Trenutno je Dzafic bez kluba,on bi nam dobro dosao.astra1922 je napisao/la:mislim da jovic nije ovca.vidi on gdje skripi najvisenebi dovodio ovu dvojicu da nece dovest napadaca.znal neko gdje ode mirza dzafic iz rudara
NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
evo i mene... ne mogu da vjerujem sta upravo citam Dario Damjanović potisao za zavijezdu... (prije par dana sam se pitao gdje se taj igraci izgubio) ako je ovo istina onda svaka cast...o ovakvim sam igracima pisao danas, provjerenim imenima... nadam se da se "necu ujst za jezik" i da ce Dario opravdat svoje ime ime... zna li neko na koliko je potisao...
BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN svim simpatizerima zvijezde muslimanske vjeroispovijesti.i da nam abd krene iza bajrama na bolje 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
pridruzujme se zeljama BAJRAM SEFIF MUBAREK OLSUNastra1922 je napisao/la:BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN svim simpatizerima zvijezde muslimanske vjeroispovijesti.i da nam abd krene iza bajrama na bolje
Prijatna vijest da je Dario Damjanović potpisao za Zvijezdu.Momak je ne tako davno igrao za reprezentaciju.Za informaciju Dario jeste šamčanin ali je rodjen u Gradačcu.Svim navijačima Zvijezde i svim muslimanima širom svijeta Bajram Šerif Mubarek Olsun.
BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN ! 

utakmice sa nama nema jer je neđe zapelo, a nije na našoj straniBosanski zmaj je napisao/la:Sada je idealna prilika da na gol stane nasa mlada golmanska nada EMIR PRLJACA,kad ce ako nece sad,kada nam prva dva golmana sluze da popune zapisnik.Prljacu treba staviti odmah na gol u prijateljskoj protiv Omladinca.Na polusezoni vratiti Huseinbasica iz Gradine ako ne bude prekasno.
Svim navijačima i simpatizerima NK Zvijezda Gradačac islamske vjeroispovijesti Bajram Šerif Mubarek Olsun
Zadnja izmjena: sony_91, dana/u 30 avg 2011, 09:19, ukupno mijenjano 1 put.
BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN svim simpatizerima zvijezde muslimanske vjeroispovijesti.
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
dario je odlican igrac....ehh sad jos jednog napadaca dovest....kad se igra sa omladincem

utakmica se ne igra, takve info ja imammoranjak je napisao/la:dario je odlican igrac....ehh sad jos jednog napadaca dovest....kad se igra sa omladincem![]()
imo sam osjecaj da se nece igrat,bas steta.ljudi iz uprave zvijezde bi trebali pod hitno da poprave odnose sa omladincom, i da nam omladinac bude na neki nacin rezervni tim .mislim da bi oba kluba imali velike koristi,ja sam ponosan na omladinac sto se ravnopravno bori sa puno i boljim i poznatijim klubovima prve lige i tako na lijep nacin predstavljaju nas grad,najvjerovatnije je da nas je strah da ne izgubimo ccc 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- neutralan__
- Kontakt:
Svim navijačima i simpatizerima Zvijezde islamske vjeroispovijesti Bajram Šerif Mubarek Olsun.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
hvala puno vama takoder sve najbolje za bajram i da do sledeceg igramo zajedno PLneutralan__ je napisao/la:Svim navijačima i simpatizerima Zvijezde islamske vjeroispovijesti Bajram Šerif Mubarek Olsun.
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- neutralan__
- Kontakt:
Allah razi olsun.Ja se tome nadam i vjerujem u to svim srcem.Eh sada dali će zaista biti tako ostaje nam da vidimo.Iako sam potajno pesimista,ne znam ni sam zašto.astra1922 je napisao/la:hvala puno vama takoder sve najbolje za bajram i da do sledeceg igramo zajedno PLneutralan__ je napisao/la:Svim navijačima i simpatizerima Zvijezde islamske vjeroispovijesti Bajram Šerif Mubarek Olsun.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
-
- Kontakt:
BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN, svim pripadnicima islamske vjeroispovjesti.
sony_91 je napisao/la:utakmice sa nama nema jer je neđe zapelo, a nije na našoj straniBosanski zmaj je napisao/la:Sada je idealna prilika da na gol stane nasa mlada golmanska nada EMIR PRLJACA,kad ce ako nece sad,kada nam prva dva golmana sluze da popune zapisnik.Prljacu treba staviti odmah na gol u prijateljskoj protiv Omladinca.Na polusezoni vratiti Huseinbasica iz Gradine ako ne bude prekasno.
Svim navijačima i simpatizerima NK Zvijezda Gradačac islamske vjeroispovijesti Bajram Šerif Mubarek Olsun
zapelo oko Radula
-
- Kontakt:
Bas to Jovic zeli Radulovica u Zvijezdu,nisam znao za to.Znam da je trebao doci prosle sezone,ali se isto tako nesto izjalovilo.Inace radi se o odlicnom fudbaleru,ima jako dobar pregled igre,plus je mlad (1991.godiste) i naravno VEZNJAK je,sta bi drugo bio.seven je napisao/la:sony_91 je napisao/la:utakmice sa nama nema jer je neđe zapelo, a nije na našoj straniBosanski zmaj je napisao/la:Sada je idealna prilika da na gol stane nasa mlada golmanska nada EMIR PRLJACA,kad ce ako nece sad,kada nam prva dva golmana sluze da popune zapisnik.Prljacu treba staviti odmah na gol u prijateljskoj protiv Omladinca.Na polusezoni vratiti Huseinbasica iz Gradine ako ne bude prekasno.
zapelo oko Radula
Eto vam Damjanovica propalo mu izgleda sa Olimpicom pa vama dolazi, najvjerovatnije
joooooooooj vukelja u slaviji.on bi bio idealno rjesenje.jel to onaj radulovic sto je nedavno bio na probi 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
A i vi se bili sjetili Radulovića nakon što je on registrovan za nas, ne radi se to tako. Eto slobodan je na zimu pa onda ga dovedite ako vam trebaseven je napisao/la:sony_91 je napisao/la:utakmice sa nama nema jer je neđe zapelo, a nije na našoj straniBosanski zmaj je napisao/la:Sada je idealna prilika da na gol stane nasa mlada golmanska nada EMIR PRLJACA,kad ce ako nece sad,kada nam prva dva golmana sluze da popune zapisnik.Prljacu treba staviti odmah na gol u prijateljskoj protiv Omladinca.Na polusezoni vratiti Huseinbasica iz Gradine ako ne bude prekasno.
zapelo oko Radula
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.