btw. neka se javi u sobi Chat
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Imali legende
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
@hodža, nije. 
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Šta je ovo!?
Nigdje žive duše, pa ja, valja sutra raniti na Bajram!
Nigdje žive duše, pa ja, valja sutra raniti na Bajram!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Joj prijatelju, meni je ovaj ubjedljivo najtezi bio. Svako jutro sam od 8 na nogama, a jos u kancelariji nema klime, pa ti sad zamisli kako je bilo zadnjih dana... Al' dobro je, hvala Allahu...Puma je napisao/la:Ja sam izgurao lahko, puno lakse nego sto sam mislio_dreamer_ je napisao/la:Isposti se ovaj ramazan s hajrom...Jedva...
Sutra Bajram, baklave
@Jimmy
ova mu je isto veoma lijepa...
[youtube][/youtube]
a vjerovatno trazis ovu:
[youtube][/youtube]
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
To je ta, hvala @_dreamer_ !!
Svim pripadnicima Islamske vjeroispovijesti, a ujedno članovima ss.ba foruma Bajram Šerif Mubarek Olsun.
Svim pripadnicima Islamske vjeroispovijesti, a ujedno članovima ss.ba foruma Bajram Šerif Mubarek Olsun.
- fanatic1991
- Kontakt:
PITANJE za Sarajlije.....da li je potvrdjen koncert Balasevica u oktobru u Skenderiji?? i ako neko zna koliko je otp noc u nekom hotelu blizu skenderije?? odg moze i na pp
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
- neutralan__
- Kontakt:
Nije još potvrđeno dali dolazi.Ja se nadam da će doći,a i dobre su šanse da će doći.Nešto su spominjali da će biti neka mini turneja Sarajevo-Zenica-Tuzla,to bi ti još bolje bilo.Ne bi ni morao tražiti hotel,blizu ti je Tuzla.fanatic1991 je napisao/la:PITANJE za Sarajlije.....da li je potvrdjen koncert Balasevica u oktobru u Skenderiji?? i ako neko zna koliko je otp noc u nekom hotelu blizu skenderije?? odg moze i na pp
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- fanatic1991
- Kontakt:
ma znam da mi je Tuzla blizu da je bogdom Tuzla imam dosta drustva tamo i svi imaju stanoveneutralan__ je napisao/la:Nije još potvrđeno dali dolazi.Ja se nadam da će doći,a i dobre su šanse da će doći.Nešto su spominjali da će biti neka mini turneja Sarajevo-Zenica-Tuzla,to bi ti još bolje bilo.Ne bi ni morao tražiti hotel,blizu ti je Tuzla.fanatic1991 je napisao/la:PITANJE za Sarajlije.....da li je potvrdjen koncert Balasevica u oktobru u Skenderiji?? i ako neko zna koliko je otp noc u nekom hotelu blizu skenderije?? odg moze i na pp
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
- Boateng_27
- Kontakt:
Evo i ovdje
Svim forumašima Islamske Vjeroispovjesti, Bajram Šerif Mubarek Olsun !
Sve najbolje vam želim !
Svim forumašima Islamske Vjeroispovjesti, Bajram Šerif Mubarek Olsun !
Sve najbolje vam želim !
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
- neutralan__
- Kontakt:
Ma da znam.Ako bude dolazio samo u Sarajevo,a ja budem išao,morat ću i ja nešto tako vidjeti.Ja se nadam da će doći u Tuzlu.Ipak mi je dosta bliže.Za Tuzlu imam i bus svakih 15 minuta,ako ne budem išao autom.Merak,još samo da hoće biti ta turneja.fanatic1991 je napisao/la:ma znam da mi je Tuzla blizu da je bogdom Tuzla imam dosta drustva tamo i svi imaju stanoveneutralan__ je napisao/la:Nije još potvrđeno dali dolazi.Ja se nadam da će doći,a i dobre su šanse da će doći.Nešto su spominjali da će biti neka mini turneja Sarajevo-Zenica-Tuzla,to bi ti još bolje bilo.Ne bi ni morao tražiti hotel,blizu ti je Tuzla.fanatic1991 je napisao/la:PITANJE za Sarajlije.....da li je potvrdjen koncert Balasevica u oktobru u Skenderiji?? i ako neko zna koliko je otp noc u nekom hotelu blizu skenderije?? odg moze i na pp![]()
....a ovako u SA jedina mi je sansa hotel
- majestic24
- Kontakt:
Bajram Serif Mubarek Olsun. Da Vam dragi Allah ispuni sve zelje
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
danas sam dezurni u firmi, toliko mi je dosadno ima do rokam ovaj forum nebulozama

Bajram Serif Mubarek Olsun svim pripadnicima islamske vjeroispovjesti..
