti.
" onclick="window.open(this.href);return false; mozda ce neko smatrat provokacijom al isti su

MIREL81 je napisao/la: mozda ce neko smatrat provokacijom al isti su![]()
![]()
![]()
AHAHAHHAAHAHAHHAHAHAHAHAH.. pljunuti tevez
Evo na SK repriza utakmice Utd-Ars, trenutno 2:0
100% sportski i krajnje opušten potpis
- _karabaja_
- Kontakt:
Ja sam je skinuo da to sve na miru i bez posebnog uzbudjenja pogledamRiNo je napisao/la:Evo na SK repriza utakmice Utd-Ars, trenutno 2:0

'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.
Kakav ti je zvuk?_karabaja_ je napisao/la:Ja sam je skinuo da to sve na miru i bez posebnog uzbudjenja pogledamRiNo je napisao/la:Evo na SK repriza utakmice Utd-Ars, trenutno 2:0.
Btw bila je repriza i na Areni danas.
Skinuo sam i ja nekih 20ak minuta utakmice, al' onda ugledah na SK pa se tamo preseli. Baksuz juče nisam bio u mugućnosti da pogledam._karabaja_ je napisao/la:Ja sam je skinuo da to sve na miru i bez posebnog uzbudjenja pogledamRiNo je napisao/la:Evo na SK repriza utakmice Utd-Ars, trenutno 2:0.
@Trasimaco dobar je zvuk bio na onim linkovima za download što je @haxonja postavio danas.
100% sportski i krajnje opušten potpis
- _karabaja_
- Kontakt:
Dobar je zvuk, ja sam skidao sa onih linkova sto su ovdje bili postavljeni.Trasimaco je napisao/la:Kakav ti je zvuk?_karabaja_ je napisao/la:Ja sam je skinuo da to sve na miru i bez posebnog uzbudjenja pogledamRiNo je napisao/la:Evo na SK repriza utakmice Utd-Ars, trenutno 2:0.
Btw bila je repriza i na Areni danas.
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.
Procitam "Spurs eye shock Owen move" na Skysports.com i ponadam se da je Harry totalno poludio i zeli Michaela, kad ono Hargreaves. Yebiga. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
OK je zvuk, ali meni iz nekog razloga rar nece da obradi drugi dio prvog poluvremena. Dođe do kraja i onda se pojavi neka greska. Jesi li imao taj problem?_karabaja_ je napisao/la:Dobar je zvuk, ja sam skidao sa onih linkova sto su ovdje bili postavljeni.
Bajram Šerif Mubarek Olsun svim Unitedovcima Islamske vjeroispovijesti!
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.