Halali, al' moram citirat'admin je napisao/la:prestanite spamati na ovoj temi.
adise, na granici si trajnog bana. od 2000 postova ni u jednom nisi ništa napisao.
Forum
Re: Forum
nemoj se smijat, ima i kod tebe bar 2000 takvih.
taman, fifty - fiftyadmin je napisao/la:nemoj se smijat, ima i kod tebe bar 2000 takvih.
to je bilo ono ispocetka, dok su jos trajale furke Sta mislite o osobi iznad sebe i sl.
spammanje na ovoj temi je više kažnjivo nego na drugim temama...a i nick ti je problematičan. da sam ja admin ne bi ga više ti imao...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Necu visePasha je napisao/la:spammanje na ovoj temi je više kažnjivo nego na drugim temama
Ako admin tako misli slobodno nek' ga promjeniPasha je napisao/la:a i nick ti je problematičan. da sam ja admin ne bi ga više ti imao...
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
admin je napisao/la:prestanite spamati na ovoj temi.
adise, na granici si trajnog bana. od 2000 postova ni u jednom nisi ništa napisao.
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... 6#p1240676" onclick="window.open(this.href);return false;
sto je tema zakljucana
sto je tema zakljucana
Dobro jutro!hordas'87 je napisao/la:http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... 6#p1240676
sto je tema zakljucana
Izdržati, to je temelj vrline!
skupljaju nam se spameri koje ne interesuje sport. onda takvi kvare sportske teme radi kojih forum postoji.
velika je gužva na stranici, pa je opterećen server. zato se i forum malo sporije otvara.
Da, Premijer Liga. Nebitno, sad je vec puno bolje.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- legenda reala
- Kontakt:
Šta je ovo bilo od sedam sati kvar
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
opet preopterećenje.
koliko god proširimo kapacitete, vrlo brzo ih ispunimo. prebrzo raste portal i forum.
koliko god proširimo kapacitete, vrlo brzo ih ispunimo. prebrzo raste portal i forum.
Ma bila minuta šutnje zbog Arsenala, neće admin da prizna.legenda reala je napisao/la:Šta je ovo bilo od sedam sati kvar
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
Bila večera kod Paje u osam ,a Paja je za uzvrat tražio da se zaključa forum koji sat dok se smire strasti ,a još da je Željo izgubio nebi se do sutra otvarao forumVirtu4l je napisao/la:Ma bila minuta šutnje zbog Arsenala, neće admin da prizna.legenda reala je napisao/la:Šta je ovo bilo od sedam sati kvar
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Odlaskom Davida Deina (potpredsjednik Arsenala od 1883. do 2007. godine) 
btw tesko da je bilo glupljeg teksta u historiji portala
btw tesko da je bilo glupljeg teksta u historiji portala
Rođen s tobom da budem
Tema je forum, molim vas da ne lijepite komentare o tekstovima sa portala na ovoj temi. Ima posebna tema za komentare na rad SportSport.ba.
hvala.
hvala.
- Arsenalisation
- Kontakt:
Samo da pitam "vlast" na forumu zasto mi je post izbrisan...
Unaprijed hvala
Unaprijed hvala
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
ajde pogađaj.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.