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Sjećam se koliko su se ljudi nafurali kada je neko bacio bombu da je Balaš u BKC-u.
Cura me opsjedala da rezervišem 2 karte (a ne mogu vam opisati koliko me nervira ta opčinjenost Đoletom), da sam joj jedva objasnio kako to uopće nije istina, te sam je lično mor'o odvesti da se uvjeri u to. Čim neko baci bombu/icu, barem se 10k ljudi opasno uhvati za istu.
Što se tiče ove turneje, to je sve na rekla-kazala. Ukoliko bude dolazio u Tz, nadam se da će to biti BKC, a ne Mejdan. Btw, evo u septembru je Rade, a karte su rasprodane još prije 2 mjeseca.
Što se tiče ove turneje, to je sve na rekla-kazala. Ukoliko bude dolazio u Tz, nadam se da će to biti BKC, a ne Mejdan. Btw, evo u septembru je Rade, a karte su rasprodane još prije 2 mjeseca.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- neutralan__
- Kontakt:
I ovo za turneju je "rekla-kazala".Tačnije to je rekao @T-MAC,eh sada dali je istina ili ne vidjećemo.Bitno je da dođe,pa gdje god da bude koncert.Mada bi ja više volio Mejdan.Monolog je napisao/la:Sjećam se koliko su se ljudi nafurali kada je neko bacio bombu da je Balaš u BKC-u.Cura me opsjedala da rezervišem 2 karte (a ne mogu vam opisati koliko me nervira ta opčinjenost Đoletom), da sam joj jedva objasnio kako to uopće nije istina, te sam je lično mor'o odvesti da se uvjeri u to. Čim neko baci bombu/icu, barem se 10k ljudi opasno uhvati za istu.
I zna cura šta valja
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
Koji Rade?Monolog je napisao/la:Sjećam se koliko su se ljudi nafurali kada je neko bacio bombu da je Balaš u BKC-u.Cura me opsjedala da rezervišem 2 karte (a ne mogu vam opisati koliko me nervira ta opčinjenost Đoletom), da sam joj jedva objasnio kako to uopće nije istina, te sam je lično mor'o odvesti da se uvjeri u to. Čim neko baci bombu/icu, barem se 10k ljudi opasno uhvati za istu.
Končar ili Lacković?
Je l' ovo portal danas ne radi zbog praznika, ili...?
Do sad' jos uvijek niti jednu novu vijest nisu postavila, pa...
Do sad' jos uvijek niti jednu novu vijest nisu postavila, pa...
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Da se malo pohvalim...
Jutros su u mojoj džamiji Bajram klanjali reprezentativci i ja sam imao čast da podjelim Bajram sa kapitenom Spahićem koja je ono ljudina što jest jest...
Uostalom bacio je 100 KM sergije

Jutros su u mojoj džamiji Bajram klanjali reprezentativci i ja sam imao čast da podjelim Bajram sa kapitenom Spahićem koja je ono ljudina što jest jest...
Uostalom bacio je 100 KM sergije
Ž '21!
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
Da, ja se nisam pohvalio.
Odmah iza mene je bajram namaz klanjao Bolić sa sinčićima. Nije ništa manje darežljiv bio.
Legenda.
Odmah iza mene je bajram namaz klanjao Bolić sa sinčićima. Nije ništa manje darežljiv bio.
Legenda.
Samo Spaha bio, ili je bilo jos njih?Bianconeri1988 je napisao/la:Da se malo pohvalim...
Uostalom bacio je 100 KM sergije![]()
![]()
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.