FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Vidi cupka jest mu godra sto se potpisuje,neka bice to dobro pojacanje za Inter.
Muntari ide u Englesku...Usteda za Inter 6mil
Santon ide u Englesku...Inter ce dobiti 9mil
Rivas ide u Grcku...Inter ce dobiti par miliona
Pandev ide u Napoli...Inter ce i tu dobiti 3-4 mil.
Pare od Eto-a...Inter ce ustediti oko 90 mil
Kada se sve sabere to je preko 100 mil
Forlan dosao dzaba,samo ce biti placen 4 mil ovu i 4 sljedecu sezonu znaci 8mil,i poli je sica 6-7 mil i ova djeca nisu skupa
...
Kako navode mediji Tevez ce biti jedini igrac koji ce doci do kraja mercata (Kucka dolazi u januaru isto sica) a pare se cuvaju za PEPA jer on dolazi 2012 god na klupu Intera,a Moratti ce mu dati mogucnost kao Murinju da sebi izabere 3-4 igraca...
Ja stvarno ne znam sta oni misle i mute,ali nisam siguran dali bi PEP mogao voditi Inter kao Barsu...Jedino da dovede Xavia,Hamsika i jos jednog u odbranu i napad...Ne znam vrijeme ce pokazati,ali jedno je sigurno,dok imamo Massima Morattia Inter ce uvijek biti GRANDE INTER!!!

Santon ide u Englesku...Inter ce dobiti 9mil
Rivas ide u Grcku...Inter ce dobiti par miliona
Pandev ide u Napoli...Inter ce i tu dobiti 3-4 mil.
Pare od Eto-a...Inter ce ustediti oko 90 mil
Kada se sve sabere to je preko 100 mil
Forlan dosao dzaba,samo ce biti placen 4 mil ovu i 4 sljedecu sezonu znaci 8mil,i poli je sica 6-7 mil i ova djeca nisu skupa
Kako navode mediji Tevez ce biti jedini igrac koji ce doci do kraja mercata (Kucka dolazi u januaru isto sica) a pare se cuvaju za PEPA jer on dolazi 2012 god na klupu Intera,a Moratti ce mu dati mogucnost kao Murinju da sebi izabere 3-4 igraca...
Ja stvarno ne znam sta oni misle i mute,ali nisam siguran dali bi PEP mogao voditi Inter kao Barsu...Jedino da dovede Xavia,Hamsika i jos jednog u odbranu i napad...Ne znam vrijeme ce pokazati,ali jedno je sigurno,dok imamo Massima Morattia Inter ce uvijek biti GRANDE INTER!!!
INTER SIAMO NOI ! ! !
Muntari izgleda ipak ide u Fulham, dosao Forlan, doci ce jos Tevez ili Zarate i to je to vjerovatno, mada bi bilo dobro da su sredili Kucku odmah da dodje
Pravo vrijeme da Crisetig pokaze svoj talenat, nadam se
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Crisetig nece dobiti sansu kod ovog trenera 1000%...Moje misljenje je da ce od mladih igraca sansu dobijati Kutinjo,Alvarez,OBI,Jonatan,Nagatomo i ponekad Kastagnjos (kada budemo vodili 3-0Puma je napisao/la:Muntari izgleda ipak ide u Fulham, dosao Forlan, doci ce jos Tevez ili Zarate i to je to vjerovatno, mada bi bilo dobro da su sredili Kucku odmah da dodje
INTER SIAMO NOI ! ! !
Bit ce aBd ,zadnji dan prelaznog roka oko 19 :'00 h stize na posudbuSaurman je napisao/la:Ima li Teveza na vidiku ?
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
- Nail for Real
- Kontakt:
Bolja je ova legenda od svih levatina koje nastupaju u Bundesligi a i sire. Dobro su pogodili sa Forlanom, nadam se da ovo znaci pohod na trofej...uz dovodjenje jos pojacanja i vracanja normalnim formacijama.Saurman je napisao/la:Dobar posao MM doveo igrača u cvijetu mladosti još Zaraeta te Kučku i tu je kraj brigama.tony-mortale je napisao/la:ima drugog j.amerikancaSaurman je napisao/la:Ima li Teveza na vidiku ?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
@saurman duhovit si ko prst kad si ga stavis u guzicu i mijesas njim
btw,Poli dolazi na posudbu uz automatsku otkupninu ako bude igrao bar 20 utakmica po 60 minuta za 6 miliona eura,,
btw,Poli dolazi na posudbu uz automatsku otkupninu ako bude igrao bar 20 utakmica po 60 minuta za 6 miliona eura,,
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Bajram Šerif Mubarek Olsun Interovci 
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
Hvala ,da i ja uputim sve cestitke braci Interovcima :Bajram Serif Mubarek OlsunStivi_Dzi je napisao/la:Bajram Šerif Mubarek Olsun Interovci
IO SONO INTERISTA
Bajram Serif Mubarek Olsun!
Siam venuti fin quà per vedere segnare Forlàn!!

