Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Ponos Torina
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
ja mislim da nema vlak do Tuzle znam da ide ona Linija Sarajevo-Blazuj-Konjic tako nekako ....sad cu provjeriti
ima ima do Tuzle
Povratna karta 30,50 km
karta u jednom smjeru 19,10 km
ima ima do Tuzle
Povratna karta 30,50 km
karta u jednom smjeru 19,10 km
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
-
- Kontakt:
Bajram Šerif Mubarek Olsun redsima Islamske vjeroispovijesti.
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN svim redsima koji ga slave
LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

Ovako lokal izgleda vani, al unutra je jos bolji, odusevit cete se

I da iskoristim priliku da čestitam Bajram svim navijacima islamske vjeroispovjesti, BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN.
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
-
- Kontakt:
Ja već sebi zapikao hladovinu. 

Danas mi je rodjendan,Bajram,jos ako Liverpool nekoga dovede(ili oni debili napuste klub),
Ima LI sta LJEPSE!
BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN,svim Redsima!
Ima LI sta LJEPSE!
BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN,svim Redsima!
When you walk through a storm hold your head up high
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.
The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.
The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO
-
- Kontakt:
Sretan rođendan, sve najbolje!
Sretan rodjendan @LFC4ever.
BSMO svim scouserima, koji slave

BSMO svim scouserima, koji slave

Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A ... _4Dp_1Bd9Q" onclick="window.open(this.href);return false;
LFC...
LFC4ever sretan rodjendan sve najbolje a Kenny ce nam za Bajram da pokloni stopera i napadaca 

LIVERPOOL YNWA
- RamoLFC_93
- Kontakt:
Sretan rodjendan LFC4ever...
BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN SVIM MUSLIMANIMA NA OVOM FORUMU...

BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN SVIM MUSLIMANIMA NA OVOM FORUMU...

YNWA_______LIVERPOOL FC_________
@LFC4Ever sretan rođendan 
BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN svim mojim dragim scouserima.

BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN svim mojim dragim scouserima.
YOU'LL NEVER WALK ALONE
Sve najbolje LFC ,i usput Bajram Narednik(serif) Mubarek OLSun svim muslimanima ...
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
sretan rođendan @LFC4ever i Bajram Šerif Mubarek Olsun svima 
btw. Evo malo vijesti:
Radio City 96.7
#LFC Chelsea are set to make a new bid for Liverpools Raul Meireles. First offer was 8 million pounds plus Yossi Benayoun.
JenChang88
If I'm a betting man though, I'd bet Chelsea come in with improved bid of cash+Sturridge for Meireles. Would be attractive to LFC for sure.
Bilo bi lijepo vidjeti Sturridgea u crvenom dresu. Mada Raula ne bih pustio...

btw. Evo malo vijesti:
Radio City 96.7
#LFC Chelsea are set to make a new bid for Liverpools Raul Meireles. First offer was 8 million pounds plus Yossi Benayoun.
JenChang88
If I'm a betting man though, I'd bet Chelsea come in with improved bid of cash+Sturridge for Meireles. Would be attractive to LFC for sure.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- reds_forever
- Kontakt:
Ja cu ovo okupljane u tutli preskociti, ali stivi_dzi mi je sinoc spominjao da ce protiv scuma biti okupljanje u sarajevu i tu cu sigurno prisustvovati ako se realizuje
Bajram Serif Mubarek Olsun svima koji slave i sretan rodjendan @LFC4ever
Ovo za Meirelesa nema sanse. Lik je bio dobar do sada, ne znam zasto bi ga prodavali, a o yossiju necu ni da mislim; ne treba nam jos jedan Poulsen u ekipi

Bajram Serif Mubarek Olsun svima koji slave i sretan rodjendan @LFC4ever
Ovo za Meirelesa nema sanse. Lik je bio dobar do sada, ne znam zasto bi ga prodavali, a o yossiju necu ni da mislim; ne treba nam jos jedan Poulsen u ekipi
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
- Red Assassin
- Kontakt:
Sturrdge + 7 milina bi bilo minimalno da se prihvati ponuda. Meireles sada vrjedi 15-20 mil sigurno.Carlo je napisao/la:sretan rođendan @LFC4ever i Bajram Šerif Mubarek Olsun svima
btw. Evo malo vijesti:
Radio City 96.7
JenChang88
kakav benayon kakvi bakraci, on gdje dodje tu se nafaka gubi.
sutra ce da bude ludilo kad igraci budu potpisivali 5 min prije kraja prelaznog roka i jedva cekam da vidim ko ce doci u LFC a ko ne 

LIVERPOOL YNWA
Volio bih da se vrati Yossi, samo je pitanje jel povreda ostavila traga na njemu. Prije dvije sezone bio je drama dobar.
IN WEED WE TRUST!!!
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
Liverpool je konacno klub koji opet pocinje da lici na sebe, poslije raznoraznih pokusaja od trenera sada je tu covjek koji zna svoj posao i vodi LFC ka uspjehu. Nadam se da ovo nije tacno za Benayouna dosta mi je nerviranja jos trebam njegove smjesne driblinge da gledam 

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
- Ponos Torina
- Kontakt:
Staridz ili Kalou + 7 mill i na konju smo 

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.