Siam venuti fin quà per vedere segnare Forlàn!!

"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
-
Bundesliga
- Kontakt:
Nail for real@
Sto me nasmija lik Trebas podsjetiti doktora, koliko taj lik, ima godina 32 ako se ne varam? Pa njegovo je jos malo pa proslo Bundesliga, puna talenata. Nemam nista protiv objektivnih forumasa al ti si pretjero sto ga je onda atletico prodo ako je toliko dobar?
P.S. Interovci Bajram Serif Mubarek Olsun
Sto me nasmija lik Trebas podsjetiti doktora, koliko taj lik, ima godina 32 ako se ne varam? Pa njegovo je jos malo pa proslo Bundesliga, puna talenata. Nemam nista protiv objektivnih forumasa al ti si pretjero sto ga je onda atletico prodo ako je toliko dobar?
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
NJemu ugovor uskoro istice ,takoder njegova plata je problem za tim bez jake financijske podrske ,takder su tu i godine, a zatim dolazak Falcao i Arda TUrana i mnogo ,mnogo drugih stvari ,njegova zelja za LP i tako ..a ovaj dio sto su ga prodali ako je dobar ,jel za tebe Aquero dobar ? i njeg su prodaliBundesliga je napisao/la:Nail for real@
Sto me nasmija lik Trebas podsjetiti doktora, koliko taj lik, ima godina 32 ako se ne varam? Pa njegovo je jos malo pa proslo Bundesliga, puna talenata. Nemam nista protiv objektivnih forumasa al ti si pretjero sto ga je onda atletico prodo ako je toliko dobar?![]()
![]()
IO SONO INTERISTA
INTER, Poli: "I model myself on Captain Zanetti"
"This is a great dream coming true for me," is what Andrea Poli said of his transfer to Inter, as he came out of the Nerazzurri headquarters. He was immediately surrounded by fans and journalists but Andrea didn't try to avoid them, actually he thanked them: "Firstly I'd like to thank all of the fans who have come here today to welcome me, I promise them I'll do my best here. I can't wait to meet up with my new team-mates and to start working with them and with my new coach. He's a terrific coach and he created quite a few problems for us when he was in Genova... [smiling, Ed]. I'm really pleased he'll be training me and I can't wait to meet him for the first session."
Poli was asked about the details of his contract but he limited himself to commenting that "it was all a bit unexpected, but I'm over the moon about it, it's a terrific opportunity for me. I'll be taking up the challenge with determination and will be giving it everything I can. I have come to a really great club and it's an honour for me: I'll do all in my power to deserve this Inter shirt."
And among the Inter players is one who is a model for him, captain Javier Zanetti: "He's a model player for everyone. Zanetti is a great professional and a magnificent player."
Poli will also be teaming up again with former team-mate Giampaolo Pazzini: "We're good friends," he said. "We have already spoken and he's on his way to Milan to meet me."
"This is a great dream coming true for me," is what Andrea Poli said of his transfer to Inter, as he came out of the Nerazzurri headquarters. He was immediately surrounded by fans and journalists but Andrea didn't try to avoid them, actually he thanked them: "Firstly I'd like to thank all of the fans who have come here today to welcome me, I promise them I'll do my best here. I can't wait to meet up with my new team-mates and to start working with them and with my new coach. He's a terrific coach and he created quite a few problems for us when he was in Genova... [smiling, Ed]. I'm really pleased he'll be training me and I can't wait to meet him for the first session."
Poli was asked about the details of his contract but he limited himself to commenting that "it was all a bit unexpected, but I'm over the moon about it, it's a terrific opportunity for me. I'll be taking up the challenge with determination and will be giving it everything I can. I have come to a really great club and it's an honour for me: I'll do all in my power to deserve this Inter shirt."
And among the Inter players is one who is a model for him, captain Javier Zanetti: "He's a model player for everyone. Zanetti is a great professional and a magnificent player."
Poli will also be teaming up again with former team-mate Giampaolo Pazzini: "We're good friends," he said. "We have already spoken and he's on his way to Milan to meet me."
IO SONO INTERISTA
po njegovom Eto'o nije dobar jer su ga prodali,Ibrahimovic nije dobar jer ga je Barça prodala,Sneijder nije dobar jer ga je Real prodao,Robben takodje nije bio dobar,Sanchez nije dobar,,,sad ne znam jel on dobar na ovoj vrucini?
Ag od MUntari-a izjavio da se 2 kluba otimaju za njeg ,te da danas potpisuje s njima
neka 2 engleska ..
A inace ovih dana sam mnogo puta procit´o da je Eto"o (ne)zamjeniv pa tako sam odlucio da ih sve demantujem i postavim ovo (clip ) ne samo da ce ga zamijenit nego ce i bit bolje pojacanje
[youtube][/youtube]
A inace ovih dana sam mnogo puta procit´o da je Eto"o (ne)zamjeniv pa tako sam odlucio da ih sve demantujem i postavim ovo (clip ) ne samo da ce ga zamijenit nego ce i bit bolje pojacanje
[youtube][/youtube]
IO SONO INTERISTA
Bajram Mubarek Olsun svim navijačima i simpatizerima Intera te da nam ovaj praznik donese sreće kako u životu tako i na svim poljima uključujući i sportskom.

Vidim , Moratti je sa Corionijem dogovorio transfer "novog Roberta Baggia".
Zove se Lorenzo Tassi, trequartista, 1995. godište, dolazi iz Brescie. U redove nerazzurra bi trebao preći odmah...
Potez za pohvalu, no dosadašnja praxa mi ne ulijeva nadu da će ovaj klinac dobiti šansu...

Vidim , Moratti je sa Corionijem dogovorio transfer "novog Roberta Baggia".
Zove se Lorenzo Tassi, trequartista, 1995. godište, dolazi iz Brescie. U redove nerazzurra bi trebao preći odmah...
Potez za pohvalu, no dosadašnja praxa mi ne ulijeva nadu da će ovaj klinac dobiti šansu...
-
Bundesliga
- Kontakt:
warden je napisao/la:NJemu ugovor uskoro istice ,takoder njegova plata je problem za tim bez jake financijske podrske ,takder su tu i godine, a zatim dolazak Falcao i Arda TUrana i mnogo ,mnogo drugih stvari ,njegova zelja za LP i tako ..a ovaj dio sto su ga prodali ako je dobar ,jel za tebe Aquero dobar ? i njeg su prodaliBundesliga je napisao/la:Nail for real@
Sto me nasmija lik Trebas podsjetiti doktora, koliko taj lik, ima godina 32 ako se ne varam? Pa njegovo je jos malo pa proslo Bundesliga, puna talenata. Nemam nista protiv objektivnih forumasa al ti si pretjero sto ga je onda atletico prodo ako je toliko dobar?![]()
![]()
Ma nemam ja nis protiv ozbiljnih forumasa a kad dodje lik nesto pametuje pokupio pamet cijelog svijeta ko ovaj Nail for Real. Ko Bundesliga toliko losa liga a sto se tice Aquera za njega nemam sta reci a drzim misljenje za Forlana jbg ostario a sad trazi da ubere para do penzije pozdrav care
I am not yet born; O hear me.
Ne da se Suljo lav, a još ga slabo ko hoće.Valja nam ga opet gledati..Sulley Muntari is expected to remain at Inter. The player himself said to Sky Sports: "I am an Inter player and I expect to play for Inter, unless changes have been unsettling in these last 48 hours"
Ono što smo i najavljivali, Santon igrač Newcastlea , sretno Bambino...
Ora è ufficiale: Davide Santon è un giocatore del Newcastle.
L’ex terzino dell'Inter, che in mattinata aveva svolto le consuete visite mediche, ha firmato un contratto della durata di cinque anni. I Magpies lo hanno pagato sei milioni di euro. Arriva a titolo definitivo.
Palacio na korak od Intera,Morati icka ti materna skrta samo gleda da prodje jeftinije,dovedi teveza ili zaratea,sta ce mi drugi pandev

“Dan prije smrti postat ću navijač Milana, tako će ih kada umrem biti jedan manje”.